Deschamps: "Itt az idő, hogy újra jól játsszunk!"

A Brescia elleni meccs előestéjén Didier Deschamps újságírók előtt beszélt a csapat összeállításáról, különös tekintettel a középpályáról, ahol Giannichedda sérülés, Zanetti pedig eltiltás miatt nem állhat a rendelkezésére.

"Két-három féle kombinációból választhatok; itt van ugye Marchisio, Nedved és Camoranesi. Annak a híve vagyok, hogy a játékosok ott játsszanak, ahol szeretnek. Camoranesi például mindig jól játszik középen, de ő igazából egy szélső."

Az újságírók rámutattak, hogy az egyetlen klasszikus középső játékos a fiatal Marchisio, aki szombaton debütált.

"Az életkor - reagált Deschamps - nem szempont, mikor arról döntök, ki játszik, és ki nem. Nagy játékos lehet 18, de lehet 23 éves is. Az igaz, hogy a Juventusnak vannak bizonyos elvárásai, de a tény, hogy Marchisio itt van, bizonyítja a képességeit. Jó játékos. Még fejlődnie kell, de nagy jövő áll előtte."

Ennyi volt, amit a Bianconeri edzője az összeállítással kapcsolatban közölni akart. Azt sem erősítette meg, hogy a kezdő tizenegyben helyet kap Del Piero is. A kapitány vasárnap pihenőt tartott, mert a múlt hét miatt még nem került csúcsformába.

Ezután Deschamps a csapat kondíciójáról beszélt. "Nem vagyok elégedett, mert nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna, bár minden úgy alakult, ahogy akartuk. Újra be kell gyakorolnunk bizonyos dolgokat, és javítanunk kell a játékunkon. Nem brillíroztunk az elmúlt pár mérkőzésen, és a hozzáállásunk sem volt agresszív, erőszakos. Ezzel túl sok lehetőséget adtunk az ellenfeleknek."

Deschamps ezután a Brescia-ról beszélt. "Jó csapatuk van, főleg elöl. Nem tudom, milyen stílusban fognak játszani, majd szerdán meglátjuk."

November 1-én, szerdán a klub 109. születésnapját ünnepli. "Olaszországban nagy hagyománya van a múltnak, amit én nagyon szeretek. Nagyon fontos, hogy az új tehetségek is megismerjék azokat a bajnokokat, akik megalkották a klub történelmét."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr514640015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása