HIVATALOS: Kalulu kölcsönben csatlakozott a Juventushoz

kalulu_pierre_mezzel_szerzodes_alairasa_utan.JPGA mai napon végrehajtott orvosi vizsgálatok után a Juventus bejelentette Pierre Kalulu csatlakozását, aki egyéves kölcsönben érkezik az AC Milan együttesétől.

A védősor több távozója után végre erősítést is kapott Thiago Motta a 2000. június 5-én Lyonban született védővel, aki 2010-től 2018-ig az Olympique Lyon ifjúsági szektorában nevelkedett, majd a nagykorúság küszöbén csatlakozott szülővárosa klubjának B csapatához.

2020 nyarán az AC Milanhoz igazolt, és a rossonero mezben az elmúlt szezonokban 112 mérkőzésen lépett pályára a Serie A és az európai kupasorozatok meccsein, a bajnokságban pedig három gólt és két asszisztot jegyzett.

Az alábbiakban olvasható a klub a hivatalos kommünikéje: 

„Torino, 2024. augusztus 21. - A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy megállapodás született az AC Milan együttesével Pierre Kazeye Rommel Kalulu Kyatengwa futballista regisztrációs jogainak 2025. június 30-ig tartó ideiglenes megszerzéséről, 3,3 millió euró ellenében, amely két év alatt törelesztendő.

A megállapodás tartalmazza azt az opciót is, hogy a Juventus véglegesen is megszerezheti a futballista játékjogát. Az esetleges végleges megszerzésre megállapított összeg 14 millió euró, amelyet a vevő három pénzügyi év alatt fizethet ki; ez az összeg a játékossal kötött szerződés időtartama alatt, adott sportteljesítmények elérése esetén legfeljebb 3 millió euróval növelhető.”

Sok sikert, Pierre!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2418471011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben Smith 2024.08.21. 20:37:15

Szar lehetett leirni a nevet ?
Amugy ha a pl-en belul cserelt volna gazdat siman lenne 40 milla az erteke .

SuperTrezi 2024.08.21. 20:38:12

A mi kis Sivatagi Rókánk...

Del Pybala 2024.08.21. 20:48:30

Ha sikerul hoznia a 2 evvel ezelotti formajat sokan meg fognak itt lepodni.

venember83 2024.08.21. 20:52:25

@Gaben Smith: Mandžukić neve kellemetlenebb, de Szczęsny sem tartozott a kedvencek közé. Most meg itt van ez a török srác, a szerb csatár, illetve van ez a montenegrói srác, aki hamarosan visszatérhet. Ez van. Egy híres bringás mondta anno, hogy a feladat soha nem lesz könnyebb, csak te leszel gyorsabb.

Hiribi27 2024.08.21. 21:01:25

Borzasztó igazolás. Gratulálok annak, aki a Juvehoz hozta.

xXPeiperXx 2024.08.21. 21:20:45

@Hiribi27:
Egy percet se játszott ès te már temeted. Öregem, nálad súlyos gondok vannak, amit egy korábbi cikk alatt is leműveltèl.... Beszèlj valakivel a problèmádról, mert ennek nem lesz jó vége. Ez csak egy tanács, nem bántás.

MarcoT 2024.08.21. 21:27:36

Van akinek soha semmi sem elég jó

Hiribi27 2024.08.21. 21:50:39

@xXPeiperXx: téged is megkérnèlek, hogy ne szemèlyeskedj. Pontosan ez a baj, hogy tavaly sem játszott szinte egy percet sem. Úgy látom, hogy csak azért vannak itt többen, hogy kötekedjenek másokkal. A vèlemènyemet írtam le és vállalom: Giuntoli nem végzett jó munkát. Kalulu a 3. belső védő, akit akartunk. Kivàncsi vagyok ki igazolta volna le Chiesat 1 év sérülés után.
Köszi, nem kérek a tanàcsaidból. Minden rendben van velem. Neked is csak azt tudom írni: tartsd be a blog szabàlyzatát!

Wizzurah 2024.08.21. 21:51:35

Hiribi, nem te írtad pár napja, az első hozzászólásodként, hogy te amúgy pozitív vagy? Biztos így van, vagy így érzed, de tőled én pozitív dolgot még egy árva szót nem olvastam itt a fórumon. De azért minden oké.

Hiribi27 2024.08.21. 21:58:54

@Wizzurah: jó, akkor írok pozitiv dolgokat. thuram kitűnő igazolás. (Nem a Como elleni meccset nézve, hanem a felkészülést is) Vlaho most kifejezetten jól és alàzatosan játszott. Cambiasso már tavaly is az az egyik kedvencem volt. Az első félidő első rèszèben nem làttam túl nagy különbsèget a tavalyi játèkunk ès a mostani között( labdabirtoklàs negatív, kontrára játszottunk a Serie A Kozármislenye ellen, nem jöttek a 3-4 szögelések, a labdakezelés rossz volt) de a 2. fèlidő kifejezetten èlvezetes volt. Ami külön megsüvegelendő, azok a szurkolók. Újra remény és szurkolàs van. Igen, bennem is. De attól a hibákat nem fogom elhallgatni.

Hiribi27 2024.08.21. 21:59:32

@Wizzurah: nem az volt az első hozzászólásom. Az kb 10 éve volt. :)

Leram7 2024.08.21. 22:00:33

Pierre Kazeye Rommel Kalulu Kyatengwa - A cikkből másoltam ki.

Én nem örülök ennek a transfernek. Viszont így, hogy nem kötelező az opció még akár jól is járhatunk vele. Amit az első meccsen láthattunk Mottától és a csapatból, abba illik Kalulu, bár nem tudni milyen formában van.

Azt gondolom jobbhátvéd lesz nálunk leginkább. Valamint meg fogjuk bánni szezon végére, hogy eladtuk Huijsent.

Koop esetében vajon mire várunk?

Wizzurah 2024.08.21. 22:48:20

@Hiribi27: Félre ne értsd, én tisztelem a véleményed, mint mindenkiét és mindenki azt gondol amit akar, de régóta nem szóltál hozzá, ha a közelmúltban nem voltál negatív, most szerintem nincs rá oka senkinek, egyelőre persze. Első meccs, pár hete dolgoznak együtt, ahhoz képest volt javulás szerintem, nem is kevés. Érdekes, hogy a Kozármislenyt hoztad fel, csak nem Baranyában laksz? Szerintem ők amúgy kellemes meglepetés voltak tavaly.
Az nekem is feltűnt, hogy a stadionban is újra volt élet, ez egy nagyszerű időszak kezdete lehet, nyilván nehézségekkel is. Amennyi selejtet ki kéne szórni és amennyi pénz van-volt ill. nem a kasszában szerintem elég jól szervezik a dolgokat.

Wizzurah 2024.08.21. 22:50:56

@Leram7: Mbangula becsületes neve: Samuel-Germain Kinduelu Mbangula Tshifunda
Vannak kemény nevek a csapatnál bőven.

JuveMI 2024.08.21. 22:51:51

Próbálom summázni magamban az eddigi mercatot...
1) Illing és Barrenechea valószínűleg kellett a Douglas Luiz üzletbe... egy fene, elfogadom.
2) Hoztuk Thuram-ot... ez rendben,
3) Eladtuk Huijsent és kölcsönadtuk Ruganit... most hoztuk ezt a frank vitézt a padra... hát ebben nem sok anyagi haszon van... főleg, ha arra gondolok, hogy Huijsen jövőre 40+ milliós védő lesz... ráadásul balos, ami nekünk nincs.
4) Eladtuk Soulét és az ára el is megy Gonzalez-re... én nem igazán látom ebben a minőségi cserét.
5) Hoztunk egy jó képességű (sintérfan) kapust.
6) Jött egy értékelhető balbekk.
7) Koopmeiners-t szerintem kiizzadjuk a zárásig.
8) Egyszerűen nem értem, hogy Chiesa miért kapott lófejet?!?
Háát... azért így leírva... húzom a számat, még sörözés közben is!

MarcoT 2024.08.21. 23:02:19

@JuveMI: azért, mert nem illett bele az újonnan követendő bérpolitikába. A Fener elnöke is csak lesett, hogyan igényelhet évi 9 misit?

Hiribi27 2024.08.22. 00:09:51

@Wizzurah: egyèbkènt Debrecenben lakom. De Kisvàrda a szülövàroso, ezért jött fel Kozàrmisleny.
Hidd el, hogy pont ugyanannyira szeretem a csapatunkat, mint te. De 2,5 hónap eltelt ès nincs egy stabil CB-nk( bocsi, az angol kifejezèsért) nincsenek stabil szélsőink, nincs Valhonak cseréje. Èn nem tudom mi törtènt Chiesaval, de nem lehetett itt még fèl èvig? rugani? Nem lehetett volna még 1 évig, csere CB-nek? Mekkeni reaktivàltuk, de nincs csatárunk. 30 ève pozitiv vagyok, de ez nagyon kevés. És most jöhetnek a fikàzások…

Wizzurah 2024.08.22. 00:24:43

@Hiribi27: Mint említettem, én nem fikázom. Én Pécs közelében laktam, ott van Kozármisleny is, amíg Magyarországon éltem, csak azért kérdeztem.
Miért nincs stabil CB? Ott van Bremer, ha mentálisan rendbe van rakva, akkor Gatti sem rossz, valamint szerintem már Danilo is csak ott bevethető, mert szélső védőnek túl lassú, meg akkor most jön Kalulu, feltételezem középső védőnek. Szerintem ezzel bevállalható egy szezon egy átalakulóban levő Juventusnál, ahol igazából a középpálya volt a leggyengébb láncszem már jó ideje.
Chiesaval biztosan morális és olyan problémák léptek fel, amikről mi nem tudhatunk, mindazonáltal, hogy szerintem sem illene Motta rendszerébe. Én személy szerint nem bánom, hogy megválunk tőle, de igen... megfelelően kell helyettesíteni, bár igazából nem kell nagy lécet megugrania a helyettesének.

Nekem Iling Junior egyik nagy kedvencem volt, nagyon sajnáltam, amikor megváltunk tőle. Több játékos is befutott ill. reményteli teljesítményt nyújtott a next genből. Bánkódunk miattuk, de igazából mindig van és lesznek új feltörekvő tehetségeink, pl. ez az Mbangula igen jó benyomást keltett. Nyilván nem lesz mindig ilyen jó, de örülök, hogy lehetőséget kapnak a fiatalok és bizony akadnak köztük jók. Ezt még hány olasz klub mondhatja el? Sintérnek nincs is next gen csapata. Szóval persze nyilván sajnálatos és van, akiket megkedvelünk és megválik tőlük a klub, de igazából mindig jönnek új tehetségek, új fiatalok, akiket lehet szeretni és szurkolni nekik.

Hiribi27 2024.08.22. 00:43:00

@Wizzurah: ugye ezt te sem mondod komolyan?! Gatti, mint stabil belső vèdő? És ő a csk? Komolyan néha úgy érzem magam mint egy altertanív valóságban. Higut, elhoztuk, (ok, fix kivársàlàsi ára volt) de egy Koop-t nem tudunk 60-ért elhozni, közben meg Pirlo jött ingyen?
Kalulu? Barzalgli jött 700ezer euróért?
Vlahovicnak nincs cseréje.
Èn nem tudom milyen sportot néztek, de ez ez eddig nagyon gyenge. ( nézzétek vissza az elmúlt 30 év kiegészítő embereit)
Ez a sportigazgató felelössège. És akkor is maradok pozitiv. Màshogy nem tehetek.

Rocky80 2024.08.22. 00:52:58

Egyetértek veletek srácok, szerintem is kezeljük fenntartásokkal Giut.

A mercato eleje nekem csak akkor "oké", ha az egész csapatot cserélni tudjuk úgymond és eljutunk az azonnali orvoslást igénylő posztokig is. Nem az egyének miatt mondom természetesen hanem a koncepció miatt!

Utána "hónapokig" nem történt a kezdő csapatba - hiányposztokra! - igazolás, emellett csokorba szedem az eseményeket a teljesség igénye nélkül:

- Yildiz emelés és tízes mez: megosztó;
- Huijsen és Soule eset: megosztó;
- Kalulu érkezése most kvázi 3. opcióként: megosztó;
- Chiesa és társai elpaterolás: azóta se, van aki vissza van integrálva: megosztó;
- Koop eset még nincs lezárva: katasztrófa;
- Rugani eset: először lealkudjuk a fizuját amibe belemegy, majd tovább basszuk amikor soha egy szava nem volt...: megosztó
- azóta se jött egy! szélső se: katasztrófa...

Összességében 7 esemény jutott eszembe hirtelen; ami közül biztos van egy (pár) amit valaki sérelmez közülünk; oké, egyikünk se sportigazgató, megértjük mi hogy csóróság van és el is kellett adni; de engedtessék meg hogy kifogásoljuk Giu munkásságát a felsoroltak alapján...

Kicsit boncolgatva az eseteket kiemelek 3 súlyos hibát is:

1., semmilyen körülmények között nem elfogadható, hogy egy JUVENTUS egy posztot tekintve a 3.! opcióra kényszerüljön - mondom ezt attól függetlenül hogy Kalulu beválik-e vagy sem. Ne mondja senki, hogy a C tervek is mind klasszis játékosok lesznek egy átigazolási politikában... Ugyanakkor természetesen legyen nagyon jó igazolásunk Kalu!;

2., semmilyen körülmények között nem elfogadható, hogy egy - már a mercato legelején - legfőbb célpontnak tekintett Koop a bajnokság kezdetére nincs itt! Ráadásul ezt az esetet is méltatlan ajánlatokkal, a klubjával történő összeveszéssel fűszerezzük, a játékos részéről meg hisztire és orvosi igazolásokra van szükség. Nagyon nem oké...

3., semmilyen körülmények között nem elfogadható, hogy a bajnokság kezdetére nem történt szélső igazolásunk és Mottára illetve átképzésekre, - egyéb megoldásokra - van szükségünk ezzel kapcsolatban is. Ez is számomra minimum elvárás lett volna...

Összességében 5-ből 2-3-ra zuhant nálam is Thuramék megszerzése után az értékelése; természetesen a hátralévő történések függvényében ugyanilyen dinamikusan emelkedhet az érdemjegye, viszont 5-ös osztályzatot értelemszerűen nem kaphat.

Amit még kérek mindenkitől: ne hunyjunk szemet illetve ne bagatellizáljuk el a nyitómeccs miatt a munkásságát! Az javarészt Motta "zsenialitásának" illetve az ellenfél minőségének és a játékosaink lelkesedésének volt köszönhető.

Minden rosszban van viszont valami jó: ennek az elb*szott munkának köszönhetjük pl. Mbangulát, talán Yildiz szerepkörét meg Cambiaso sokszínűségét; de én ebben is Mottát mint nagyszerű edzőt látom; meg a negatívumot, hogy egy ilyen kaliberű klubnál nem hozhatom az ide érkező és csillogó szemű edzőt ilyen helyzetbe hogy a nyitómeccsre tizeniksz játékosa van és oldd meg...

A másik ami miatt kicsit szemet huny(tat)ok: hogy "csak" a Como meg a Verona lesz az első két meccs, kvázi ráérünk...

Nagyon nem, már a Verona ellen is érhetnek minket nagyon kellemetlen meglepetések; meg értek is Weah és Thuram kiesésével. Egyrészt minden meccset nagyon meg kell húznunk ha elit csapat szeretnénk lenni, nem fér bele ez a lekicsinylő mentalitás; másrészt már vakarhatjuk is a fejünket a sérültek miatt; szerintem a Verona kemény dió lesz... Kinek a hibája ez is? ;-)

Összegezve: egyelőre szerintem csak Mottában és a srácokban bízhatunk és ez nagyon nem PRO így...

Wizzurah 2024.08.22. 01:08:55

@Hiribi27: Igen, én ezt gondolom. Eleve más időszakokat, más szezonokat, teljesen más játékosokkal összemosni, én annak nem látom értelmét. Koop nem ér 60-at, de az értéke, az egész transzfer hogy hozható össze Pirloval bármilyen tekintetben pl.? Hogy lehet egymással szembe állítani egyáltalán ilyeneket? Nem értem.
Meg hogy mi volt 30 éve, persze szép dolog nosztalgiázni, de hogy befolyásolja ez bármiben is a jelent és a jelen kor sikereit vagy kudarcait meg átigazolásait? Eleve maga a foci amennyit fejlődött azóta, egyszerűen semmilyen szinten nem lehet összehasonlítani.

Nem azt mondom, hogy minden tökéletes, minden igazolással egyetértek, de egyelőre és remélem ez sokáig így is marad, nincs okom bárkit is szidni.
Mindezt a fenntarthatóság jegyében, mert ez lett a fő cél.

Hiribi27 2024.08.22. 01:45:25

@Wizzurah: èn sem ezt mondom. De egy vilàgbajnok 32 èves, mindenekfelett klassziss közèppàlyàst sikerült idehozni.(vö Kp 60M) ( van fogalmand hogy egy Nedved került ennyibe- akkori àron, amortizàzció stb) , kalulu? Ez most komoly? Egy ève nem jàtszottt.kb mint Djalo-el is adjuk 3ft-ért.
A teljes csapat lyukas. Ti egy meccs alapján lelkesdtek. Én is. De kérlek had làssam meg a hiànyossogakat is ( belső vèdő, csere szélső vèdők, CAM( bocsi)c csere csatâr kezdő szèlsők. Ha a cèl az 5. hely megvagyunk. De akkor se Mottat, de Gintonikot ne dicsérjétek. Ès szurkoljatok az Udinesenek, ne a Juvenak. Ceterum censeo: a Juvenak minden èvben a bajnoki címèrt kell harcolni.

Hiribi27 2024.08.22. 01:49:01

@Hiribi27: bocsi, az elgépeléselkért. Èppen vezetek. ( tudom, hülye vagyok)

MdewC 2024.08.22. 02:42:22

xD

Hú bazki. Ettől féltem. Összeállt a duó. Hiribi és Rocky személyében. :D

Többet károgtok mint a varjak bazki. Há nyugodjatok má meg. Minden rendben van fiúk, semmi türelmetek nincs és nem bírjátok elfogadni, hogy teljesen át lesz alakítva a keret. Igen, ehhez türelem kell.

Továbbra is azt mondom, hogy aki nem látja, hogy a legnagyobb fékek ki lettek rakva (Max, Rabiot, szinte a teljes kp új… stb stb) addig azért nem izgulok, mert rég volt ennyire jó az irány a Juventusnál. Sokkal több a jó döntés, mint a megosztó. ;)

Szuper edzőnk van, remek új játékosaink vannak, nincs vége a mercatonak és végre van tökünk az olyan nagyképű játékosokkal szemben, mint Chiesa és Rabiot. Nem egy, hanem több dologban is fejlődünk.

Semmi dolog nincs, kivárni a mercatot és végre élvezettel leülni meccset nézni és szurkolni. :))

Na csumí!

Juve!

Wizzurah 2024.08.22. 03:41:01

Az a baj, hogy amilyen játékosokat írsz, az olyan korszakból van, amikor a Juventus egyeduralkodó volt hazája bajnokságában és világ szinten is kimagasló volt. Ez már nem így van.
Amúgy Nedved 45 millió euróba fájt a klubnak 2001-ben, ez mai áron 74 millió eurónak felel meg.
Akkoriban alapból nem kerültek annyiba a játékosok, akkor minden játékos a serie a-ban akart kb. játszani, nem a PL-ben, nem voltak arabok, stb. Szóval továbbra is tartom, hogy nem lehet összehasonlítani ilyen téren abszolút semmit...
A klub akkoriban is csinált amúgy félresikerült igazolásokat, csak mivel az sikeres korszak volt, ezért nem hántorgatják fel, meg hát ugye az idő mindent megszépít. Abban a korszakban ugyanúgy nem volt jelen ilyen szinten a karaktergyilkosság, trollkodás, ekkora előítéletesség, kabzsiság, a mindig mindent azonnal akarás. Itt a kifejezetten jól sikerült igazolásokat hasonlítjátok a mai teljesen átlagos igazolásokhoz, ez sem ül meg sehogyan sem. (Pl. Salas, Zenoni, Blasi, Émerson, stb.)
A 2000-es évek fociját hogy lehet összehasonlítani alapból a mai elüzletiesedett, erőfocival, ami csak a pénzről szól, ezredmilliméterekig elcsalt varozásokkal, az olasz foci hanyatlásával és még lehetne sorolni. Akkor nem 70 meccs volt alsó hangon egy szezonban, létezett még olyan, hogy klubhűség, nem kurválkodtak a szociális média felületeken, stb.
Ez a nulladik év, már jó ideje az a cél, hogy a bl-be jussunk be. Az, hogy a Juvénak minden évben a bajnoki címért kell harcolni jelenleg nem igaz és nem létezik ilyen. De ettől szurkoló a szurkoló, aki akkor is a csapatnak szurkol, lelkes, amikor nem éppen dicső korszak van.

A mostani igazolások is, mindben van potenciál, de van hogy nem jön össze igen. Pl. Djalo-t is kb 5. millióért vettük, nagyjából annyiért is fog elmenni talán. Simán benne volt, hogy beválik és óriási fogás lett, nem így lett.
A tulajdonosok több száz millió eurókat öltek bele a klubba csak az elmúlt években, mert volt covid, voltak ugyanúgy félre sikerült igazolások, sikertelenség. Ezt nem lehet így folytatni. Más klubok sikerek ellenére is hitelezők kezében van.
Tudni kell helyén kezelni a dolgokat, szurkolni jóban és rosszban is, bízni a vezetőségben és az igazolásokban, hogy beválnak.
Ismétlem, a focit 11 ember játsza, mi a kezdő 11-be igazoltunk legalább 4 játékost, tehát az eddigi kezdő fele legalább le lett cserélve, mindez egyetlen mercato alatt sem. Nem tudom egyesek mit várnak, ez nem FM sem FIFA.
Ahogy MdewC is írja, nekünk szimplán szurkolni kell, ha nem tetszik nem kell nézni a meccseket addig, ahogy én is tettem hallegri második ittléte alatt. Ettől még a csapatnak szurkoltam.

xXPeiperXx 2024.08.22. 07:12:01

@Hiribi27:
Fèlreèrtettèl, nem akartalak megsèrteni vagy ilyesmi, abszolút nem szemèlyeskedèsnek szántam.

Csak tènyleg annyi negatív vèlemènyt láttam tőled, ami szerintem ebben az időszakban teljesen felesleges.

Tènyleg várj egy pár fordulót, mondjuk 15. forduló után újra valamelyik cikk alatt dumáljunk egyet a csapat teljesítményèről.

A hètvègi meccs után sokan új világverő Juventust látnak, de èn Pirlo első meccseiből kiindulva inkább türelmes vagyok ès várok egy kicsit.

Ès nálam mindenki nulláról indul idèn, Vlahovictól Kaluluig, Mottán át.

Bocs, ha megbántottalak nem az volt a cèl.

NagyonJuve 2024.08.22. 08:14:15

@Hiribi27: más volt a helyzet! Nem értem mit nem lehet felfogni azon hogy nincs pénz?! Az arabok totál felforgatták a focit a neymar üzlettel kezdősött utánna minden játékos bére meg ára az egekbe szökött. A korona után most visszamentek az árak és a fizetések is ami stabilizálódni látszik. Többször lenyilatkozták hogy az anyagi stabilitás a versenyképesség megtartása is fontos. Sule gonzales közúl gonzales jobb jelenleg. Koop is csak az atalanta miatt nincs még itt. Azt azért elismerem hogy lehet nwm kellene ennyire görcsösen ragaszkodni koophoz de nem tudni miért kell ennyire. Szerintem ez motta kivánsága. Vannak lyukak a keretben de szerintem ök tisztában vannak ezzel. Lehet a next genbe vannak még mbungulák elbújva akikre motta számít. Szerintem giuntoli munkáját még igazán nem lehet megbecsülni de kijelenteni hogy rossz munkát végez nagyon erős. Saját vélemény inkább pozitív irányban billen el.

Juventina7 2024.08.22. 08:42:39

Insta bio evolúció (biztos rászóltak):
x.com/calcionocontext/status/1826396617869852990?s=46&t=ZZNocEicdUJ-DIuJpmYWjg

Ez a csávó nagyon nem akart idejönni, kb. mint akinek a fogát húzták. Vagy gyorsan átlendül ezen és odateszi magát a csapatért vagy télen mehet is vissza szeretett Milanjába. Más összetenné a két kezét, hogy hozzánk igazol…

Rikoo 2024.08.22. 09:35:17

Egyáltalán nem értem a Milan-t. Akkor voltak a legjobbak és nyertek Scudettot, amikor Kalulu-Tomori belső védő párosuk volt, 31 gólt kaptak csak abban a szezonban.
Thiaw-nak volt pár jó meccse később, de nem vele volt a legjobb a Milan védelme és főleg nem vele nyertek bajnokságot.
Oké, sérült volt tavaly 2x is Kalulu, de akkor sem engedném el az egyik ilyen minőséget képviselő játékosomat kedvező konstrukcióban a vetélytárshoz.

FAF 2024.08.22. 10:58:24

@Rocky80: Szerintem is kezeljük fenntartásokkal CG-t, de nem negatív értelemben.

1., semmilyen körülmények között nem elfogadható, hogy egy JUVENTUS egy posztot tekintve a 3.! opcióra kényszerüljön

Ezt te se gondolod komolyan amikor nem ennyire gatya anyagi körülmények között és pénzügyi megszorítások közepette még Marotta is hozott bőven Zs opciókat ahhoz képest honnan indultak az átigazolási pletykák. De CG meg oldja meg és egy poszton se lehet ilyen?

2., semmilyen körülmények között nem elfogadható, hogy egy - már a mercato legelején - legfőbb célpontnak tekintett Koop a bajnokság kezdetére nincs itt!

Ja persze le kellett volna tenni egyből vagy 70 milliót nekik mindenféle alkudozás nélkül. Az egész sztoriban bőven benne van az Atalanta szívózása is, ami teljesen felesleges.

3., semmilyen körülmények között nem elfogadható, hogy a bajnokság kezdetére nem történt szélső igazolásunk és Mottára illetve átképzésekre, - egyéb megoldásokra - van szükségünk ezzel kapcsolatban is.

Ebbe meg aztán végképpen nem látunk bele, hogy miért történt így. Tegyük fel Motta azt mondta, hogy neki Koop kell az legyen az elsődleges cél a többit meg megoldja, ha esetleg nem sikerül igazolni. Amúgy szerintem fogunk igazolni oda is.

Értem én Marotta a zseni CG meg szar bár ha jól emlékszem ő se az első évében alkotott. Meg ugye volt pénz erőigazolásokra. Nagyon nehéz lehetett letenni a kivásárlási árat Higuainért.

Türelem, csak pozitívan, az értékelésnek még nem jött el az ideje.

Rocky80 2024.08.22. 11:57:11

@MdewC: persze hogy félsz, a sötétség mindig is félt a napfénytől! :D

Amúgy meg kötelező bólogatni meg nyertünk 3-0-ra és most minden szép és jó, vagy mi?

Amúgy meg ebben a témában @Hiribi27: és én vagyunk a fényben járók, azért vagyunk itt hogy ne legyetek úgy elkényelmesedve, na meg persze hogy lássatok tovább az orrotoknál! :D

@NagyonJuve: ha nincs pénz akkor miért nem az elsődleges célpontot vesszük meg először, miért DiGrét meg Luizt? Ha nincs pénzem akkor beosztom és azt veszem meg ami feltétlenül kell... Nem veszek parabolát a vályogházra, hó végén meg nincs pénzem kenyérre, érted. ;-) :-)

Rocky80 2024.08.22. 12:02:27

Koopot vettem volna, Thuramot vettem volna, Cabalt vettem volna, aztán ha marad pénzem még a szélsők után, veszem Luizt és/vagy DiGrét. Vagy itt hagyom Soulet, stb. stb.

NagyonJuve 2024.08.22. 12:40:03

@Rocky80: koopért már ott van az ajánlat csak az atalanta nem akarja efogadni. Direkt szivóznak velünk is meg a játékossal is. Koop nem hiába nem akar edzeni velük. Kapust tudták hogy elmegy és a liga legjobb kapusát hozták. Luiz meg nagyon akciós volt amit cseréltek. Vedd úgy di greg a vaj a kenyéren a parabola anternát meg a régi videóért adták. Valld be hogy csak kötözködni akarsz allegri miatt. :) ;)

MdewC 2024.08.22. 13:18:38

@Rocky80: xD Jóvan.

Fénybenjárók… azok. Csak, nehogy túl sok fényt kapjatok. :D

De legalább a humor megvan, azt adom.

spaolo1981 2024.08.22. 13:29:40

@Hiribi27: Kalulu alapvetően tényleg belső védő, de bevethető a jobb és bal oldalon is, ami azért igen előnyös dolog. Jól fejel, a Serie A-t ismeri, van európai rutinja is. Valóban egy évet sérült volt, de most már nem az, ha visszanyeri a két évvel ezelőtti formáját, leigazolhatjuk végleg, ha ne adja Isten mégsem, megy vissza a piros-feketékhez.

steven.h 2024.08.22. 15:16:12

@Rocky80: Luizt el kellett hozni, mert elvitte volna más tekintve hogy az Aston Villának kellett a pénz, Illingről meg Barrenecheáról meg sokat elmond hogy elvileg mennek is kölcsönbe valami kiscsapathoz - na most értük kaptunk 24 milliót, azért az elég jó üzlet.

Soulé - González - én is nagyon sajnálom Soulét, de belőle brutál tőkenyereség keletkezett és hiába jön mondjuk ugyanannyirét González, az ő értéke el van osztva az amortizációban, tehát a Souléből kapott pénz azonnal befektethető, míg a Gonzálezért lerakott pénz nem egy összegben csapódik le - főleg ha csak kölcsönben jön.

Ugyanez a helyzet a Huijsen - Kalulu vonalon is, amivel ugyanúgy nem értek egyet, de most a pénzügyeket is rendbe kell rakni és ennek ez az ára most.

DiGre szintén kölcsönben van, az ő idei évi költsége kevesebb, mint Szczesny bére, még talán úgy is, hogy bánatpénzt fizettünk neki.

Nem hiába adnánk Chiesát is akciósan, az a 15 millió már tőkenyereség lenne, a bére bruttóban 11 millió környéke, abból a Concecaio+még valaki lezongorázható lenne, főleg egy kölcsön plusz opcióval.

Nyilván ez a jövő évi budgetot fogja ütni, az összes kölcsön, ha vételi opció van benne, de ott meg ott lesz a plusz bevétel a klub világbajnokságból - már ha megrendezik.

Rikoo 2024.08.22. 19:01:36

@steven.h: Pont ezen gondolkoztam, hogy mekkora üzlet volt őket bevonni, egyik sem volt az Aston Villa meccskeretében, Emery-nek nem kell Iling Jr. és Barrenechea sem.
De valószínűleg ez is Allegri hibája.XD

Nicolás González 16 gólt lőtt a tavalyi szezonban, ami elég jó, bár én Soulét tartottam volna meg.

Szerintem lesz még egy védő érkezőnk most vagy télen.

steven.h 2024.08.22. 19:19:57

@Rikoo: én is Soluet tartottam volna meg de a szamok makacs dolgok (bár bennem még él az, hogy te mennyire ki voltál rá akadva)

Soulè a könyvelésben több mint 20 millió euró tiszta nyereséget jelent, míg ha jön Gonzalez egy 5 éves szerződéssel 30 millióért az 6 milliós amortizációs költség lesz idén, így a tiszta nyeresége a klubnak 14 millió euró lesz. DL üzlet meg a Huijsen üzlet kb hasonló +10 milliók, ami nagyon sokat számít jelen helyzetben.

Rocky80 2024.08.23. 14:14:01

@NagyonJuve: miért kell Allegrit mindig belemosni a hozzászólásaimba? Igyekszem elfelejteni, erre feltépitek a sebeket újra és újra! :D

Amúgy viccet félretéve tényleg ez a véleményem. Lehet hogy "valami" miatt ;-) ; borúlátóbb lettem mint voltam, vagy türelmetlenebb; de ezt gondolom most. :-)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1857) bajnokság (3435) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (952) elemzés (40) előzetes (871) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1684) játékosokról (10118) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4208) mercato (4248) nyilatkozat (7549) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása