Zebina: "A Juventusnál akarok maradni"

A sérülések már mögötte vannak, és a francia játékos készen áll, hogy megmutassa tehetségét a Juventusnál.

"Jó formában vagyok, most bizonyítanom kell. Szeretek középhátvédként játszani."

Jonathan Zebina

A 2006-os év igazán balszerencsés volt számára, de remélhetőleg a 2007-es esztendő jobb lesz. A francia védő kondíciója most már egyre jobb, és ez a pályán mutatott teljesítményén is látszik. A Crotone elleni mérkőzésen ő volt az egyik legjobb játékos, és a számára viszonylag szokatlan középhátvéd pozícióban is remekül teljesített. Elképzelhető, hogy karrierje ezen a poszton folytatódik tovább?

"Mindig is jó játékosnak tartottam magam" - mondta szerdán az újságíróknak - "Sajnos azonban sokáig bajlódtam sérülésekkel. Ha sikerült volna rendszeresen edzenem, és ostobán nem állíttattam volna ki magamat, akkor sokat játszhattam volna. Szélső vagy középső hátvéd? Azt kell mondanom, szívesebben játszanék középen. A széleken nagyon sok erőfeszítésre van szükség, míg középen csak a védekezéssel kell foglalkoznod."

Zebina mindent bele akar adni, hogy visszasegítse csapatát a Serie A-ba, és ott ismét meghatározó klubbá váljon a Juventus. Ezek alapján, ha az utóbbi napok átigazolási pletykái közül valamelyik hamis, akkor az az ő távozása a Milanhoz.

"Vagy a Juventus adott el engem, és erről nem szóltak, vagy... Ami leginkább meglepett, az az volt, hogy az újságok kész tényként közölték az eligazolásomat. Kíváncsi vagyok, találnak-e olyan szerződést, amit aláírtam. Hogy mik a terveim? Itt szeretnék maradni, és egy igazán harcképes Juventus tagja lenni. A csapattársaimmal együtt biztosítékot kértünk, és úgy tűnik, a klub mindent megtesz, hogy erős csapatot építsen. Minden posztra kell egy nagy nevet igazolnunk, de ez már az edző és a vezetők dolga."

Van élet a futball után is, és úgy tűnik, Zebina már erre is gondol. Csütörtök délután nyílik meg Milánóban a védő művészeti galériája, a 'JZ Art Trading'.

"Ez egy igazi szenvedély, mely három évvel ezelőtt kezdődött, amikor találkoztam egy galéria tulajdonossal. És persze Capellohoz is kapcsolódik, akivel sokat beszélgettem erről. És valószínűleg az újszerűség varázsa is benne volt. Valami csodálatos és váratlan, igazi szerelem első látásra."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr644640321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása