Nemzetközi rangadó Trezeguet-nek

"Franciaország - Argentína? Életem két fontos országa találkozik, szóval különleges lesz számomra."

Eközben Bozsinov Cipruson játszik majd egy négy résztvevős tornán.

Didier Deschamps nem számíthat majd David Trezeguet-re és Valerij Bozsinovra, amikor a csapat kedd délután megkezdi az edzéseket. A két csatár ugyanis hazájuk nemzeti válogatottjában játszik barátságos mérkőzéseken.

A Cataniában történt tragikus események miatt törölték az olasz válogatottak (nagycsapat, 21 éven aluli csapat, 20 éven aluli csapat, és Serie B 21 éven aluli csapat) mérkőzéseit, de ettől függetlenül a többi európai válogatott mérkőzéseit a tervek szerint megtartják. Franciaország és Bulgária is pályára lép a héten, ráadásul talán a két leginkább várt mérkőzésen.

Szerda este, a világ futballjának két nagy neve - Franciaország és Argentína - lép pályára a Saint Denis stadionban. Minden szem a francia-argentín játékosra, David Trezeguet-re szegeződik majd. Míg a csatár a gallok színeiben lép pályára, szíve valószínűleg mindkét csapatért ver majd.

Trezeguet a mérkőzés előtt megosztotta gondolatait a francia újságírókkal:

"A Franciaország - Argentína mérkőzés személyes okokból nagyon különleges számomra. Olyan, mintha az életem két része találkozna egymással. Valószínűleg minden családtagom ott lesz a stadionban. Csodálatos gyerekkori élményeim származnak Argentínából: az első alkalom, hogy labdát kaptam, a debütálásom a Platense csapatában. Gyerekként legnagyobb kedvencem Maradona, majd később Batistuta volt, viszont az is igaz, hogy rajongtam a francia rugby csapatért, és Alain Prostért, a Forma-1-es pilótáért."

Míg Trezegol Párizsban szerepel majd, addig Bozsinov Cipruson lép pályára. Február 6-7. között egy négy csapat részvételével tartott barátságos tornát rendeznek ott, olyan válogatottak részvételével, mint Litvánia, Magyarország, Bulgária, és Ciprus. A keddi elődöntőket (Bulgária - Litvánia, és Ciprus - Magyarország) szerdán követik a döntők.

A Bianconeri mindkét játékosa csütörtökön csatlakozik a csapathoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr194640240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9922) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4144) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása