Del Piero figyelmeztette a Juventust

Alessandro Del Piero megerősítette, hogy marad a klubnál, de azt nem akarja, hogy ezt mindenki biztosra vegye.

Alex

Del Piero volt az első játékos, aki kijelentette, hogy nem hagyja el a másodosztályba sorolt Juventust, de nem csinál belőle titkot, hogy szeretne a lehető leggyorsabban visszajutni a Serie A-ba.

"A szerződésem 2008-ban lejár, de nem várok semmit a klubtól. A szerződésem megújítása nem alapvető fontosságú." - mondta Del Piero a Tuttosportnak adott interjúban.

"Nagyon büszke játékos vagyok, és mikor a Trofeo Berlusconi után mindenki arról beszélt, hogy Gianluigi Buffon elhagyhatja a klubot, bevallom, kicsit nyugtalan voltam. Nem akarom azt, hogy az emberek biztosak legyenek bennem. Csakúgy, mint a csapattársaim - Buffon, David Trezeguet, Mauro Camoranesi - én is azt akarom, hogy a csapat harcképes legyen, mert újra győzni akarunk. Természetes, hogy mindenki azt akarja, hogy Gigi maradjon. Persze én maradni fogok, sok évig szeretnék még játszani, és jelenleg nem gondolkodom a majdani menedzseri pozíciómról."

A világbajnok játékost nem lepte meg, hogy volt edzője, Fabio Capello válságban van a Real Madridnál.

"Sok jó játékosa van, így mindenki azt várta, hogy jól fog szerepelni. Tavaly a Serie A-s győzelmek elrejtették taktikájának hibáit, amik azonban megmutatkoztak a Bajnokok Ligájában, ahol nem is igazán szerepeltünk jól."

"Ezek most nem a legkönynebb pillanatok számunkra, ez látható volt a Vicenza ellen is, de előre kell néznünk, és meg kell próbálnunk jobban szerepelni."

"Marcello Lippi újra a Juventus kispadján? Furcsa lenne őt újra itt látni. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, csak azt, hogy furcsa lenne." - fejezte be Del Piero.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr824640283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása