Andrade lehet Milito alternatívája

A hírek szerint a Juventus legújabb kiszemeltje Jorge Andrade, a Deportivo La Coruna védője, aki Gabriel Milito helyett érkezhetne Torinóba. Korábban úgy tűnt, hogy a Bianconeri nagyon közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Zaragoza játékosát, Militót, ám a tárgyalások zátonyra futottak, mivel a két fél nem tudott megállapodni a pénzügyi részletekről.

Jorge Andrade

A Juventus éppen ezért a lehetséges helyetteseket keresi, és így került a képbe Andrade, aki Claudio Ranieri kívánságára érkezhetne a klubhoz. A portugál válogatott játékost 2008. júniusáig köti szerződés a Deportivóhoz, és a hírek szerint 6.5 millió fontért igazolhatna a Bianconerihez, ezt az összeget pedig a Juventus vezetői szívesen kifizetnék a 29 éves védőért.

Az üzletet tovább könnyítheti, hogy Andradét is a Gestifute ügynökség képviseli, melynek Jorge Mendes a tulajdonosa. Ez az ügynökség képviseli Tiago Mendest is, aki a múlt hónapban igazolt a Bianconerihez.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr324640786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mmartin91 2007.07.02. 22:21:05

Ez egyszerűen hihetetlen,nevetséges,katasztrófális én már meg nem találom a szavakat...Ha nem Milito,miért nem Pepe vagy Luisao vagy Alex? Ez hihetetlen,Andrade az év 365 napjából 364-en sérült...én már inkább nem is szólok semmit.

Daccc 2007.07.02. 23:09:23

ez igaz! nem egy klasszis jatekos

ati7 2007.07.03. 03:22:55

Tiszta szégyen, hogy ilyen csöves védőket egyáltalán hírbe hoznak, mint lehetséges igazolásokat! Meira, Andrade... Hihetetlen!!! Mindegy lenne, ha Balogh Bélát hoznák az MTK-ból (úgyis kitették a keretből) vagy Sebők Vilit reaktiválnák! :):) Persze csak vicc, utálom mindkettőt, de akkor is inkább valami olasz védőre (pl. Barzagli) kellene hajtani, és mellé folyamatosan odaépíteni a nagyon tehetséges Criscito gyereket... Ennyi az egész! Különben Barzagli elvileg nem is olyan drága... Remélem azért még Militoról sem mondtak le végleg...

norbisillo 2007.07.03. 12:08:37

Lehet hogy sérülékeny! ezt nem tudom. de én azt mondom hohy ha vki a portugál válogatottban kezdőember az nem lehet egy isten átka! más: antunes aláírt a juventushoz!

mmartin91 2007.07.03. 12:25:08

Antunes már 100 éve aláírt a Juvéhoz,de ez jó,mert tehetséges balbekk.Egyébként norbisillo! akármilyen játékost hoztak szóba a Juvéval te mindig azt mondtad h milyen kurva jó ez a játékos,ha mindenki mást mondott te akkor is azt mondtad h ez naon jó spíler mint pl:Andradénél.Sztem ha Komlósi Ádámot hoznák szóba a Juvéval,akkor is azt mondanád h milyen kurva jó vétel lenne,mert már jáccott a magyar válogatottban ami világverő gárda és kezdő a Debrecenben aki meg fogja nyerni a BL-t...

norbisillo 2007.07.03. 12:29:13

azt nem értem hogy miért nem te vagy a juventus edzője! mert sztem te annyira jobban tudod ezeket a dolgokat! te okosabb vagy ranierinél, scolarinál,stb. vkinek el kéne már menni a juventushoz és beajállnia téged! amúgy meg te mást se csinálsz csak azt hogy ez szar ez állandóan sérült ez iylen ez olyan neked meg egy jó szód sincs senkihez!

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.07.03. 12:33:53

mmartin91: először is, köszönöm a sok kommentet, amit írsz, te is egyike vagy az itteni katalizátoroknak. Másodszor viszont: nem értem, miért szólsz le mindenkit, akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, miért támadsz egyből, és miért kritizálod már most az igazolásokat? Nem én vagyok az igazolásokért felelős (természetesen) ember, de valószínűleg érti a dolgát, ha abba a pozícióba került. Tehát ha valakinek a neve felmerül a Juvéval kapcsolatban, az azért van, mert felkeltette a szakemberek érdeklődését, és valószínűleg alkalmas lenne a posztra. Attól függetlenül, hogy neked, vagy más szurkolóknak mi a véleménye. Egyébként meg ezek még csak pletykák (addig legalábbis, amíg ténylegesen meg nem történik az igazolás), lehet, hogy semmi valóságalapjuk nincsen. Majd az idény közben, ha a frissen igazolt játékosok pocsék játékot produkálnak, Ranieri pedig szar munkát végez, na majd akkor jöhet a - jogos - kritika. Addig pedig előre temetni a csapatot nagy hiba.

Robi 2007.07.03. 14:44:30

Szerintem is csak pletyka ez az Andrade igazolás, de azért nem nagyon fakadnék sírva, ha őt sikerülne végül leigazolni, bár nekem sem tartozik a kedvenceim közé, de legalább nem lenne olyan drága. Azt különben nem tudom, hogy hallottátok/olvastátok-e, hogy Ranieri nemrég azt nyilatkozta, hogy a leigazolni kívánt védő neve még nem jelent meg a sajtóban a Juvével kapcsolatban, bár lehet, hogy ez csak további ködösítés. Majd kiderül, de én bízom a csapat vezetőiben.

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.07.03. 14:59:53

Igen, én is olvastam ezt a nyilatkozatot, de valahogy elfelejtettem ide betenni. Bár az is lehet, hogy a többi rész nem volt érdekes. Nem tudom :) Mindenesetre érdekes találgatásokra adhat okot, ha tényleg így van. Vajon ki lehet a rejtélyes kiszemelt? :)

mmartin91 2007.07.03. 15:14:54

Ha nem lehet elmondani a véleményemet,akkor minek lehet minden hírhez kommentet írni??????????? Norbissilo,ha én lennék az edző hidd el megnyernénk a scudettót!Én nem így kezdtem volna az igazolásokat mint Seccoék.Én pl:még a egelején amikor volt pénz,akkor megvettem volna Sissokot,Alexet,Barzaglit,vettem volna egy jobb hátvédet,nem Grygerát,és Sissoko mellé egy kicsit támadóbb típúsú középső középpályást(Tiago az jó fogás,én is szerződtettem volna mondjuk őt).Csatárokat meghagytam volna,de nem Iaquintát vettem volna meg hanem vki mást,és szerződtettem volna Mark "Speedy" Gonzalezt a Pooltól. És még néztem volna pár kiegészítő embert.És már rég kész lett volna a keret. De most hogy Ranieri lett az edző-nem pedig én-aki még nem nyert lófaszt se egyik csapatával sem ahol eddig volt,asszem zebra írta még régebben h egy született lúzer ami így is van,így meg kellene venni Pepét,Barzaglit,és egy cserekapust. Ha minden jól megy akkor jövőre így állunk föl: Buffon Grygera-Pepe-Barzagli-Chiellini Camo-Almiron-Tiago-Nedved Trez-Alex Ha én lettem volna az edző,másképp álltunk volna föl,sztem kicsit jobban...és a kiegészítő emberek is jobbak lettek volna.

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.07.03. 15:26:35

Ha figyelmesen elolvasod, egy szóval sem említettem, hogy nem írhatsz kommentet, sőt megköszöntem, hogy ilyen sokat írsz...

ati7 2007.07.03. 16:06:34

Milito akkor már 1000, hogy nem jön hozzánk??? A vezetők le is mondtak róla végleg? Ha nem más sztem a kis Criscitonak kellene lehetőséget adni (persze akkor ha nem sikerül, csak 1 középső védőt igazolni). És Chilellini is nagyon jó lesz, már most a bajnokság legjobb bal védői közt van...

norbisillo 2007.07.03. 19:34:59

és a zsebedből húztad volna elő a pénzt? mi itt lóf..t nem tudunk hogy mi történik a juvén belül! nekem nem azzal van bajom hogy kit szeretnél a juventusban látni hanem azzal hogy minden egyes játékost aki bekerül a bevásárlólistára te egyből leszólod! abban pedig teljesen igazad van hogy a pepe, barzagli, kettős lenne a legjobb választás de ha egyszer nem és a vezetőség mást nézett ki bele kell törődni és megvárni hogy mi lesz belőle!

norbisillo 2007.07.03. 19:56:34

Nem tudom ki mit tud cacaparól! állítólag szerződést bontott a lyonnnal! én annyit tudok hogy brazil és 31 éves! mmartin jelezte hogy kellene egy egy cserekapus ugyancsak szerződést bontott a werder reinkevel!

mmartin91 2007.07.03. 20:31:46

Ez nem igaz h én mindenkit leszólok norbisillo,pl:amikor mentek a Sissoko-s hírek,te is vissza tucc menni és megnézni h én kurvára örültem volna és mondtam sokszor h ő kell,őt azért nem vettük meg mert Tiagot és Almiront megkaptuk szinte az ő árán.És 2 középső középpályás több mint 1. Én arról nem tehetek h a Juve vezetősége nem tud igazolni.Asszem megint felmerült Cannavaro neve,erre csak azt tom mondani h kapja be Canna mert egy szemét tróger.Cacapa egy rutinos jó védő,de már előbb kellett volna vele megállapodni mert sokkal inkább Barzagli,Pepe,Luisao,Alex stb. Reinke egy potyakapus,ő nem jó Juve 2.-es számú kapusnak sem,egyrészt mert öreg,másrészt a Werderben is 2.-es számú volt és rengeteg potyát kapott.Mirantét rohadtul kár volt kölcsönadni mert így cserekapust kell nézni,én sem tom ki lenne jó megoldás mert úgy gondoltam h ezzel nem kell foglalkozni,de a Juve vezetők tettek róla h foglalkozni kelljen vele.

Robi 2007.07.04. 17:21:44

Szerintem nem baj, hogy Mirantét kölcsönadtuk. Ő az egyik legígéretesebb fiatal olasz kapus, de ha Buffon mögött az év 95%-ában a padot koptatta volna, akkor nem hinném, hogy hatalmas fejlődésen ment volna keresztül, így talán szert tesz egy kis rutinra. Véleményem szerint a legjobb választás egy rutinosabb kapus lenne, aki egy-két meccsen jól tudná helyettesíteni Buffont.

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.07.06. 13:56:07

Alex a Chelsea-hez igazolt... És most szeretnék vinni Florent Maloudát is. Hihetetlen...

norbisillo 2007.07.06. 14:25:20

arról csicseregnek a madarak hogy a juve 2 k-védőt akar! és sztem mmartin nagy nagy örömére andrade és meira a kiszemelt!

mmartin91 2007.07.06. 14:59:06

Te aztán igazi Juve drukker vagy norbisillo! Gúnyolódsz h az én nagy örömömre Andrade meg Meira a kiszemelt,kár gúnyólódni,majd meglátod h ha ezek idejönnek akkor szart sem fogunk érni és kiesünk újra a Serie B-be.

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.07.06. 15:58:53

Ez azért egy kicsit erős volt...

juvem 2007.07.07. 13:13:53

akkor sajnálattal közlöm veled mmartin91 andrade a juventusé... én ennek mondjuk nagyon örülök! és 1ébként te is nagy juve drukker vagy fiam kiesünk a picsába seria B-be hát te hülye vagy ilyen csapattal az 1. három helyezetben benne leszük szal majd láss csodát ja és andrade mellé lehet jön burdisso!! de forza juve és a mmartin91 acélos juvéjának is forza ahol mindenki 100millió fölötti értékkel bír!

mmartin91 2007.07.07. 13:57:42

Te mekkora hülye vagy juvem,az hihetetlen.100 millio?????? Miről beszélsz te ember,gondolkozzál már mielőtt ilyen hülyeségeket leírsz!Neked Sissoko,Alex meg Barzagli és speedy Gonzalez mind1ik 100 millio fölött van?Ha igen akkor csak gratulálni tok neked ember.Sissoko kb.20,Alexet meg lehetne kapni 16-18-ért,Barzagli 10,Gonzalez mondjuk 6-7.Ez kb.összesen 55 mio.€.Milyen 100 mio.ról beszélsz te azt nem tom.Ha még vennék egy jó jobbekket az is kb.12.szal az 67.összesen.Plusz még 2-3 kiegészítő ember,úgyhogy számolj mondjuk 75 mio.€-val az átigazolás végén.Te azt mondod h nálam mindenki 100 mio.val bír,érdekes,összesen nincs annyi. A kiesést természetesen nem komolyan mondtam,csak kicsit felmet a pumpa h ilyen kibaszott sérülékeny hátvédet kell venni 10 millioért és ő lesz a védelem oszlopa.Kb.játszik majd 5 meccset azt utána fél év kihagyás ráadásul nem vmi jó védő. Reális hely sztem az UEFA-Kupás hely lesz,de ha jönne még egy középő védő akkor azért más lehetne a helyzet,persze attól függ h ki jönne...

juvem 2007.07.07. 14:50:45

jó de mondjuk alex a chelseabe megy szal... de akkor is azért jött andrade nem pepe mert ő jóval kevesebbe kerül mint a pepe és 1 játékos nem csak a saját tehetségétől függ hanem h hogyan alkalmazkodik a csapathoz... sok nagyszerű játékos ott hagyta a picivel gyengébb klubbját pl a real-ért mint owen esetében... ha nem ment volna el a realba most még mindig a legeslegjobbak között szerepelne... de ez most csak 1 példa tudnék még 100 ilyet csinálni... szal azt is fel kell mérni h az a játékos h illene bele a juventusba és ez nagyon fontos szerintem... ism szerintem!

Daccc 2007.07.10. 17:27:20

Pepe 30 millio euroert a Realba igazolt! szal ot el lehet felejteni! Kulomben sem fizetett volna a Juve ennyit erte!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9922) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4144) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása