Deschamps: "A bajnokok mindig különbséget jelentenek"

"Ha az olyan játékosok, mint Nedved, Del Piero, Trezeguet és Camoranesi formában vannak, akkor az egész csapat nagyobbb sebességbe kapcsol."

Deschamps és Pessotto

"Nyugodtak maradtunk, még akkor is, ha nem volt elég időnk megszervezni a védelmet, ahol olyan srácok játszottak, akik egyáltalán nincsenek összeszokva. De azután sikerült magunkat összeszedni, rájuk erőltettük a játékunkat. Szerencséjük volt, hogy Gillet állt a kapuban, mert mindent védeni tudott."

Didier Deschamps örült csapata győzelmének a Bari ellen. Elégedett volt a három ponttal (mely egyedüli listavezetővé tette a Juventust), és a csapat mutatott játékával is:

"Elégedett vagyok még a vészhelyzet ellenére is, még így is sikerül pontokat szereznünk. A tabella? Ha nyerünk, és a többieknek ez nem sikerül, akkor elégedett vagyok. Fontos volt, hogy a Cesena elleni jó játékunkat folytassuk."

Nedved visszatérése kulcsfontosságú volt a győzelemhez.

"Mindig a bajnokok jelentik a különbséget. Pavel nagyon fontos volt, ahogy Del Piero, Trezeguet, Camoranesi és Zanetti is. Ha ők jó formában vannak, akkor az egész csapat nagyobbb sebességbe kapcsol. Giannichedda, aki teljesen más poszton játszott, és Piccolo, aki egy évig sérült volt, szintén kitűnően teljesített. Le a kalappal előttük, hogy ilyen vészhelyzetben is helytálltak kilencven percen keresztül."

A nap hőse azonban Del Piero volt, aki díjat kapott 500. mérkőzése alkalmából a Juventus színeiben, és aki két gólpasszával és egy góljával varázslatos teljesítményt nyújtott.

"Az 500 egy igen nagy szám. Ő a csapat jelképe, aki mindig hű volt a klubhoz, és én nagyon elégedett vagyok a hozzáállásával, nem számítva most a gólját. Nagyszerű dolog látni, milyen keményen dolgozik, és milyen elszántan vezeti a csapatot."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr104640190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (919) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2431) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7449) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása