Douglas Luiz: „Sokoldalú játékos vagyok”

douglas_luiz_edzesszerelesben.jpgDouglas Luiz a DAZN számára adott interjút a Juventusnál töltött első hetekről.

„Idejönni a Juventushoz, ehhez a nagyszerű klubhoz, amelynek ilyen komoly múltja van, mindez nagyon nagy felelősség. De boldog vagyok. Ma már sokkal tudatosabb játékos vagyok, mint korábban. Úgy gondolom, hogy a pályafutásom legjobb időszakában érkeztem a Juvéhoz, ezért mindent megteszek, hogy megfeleljek a szurkolók és a klub elvárásainak.

Thiago Motta magas igényeket támaszt edzőként, és biztos vagyok benne, hogy ez sokat fog jelenteni. Sokat követel, más edző, mint a többi edzőm, akikkel eddig dolgoztam, emellett fiatal, és mindent megtesz, hogy fejlődjön és tanuljon. Az elmúlt időszakban sok szabadságot adott nekem, ha kétségeim vannak, megkérdezem, és ő mindig elérhető. Gyorsan válaszol nekem, és emiatt is nagyon pozitívak eddig a tapasztalataim a Juvénál.

Sok meccset játszottam a Juvéval videojátékokban. Adriano a példaképem, mert ugyanabból a családból származunk. Remélem, idén a legjobbunkat tudjuk nyújtani, ez egy nagyon fiatal csapat, egy olyan csapat, amely tanulni és fejlődni akar. Thiago Mottával már beszéltünk a játékunkról, és mindez nagyon tetszik. Ez olyan játék, ami illik a tulajdonságaimhoz. Két, három poszton is játszhatok, hatosként, nyolcasként és akár tízesként is. Szeretnék továbbra is így játszani, jó ezt egy olyan edzővel csinálni, aki sok szabadságot ad. Képesnek kell lennem bejutni a büntetőterületen belülre, asszisztokat és gólokat kell szereznem.

Mindig a legjobbamat nyújtom a Juve számára. Bizonyos esetekben nem lesz mód az eredmény meghatározására, de az akaraterőnket és a vágyainkat mindig irányíthatjuk. Ez minden mérkőzésen meg fog történni, függetlenül az eredménytől.

Egy kicsit ismerem Adriano történetét, tudom, hogy milyen nehézségeken ment keresztül. Magam is sok mindenen mentem keresztül. A favelából származunk, vannak közös dolgaink. Nagyon hasonlítunk egymásra, a favelákat hagytuk el, és azért kezdtünk el harcolni, hogy a legjobbat adjuk a családunknak. Próbáltuk a legjobbat kihozni magunkból, segíteni a közösséget. Ezért is nagyon csodálom őt.

Amikor fiatal voltam, mindig is szerettem horgászni, minden alkalommal, amikor elmegyek, nagyon sokat pihenek. Mindig a barátaimmal és a családommal megyek. Amikor horgászni megyek, nagyon jól érzem magam, a vízben vagy, mindenféle tevékenységből csinálsz egy kicsit. Nagyon szép napok ezek. Minden alkalommal, amikor megyek, egy nagy hajóval, olyan emberekkel, akikkel évente egyszer találkozom. Nem csak a barátaim vannak ott, apám elhívja az egyik barátját, a bátyám hív még barátokat, szóval mindannyian együtt vagyunk, mint egy nagy család. Számomra ez nagyon fontos alkalom. Ezért van az, hogy amikor gólt szerzek, úgy ünneplek, mintha horgásznék.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8718470349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NagyonJuve 2024.08.20. 22:15:28

Jó példaképet választott. Azért az megvan neki hogy adriánó drogos gengszter lett?! Nagyon kijött a favellából. Amúgy sok jó meccset nálunk.

JuveMI 2024.08.20. 23:09:23

Drága Cimbora! Az első meccsen, miután becseréltek kb. úgy/olyan sebességgel mozogtál, mint a legendás Abu Fani! Szóval van még hova fejlődnöd fizikálisan... mert a látottak alapján az nem kétséges, hogy qrva jó labdaszerző vagy.

Victory7 2024.08.21. 00:47:43

Szükség is lesz rá,mert Thuram izomsérülést szedett össze.

venember83 2024.08.21. 05:35:47

@Victory7: Bizony, tegnap bejelentette a klub, hogy a hétfői meccsen Khéphren Thuram és Timothy Weah kisebb combizomsérülést szenvedett, újabb állapotfelmérésre 10 nap múlva kerítenek sort a J|Medical munkatársai. A játékosok valószínűleg kihagyják a Verona és a Roma elleni meccset.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1857) bajnokság (3435) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (952) elemzés (40) előzetes (871) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1684) játékosokról (10118) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4208) mercato (4248) nyilatkozat (7549) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása