Deschamps marad? Persze... talán

A Juventus újra a Serie A-ban, ám amíg Giovanni Cobolli Gigli, a klub elnöke biztosan tudja, hogy Deschamps marad a klubnál, addig Jean-Claude Blanc, az elnök már nem ilyen biztos benne.

Az elmúlt hetekben többször is felröppentek olyan hírek, hogy nézeteltérés van Deschamps és a klub vezetése között, pl. a klub igazolási politikáját illetően.

Didier Deschamps

"Deschamps biztos, hogy marad, effelől nem is volt soha kétségem." - nyilatkozta Cobolli Gigli az Arezzo elleni mérkőzés után. - "Most már látjuk az elmúlt háromszáz nap gyümölcsét. Múlt nyáron a Serie C-t kockáztattuk, most meg már újra a Serie A-ban vagyunk. Ezentúl arra kell összpontosítanunk, hogy száz napunk van az első Serie A mérkőzésünkig. Nehéz lesz, de igazán harcképes csapatot kell építenünk. A bajnokoknak maradniuk kell, Blanc biztosan talál majd erősítéseket, és vannak fiatal tehetségeink is, mint pl. Marchisio. Szerencsére már nem kell szenvednünk a sportbíróság rendszerének döntéseitől, mivel mindenért megfizettünk."

Amíg Cobolli Gigli magabiztosnak tűnik Deschamps pozícióját illetően, Blanc már nem osztja ezt a nézetet.

"Az volt a legfontosabb, hogy visszajussunk a Serie A-ba, és végre célhoz értünk. Most már az új kihívásokon kell dolgoznunk." - mondta a klub igazgatója, amikor Deschamps helyzetéről kérdezték.

"Egy családban is vannak viták, akkor el lehet képzelni, mik vannak egy futball klubnál. Ez teljesen természetes, de itt mindenkinek ugyanazok a céljai - és ez jó a Juventusnak. Sokat kell még dolgoznunk, és olyan csapatot létrehoznunk, mely méltó a 'Grande Juve' elnevezéshez."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr104640623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása