Juventus - Inter 1:1 (büntetőkkel 8:9)

Guiness International Cup.jpgAz amerikai túra zárásaként a Juventus az örök rivális Inter ellen lépett pályára. A versenysorozat eddig egyik csapat számára sem hozott túl sok sikert, hiszen míg a Juventus előbb az Everton ellen maradt alul az 1:1-es döntetlent követő büntetőpárbajban, majd sima vereséget szenvedett az LA Galaxy-tól, az Inter még találatig sem jutott, s előbb a Chelsea (2:0), majd a Valencia (4:0) mutatta meg a milánóiaknak, hogy sok még a tennivaló.

A mérkőzés enyhe Juventus fölénnyel indult, mégis az Inter szerzett vezetést, amikor egy kipattanó lövést Álvarez váltott gólra, majd még a félidő végét jelző sípszó előtt a Vučinić elleni szabálytalanságot követően, Arturo Vidal egyenlített büntetőből. A rendes játékidő így 1:1-es döntetlent hozott, s jöhetett a büntetőpárbaj, ahol hangolásként Giovinco és Guarín azonnal hibázott. A soron következő négy büntetőt mindkét fél hibátlanul megoldotta, a csapatok pedig ráadásra kényszerültek. A Juventus chilei játékosa, Mauricio Isla hibázott, így az Interé lett a győzelem, s ezzel a barátságos kupasorozat utolsó előtti helye is.

A zebramezes csapatra még rengeteg munka vár, s a mesternek rendet kell tennie a fejekben a sikeres szezon érdekében. A Juventus szimpatizánsai pedig bízhatnak a régi színházi közhelyben, miszerint a rosszul sikerült főpróba után remek előadás várható.

A mérkőzés összefoglalója itt megtekinthető.

Juventus 1-1 Inter (8-9 büntetőkkel)

Gólszerzők: Álvarez 29', Vidal 45'

Juventus: Buffon (Storari 59'); CáceresBonucci (Ogbonna 77'), ChielliniLichtsteiner (Isla 59'), Pirlo, Vidal, MarchisioAsamoah (De Ceglie 59'); Tévez (Llorente 70'), Vučinić (Giovinco 70')

Inter: Handanovič (Carrizo 46'); CampagnaroRanocchia, Juan (Andreolli 79'); Nagatomo (Jonathan 79'), Kuzmanović (Belfodil 70'), Cambiasso (Olsen 59'), Guarín, Pereira; Álvarez, Palacio (Icardi 79')

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr75448789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessandro86 2013.08.07. 09:08:35

Mire elkezdődik a szezon, toronymagas esélyesei leszünk az Inter elleni meccsnek és a bl-ben is bárkivel felvesszük majd a versenyt. Ebből a meccsből nem szabad kiindulni, van még elég időnk a szezonkezdetig. Attól jobban félek hogy nem tudjuk a feleslegessé vált csatárainkat eladni és hogy a szélre nem érkezik minőségi erősítés.

Trieszt120506 2013.08.07. 09:15:57

@Alessandro86: rohadtul megleszek lepve, ha két hét alatt összeállna a játék. Mert most gyakorlatilag a nulláról kell kezdeni. Biztos vagyok benne, hogy vért fogunk izzadni a Lazio ellen, ahogy az első pár fordulóban is. Aztán remélem a srácok rám cáfolnak...

izo 2013.08.07. 09:39:43

Isla megmutatta hová tartozik.. :)

juve28adam 2013.08.07. 09:41:39

Nem lattam a meccset, de ,hogy a francba lehet ,hogy mindig mi szopunk a buntetoknel??? :D

izo 2013.08.07. 09:51:28

@juve28adam: Storari van a kapuban a büntetőknél, és finoman szólva sem az erőssége!Mindig rossz irányba vetődik szegény!
+ Isla jelezte hogy vegyék már meg..

MdewC 2013.08.07. 10:11:31

Forza!
Még jó, hogy bealudtam a 70. perc környékén. Ennél többet nem lehet hozzátenni.
Hajrá, lehetetlen megjósolni mi lesz, de az biztos, hogy nagyon döcög a játék. Remélem feljavulunk.

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.08.07. 10:22:09

Lehet itt önámítani, h ez csak felkészülési meccs, meg fáradtak a fiúk, de ez már kezd szánalmas lenni. Annyi tartás nincs a srácokban, h megmutassák bármilyen körülmények közt, h mi vagyunk a Juve??? Úgy látszik, minen más csapat jobban akarja a győzelmet. Ezért kár az usàba utazni. Ha a többi meccset le is szartàk, legalább a férgeket meg kellett volna verni.
Nemtom, mi a cél? Csak altatunk, h az ellen azt higgyje, szarok vagyunk, aztán odacsapunk? Vagy mi? Mert ez így édeskevés.
Én azt látom, mntha nem lennének már motiváltak a srácok. Viszont a kukások, a fior és tsaik sokal inkáb azok.
El nem tudom képzelni, h milyen lesz a szezon?

steelo 2013.08.07. 10:52:44

@izo: Már bocs de te melyik meccset nézted? :D
Storari nagyon is jól teljesít. Kapásból kivédte az első büntit.
Egyszerűen azért szívunk a büntetőkkel mert olyan játékosaink vannak mint Isla, Peluso. Az edigi büntetőpárbajokat is Ők szúrták el. Megjegyzem, hogy azért az interes gólban egy kicsit Gigi is benne volt. Tudom, hogy nem volt könnyű védeni de ezeket Ő simán fogta eddig. Na de majd belelendül Ő is :)
Amúgy sztem sem kell messzemenő következtetéseket levonni. Bár egy kicsit aggasztó, hogy elvileg a legjobb csapatunkkal álltunk fel és nyoma sem volt a játéknak.....

izo 2013.08.07. 11:01:28

@Kotrevák Kelly:
Most már én is alig várom hogy elkezdődjön a szezon, + a szuperkupa!Lehet benne valami amit gondolsz esetleg ki van adva az utasítás hogy mindenki csak 50%-on égjen, nem kell megszakadni, de azért a taktikát lehet gyakorolgatni!Ezt alátámasztják az eddigi sérülések, és az eredmények...Ráadásul józan ésszel belegondolva van egy fejlődő csapat amely egyben van tartva mind a játékosállomány+edző akkor az mi a fenétől esne vissza ennyire!
Szerintem nem lesz gáz!

babo0410 2013.08.07. 11:12:59

Én megnéztem a meccs első félidejét. Asszem Ruida írta a dühöngőbe, hogy Vuci hajtott. Ha ez volt tőle a nagy hajtás, akkor inkább húzzon a búsba. Eddig Tévez inkább azt igazolja, hogy olcsó húsnak híg a leve. Llorente meg a másik fele. Az alapkezdőnk nagy nulla. Kéne egy bal szélső, de Marotta-ék még mindig Zunigával szerencsétlenkednek. Mi kell még, hogy felfogja, hogy nem eladó? Ilyenkor pöccenek be rá, mikor nem veszi észre, hogy menni kéne már tovább! És közben a Napoli bejelentkezett Ibarboért. Remélem nem viszik el! Nagy szükség lenne rá is. Vuci, Q és Matri meg mehetnek a jó büdös... Kell Ibarbo, jöjjön vissza Boakye, már többet érünk, mintha ezzel a hármassal szenvednénk. Mindegyikőjüket jónak tartom, de valahogy nem tudnak itt magukból többet kiadni. Szerintem máshol kivirágozhatnának. És a Vuci által kiharcolt tizi? Többször visszanéztem, nagyon gyenge próbálkozás volt. Ezt tétmeccsen kifelé adják, és műesésért még sárgát is kap! Conte remélem fel tudja őket tüzelni a rajtra, mert ez így nagyon gyenge eddig. A felkészülés alatt csak azt láttam, hogy ez így nem lesz jó. De bízom benne, hogy ez csak jobb lesz. És a leginkább abban bízom, hogy Tévez ésa Llorente is többet fog ennél mutatni, mert eddig tőlük semmit nem láttam. Bízzunk benne, hogy csak altatnak minket!

MdewC 2013.08.07. 11:36:16

@babo0410: kemény kritika, de van alapja.

Goku06 2013.08.07. 13:13:51

@babo0410: "olcsó húsnak híg a leve", "Kéne egy bal szélső, de Marotta-ék még mindig Zunigával szerencsétlenkednek"...
Rád se ismerni!!!!
De ezt maximálisan pozitív dologként mondom :D igen, Tevez csak azért jött mert ő volt az olcsó, tipikus Marotta transzfer.. a balszélső kérdésnél pedig csak itt bohóckodnak hogy mindenki kell de senki sem akar összejönni.
El kéne már végre adni csatárokat is, mert így a végén kölcsönbeadás lesz csak :S

viszont a szar játék miatt szerintem nem kell még aggódni. Ne augusztusban legyen csúcsformában a csapat..
ha emlékeztek még a Ferrara-DelNeris időkre.. ott mindig már ilyenkor jó formában volt a csapat, és decemberig kifújt... Conte nyáron szétfuttatja őket, hogy hosszútávon legyen jó az erőnlét, stb.. és ilyenkor ezért nincs energia, mert mint ahogy Tevez is nyilatkozgatja, nem látott ilyen edzéseket az elmúlt 10 évben (a két Manchesteri nagyágyúnál)..

steven-h (törölt) 2013.08.07. 13:19:37

@Goku06: Egyet értek nagyrészt, de ezt a gyalázatos ötlettelen játékot nem tudom csak a fáradtságra fogni, mivel mi vagyunk olaszországban az egyetlenek akiknek gyakorlatilag kész a keretük csak 1 2 játékost kell beépíteni, de ezek a meccsek meg mintha pont az ellenkezőjét mutatnák játűékban...

Goku06 2013.08.07. 13:47:43

@steven-h: hát igen persze nem szép hogy csak szopunk a felkészülési időszakban, de hát olaszok... csak azt veszik komolyan, amikor van tétje is (néha még azokat sem)..
nem véletlen verte a magyar csapat annó a németet, olaszt is.. majd ha az első három forduló alatt 4 pontot szerzünk akkor gond van, most még nincs.
fejben kell rendet tenni, de az elég ha a szuperkupa döntőkor lesz éhes a csapat.. nyugalom

Hoods121 2013.08.07. 16:34:35

@babo0410: RAD SE ISMERTEM VEGRE AZT MONDOD AMIT 2 HONAPJA PROBAL MINDENKI A SZADBA RAKNI! :D

Tevez egy olcsojanos azert van nalunk mert marotta a szokasosat hozta amugy eddig se (es ezutan se) fogom erezni azt a kesztetest amire szukseg lenne. LLorente szinten, de nagyon remelem ahogy kezdodik a szezon ramcafolnak es elismerhetem hogy tevedtem. Akarki akarmire probalja fogni kikaptunk a milan ellen, a sinter ellen. (+everton,LA)

Valami baj van.

babo0410 2013.08.07. 17:13:12

@Hoods121: Amíg nem kap Marotta pénzt az igazolásokra, addig ne is várjál tőle nagy pénzköltést. Annak ellenére, hogy Agnelli végig azt mondta, hogy megvan a pénz, hogy Contenak építsünk egy BL esélyes keretet, egyenlőre csak azt látom, hogy az eladásokból költünk. Ez nem Marotta hibája! Tehát azért ne őt vegyük elő, hogy nem ad ki pénzt egy klasszisra. Nem ad a vezetőség pénzt arra, hogy igazoljon. Ráadásul meg nem is tud mit kezdeni, ha ehy Higut aki 25-ért remek vétel lett volna, 40-ért visz el a Napoli! Joveticet se tudtuk leigazolni, mert magasabb árat kértek érte, mint amennyit ki tudtunk 1 játékosra adni, és amennyit ért. Nem Marotta a hibás, azért, mert nincs pénz. Ő azt költi, amit a vezetőség a kezébe ad. Am meg én mindig is azon az állásponton voltam, hogy egy csatárért vagy ki kéne adni a 20+ millát, vagy akkor nem egy 29 éves Tévezt elhozni, meg ingyen Llorentét, aki 1 évig padozott, hanem fiatal tehetségekbe fektetni a pénzt. Pl. Ljajicot, Murielt kellett volna leigazolni, vagy körülnézni más bajnokságokban. Pl. az a Bony nevezetű srác is jöhetett volna Hollandiából. De ha jön Ibarbo, és visszarendeljük Boakye-t, lehet sokkal jobb lesz a helyzet. És remélhetőleg a rajtra Conte rendbe teszi a csapatot. Mert egyenlőre úgy látom, hogy fejben nincsenek ott még a pályán.

4Evorg 2013.08.07. 18:41:03

Tévez játszott néhány felkészülési meccset és már leírjátok? -.-? :/

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása