Locatelli: „Fiatal csapat vagyunk nagy vágyakkal”

locatelli_manuel_bl-sajtotajekoztato_24_osze.jpgManuel Locatelli nyilatkozott a PSV elleni mérkőzés előtt, és természetesen a játékos elismerte, hogy a legutóbbi bajnoki nem váltotta be a reményeket, és azt sem tagadta, hogy a keddi BL-meccs sem lesz egyszerű.

„Izgatottak vagyunk, semmilyen félelem nincs bennünk, és alig várjuk, hogy pályára lépjünk. Ezt a zenét hallani különleges, örülünk, hogy ismét a szurkolóink előtt hallgathatjuk ezt a himnuszt.

Sok minden megváltozott, régebb óta vagyok itt, és bizonyos dolgokban példát kell mutatnom. Fiatal csapat vagyunk, nagy vágyakkal, egyes feladatok könnyebben kivitelezhetők, de mindig a legjobbat kell nyújtanunk. Erős középpályánk van, különböző tulajdonságokkal rendelkezünk, és jól illeszkedünk egymáshoz. Boldog vagyok, bár a munka még csak most kezdődött. Mindenkivel összebarátkoztam, mert egy igazán jó csapat vagyunk, és mindenki meg akarja érteni, miben áll a Juventus, és azt, hogy mit jelent ezt a mezt viselni.

Valami megváltozott az elmúlt évhez képest, különösen a területek lefedése és a játék dominálása tekintetében. A középpályán jól kell helyezkednünk, egyértelmű, hogy bizonyos helyzetekben az egyensúlyra kell gondolnom, míg más helyzetekben előrébb helyezkedhetek.

A PSV szervezett csapat, amely jól futballozik. Sok csapattársunk debütál az UCL-ben, akik egy álmot teljesítenek, örülök nekik. Az ellenfél erős és szervezett csapat. Videók megtekintésével készültünk a mérkőzésre. Otthon játszunk, és arra fogunk koncentrálni, hogy jól végezzük a dolgunkat. Hogyan lehet megfékezni a támadóerejüket? Nem lesz könnyű, szerintem ez hozzáállás kérdése, de ezekre a dinamikákra figyelni kell a mérkőzés során. Luuk De Jong? Erős és tapasztalt játékos, de az egész csapatról ezt gondolom.

Ugyanakkor mi a saját feladatunkkal foglalkozunk. Az Empoli után van bennünk némi harag, de ez már egy lezárt fejezet. A keddi meccs egy újabb kezdet ezzel a fontos mérkőzéssel.

A Bajnokok Ligája egy olyan verseny, amely érettséget követel. A PSV egy erős csapat, tapasztalt játékosokkal.

A válogatottba való visszatérés? Ez a célom, ez egyértelmű, de arra koncentrálok , hogy minden nap dolgozzak a Juventusnál, mert ha jól dolgozom a klubnál, akkor a behívó is érkezni fog.

Nem hiszem, hogy a tavalyi évhez képest a nyugalom lenne a különbség, inkább az a lényeg, hogy hanem az, hogy milyen formában vagyok, illetve hogyan mozog a csapat. A tavalyi év nehéz volt számomra, az első naptól kezdve a munkára és a fejlődésre koncentráltam. Thiago Motta a kezdetektől fogva egyértelmű volt velem, jól dolgozunk. Azért vagyunk itt, hogy fejlődjünk. Jó csapat vagyunk, öröm velük játszani. Mindannyian ugyanarra a célra összpontosítunk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9018492984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

west30 2024.09.16. 15:25:25

Jo lenne ezeket a nagy vagyakat hozzaallasban is latni.

kidelpiero 2024.09.16. 19:03:01

Arra mondjuk kivancsi vagyok h mit gondol o milyen tulajdonsagaval jarul hozza az eros kozeppalyahoz

venember83 2024.09.16. 19:31:08

@kidelpiero: az rémlik, hogy egyik játékostársa mondta Locáról, hogy rendkívül stílusos/elegáns minden tekintetben, legyen szó öltözködésről vagy éppen labdakezelésről.

kidelpiero 2024.09.16. 19:40:19

@venember83: rakerestem, valoban jol oltozkodik!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1861) bajnokság (3436) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (953) elemzés (40) előzetes (872) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1685) játékosokról (10122) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4213) mercato (4248) nyilatkozat (7553) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása