Deschamps: "Nincs semmi, ami megzavarna"

A Bianconeri edzője a szombati mérkőzésről beszélt. Egy héten belül három meccset játszik majd a csapat. Hazai pályán most szombaton a Frosinone ellen, majd szerdán a Brescia ellen, utána való hétfőn pedig idegenben a Napoli ellen.

"Igaz, hogy az elkövetkező meccsek különlegesen fontosak, de mindig csak arra kell koncentrálnunk, amelyik éppen jön. Az összes játékost használni fogom, hogy a legjobb csapatot állítsam össze. Különösen igaz ez a középpályára és a csatárokra, mert ott több lehetőségem is van. Sajnos a sérülések miatt a védelmet nem nagyon tudom változtatni. Szerencsére Legrottaglie újra egészséges, ugyanolyan jól játszik, mint sérülése előtt. Azt kell mondanom, nagyon fontos, hogy a védelem tagjai között egyetértés legyen, az együttműködésnek teljesen természetesnek kell lennie."

Deschamps

Nedveddel kapcsolatban a következőket mondta. "Rengeteg nagy harcban vett már részt, és most, hogy visszavonult a válogatottságtól, több ideje van a pihenésre. Jól érzi magát, és nagyszerű formában van."

Giannichedda viszont nem áll a mester rendelkezésére, mert bal térdének sérülésével bajlódik. Miután Deschamps a héten megszakítva az edzést beszélgetni kezdett játékosaival, az újságírók azt kérdezték, nem áll-e fenn annak a veszélye, hogy túl nyugodtak lesznek?

"Mindig fennáll a veszélye. Mondom is a fiúknak, ha kiengedünk, nehézségeink lesznek. Ez látható is volt az utolsó két meccsünkön, ahol kicsit zavartak voltunk. Ami viszont az edzést illeti, az teljesen normális dolog. Ha nem látom rajtuk a megfelelő hozzáállást, megszakítom a munkát, és elbeszélgetek velük. Ez előfordul néha, nem kell belőle semmi következtetést levonni, korábban is megtörtént már."

Végezetül néhány szó az ellenfélről. "Jó csapatuk van, és néhány figyelemreméltó eredményt is elértek, főleg idegenben. Erős a támadósoruk, és a középpályán Anaclerio remekül irányít. Minőségi és karakteres gárda a Frosinone."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr454639999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása