Palladino: "Gregucci olyan, mint a második apám"

Raffaele a Vicenza ellen újra találkozik egykori edzőjével: "Segített benne, hogy emberként és játékosként is felnőjjek. Ez azonban nem fog visszatartani szombaton."

Raffaele Palladino

Raffaele Palladino sokat köszönhet Angelo Greguccinak, az edzőnek, aki első profi tapasztalatait segítette, mikor korai Juventus-os éveiben kölcsönben szerepelt a Salernitana csapatánál. A fiatal csatár itt bizonyította be, hogy megvan benne mindaz, ami a legmagasabb szint eléréséhez kell.

Szombaton délután a Vicenza - Juventus mérkőzésen Palladino újra találkozik egykori mentorával.

"Számomra ő olyan, mint a második apám" - mondta Raffaele - "Nemcsak játékosként segített felnőni, hanem emberként is. Rengeteg tanácsot adott. Még most is többször beszélünk; biztos, hogy nagy ölelést adok majd neki a mérkőzés előtt."

Az érzés kölcsönös - kitűnik ez abból az interjúból, melyet az edző a Hurrá Juventus magazinnak adott nemrég:

"Mérhetetlenül csodálom Raffaele-t, soha nem kételkedtem benne, hogy sikerül helyet biztosítania magának a nagyszerű játékosok között is."

A barátság ellenére Palladino nem fogja majd vissza magát, hiszen a Vicenza ellen a Juventus a helyes útra kíván visszatérni.

"Készen állunk a visszatérésre. A Vicenza elleni mérkőzés nagyon fontos. A Spezia elleni csalódást okozó mérkőzés után kárpótolnunk kell a szurkolóinkat. Több problémánk van idegenben, mint otthon, különösen azokon a kis páylákon, ahol játszottunk az utóbbi időben, de most már ez nem lehet kifogás."

Didier Deschamps újra számíthat Chiellini, Legrottaglie és Piccolo játékára, míg Giannichedda és Zebina eltiltás miatt nem szerepelhet. A két játékos jövő héten, a Crotone ellen térhet vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr564640255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása