Juventus - Inter: 1-1

A Juventus hatalmas küzdelem során megállította az Inter menetelését. A milánóiak az első félidőben Cruz révén vezetést szereztek, ám a Bianconeri a második játékrész vége felé Camoranesi góljával egyenlített. Az összecsapáson Gigi Buffon több sorsdöntő mentést is bemutatott, ezzel az eredménnyel a Juventus továbbra is négy pont hátrányban követi az Intert, és jelenleg negyedik a tabellán.

Camoranesi gólt szerzett

A Juventus az eltiltott játékosok - Nicola Legrottaglie, Giorgio Chiellini, Pavel Nedved és Antonio Nocerino - visszatérése után szinte csúcsformában várhatta a nagy riválist. Claudio Ranieri igen támadó felfogásban, a 4-4-3 4-3-3 formáció alkalmazásával küldte pályára csapatát. Alessandro Del Piero, David Trezeguet és Raffaele Palladino is helyet kapott a kezdő tizenegyben.

Az Inter viszont több meghatározó játékosát is nékülözni volt kénytelen, többek között Marco Materazzi, Patrick Vieira és Dejan Sztankovics is hiányzott, Julio Cesar azonban visszatérhetett. A támadósorban ezúttal Julio Cruz kapott helyet Zlatan Ibrahimovics mellett.

Az összecsapás 15 perces késéssel kezdődött, ugyanis az Inter csapatszállító busza elakadt a stadionhoz vezető úton kialakult forgalmi dugóban.

JUVENTUS - INTER 1-1

Összegzés:

Gólok: Cruz 41', Camoranesi 78'

Sárga lapok: Nocerino 9', Figo 18', Nedved 56', Burdisso 66'


JUVENTUS:
Buffon; Grygera (Zebina 78'), Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Palladino, Nocerino, Cristiano Zanetti, Nedved (Iaquinta 61'); Del Piero (Camoranesi 70'), Trezeguet

Fel nem használt cserék: Belardi, Birindelli, Szalihamidzsics, Tiago

Edző: Ranieri


INTER
: Julio Cesar; Maicon (Dacourt 85'), Cordoba, Samuel, Chivu; Figo (Burdisso 62'), Javier Zanetti, Cambiasso, Cesar; Ibrahimovics, Cruz (Suazo 65')

Fel nem használt cserék: Orlandoni, Maxwell, Solari, Crespo

Edző: Mancini


Bíró: Rocchi

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr574641260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marczeeee 2007.11.05. 10:22:43

Biztos, hogy 4-4-3 az a formáció? :) Kicsit sokan lettek volna akkor a pályán... Inkább 4-4-2 lehetett az. :)

RICh 2007.11.05. 14:56:08

Igazábol sztem az 4-4-2-volt mert palladihno visszábhúzodva jáccott!MINDEN ELISMERÉSEM RANIERIÉ ÉN PONTOSAN UGYAN UGY GONDOLKODOTT MINT ÉN,UGYAN UGY CSERÉLT AHOGY ÉN TETTEM VOLNA.....DE A 3.CSERÉT AZT NAGYON ELBASZTA:HA BEHOZZA ALMIRONT VAGY TIAGOT ZANETTI HELYÉRE AKKOR MEGNYERJÜK A MECCSET......................jó volt azé igy is!

Daccc 2007.11.05. 15:15:29

Senkinek sem kivanom meg Zanettinek se igazabol de vhogy seruljon le naaa! En haljak ha ertem ezt a Ranierit! Tiago nagyszeru szereplese az Empoli elleni meccsen es megse kezdo! Meg be se hozta bazdmeg! Jateklehetoseget a ket uj kozeppalyasnak!

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.11.05. 15:22:41

Marczeeee: ott a pont :) javítottam Igazából 4-3-3 vagy 4-4-2 volt, attól függően, hogy Palladino csatárként, vagy középpályásként játszott.

mmartin91 2007.11.05. 15:32:32

Az a kibaszottul nagy vicc az egészben h ezzel az edzővel és ilyen játékosokkal mint pl.Zanetti,Molinaro,Legrottaglie megy a szekér és ez hihetetlen.Én még soha az életben nem láttam még ekkora loosert mint Ranieri.Őt szaktekintélynek tartják de még Isten sem tudja h miért hiszen nincs eredménye.Gratulálok Camonak és Buffonnak,hozták az 'x'-et.Hatalmas szerencsénk van h szereztünk 1 pontot.Mikor a buzi Inter vezetett 1-0-ra sok lehetőséget elrontottak ill.Buffon védett,simán lehozhatták volna a meccset abban az időszakban,ott rúgnak egyet akkor 2-0-ról nem állunk fel.De ilyen a futball,a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat.Ezt a Zanetti-t meg vki takarítsa már el innen mert egy kibaszott nagy nulla.Molinaro-t,Alexet meg Palladino-t is ki kéne venni a kezdőböl azt helyükre Criscito,Iaquinta meg Camoranesi.Úgy gondolom h Palladino még nem való a kezdőbe főleg nem ilyen nagy meccsekre mert még fiatal.Nem játszott rosszul de az túlzás h ő lett volna a Juve legjobbja mert nem volt ilyen ember.Palla próbálkozott(ő volt az egyedüli) de sok labdát eladott amiből kontrázhatott az ellenfél és én nem láttam igazából jó labdát tőle ami veszélyesen kanyarodott volna az ellenfél kapuja elé.A beadásait meg simán lehúzta Julio Cesar.Szal sztem még fiatal ill."kicsi" a kezdőbe.

nilsnoa 2007.11.05. 15:52:12

Alexel mibajod van?? Sztem jó ott a kezdőbe... ilyen védelem ellen még talán ő csinált a legtöbbet, mert pl 1x se hallottam az h Trezeguet... szal... Molinaro sem volt annyira nagyon rossz , bár (még) nem Juve szintű játékos... Palla egyre jobb lesz szerintem jó formát mutatott... Zanetti hát őt viszont gyorsan el kéne tüntetni. Amugy a mérkőzés legjobbjai nálam egyértelműen Chiellini és Buffon. Camo is nagyot alkotott, meg Iqainta is játszhatott volna többet, de ez van

Edgar 2007.11.05. 17:10:53

Ibrahimovičot igazán eltilthatnák, mert megütötte Chiellinit meccs után!

Ismeretlen_82815 2007.11.05. 18:04:58

Ha Alex Iaquinta lenne a kezdőbe asszem. Remélem iylen nem fog előfordulni. Iaquinta szerintem egy átmeneti emberke kellette erre az egy vagy kt évre és utána megy innen, de én sezmély szerint annyira nem is bánnám, Palla sokkal jobb lesz még indén ha kap elég lehetőséget.

mmartin91 2007.11.05. 18:38:04

Alexxel az a bajom h körülményes,lomha és már rég nem jáccik olyan szinten h Juve kezdő játékosa lehessen.Lő pár gólt de Iaquinta sokkal többet tud hozzátenni a játékhoz mert fiatalabb,ambíciózusabb,arrogáns,meg akarja mutatni h mit tud,nálam helye van elöl,mellette meg Trezegol hiszen ő bármikor képes gólt rúgni.Középpályán két szélen Camo és Nedved,Camo naon jó játékos,lendületet tud vinni a csapat játékába,Nedved meg ő maga Nedved,asszem róla elég ennyit leírni.Középen mindenképp az Almiron-Tiago kettős jáccana,az argentin védekező feladatokkal jáccana míg a portugál támadóbb felfogásban.Egyébként losser Ranieri volt aki úgy jáccatta az elején Almiron-t h irányítson,dehát ő védekező középpályás könyörgöm,ennyit Ranieriről,egy bolond.Hátul pedig jáccana a Grygera-egy új védő-Criscito-Chiellini négyes.Kell egy új KH mert Legro nagy meccseken nem tud nagy szintet hozni,a Cruz gólja is az ő lelkén szárad.Andradéról meg kár beszélni,ha visszajön megint 4-5 meccs azt fél év sérülés.Ő ennyit tud,többet nem.A kapuba meg természetesen a világ legjobb kapusa,Gigi Buffon.

Ismeretlen_22017 2007.11.05. 18:51:50

Na, akkor vagyük sorra: Almiron tavaly is irányítót játszott, tehát nem idegen tőle az a poszt. Együtt nem lehet Tiagót és Almiront játszatni, mert túlságosan hasonló a stílusuk, egyikük sem az a masszív védekező középpályás. Criscito beállítása lett volna a legnagyobb hiba, hiszen nincs rutinja, fizikálisan is gyenge még, megették volna reggelire. A gólnál nem egyértelmű, hogy Legrottaglie hibázott, érdemes megnézni a felvételt. Grygera volt a ludas inkább a dologban. Legrónak azt lehet felróni, hogy túl messze volt Cruztól.

Dana 2007.11.05. 19:06:53

Szerintem Alex nem volt rossz. Nézzük a szabadrugását meg azt hogy ha nem rántja le az elején az a majom cordoba akkor berugja a helyzetet. Ennyivel el lehet dönteni 1 ilyen rangadót. Nincs megfelelő irányítónk nincs ki adja a labdát a csatároknak. A védelem meg: Igaz 1 gólt kaptak nem volt rossz az a lestaktika de várható volt az a gól. Ezzel a kerettel nagyszerű eredmény. Egyébként meg gyönyörűen leradíroztuk Ibrat a pályáról. Nem hittem volna hogy nem lesz momentuma sem.

Alex10 2007.11.05. 19:11:38

Sztem simán nyerhetünk volna ha a középső középályát Ranieri jobban álítja fel!!! Zanetti és Nocerino is nagyon akart de akarásból nyögés lett a vége. Nedvedbe is csalódtam mert 35 évesen átláthatná hogy kinek kine paszolni lövés helyett. Szerintem ez a lestaktika is szar ötlet volt mert annyira a védelem nincs összeszokvag!!!

mnorba 2007.11.05. 19:37:05

Hát szerintem,ha nem Buffon áll a kapuban,kikapunk.Sokat köszönhet neki a csapat!Sajnos be kell vallani,ezzel a kerettel ennyire tellett!Remélem a télen erősítünk,és megverjük odahaza az Inter-t.Azért az az időszak mikor mind a 4 csatárunk a pályán volt,na az nem volt semmi!!!

PaLLaDiNhO 2007.11.05. 19:43:24

egyetértek az utolsó mondattal ez a kulcsa a mecsnek:NINCSENEK ÖSSZESZOKVA A VÉDŐK....ennyin usztt el PaLLat nem szolnám le a mutatott tejlesitménye küzdése minimum 45percet ér Jaki :1ik kedvenc játékosom lett az utobbi idöben nagyon akar csak félek 1 idö után lankadni fog ez.... sztem nem 2-3 évig kéne tartogatni sztem velünk fog megöregedni XDD énis inkább tiagot játszatnám de enm volt rossz zanetti sem ezzel a kerettel tényleg minimum nagyszerű az x . crisito is nagy játékos lesssz most megmondom hogy PÁR év mulva cannavaro szintjén fog focizni (mármint fénykorába cannavaro :P ) igen grygera volt a ludas jol látsztt a visszajátszásban élveze volt nézni chiellnit érdkesenek véltem azon felül hogy nem állitotta ki magát jaaaa geccc láttátok mikor orbbanyomta a sasorrrútt hát az készvolt asszem 86perc környékén lent is maradt ibra nagyon teccet az a rész :P igy tovább PaLLa forza juve per sempre

Daccc 2007.11.05. 21:08:20

Iaquinta hol oreg 27 evesen emberek? Lessz abba meg 4-5 ev szussz :D

mmartin91 2007.11.06. 14:30:50

Akkor Lassustól kérdezném:Mi a faszért vette meg a Juve Tiago-t meg Almiron-t ha nem lehet őket együtt jáccatni?Én tom a választ:mert looser Ranieri egy bolond.mind2 játékos az ő kérésére érkezett azt még egyikket sem jáccatja.Há milyen edző az ilyen?egy szar,semmi több.Ez az ember semmit nem ért a focihoz hisz eredménye sincsen.Annyi h benntartotta a Parmát az élvonalba amihez köze nem volt hisz nem ő jáccik hanem a játékosai.Össze se tudja rakni a csapatot és kurva vicces de a 4.helyen vagyunk ezzel az edzővel meg ilyen semmitmondó játékosokkal mint Zanetti és társai.Paródia az egész.Mindenki láthatta h az Inter jobb volt,nem is kicsit.Mi nem érdemeltük meg a döntetlent mert az Internek simán nyernie kellett volna épp ezért örüljünk annak az 1 pontnak,én örülök.Kíváncsi leszek h a végén hayadikak leszünk mert a Milan is fel fog majd jönni,az tuti.Reménykedjünk benne h a Fiorentina visszaesik mert ha nem,akkor nem tom mi lesz.Vmelyik csapat nem lesz BL-es és remélem nem mi leszünk azok.Criscito meg sztem elfért volna balbekként,mert Molinaro gyér a kezdőbe és főleg ilyen meccsen.Akkor adták be a labdát az ő oldaláról amikor csak akarták.És sürgősen kell egy KH de akár kettő is.Én megvenném a Mertesacker-Naldo párost.Összeszokottak,jól elvannak egymás mellett,mind2 gólképes,főleg Naldo.Csak kicsit drágák lennének együtt de én megpróbálnám őket,szélen meg Grygera,Chiellini.

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.11.06. 16:28:52

mmartin91: Biztos láttad Tiagót játszani a Lyonban, vagy a Chelsea-ben, meg Almiront az Empoliban, hiszen úgy tűnik, mindenkinél jobban ismered a játékosokat. És itt is a válasz a kérdésedre. Pont az említett csapatokban mutatott játékuk miatt vették meg őket. Azt nem lehetett tudni előre, hogy mégsem lehet őket együtt alkalmazni. Zanettit pedig úgy látom, "divat" lett szidni. Akinek ez jól esik, tegye. Kritizáljon nyugodtan (hozzáteszem, alaptalanul). De az tény, hogy jelenleg rajta kívül nincs másik szűrő középpályás, akit be lehetne tenni a csapatba.

nilsnoa 2007.11.06. 16:32:34

Szerintem Criscito egyenlőre NEM Juventus kezdő szintű játékos... övé a jövő az biztos de jelenleg nem!!! Viszont Legrotaghlie idén teljesíti először azt amiért megvettük.. jól játszik jó formában van... 1 gól... talán az ő hibája volt de azt nem vetted észre h rengeteget mentett...

nilsnoa 2007.11.06. 20:30:38

Lassus megjegyzem: Zanettiben egyetértek h csak őszrő ezért kell Sissoko... Egyébként abszolute nem értem Ranierit... Almirón, Tiagó? Mérnem játszanak???

Ismeretlen_22017 2007.11.06. 22:26:03

Szerintem nem azért nem játszanak, mert formán kívül vannak, hanem mert Ranieri ezt a felállást tartja a legeredményesebbnek. Még az előszezoni felkészülések során rengeteg féle taktikát kipróbált, variálta a játékosokat, és végül ez jött össze a legjobban. Hosszú a szezon, valószínűleg a most padozó játékosok is sorra kerülnek, türelmesnek kell lenni. És még visszatérve a játékosok kritizálására. Való igaz, hogy erősítésre szorul a keret néhány poszton, DE... a bírók által "elcsalt" mérkőzéseket leszámítva minden egyes találkozóból kihozták a maximumot, és a lehető legtöbb pontot begyűjtötték. Egyetlen óriási kivétel az Udinese elleni mérkőzés, ahol Ranieri szerintem hibázott, és fantáziátlan volt az egész csapat. De ez meg belefér 11 mérkőzés alatt.

mnorba 2007.11.07. 18:32:53

Szerintem a játékosok kritizálásában az is közrejátszik,hogy sokan megszokták a Juve-tól a szép,ötletes játékot,amit az újjáalakult csapattól is elvárnának.De ez a keret még nem tart azon a szinten.Egy-két magasabb szintű játékos leigazolásával,és némi idővel újra a régi Juventust lehet majd látni!

Ismeretlen_22017 2007.11.07. 20:01:58

Szerintem a szép, ötletes játék a bundabotrány előtti Juventusra sem volt jellemző, inkább az eredményes. Talán egy kicsit korábban. Mondjuk még Zidane idejében.

nagy 2007.11.08. 21:18:09

Csak a Lazio!!!!!!!! Curva Nord.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása