Pogba: „Vissza akarok térni a Juventus mezében”

pogba_paul_bologna_ellen.jpgPaul Pogba a Juventus mezében való visszatérésről álmodik, a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott a középpályás, aki nem kíván más klubbal foglalkozni, mivel érvényes szerződése van a Juventusszal.

„Egy új Pogba lesz: éhesebb, bölcsebb és erősebb. Idén egyedül edzettem egy stábbal, és készen állok arra, hogy 2025-ben visszatérjek a normalitáshoz. Csak egy vágyam van: futballozni.

A szurkolók szeretete sosem hiányzott. A Juve játékosaival jogi problémák miatt nem tudtam kapcsolatot tartani, de sok korábbi és jelenlegi csapattársam támogatásáról biztosított. Juan Cuadrado kétnaponta hívott, és megnevettetett. Paulo Dybala rengeteg üzenetet küldött, majd Dušan Vlahović, Weston McKennie, Tim Weah, Moise Kean és így tovább.

Thiago Mottával még nem tudtam beszélni, de eljön majd az a pillanat. Arra koncentrálok, hogy felkészüljek és játszhassak a Juvéval. Jelenleg a Juve játékosa vagyok, és ma csak ez jár a fejemben.

A pályán fogok beszélni, aztán Thiago Motta a saját szemével ítélheti meg a lehetőségeket, az alapján, amit lát. A beszéd szép dolog, de én a Juvéban akarok játszani, és Franciaországban is a legjobb akarok lenni. Kész vagyok pénzt is feladni azért, hogy a Juvéban játszhassak. Vissza akarok térni.

Kimagasló edzők? Antonio Conte taktikailag nagyon erős. Egyszer a Parma ellen éppen Chiellininek adott utasítást, hogy passzoljon befelé, de ő olyan hangosan kiabált, hogy az ellenfél meghallotta, elfogta és gólt szerzett. Nagyon lenyűgözött Antonio Conte, mert bocsánatot kért, amiért gólt kaptunk miatta.

Mindig mondtam Allegrinek, hogy egy mez nem elég neki. Szerveztünk egy búcsúvacsorát, amikor elhagyta a Juventust, és ő fizetett mindent. Elképzelhetőnek tartom, hogy Max bárhol jól boldogul, de nem vagyok az ügynöke: remélhetőleg Angliában köt ki.

Zlatan Ibrahimović Milanja? Ibra egy legenda, a tapasztalatával rengeteget tudna segíteni a rossonero klubnak, de Zlatan Ibrahimović tudja, hogy szerződésem van a Juvéval. A mai naptól kezdve ez lehetetlen, nem látom magam más mezben. Arra koncentrálok, hogy újra a Juve mezébe bújjak.

Pat Evra ismeri a helyzetemet, csak viccelt az Olympique Marseille kapcsán, mert jóban van Mehdi Benatiával. Nem lepődtem meg, hogy Adrien Rabiot Marseille-be került, de őszintén szólva arra számítottam, hogy Angliába igazol.

Órák búcsúajándékként? Nem akarok most arra gondolni, hogy elbúcsúzzak a Juventustól. A bianconero klubbal szerzett első tapasztalataim során címeket nyertem, és elkezdtem játszani a válogatottban. Fiatal voltam, és a szívem mélyén éreztem, hogy ezzel a gesztussal meg kell hálálnom nekik. A szertáros és a munkatársai nagyon meglepődtek.

Igen, a múltban felmerült, hogy Pep Guardiola csapatába igazoljak, de a Juventust választottam. Kivel dolgoznék még együtt? Sir Alex Fergusonnal. Csak egy ideig tudtunk együtt dolgozni, és nagyon fiatal voltam.”

Paul Pogba a visszatérésről beszél, ám a Tuttomercatoweb forrásai szerint a játékos már lejátszotta utolsó mérkőzését a klubnál, a Juventusnál megszületett már a döntés. A színfalak mögött továbbra is folynak a tervek, hogy közös megegyezéssel felbontják a szerződését, ami lehetővé tenné számára, hogy szabadügynökként távozzon, és megtalálja a következő csapatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9218709688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2024.10.17. 04:52:46

"Kész vagyok pénzt is feladni azért, hogy a Juvéban játszhassak." - ez azert mar valami. Persze a kerdes az, hogy mennyi penzt kepes ezert felaldozni, mert sztem a klubnak is megerne egy Pogba 1 millaert fel evre. Aztan a nyaron meglatjuk. Azert az a Pogba akit legutobb 2016-ban lattunk a Juveban, barmelyik jelenlegi kp-t lejatszana a palyarol.

Azaz szerzodesbontas lehet nem lesz majd, de remelhetoleg szerzodesmodositas igen, ha Pogba hajlando elegendo penzrol lemondani.

Egyebkent respektalni kell, azert a ragaszkodasat, ami ebben az interjuban is kifejezett... meg ha a kenyszer szuli is ezeket a mondatokat, hiszen nem igazan erzem, hogy sok klub meg akarna venni a doppingbotranya utan. Ugyanakkor ettol meg siman eladhatna magat egy draga arab klubnak, amivel penzt is tobbet kereshetne.

venember83 2024.10.17. 05:06:30

@Shyr Kahn: a kp pont az a rész, ahol a Juve bőven megvan, miközben bármilyen szépen is hangzanak a szavak, azért ne feledjük, hogy Pogba mennyit is játszott különböző problémák miatt, mióta 2022 nyarán visszatért. Nem olvastam arról, hogy komplett új térdízületet kapott volna pl., pedig azzal is voltak gondok.

Shyr Kahn 2024.10.17. 05:27:47

@venember83: Van az a penz, amiert bevallalnam a regi terdizulet jatszatasat... fokent nem tudvan, hogy mit is csinalt az elozo evben. Azert egy ev pihentetes, amennyiben jol terhelik es epitik fel a serult izuletet/szalagot es az a koruli izmokat, eleg jo hatassal lehetett ra.

Egy milla szeritem, amit ez a proba megerne. A nyakamat teszem ra, hogy O is probalna a legjobb formaban visszaterni, hiszen ez nem nagy osszeg az O igenyeihez merten es ha belebukna, akkor sztem el is bucsuzhatna barmely klub kesobbi megkeresesetol. Ergo a kesobbi magasabb fizetestol/reklamokbol befolyo osszegektol.

Rikoo 2024.10.17. 05:38:14

@Shyr Kahn: A 2016-os Pogba a világon bármelyik középpályást lejátszaná.

"Doppingbotrány".:D
Ez megint ez szánalmas és gusztustalan döntés volt az öltönyös bürokraták részéről, akik lóf@szhoz nem értenek, csak szerepelni akarnak és ki tudja milyen indíttatásból döntöttek itt is.
A fél X szánakozik emiatt. Ha valaki esetleg nem emlékezne rá, DHEA szedése miatt tiltották el 4 évre...:D
A kutatások alapján bizonyítottan teljesítménynövelő hatása van a NŐK-nél, de a férfiaknál erre csak minimális bizonyítékot találtak...
VÉLETLENSZERŰEN kiválasztották őt a doppingtesztre az Udinese elleni meccs után, ahol be sem állt.
Igazából nem kell meglepődni, mert gusztustalan hadjárat folyt a Juventus ellen évekig. Az idei bíráskodást sem lehet hova tenni.
Persze Pogba valamennyire megérdemli a sorsát a makacssága miatt, de az igazságtalanságnak is van egy határa.

Pont valamelyik nap láttam, hogy még nekem is maradt egy fél dobozzal DHEA..
Remélem valakit majd eltiltanak évekre a Béres Csepp miatt is. Lehetőleg valakinek az hátsószándéka miatt.

venember83 2024.10.17. 05:51:30

@Rikoo: a 2016-os Pogba már 8 éve volt, azóta transfermarkt szerint 1027 napot hagyott ki, ami 175 meccs (ha jól számolok), és ezek nem az eltiltása miatt.

JeetTrader 2024.10.17. 07:31:58

Ahhh a fenebe is...szentimentális vagyok...amúgy valoban, egy próbát sztem is meger. Lathatjuk h Mottanal az játszik aki letesz vmit az asztalra. Ha tényleg hajlandó rendesen visszavenni a fizetesebol én meg megneznem mit tudna ebben a Juveban.
Ha stabbal edzett akkor van esélye h jó állapotban van de persze nem Simon Colinet volt am az edzoje. Sztem a szart is kihajtja majd belőle ahogy a tobbiekbol is.

Ez az egész meg gyalázat! Igen, ő is hibas jopar dologban de ez az úgy több mint botany! Megdobbento h ilyet lehet...

alexGicamo 2024.10.17. 07:37:17

Felejtős !
Nem szeretném többé a csapatunkban látni !

kidelpiero 2024.10.17. 07:40:17

Varunk vissza harcos! Inkabb egy seruleleny Pogba mint egy "labda eloli bujocskara" mindig kesz Locatelli!

Mark Szabo 2024.10.17. 07:57:07

@venember83: Mennyiségben vagyunk meg nem minőségben! Főleg a kreativitást illetően.

Mark Szabo 2024.10.17. 07:59:41

Nem kérdés hogy egy egészséges Pogba kell nekünk. Tényleg lemondana pénzről? Bizonyítson! Ahogy többen is irták kötni kell vele egy ovatos szerződést aztán meglátjuk!

Shyr Kahn 2024.10.17. 08:08:04

@Rikoo: Valoban. A 2016-os Pogba-t anno aranylaszti eselyeskent tartottak szamon. Nincs vita, hogy ez milyen szintet jelent.

Erdekes szemszogbol mutatod be a doppimngkerdest... bevallom en nem astam bele magam es nem tudtam a reszletekrol es errol a DHEA-rol sem igazan. Koszi az infot.

@JeetTrader: Ugy-ugy... en is szentimentalistakent allok inkabb ehhez.

@venember83: A statisztikaval nem igen lehet vitatkozni, de azert erdemes minden szemszogbol megnezni a dolgot. Az elozo evben annyi ideje volt felgyogyulni, mint elotte meg sosem. Statisztika ide, vagy oda ez azert kisse megkerdojelezi azt, hogy a korabbi serulekenysege mennyire maradt meg.

delpi0823 2024.10.17. 08:40:40

@Shyr Kahn: Az a baj ezzel higy mire visszater mar eleve 32eves lesz,meg nem hinnem hogy annyi penzrol lemondana hogy csak 1milliot kapjon.....En is szeretnem ha a regi Pogbat latnank meg Juve mezben,de valljuk be oszinten erre kb 5%esely van.Masfelev football nelkul a rengeteg ido,es hat elotte se nagyon jatszogatott.Azert nem veletlen hogy a vezetoseg se akar mar szamolni vele,sztem meg akkor se ha lemondana x osszegerol.

juve2121 2024.10.17. 09:10:52

@venember83:
Úgy látom Te nagyon nem komázod ezt a Pogba gyereket!
Pedig ő ez egyik legjobb játékosa volt, hangsúlyozom volt, a Juvénak mikor nálunk játszott, pedig abban az időben voltak nagy sztárok a csapatban. Amit mondok azt nem én mondom, hanem a nagy sztárok, mikor bekerült közéjük.
Hatalmas összeget keresett rajta a Juve, amit egy ideig, amíg Marotta papát engedték dolgozni jól vissza is forgatták.
Ingyen visszajött, igaz nem kevés pénzért, de mégis csak minket választott.
Locatelli, Luis, Mc a cipőjét nem vihetik neki, persze a jó formában lévő Pogbáról beszélek.
Szóval lehet, hogy a középpálya megvan, de én személy szerint nagyon örülnék neki ha visszatérne hozzánk.
Nem beszélve a Juvé-hoz való szimpatikus hozzáállásáról!

juve2121 2024.10.17. 09:18:43

@Rikoo:
+1
Természetesen tudták, hogy kezeléseken vett részt az USA-ban!
A cserepadról ellenőrizni, úgy, hogy be sem állt. Véletlenszerű? Na neeee!
Gondolták hátha....! Bejött nekik, sajnos!
Azért abba belegondolhatunk mekkora mennyiség lehetett a "dopping", ha saját döntésüket ennyire lenyomták.
Vicc az egész, zéró tolerancia! Ilyen döntéseket azok hoznak, akiknek sose fájt a lábuk, mert tornából fel voltak mentve!
Fogalmuk sincs milyen pályára lépni, mert muszáj, mert mindenki azt várja el tőled, de Te meg beszarsz annyira fáj.
Na mindegy, hagyjuk is!

venember83 2024.10.17. 09:20:27

@juve2121: igen, jó volt, elismerem. S annak a Pogbának lenne helye. De ez már nem az a Pogba. Nem a játékossal van bajom emberileg, egyszerűen túl sokat sérült, s nem lehet rá számítani. Ennyi a sztori. Marchisio egyik kedvencem volt, de őt is anno el kellett engedni ugyanezen okok miatt. Ilyen az élet.

juve2121 2024.10.17. 09:21:30

@kidelpiero:
+1
Azért Loca-nak is vannak jó meccsei! :-))
Motta-nal szerintem jobban muzsikál!

venember83 2024.10.17. 09:22:04

@juve2121: nem lepne neg, ha Giuntoli keze is benne lenne ebben az ellenőrzésben. Mocskos dolog az élsport (is).

Kives 2024.10.17. 09:29:02

@juve2121: Egyet értek abban a részben, hogy voltak nagy sztárok akkor amikor nálunk játszott, és bontogatta a szárnyait. Pirlo és Vidal megcsinált mindent, így könnyen lubickolhatott. Nagyon technikás, ezt elismerem. De miután egyedül maradt, és a 10 -es mezt is megkapta nagyon nem ment neki egyedül. Tudom egyből jön, hogy milyen jó statisztikája volt, mennyi gólt lőtt, de én a nagy szenvedésére emlékszem.
A francia válogatottban is úgy jöttek neki az aranyak, hogy mások vitték a terhet. Pl. Kanté, Griezmann ...

A M.United -nél pedig egyenesen leszerepelt. Ott előjött az igazi énje is: egy tróger, nagyképű, flegma játékos képében.

Nem tagadom, én nagyon nem kedvelem őt. Amikor elment a Unitedbe olyan nyilatkozatokat tett: hogy neki csak ugródeszka volt a Juve, neki ez nem volt az otthona, hanem Manchester ... stb. stb. Nem tudom ki emlékszik erre, én nagyon is. Nagyon szánalmas volt, hogy azután visszajött, gigászi pénzért. Vicc az egész vezetőségtől, hogy visszahozták annyi fizetésért.

Remélem soha nem látom újra Juve mezben!!!

juve2121 2024.10.17. 09:34:10

@venember83:
Értem, érthető amit mondasz!
De ha meg se próbáljuk, ha esélyt sem adunk neki? Jelenleg nem tudhatjuk milyen lesz!
Képzeld milyen érzés lenne, ha a Milánban (az interjúból az tűnik ki, hogy Zlatan hívta) jól játszana és ellenünk gólt rúgna.
Lehet azt fogom mondani pár meccs után, hogy bakker igazad volt, ez nem ért meg ennyit, csak megette a szendvicseket a többiek elől.
De az is lehet, hogy megembereli magát, a szervezete kipihente az eddigi pályafutása szarságait és jól lesz.
32 éves lesz mikor visszatér. Pirlo? Tanár volt ennyi idősen, és még évekig tanár is volt, Bl döntőig meneteltünk vele! Tudom ő nem esett ki hosszú időre.
Pogbánál majd meglátjuk mit tud letenni az asztalra, utána ítélkezzünk!

venember83 2024.10.17. 09:41:02

@juve2121: "De ha meg se próbáljuk, ha esélyt sem adunk neki? Jelenleg nem tudhatjuk milyen lesz!"

Szerintem ezt is kipipálta a Juve, hiszen amikor Pogba visszatér, marad bő egy év a négyéves szerződéséből. A szinte három évet simán elkönyvelem próbálkozásnak, ami a játékos többszöri rossz döntése miatt is olyan lett, amilyen.

juve2121 2024.10.17. 09:46:15

@Kives:
Azért annyira gyenge nem lehetett, mert a középpályáról valóban elment Vidál és Pirlo is, de a bajnokságot megnyertük és a BL-ben hosszabbításban estünk ki a Bayern ellen!
Majd a szezon végén, ha jól emlékszem, a Mu kifizetett érte 120 millát, nem forintban!

juve2121 2024.10.17. 09:48:01

@venember83:
oké oké, majd meglátjuk!
Azért bízok abban , hogy nekem lesz igazam és visszatér és jó lesz és vezér lesz!
Jaa..., közben felébredtem??? :-))))

gomorra21 2024.10.17. 09:50:12

@juve2121: Pirlonak sosem volt baj a mentalitásával, és soha nem hagyott ki ennyi időt, szóval ez nem egy jó párhuzam. Nem beszélve arról, hogy Pirlo skilljei nem a fizikumra köré épültek.

Pogba legutóbbi klasszis teljesítménye mikor volt? Kb. amikor Alex Sandro klasszis volt a posztján. Ezzel az erővel kár volt Sandrót elküldeni, adhattunk volna még neki is egy esélyt..

Kives 2024.10.17. 09:57:22

@juve2121: Remélem most nem arra gondolsz, hogy ő miatta nyertük meg! Ha jól emlékszem miután elment, azután is nyertünk még bajnokságot.
Valami olyasmi is volt, hogy mini 6 -os számot varrat a 10 -es mellé, mert hogy úgy majd jobban fog játszani. /Vagy 5, nem emlékszem mi volt előtte a száma./

Igen, nagy pénzért igazolt a MU -ba. De az véleményem szerint az előző évekbeli nagy hype miatt volt. De akkor még úgy volt mindenki /én is/ hogy persze hatalmas jövő előtt áll. De aztán mindenki láthatta, hogy mi is lett belőle ott.

Pirlo valóban 32 volt és volt még benne sok jó év. De Pogba szerintem nagyon nem ez a mentalitás. Modric, Pirlo, Iniesta féle középpályások elegáns úriemberek. Pogba nagyon távol áll ettől a mentalitástól.

De ezek saját vélemények. Köszönöm

venember83 2024.10.17. 10:09:31

Köszi, srácok, hogy megy ez a párbeszéd, legalább volt valami értelme a hajnali cikkírásnak.

kidelpiero 2024.10.17. 10:16:19

@juve2121: tudom hogy van, sőt Motta alatt látványosan jobban játszik. Sztem mindenkinek van egy-két játékos akit egyszerűen nem tud elviselni/ korábban megharagudott rá stb. Én - sokak örömére- a fórumon ventillálom ki magamból ezeket az ellenérzéseket bizonyos játékosokkal szemben. :)

kidelpiero 2024.10.17. 10:21:17

@gomorra21: amúgy Juventus mezben, a pályán nem rémlik hogy Pogba hozzáállásával valaha gond lett volna.

gomorra21 2024.10.17. 10:26:34

@kidelpiero: a klub meg akarja műteni, de ő nem hagyja. Miről beszélünk?

kidelpiero 2024.10.17. 10:29:34

@gomorra21: nem a klub műti, és minden embernek joga van a saját egészségéről rendelkeznie. Nekem sem tetszett a döntésének az eredménye, de a döntését mindenkinek tiszteletben kell tartania.

gomorra21 2024.10.17. 10:38:38

@kidelpiero: nem vitatom, hogy joga van hozzá, de most hozzáállásról volt szó. Ramseynek is joga volt a kiadós kajálásokhoz, meg a visszafogott edzésmunkához.

Kives 2024.10.17. 10:53:06

@kidelpiero: viszont amikor eligazolt, nagyon csúnyán beszélt a Juventusról.
Nekem ez nagyon nagy tüskét hagyott a szememben.
Más nem emlékszik erre? Rossz a memóriám, kezdek kételkedni magamban. :)

kidelpiero 2024.10.17. 11:01:18

@Kives: nekem valami "visszatértem a nyaralásról" mondata rémlik, ami tényleg nem volt szép. A zsenikkel elfogult vagyok, a prime Pogma nálam ez a kategória volt

venember83 2024.10.17. 11:04:04

@Kives: lehet ezt rosszul is érteni, meg persze viccként is. Nem akkora IQ-bajnok Polpo, hogy kellő elővigyázatossággal vicceljen/fogalmazzon.

juventuz.blog.hu/2016/12/03/pogba_olyan_mintha_nyaralasbol_tertem_volna_vissza

kidelpiero 2024.10.17. 11:07:42

@gomorra21: húúú a hideg végigszaladt a hátamon ahogy olvastam annak az ostoba szerencsétlennek a nevét... Am értem amit mondasz, van is benne igazság, nekem kicsit más kategória a kettő.

( zárójeles off topic a Ramsey kajálásról, a Barca edzője nyilatkozta most Tek-kel kapcsolatban, h nem zavarja hogy cigizik, egy ilyen rutinos játékos már van annyira felnőtt, hogy ezt tudja kezelni. Nekem kicsit az ilyen hozzáállás szimpibb. Hasonló eset Mckennie kajálása, vagy Bernardo Silva nyilatkozata az edzőtermi erősítésről ( gyúrjon az aki suta a labdával))

alexGicamo 2024.10.17. 11:08:42

@Kives: Én is emlékszem arra, hogy itt állítólag csak " nyaralt " . De nem lehet tudni, hogy ezt valóban ő mondta vagy ez is csak újságírói sz@rság .

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1868) bajnokság (3457) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (876) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1693) játékosokról (10167) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2492) meccsek (4239) mercato (4258) nyilatkozat (7587) Olasz Kupa (331) összefoglaló (424) pletyka (4274) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (299) video (214) Címkefelhő
süti beállítások módosítása