Bozsinov elégedett a Juventusnál

Valerij Bozsinov valószínűleg a kispadon kezd majd a Treviso ellen, de a bolgár elmondása szerint nem is lehetne boldogabb a Juventusnál.

"Mindig nagyon keményen dolgozom, hogy nehéz helyzetbe hozzam Didier Deschaps-ot, mikor a csatárok kiválasztásáról dönt. Még akkor, ha nem játszom, érzem a bizalmat, semmiben sincs hiányom" - jegyezte meg a 20 éves csatár.

Az egykori Leccse játékost 2005. januárjában igazolta le a Fiorentina, de aztán Adrian Mutuért cserébe játékjogának felét, plusz 2,7 millió fontot adtak a Juventusnak. Ez azt jelentette, hogy a másodosztályba került. Ugynakkor tagadja azokat a híreszteléseket, miszerint fel akarta bontani a szerződését, mikor kiderült, hogy a Serie B-ben kell folytatnia.

Valerij Bozsinov

"A Juventus most is egy nagyhírű klub, és akkor is aláírtam volna, ha tudom, hogy lesorolják a klubot. Teljesen alaptalan, hogy el akartam menni. Sőt, remélem, hogy teljesen leigazolnak a szezon végén."

Alessandro Del Piero visszatért sérüléséből, és a hétfői, Treviso elleni meccsen ő fog kezdeni David Trezeguet mellett, ami azt jelenti, hogy Bozsinov a kispadról kényszerül.

"Senki nem kritizálhatja Del Pierot, sem játékosként, sem emberként. Ő a követendő példa számomra, egy igazi bajnok mind a pályán, mind azon kívül. Alessandro tavaly igazi profizmusról tett tanúbizonyságot, mikor egész évben keményen edzett, és soha nem panaszkodott, hogy alig kapott játéklehetőséget."

A Bianconeri nagyon várja már a CONI döntését, mely szerint valószínűleg ötödére csökkentik a -17 pontos büntetésüket.

"Nagyon boldogok lennénk, ha csökkentenék a pontlevonást, de ettől függetlenül is megmutatjuk, milyen erősen vagyunk. Az a célunk, hogy mindig győzzünk. Ez áldás és átok is egyszerre, de minden körülmények között a Juventus a legjobb csapat, és ezt mindenki tudja."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr844639968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása