Bozsinov: "Készen állok"

"Mindent bele akarok adni, teljes szívből fogok játszani."

Bozsinov

"Gyerünk, igyunk meg egy kávét!"

A válogatott szereplésből visszatérve, Valerij Bozsinov nagyon jókedvű volt ma délután, és még újságíró barátait is meghívta egy italra. Neki tényleg van oka a boldogságra, hiszen szombaton, az Albinoleffe ellen megmutathatja, mire képes.

"Ugyanúgy, ahogy itteni karrierem óta mindig, készen állok. Csak a főnökön múlik, ki játszik, de azért vagyok itt, hogy tanuljak és még jobb legyek, és remélem, kapok lehetőséget. Sajnálom a többieket, akik sérültek. Úgy tűnik, az ilyen dolgok akkor történnek, mikor a legkevésbé számít rá az ember. Szerencsémre jó formában vagyok, és ha játszhatom, mindent bele fogok adni, teljes szívemből fogok játszani."

Bozsinov a Pescara ellen már az első félidőben beállhatott, de a Bianconeri dominanciája ellenére sem volt képes betalálni.

"Nem igazán voltam jó, de szombat után és a válogatott meccs után lassan újra visszanyerem a legjobb kondíciómat. Fizikailag és mentálisan is most vagyok a legjobb formában, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy itt lehetek."

Az újságírók felvetették, hogy néha a látványos megoldást választja akkor is, ha az egyszerű megoldás hatékonyabb lenne.

"A pályán nyugodt leszek, nem fogok próbálkozni és túlzásba vinni semmit. Az egyszerű megoldásokat választom majd, és mindenben segítem a csapatot. Mindeg a csapat az első, egyedül nem tudok mérkőzést nyerni. Fantasztikus játékosaink vannak, akik bármikor eldönthetik a meccset. Egy ilyen nagyszerű gárdával a hátam mögött nagy eséllyel megmutathatom, mit tudok."

Del Piero, Trezeguet és Zalayeta sérülése miatt nagy valószínűséggel Bozsinov és Palladino lesz majd a két csatár az Albinoleffe ellen.

"Eddig még csak 25 percet játszottunk együtt, de Palla olyan játékos, aki nagyon érti a dolgát. Nagy tapasztalata van a Serie B-ben, 15 gólt lőtt a Salernitana színeiben, és tavaly, a Livorno csapatában is nagyon jól teljesített. Fantasztikus srác, és nagyszerű játékos."

A bolgár játékos ezután Deschamps-hoz fűződő kapcsolatáról beszélt.

"Természetesen ő az edző, de sokkal több, mint egy csapattag. Nemrég fejezte be a karrierjét, de néha olyan érzés, mintha még mindig játékos lenne. Mindig jól bánt velem, jó tanácsokat adott, és becsült engem, ahogy én is őt. Mit szokott nekünk mondani? Azt, hogy mi a Juventus vagyunk, és az a feladatunk, hogy mindig győzzünk."

Szombaton, az Albinoleffe elleni meccs nem lesz könnyű.

"Még veretlenek hazai pályán, és olyan edzőjük van, aki nem hagy teret az ellenfélnek. Tiszteljük őket mint ellenfelet. Senkit nem lehet alábecsülni ebben a ligában, és ez az oka, hogy mindig úgy játszunk, mintha egy kupadöntőben lennénk. A másik az, hogyha csak hátradőlsz és pihensz, az problémát okozhat. Talán mi vagyunk a legjobb csapat a Serie B-ben, de ezt a pályán kell bebizonyítanunk."

Az újságírók ezután arról kérdezték, milyen érzés, hogy két hét múlva egykori csapatával, a Lecce-vel találkozik.

"Most nem szeretnék a Lecce-ről beszélni, most az Albinoleffe az ellenfelünk. Lépésről lépésre kell haladni." 

És végezetül: Bozsinov egyike a klub fiatal tehetségeinek. Hogyan kezeli az őt övező elvárásokat?

"Hát, az olyan sztárokkal játszani, mint Del Piero és David, igen megkönnyíti az ember dolgát. Talán még fiatal vagyok, de a Juve az Juve, és itt nincs olyan, hogy fiatal, vagy öreg. Nem számít, mennyi idős vagy, mikor magadra húzod ezt a mezt. Mindent bele akarsz adni, hogy győzzön a csapat."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr284640065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása