"A Treviso ellen nyernünk kell"

Hétfő este Deschamps mindhárom pontot szeretné elhozni.

"Ugyanaz a helyzet, mint mindig: nyernünk kell a Treviso ellen. Ott kell folytatnunk, ahol abbahagytuk. Több, mint 15 nap telt el azzal, hogy a csapat tagjai mindenfelé Európában játszottak a selejtezők során, de most újra vissza kell térnünk a győzelmi szériánkhoz. Az elmúlt pár napban végzett munkának eredményt kell hoznia."

Deschamps mester

Didier Deschamps az elmúlt négy meccsen győzedelmeskedő Juventust szeretné látni. Szeretné, ha ez a széria nem szakadna most meg. A Treviso elleni felkészülési idő nem volt éppen az ideális, de azért a nemzetközi szereplésből visszatérő játékosoknak is volt ideje a pihenésre, felkészülésre.

"Soha nem könnyű, mikor vissza kell térni a válogatottból, és újra munkába kell állni. Főleg pszichológiai szempontból nem. Azt kell mondanom, ha a meccs szombaton lett volna, még nagyobb bajban lennénk. Az, hogy hétfőre tették a meccset, időt adott nekünk az összpontosításra, az edzésre."

Egy Treviso elleni győzelemmel a Juventus leelőzné a tabellán az Arezzo csapatát. "Jelenleg nem nézem azt, hogy hol állunk. Rengeteg pontot kell még szereznünk, de erre van is időnk. Nem állunk rosszul, de van pár csapat - pl. a Genoa -, akik alig vesztettek pontot. Nem szabad hibáznunk, és majd csak a decemberi szünet környékén nézhetjük, hogy hogyan állunk."

A Treviso ellen csak a győzelem jöhet szóba, és úgy néz ki, ezt Deschamps csapata is tudja. " Majdnem mindig a 4-4-2 felállással játszanak, és ez a hatékony formáció hozza a jó eredményeiket. Az erősségük a csatársorban rejlik, a tapasztalt és ügyes játékosokban, mint Fava és Beghetto. Ők a csapat kulcsjátékosai."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr814639964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása