Allegri: "Vidal motivált és maradni fog Torinóban"

Allegri Massimiliano_stadionban.jpgA Juventusra szerdán felkészülési mérkőzés vár az első osztály újonca, a Cesena ellen, s a válogatott játékosokkal kiegészült csapat megpróbálja majd feledtetni a Lucento elleni vereséget.

"A Lucento elleni vereséggel felkerültünk a címlapokra, azonban a holnapi egy teljesen más mérkőzés lesz." - nyilatkozta Massimiliano Allegri a találkozót megelőző sajtótájékoztatón.

"Csak hétfő reggel kezdődtek az edzések, s még nem sikerült elfogadható fizikai kondícióba kerülnünk. Az összes játékos ott lesz a Cesena ellen, még a válogatottak is. Egy olyan keret áll rendelkezésemre, amely azonnal felismerte, hogy miként optimalizálhatjuk a rendelkezésre álló időt."

Mindeközben nem csitulnak a pletykák, amelyek Arturo Vidal lehetséges távozásáról, valamint a Manchester United elszánt érdeklődéséről szólnak, azonban Allegri optimista a chilei játékos jövőjét illetően.

"Beszéltem Vidallal, hogy felmérjem a fizikai kondícióját. Motivált, így a klub és az edző is boldog, hogy maradni fog Torinóban."

"Mindössze 32 nappal a világbajnokság előtt műtéten esett át, ezért néhány napig külön edzésmunkát végez majd. Vidal alapvető fontossággal bír a Juventus számára, nem pusztán gyakorlati szempontból, ráadásul maradni akar."

Tegnap véglegessé vált a bajnoki menetrend, s Massimiliano Allegri már a harmadik fordulóban szembekerül majd egykori csapatával, az AC Milannal.

"Érdekes lesz, már csak azért is, mert két olyan csapat találkozik majd, amelyek a Scudettót akarják. Nehéz szezon vár ránk, s nekem és a srácoknak is fontos lesz a győzelem."

"Ellenfélként térek vissza a San Siróba, azt követően, hogy három és fél izgalmas évet töltöttem ott. Múlt évben a Milan rendkívül balszerencsés volt, azonban az Interrel együtt versenyben lesznek a Scudettóért."

A Juventus válogatott játékosai csak hétfőn csatlakoztak a kerethez, ráadásul Paul Pogba és az új igazolás, Patrice Evra még később, csupán csütörtökön érkeznek Torinóba.

"Motiváltnak láttam őket. Új vagyok ebben a környezetben, amelybe egyik napról a másikra csöppentem, próbálom kézben tartani a dolgokat. Mindössze egyetlen hónapunk van arra, hogy ezt elérjük."

"Pirlo? Már beszéltünk egymással tíz nappal ezelőtt. Mindketten profik vagyunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr486557005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2014.07.29. 18:44:24

Örvendetes hír, hogy mindenki a maradás mellett tette le a voksát, és nem kényszerből. Ha így maranak az állapotok a mercato zárásakor is, akkor elmondhatjuk, hogy erősödtünk. Ez a nyilatkozat bár sablonos és nagyon mű szagú, de nekem mégis profi hozzáállást tükröz, és talán nem kell tartani a katasztrófától. Még nem vagyok meggyőzve, erre várni kell még pár mérkőzést a bajnokságból, de egyelőre a korábbi erősen borús víziók kezdenek tisztulni.

danimester1 2014.07.29. 18:50:00

Majd a pályán fog kiderülni ki mennyire motivált és valójában mire lesz képes. Ha már ő lett az edzőnk sok sikert neki és a csapatnak.Remélem el fogják érni a megfelelő felkészültségi szintet fizikailag és fejben egyaránt. A szerencse is kedvez(ett) nekünk,mert a sorsolásunk relatíve nagyon jól sikerült nem úgy mint tavaly, így nem kell zsinórban rangadókat játszanunk. Lehetőség szerint lehet majd variálni,az újaknak játékidőt adni, pihentetni a BL-re. Vidal meg remélem tényleg marad, akkor elmondhatjuk,hogy jó mercatot zártunk. Remélem a srácok tényleg elszántak lesznek és megmutatják korábbi mesterüknek, hogy hiba volt elhagyni őket. Forza Juventus per Sempre!

Tomi Répási 2014.07.29. 19:30:33

Amennyiben igaz az, amit mond Vidalról Allegri, akkor kövezzetek meg, én bízom az egész csapatban, így vele együtt az edzőnkben is. Lehet, hogy a bajnokságban nem lesz újra 102 pontunk, de abban biztos vagyok, hogy egy sikeresebb BL szereplésben lesz részünk. Szívesebben látnám a csapatot a BL négy közt, mint bajnokként, a a Bl csoportban elvérzett csapatként. Jövőre ez lehet a cél szerintem: BL hely a Serie A-ban, és a negyeddöntő (onnan meg bármi megtörténhet)

Trieszt120506 2014.07.29. 19:33:33

@Tomi Répási: A BL legjobb 4 nagyon nem reális. Sajnos.

Devilke Balla 2014.07.29. 20:22:28

@Tomi Répási: Llorente: "a scudetto lesz a prioritás megint,bl-re jovo nyáron terveznek erositeni"

rockitbaby 2014.07.29. 20:56:49

@Devilke Balla: Ez nem azt jelenti, hogy megint kiesünk a csoportból. Ez annyit tesz, hogy a legjobb nyolcba ha beférünk, akkor jó, ha nem, akkor sincs gond, majd jövőre komolyabb érkezőkkel. Nem mellesleg szerintem ez így nem elég, mert most már nem csak olaszhonban kell domborítani, vagyis ott már inkább nem. Legyen meg az egyik BL hely, de cserébe ne kapjuk azt, mint amit Cont művelt utolsó évében.

Devilke Balla 2014.07.29. 21:59:53

@rockitbaby: én nem mondtam hogy kiesunk,arra a hsz.-re reagáltam,hogy bl-hely a serie A-ban lehet a cél,és Bl negyeddonto.. szoval csak azt mondom hogy idén megint a bajnokság az elsodleges.

rockitbaby 2014.07.30. 06:14:19

@Devilke Balla: Én azért nem mondom elsőre, hogy ez most gond, mert azóta Padoin, Peluso.hoz képest komoly előrelépés történt a csereemberek minőségét illetően. Szóval, ha egy BL meccs előtt pihentetni kell Vidal-t ÉS Pogba-t is, akkor sincs gond, mert Pereyra, Coman és Romulo is Serie A szinten jó játékosok, velük is nyerni kell majd, így a BL-ben pedig az igai nevekkel is tovább lehet jutni. És akkor még Asamoah-t nem is említettem. ELőző idényben is az volt már a gond, hogy nincs rendes csere, akit ha beraknak, nem romlik látványosan a játék, ezért kellett a kezdőt kifulladásig játszatnia Conte-nak. Talán idén nyáron ez most megoldódni látszik.

MDaniel98 2014.07.31. 13:57:56

Remélem Allegri nem kamuzott.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása