Zanetti: "Tisztelet, nem félelem"

A középpályás - az egykori Inter játékos - a nagy meccsről beszélt:

"Különleges mérkőzés lesz, mögöttük állunk, és fel akarunk melléjük zárkózni."

Cristiano Zanetti

Annyi kék-fekete színekben lejátszott Juventus - Inter összecsapás után itt az idő Cristiano Zanetti számára, hogy egykori klubja ellen lépjen pályára. A játékos már másfél éve várja ezt a mérkőzést. Különleges lesz számára, de nem érzelmi okokból, vagy a két klub közötti rivalizálás miatt.

"Különleges lesz, mert ők a címvédők, és mert az első helyen állnak. Négy ponttal vagyunk lemaradva tőlük, és fel akarunk zárkózni. Bosszút szeretnék-e állni rajtuk? Nem, én akartam eligazolni onnan."

Zanetti nagyon elszántan beszél, ugyanúgy, ahogyan a középpályán játszik, vagy ahogyan az ellenfelekkel küzd. Gondolatai tökéletesen összhangban vannak a többiek érzéseivel.

"Félünk-e az Intertől? Egyáltalán nem; tiszteljük őket, de szerintem ők is minket. Olyan csapat ellen kell pályára lépnünk, akik minden poszton erősebbek nálunk. Elszántság tekintetében azonban mi vagyunk a jobbak. Nálunk mindenki a maximumot nyújtja, ezzel tudjuk kiegyenlíteni a különbségeket. Ha erőnlétileg rendben vagyunk, bárkit le tudunk győzni. Az ilyen nagy rangadókat pedig többnyire egy-egy momentum dönti el."

Az Inter és a négy pontnyi előnyük. Függetlenül az elmúlt hónapok történéseitől, ez a mérkőzés többről szól, mint a tabella állása. A Bianconeri esélyt kap, hogy felzárkózzon nagy riválisa mögé, és jelezze nekik, velük is számolni kell a bajnokságban. Azonban még nagyon a szezon elején járunk, korán lenne döntő fontosságú találkozóról beszélni.

"Még csak november van, a szezon elején járunk, nem mondhatjuk, hogy címmérkőzés lenne. Majd az idény második felében, amikor már letisztulnak a dolgok, akkor majd igen. De most még korai lenne erről beszélni." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr274641258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dana 2007.11.02. 18:31:11

Zanettit most hiba lenne játszatni, olyan játékos kell szerintem pl : Tiago aki ha kell belerug az ellenségbe. Zanettit ismerik a többiek tudják a hibáit. És szerintem nem is utálja volt csapatát. Nocerinonak is kéne játszani ő is elég harapós tud lenni.

Elodv 2007.11.02. 18:49:16

A döntetlen most nem elég, csak a győzelem elfogadható!

PaLLaDiNhO 2007.11.02. 20:38:11

1et értek "Dana"-val én mondjuk alapbol nem szeretm zanettit és tényleg nagy hiba lenne öt a kezdőbe vagy cserepadra ültetni.Inkább kezdjen nocerino ,camo, tiago és palladino ez igy lenne (számomra ) a tökéletes formáció ,és szedjük szét az intert.Valahol olvastam Iaqinta nyilatkozatárol szó szerint nem tudom vissza irni talén a juventusfc.hu láttam acikket és nagyon érdekesnek találtam:tömören ennyi :'Mostmár nem félünk az intertöl ,tele vagyunk önbizalommal, szeretne (jaki) ,Ibrának nehéz dolga lessz (Legroval szembe :P ).szeretne 15 gólig eljutni (sztem .simán) jellemezett néhány embert: Cordóba: formában Maicon :állat (szó szerintXD) Chivu :gyors,kemény :S Samuel :ikicsit lassú XD vélemények??? sztem verhető ez az inter még Ibrával is... szerintetek???

mmartin91 2007.11.02. 20:49:15

Úgylátom Zanetti még a saját csapattársait sem ismeri.Asszondja h az Inter minden poszton erősebb nálunk.Ezzel azt mondta h Julio Cesar jobb kapus mint Buffon!Elég érdekes volna ha ez így lenne.Egyébként én Zanetti-t a padra se nevezném dehát kitudja,lehet h Ranieri bácsi a kezdőbe teszi hiszen tőle kitelik.Azt mondom hogy ha Zanetti kezdő lesz akkor tuti kikapunk hiszen akkor 10 emberrel lépünk pályára,ha nem lesz kezdő akár még nyerhetünk is. Én így raknám össze a gárdát: Buffon Grygera-Legrottaglie-Criscito-Chiellini Camoranesi-Almiron/Nocerino-Tiago-Nedved Trezeguet-Iaquinta Ranieri meg valszeg így fogja: Buffon Grygera-Legrotaglie-Chiellini-Molinaro Camoranesi-Almiron-Zanetti/Nocerino-Nedved Trezeguet-Iaquinta/Del Piero

Dana 2007.11.02. 20:50:09

Verhető de ahhoz nagyot kell alkotni. A legjobb forma is lehet kevés lesz ide. De szerintem még vannak csodák :D Mostani kerettel azért be kell vallanunk ha megverjük az intert az tényleg nagy szó (most). Az árulót pedig Buffon fogja semegesíteni. Forza JUVE !!!

Edgar 2007.11.02. 21:27:40

Szerintem nem 4-4-2-ben kéne kezdeni, mert az Internek nem túl masszív a védelme. Én így kezdenék: Buffon Grygera - Legro - Criscito - Chiellini Camoranesi - Tiago - Nedved Del Piero Iaquinta Trez.

Edgar 2007.11.02. 21:36:23

Láttátok a Zuhanyhíradót a Sport1-en? Volt szó benne a meccsről. Azt mondták lesz 50nél több szabálytalanság, kiállítás... remélem tényleg kiállítják Ibrahimovicsot.

Edgar 2007.11.02. 21:39:44

És úgy nem lehetne, hogy Salihamidzic menne jobbhátvédnek és Grygera lenne középen Chiellinivel? Ők azért nagyobb darabok róluk nehezebb lenne lefordulni!

Robi 2007.11.03. 11:51:30

Szerintem nem azt kéne figyelembe venni a csapat összeállításnál, hogy kinek mekkora neve van, vagy hogy mennyi pénzt ér, hanem -ahogy azt Ranieri is teszi- azt, hogy ki milyen formában van jelenleg. Én bízom az edzőben, tudja mit csinál, amikor Legrot elkezdte kezdőben játszatni, azt hittem, megőrült, és lám, most kitűnő teljesítményt nyújt. Mellesleg mostanában Zanetti is jó. Emellett a végső felállás rengeteg apró dolgon is múlhat, amibe mi nem látunk bele, egy apró sérülés, akármi. Majd lesz valahogy, bár nem látok rá sok esélyt, azért remélem megverjük az Intert. FORZA JUVE!

PaLLaDiNhO 2007.11.03. 12:08:35

Szerintem egy biztos ember lessz a kezdőben .A neve pedig Buffon.ennyi biztos 'csak "a várható összeállitásbol .szeritem Jaki és trezegol kezdjen csatárokként ,és szedje össze a legjobb középpályát a maestro mert véleményem szerint ott bukhajuk el a meccsert... FORZA JUVENTUS!

PaLLaDiNhO 2007.11.03. 12:17:54

ja vmi kimaradt :én nem féltem a védelmöünket ha lessz benne legalább 1Chiellini és egy Grygera . ugyvélem ha chiellni fogja fogni a karvajorrút szép meccsnek nézünk elébe .ugy fogják egymást tépni ...bele se merek gondolni :P sztem kiállittatják egymást kölcsönösen és ha ibra nincs a pályán azért egy cruzzal meg fog birkózni grygera ...reményeim szerint.bár örülnék ha Chiellini maradna a pályán és csak ibra menne le fogadni merek ré hogy Chiellinié lessz ibra és valamejiköjük nem fog 90percet játszani görbüljek meg ha nem :D forza juveee 4ever

Ismeretlen_74763 2007.11.03. 12:44:35

Criscito szerintem nem kezd, nincs elég tapasztalata ilyen csatárokhoz, mint Crespo vagy Ibra. A középpálya érdekes lesz szerintem Nocerino tuti kezdő, de múltkor Tiago nem játszott múltkor, sőt Almiron helyett ő kezdett és végigjátszotta a meccset, viszint Zanetti mellett szól, hogy ismeri az ellenfelet és az edzőt is hasznos lehet a pálylán, kíváncsi vagyok Ranieri, hogy dönt. Del Piero-nak mint csk-nak kötelező kezdeni az éktársa pedig Trezegool lesz.

Ismeretlen_74763 2007.11.03. 12:49:37

a második múltkor helyett "rosszul"-t akartma írni sry :P

RICh 2007.11.03. 13:16:45

------------------------------Buffon---------------------------- ---Grygera----------Legro-----Ciellini--------Chrisito-- ----------------Almiron-----Norcerino/Tiago------------- --Camoranesi---------------------------------Palladino-- ---------------------------Alex---------------------------------- ----------Trezegoool--------------iaquinta---------------- --------->>Az inter elkapálhatja magát..Remélem lessz kiállitás mégbedig ugy hogy sérülés miatt 3-kell csarélnie az internek és a kapust utánna kiállitják:D:D:D

mmartin91 2007.11.03. 13:17:34

Sztem az tökmind1 h Zanetti ismeri az ellenfelet,mert ő nem Juve szintű játékos.Neki a Reggina,Livorno,Parma szintje felelhetne meg,tehát a kiesés ellen küzdő csapat játékosaként kéne szerepelnie nem pedig a bajnoki címért küzdő alakulatban.Én is úgy gondolom mint Palladinho pajtás,hogy Buffon lesz az egyetlen aki tuti h kezdő.De nem értem azt Palladinho haverom kommentjében h reméli Grygera megfogja Criz-t.Sztem nem sokat fognak találkozni hisz Grygera jobb bekk,tehát Legronak kell majd megfognia Cruz-t de inkább Ibrát sztem,és nem is Cruz lesz a másik hanem Crespo és őt fogja majd Chiellini.A lényeg h Zanetti ne jáccon mert az olyan lenne mintha 10 emberrel jáccanánk.

Ismeretlen_74763 2007.11.03. 13:20:39

Én RICh taktikáját támogatom 12 emberrel tuti szarrá verjük őket :D

PaLLaDiNhO 2007.11.03. 13:20:41

érzésem szerint nem fogja...töb okbol is Tiago=nem tud semmit ütközni talán 1keveset... (ha) Zanetti:több ütközés de annyra nem tud együtt élni hogy csak 3an vannak középpályán (nekem necces ) (a) nedved (rossz ötlet :párszor megrugják ijen szituációba mint pl inter ellen nagyon ki tud menni a sodrábol és akkor állhatunk át mert valszeg kiállittatja magát... ha esetleg palladino nagyon sokat tud feljönni a támadásokban véedkezik is ha ojan kedve van de enm ojan szitnen ahogy kéne a 3as rendszerbe... esetleg 3bol 1ik lehetne nocerino a..na akkor esetleg...és akkor is vissza kell jönnie terezegolnak védekezni én nem lennék kibékülve a 3as rendszerrel de ha elbirjuk... huuh elkezdtem pofázni elég rendesen sry

PaLLaDiNhO 2007.11.03. 13:20:42

érzésem szerint nem fogja...töb okbol is Tiago=nem tud semmit ütközni talán 1keveset... (ha) Zanetti:több ütközés de annyra nem tud együtt élni hogy csak 3an vannak középpályán (nekem necces ) (a) nedved (rossz ötlet :párszor megrugják ijen szituációba mint pl inter ellen nagyon ki tud menni a sodrábol és akkor állhatunk át mert valszeg kiállittatja magát... ha esetleg palladino nagyon sokat tud feljönni a támadásokban véedkezik is ha ojan kedve van de enm ojan szitnen ahogy kéne a 3as rendszerbe... esetleg 3bol 1ik lehetne nocerino a..na akkor esetleg...és akkor is vissza kell jönnie terezegolnak védekezni én nem lennék kibékülve a 3as rendszerrel de ha elbirjuk... huuh elkezdtem pofázni elég rendesen sry

Daccc 2007.11.03. 18:20:14

Rich nalad 12 ember van a palyan! :P Es kotve hiszem h Almiron stabil kezdo lenne! Nocerino/Zanetti/Tiago 3asbol 2!

RICh 2007.11.03. 20:22:02

Bocsi,ezt 1 kicsit elszámoltam...de ez tutira nyerö lenne!

RICh 2007.11.03. 20:24:57

De most megnéztem a Sport2-n a várható felállásokat.....hááát....Ranieri ki akar kapni,de nagyon!!! Nem tudom mi a baja Crisitoval,simán jó lenne az a bal hátvédnek,középen meg legro és Ciellini!Én személy szerint Almironban több fantáziát látok mint Zanettiben,Tiago-ban vagy akár Norcerinoban!Remélem Camoranesi jáccani fog,ö lehet az 1-ik kulcsfigura(nálam)

RICh 2007.11.03. 20:29:02

Eggy a lányeg Salihamizdic Ne jáccon mert akkor a jobb oldalnak löttek!ÉS lehetöleg nedved is csak 1 félidöt!

mmartin91 2007.11.03. 20:41:55

Ha Nedved nem jáccik csak 1 félidőt akkor kikapunk mivel a Juventus legfontosabb játékosa magasan Nedved.Ebben a csapatban mindent ő csinál.35 évesen a Juve legfontosabb játékosa,nem tom mi lesz ha visszavonul mert még1 ilyen játékosa nem lesz a Juvénak.Egyébként érdekes módon pont kikaptunk akkor amikor Nedved 2 meccses eltiltás miatt nem játszahtott.Ez akkor is jelent azért vmit hogy mindenki tudja h a bíró veretett meg minket.Ha Nedved jáchatott volna(saját hülyesége miatt nem tehette ezt)teljesen máshogy alakulhatott volna a meccs,hiszen lőhetett volna 1 gólt,adhatott volna 1 gólpasszt és lehet h nem is lett volna akkor 11-eshez vezető szituáció sem.Richel annyiban egyetértek h Criscito jáccon,őt mindenképp jáccatnám,Zanetti-t semmiképp sem,Tiago kezdő lenne nálam és mellette vagy Almiron vagy Nocerino.Elöl Trez-Iaquinta csatársor,és két szélen Camo és Nedved.

alex10 2007.11.03. 21:03:22

Szerintem ezt a csapatot kéne játszatni: -Buffon -Grygera Legrotalie Chielini Molinaro -Camoranesi Tiago Nedved -Iaqinta Trezeget Del Piero

RICh 2007.11.03. 21:22:00

Nem tudom mi lessz CSak kérem a jó istent hogy szálihámidzsics(:D) tényleg ne jáccon!!!! amugy találtam giovincorol 1 jó kis videót....amolyan összehasonlitásféle:_D http://www.youtube.com/watch?v=QfgATyXXNeM

juvem 2007.11.03. 22:10:19

egyetértek martinnal lehet h nem mindig tűnik úgy de nedved még mindig tud oylanokat csinálni,úgy feltüzelni a többieket és hajtani nem véletlenül nevezik a juventus motorjának!!! sztem csak 2 csatárosan toljuk és ha netalántán nedvedet lehozzák 70 pec környékén akkor megy szélre palladino

nilsnoa 2007.11.03. 23:06:04

Ugye közvetítik???

Edgar 2007.11.04. 09:18:46

Sport1 20:15

j:)st 2007.11.04. 15:16:40

emberek, azért ez mégis "csak" egy meccs. Nem kellene szó szerint kivégezni az _ellenfelet_ (és nem ellenséget) a pályán. A meccs előtti nyilatkozat pedig csak udvariaskodás. Alex biztos kezd, Camoranesi szerintem a második félidőt kapja, és remélem, hogy Legro is hozza a jó formáját, mert stabil védelem előtt simán verhető a zinter. Remélem hogy nagy kedvencem, Nedved is bír magával! Forza Juve!

RICh 2007.11.04. 16:53:44

Hááá hááá a Roma X-elt az Empolival....Giovinco a 90+. percben nagyon nagy szabadrugásgolt nyomott.....Má csak nekünk kellene nyerni ma este és szép lenne az élet..:D:D:D:D

Ismeretlen_82677 2007.11.04. 17:02:02

En is teljes mertekben egyett ertek azzal h Zanettit nem kell jatszatni hanem Tiagot.szeritnem ez egyertelmu.multkor sem jatsztott rosszul.jah es Del Pieronak kellene kezdenie Trez-el es kb 70.perc kornyeken behozni Iaqintat Alex helyett.

Daccc 2007.11.04. 18:02:46

De Ceglie ismet golt rugott a Parma-Siena(2-2) meccsen

passerby 2007.11.04. 20:38:54

áá, ilyen az inter.. már a meccs előtt elkezdik a geciskedést. én összedobok nekik egy kurva órára, hogy legközelebb időben el tudjanak indulni...

Daccc 2007.11.04. 20:43:09

pfff basszak meg! Persze mi vagyunk a Juventus, mas csapatnak eddig 3-0val odaadnak a meccset grrr Dog verjen Intert

Daccc 2007.11.04. 21:04:30

Vki irja le a kezdot! annyit tok h nocerino jaccik mert sargat kapott! thx

Daccc 2007.11.04. 21:24:50

Arrghhh nah! NE csuggedjunk emberek mert tuggyuk h a masodik felidoben sokkal osszeszedettebbek vagyunk!

mnorba 2007.11.04. 21:34:43

Hát azért most látszik,hogy a védelmünk nem az igazi!A támadások ötlettelenek,csak lövöldöznek messziről.Nedved meg passzolhatna!De remélem a 2. félidőben feljavulunk,beáll Camo,és átvesszük a vezetést!!!Forza Juve

mnorba 2007.11.04. 22:17:46

SZÉP VOLT CAMO!!!Még egy ilyet!!!

Dana 2007.11.04. 22:40:53

Hát x lett a vége de igazából asszem ez volt a max amit ki tudtunk hozni belőle. Grazie Camo és Buffon. Treze 0 volt :( tegyük hozzá nem kapott 1 épkézláb labdát. Védelem hát kell egy belső védő a szélsőkkel nincs baj. És kéne 1 irányító mondjuk jöhetne Hajnal :) úgyis megy neki most a játék. 6 gólpassznál jár már. Forza Juve!!

passerby 2007.11.04. 22:42:04

Szerintem: Szerencsénk volt. Buffon "hozta" nekünk a döntetlent, mert a második félidőben átjáróház volt a védelmünk. Tiago-nak játszania kellett volna. Camo-t hamarabb be lehetett volna hozni. Palladino egy őrült cselgép :) Remélem az állat Zlatan-t eltiltják legalább három meccsre. Zanetti-t be kell dobozolni, aztán feladni postán valami burmai dzsungellakónak...

juvem 2007.11.04. 23:05:31

hát zanetti helyett inkább tiagonak kellett volna jáccania összekéne hozni 1 olyan csapatot ahol trez, del p., jaki, camo, nedved, palladino benne van a kezdőben:)))) camoranesi-t berakni középre bár az nem jó húzás szal nem tom de így ez a 6os jó lenne:) bár most nedved nem volt olyan jó trez meg hát nem csinál(hatot)t semmit nem kapott notrmális labdát camoranesi beállt és be is indította a játékot szal köszönnyük ezt a döntetlent camoranesinek és buffonnak meg annak a faszkalap suazonak h sosem tudja átvenni a labdát:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása