A jövő Juventusa megszületett

Giovanni Cobolli Gigli és Jean-Claude Blanc az újságíróknak és a csapatnak beszélt a fejlesztési tervekről.

Juventus FC

Miután az Igazgatói Tanács elfogadta a középtávú fejlesztési tervet, a klub elnöke, Giovanni Cobolli Gigli, és az ügyvezető igazgató, Jean-Claude Blanc mutatta be az újságíróknak a terv megvalósításának részleteit.

Az edzés előtt Cobolli Gigli, Blanc, és az IFIL alelnöke, John Elkann elbeszélgetett a csapat játékosaival.

"Ezt a találkozót itt Vinovóban akartuk megtartani" - mondta az elnök - "Mivel mi egy futball csapat vagyunk, és azt szerettük volna, ha először a csapat hallja a bejelentést. A játékosok és a technikai személyzet nagyon fontos nekünk, mindenben együttműködünk, hogy visszakerüljünk a Serie A-ba, és felépítsük a jövő csapatát. A találkozó végén, mikor befejeztük a beszédet, mindenki elégedett volt, és üdvözölte Elkann szavait. Az ő jelenléte igazi értéket adott a találkozónak, és ezért nagyon hálásak vagyunk neki."

"A mai nap" - folytatta Blanc - "Egy újabb fontos lépés azon az úton, amit kilenc hónappal ezelőtt kezdtünk el, amikor létrehoztuk az új Igazgatói Tanácsot. Elindítottuk egy új felfogást, mely szerint fiatal tehetségekkel párosítjuk a tapasztalt bajnokokat. Ezt az utat akarjuk folytatni a jövőben is, nagyon hiszünk az Ifjúsági Részleg fejlesztésében, és a nyáron létrehozott tehetség figyelő hálózatunkban is. Nemcsak hazai játékosokból szeretnénk erősödni, hanem külföldiekből is. Éppen ezért nemcsak a játékosainkat akarjuk megtartani, hanem Deschamps-ot is, aki a  következő idényben is a csapat mestere lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr964640432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása