Guastadisegno: „Soulé csak a Roma ajánlatával akart foglalkozni”

soule_matias_dybalaval_roma_oltozoben.jpgMatías Soulét bejelentette a Roma, így a fővárosi klub a Juventustól újabb argentin támadót szerződtetett, s a játékos ügynöke, Martin Guastadisegno a Retesport számára beszélt az átigazolás részleteiről.

„Kiértékeltük a piacon felmerülő számos lehetőséget, és amikor megtudtuk, hogy a Juventusnak értékesítenie kell Matit pénzügyi problémák és könyvelésügyi célkitűzések miatt, az ajánlatok közül a Roma jelentette a tökéletes helyet számára. Ez a klub Matinak megfelelő futballstílussal rendelkezik, rendkívüli klub, amelynek a történelmében számos argentin játékos vállalt szerepet, például Gabriel Batistuta, Walter Samuel és Abel Balbo.

Amikor a Roma képviselői felhívtak, Mati azt mondta, hogy tegyek meg mindent, amit csak tudok, hogy tető alá hozzam az átigazolást. Nem akart más ajánlatokat meghallgatni. Köszönjük a Juventusnak, hogy meghallgatta a srácot, és a legnagyobb köszönet a Romát, Daniele De Rossit, Lina Souloukout és Florent Ghisolfit illeti, akik mindenáron szerződtetni akarták a srácot. Nagyon lelkes a srác, és bizonyítani akar.

Az álma a Premier League-ben való játék, ahogyan nagyjából minden játékos esetén elmondható ez, de nem akart ezen célból bármilyen klubhoz igazolni. Nem akart olyan csapathoz kerülni, amely nem rendelkezik egy sportügyi projekttel.

Azt elmondhatom, hogy áprilisban láttuk a Bayer Leverkusent futballozni az Olimpicóban, s amikor távoztunk, azt mondta nekem, hogy csodálatos lenne egy napon itt játszani. A valós lehetőség később merült fel, május végén. Amikor elmondtam neki, hogy élesedett a tárgyalás, a szemei megcsillantak, és mindent megtett, hogy a Romához igazoljon.

Amit ő szeretne, az alapvető fontosságú, én a srác érdekeit próbálom szolgálni, és mindent megteszek azért, hogy elégedett legyen.

Daniele De Rossi szerepe sorsdöntő volt, felhívta a srácot, és elmagyarázta a klub tervét, és ezzel bevonta őt az eseményekbe. A Friedkin család kiváló klubtulajdonos, a család mindig vevő az ambiciózus projektekre. Biztos vagyok benne, hogy a család támogatásával a győzelmek is érkezni fognak. Tisztában vannak azzal, mit jelent a Roma a futball történelmében.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3718457871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocky80 2024.07.31. 19:00:20

"pénzügyi problémák miatt"... Sírjak vagy nevessek?

Amúgy szerintem is jó helyre került, a jó döntést hozta. Kicsit sajnálatos hogy alakult, főleg azok után hogy lehet a semmiért áldoztuk be, de ez legyen a mi bajunk...

Amúgy meg legalja ez az egész helyzet, hogy áldozatokat kell hoznunk folyamatosan meg választani Koop meg Cala között, aztán lehet egyik se jön. Méltatlan ez az egész, még mindig ez a véleményem. :-(

Del Pybala 2024.07.31. 19:26:45

2.5m er jott 25+bonuszoker ment..ez nem annyira rossz..foleg ugy hogy volt egy jo fel szezonja egesz eleteben

Shyr Kahn 2024.07.31. 19:48:55

A Dybala-Soule kettos eleg jo tuzerovel rendelkezik. Jol erositett a Roma.

Rocky80 2024.07.31. 20:53:54

@Del Pybala: persze, ez így jól hangzik, csak az nem, hogy hiányposztról ment, és eléggé megálltunk az igazolásokkal hetek óta... Nem mindegy hogy le tudunk-e jobbat akasztani majd vagy kényszermegoldásra szorulunk mivel eladtuk a kézenfekvőt...

delpi0823 2024.07.31. 21:30:24

@Rocky80: Hat en egy cseppet se banom hogy tavozott.Ez az ugynok nyilatkozata is eleve kiverte nalam a biztositekot.Most igazolt egy masik csapatba,de a fo celja a premierleaguebe valo igazolas,azelott meg a realnak vallott szerelmet.Ez sztem tiszteletlenseg azzal a klubbal szemben ahol jatszol.Meg sztem is tobbet lattok bele mint ami.Volt egy jo felszezonja kb.Szelsonek lassu,fizikailag gyenge ami valljuk be a mai footballt nezve eleg nagy hatrany.Technikai kvalitasai nem rosszak az ketsegtelen,dehogy ez mire lesz eleg a jovoben az kerdojel.Sztem ebbol az uzletbol kihoztuk a maximumot.

delpi0823 2024.07.31. 21:36:17

@Rocky80: Koopmeiners a fo celpont ezt mindenki tudja.Egy bitang kozeppalyat akarunk osszerakni,ami valljuk be oszinten ra is fert a csapatra,evek ota ez a leggyengebb csapatreszunk.Ami a footballban a legfontosabb csapatresz kellene hogy legyen.Ezt lehet hogy a tamado szekcio fogja banni,de egy bitang kozeppalyaval ez athidalhato problema sztem.Azert az varhato volt hogy ezzel a budzsevel amivel rendelkezunk nem fogunk tudni minden csapatreszt rendbe rakni.

fasan82 2024.07.31. 21:36:21

Kicsit arra emlékzetet, amikor Thierry Henryt adtuk el.

Rocky80 2024.07.31. 22:17:05

@delpi0823: csak legyen meg Koop, akkor oké. De azok az utolsó infóim hogy már lehet nem is prioritás, 60 alatt nem adják, mi meg beajánlottunk 45-öt... Kicsit nagy a difi.

Rocky80 2024.07.31. 22:17:57

@fasan82: nehéz Soulés volt... XD

MdewC 2024.07.31. 22:24:11

Na, a két pöcsköszörűt eladtuk, jöhetnek a komoly palik.

De akkor viszont jöjjenek.

Juve!

JuveMI 2024.07.31. 23:48:49

Kicsit Dybalás a monológ... ha ló nincs, jó a szamár is...
Nem hibáztatom... focista gyerek, így nem tanulta töriből, hogy a római birodalom i.sz. 456-ban megbukott.
u.i.: Kurv@nagy kár volt eladni az egyetlen jó, sőt tehetséges jobbszélsőnket... közben a dortmundi-kakaó horror áron nem is prioritás.

Rocky80 2024.08.01. 07:51:23

@JuveMI: tudod mi a baj?

Vágyunk a régi Juvéra, az identitásunkra, a spiritora. Kivel érhetjük el? A saját nevelésű játékosainkkal (- meg az idevágyódó, olasz tehetségekkel -,) ezért létrehozzuk a Next Genet, eldöntjük hogy játszatjuk őket és adunk időt az egésznek.
Erre amint kineveltünk pár valamirevaló tehetséget, azonnal eladjuk őket hogy vegyünk pár zsoldost mert azonnali eredmények kellenek. Mi van?!?

De ugyanez a címercsere kérdése, ugyanez a legendáink-edzőink-sportigazgatóink megbecsülése, stb. Kinevezzük Sarrit meg támadófocit akarunk, elküldjük 1 év után. Allegrinek még azt mondjuk játszasd a fiatalokat meg NG, most meg eladjuk mert kell a pénz. Csinálunk magunknak egy internacionális csapatot, mert most trendik akarunk lenni, aztán meg sírunk hogy odaveszett már mindenünk. Döntsük már el hogy mit akarunk!

venember83 2024.08.01. 08:25:15

@Rocky80: vigyázz, mindjárt még Pirlót is megvéded! :D

Rocky80 2024.08.01. 09:01:01

@venember83: amúgy bele akartam szőni a mondókámba őt is, de aztán rájöttem hogy nála pont jó döntés volt hogy 1 év után ment. Asszem. XD

Amúgy meg nekem jó Motta is, csak ne csapongjunk! Ha eldöntöttünk valamit akkor tartsunk ki a koncepció mellett, ne így ahogy most hogy b*szni is akarok meg szűz is szeretnék maradni, így nem lehet.

Szerencsétlen Soule esetében is: eldöntjük hogy kölcsönadjuk mert fejlődnie kell, de "visszavárunk fiam"; aztán amikor visszatér akkor "mehetsz a f*szba mert kell a pénz"; aztán amikor menne a Romaba akkor "ne oda menj hanem Angliába mert ők többet adnak". Gáz ez az egész a koncepció miatt is meg a viselkedésünk miatt is. (Most tekintsünk el attól hogy bevált volna-e nálunk vagy sem, nem tudhatjuk.)

Kicsit ez olyan amin röhögni szoktunk, tudod: " fiatal voltam és kellett a pénz... " Oke

Rocky80 2024.08.01. 09:02:43

*Oké, csak mi már egy idős és tiszteletreméltó öreg hölgy vagyunk és úgy viselkedünk mint egy csitri: egyszer a Csabika tetszik máskor meg a Lacus...

Rocky80 2024.08.01. 09:06:59

Amúgy meg asszem rájöttem hogy mi a bajom az Allegri II-vel igazán: pontosan ez, amit fejtegettem... Egyszerűen nem állt mögé teljes mellszélességgel és koncepciózusan a klub: igen, ezt szeretnénk, mindent megadunk hogy támogassunk! De ez már egy ezerszer lerágott csont...

Remélhetőleg Motta megkapja mindezt.

Rocky80 2024.08.01. 09:09:56

Meg kéne változtatnom az avataromat amúgy...

kicsit nagyobb meg élesebb Allegri kéne! XD Vagy egy Allegri III!

venember83 2024.08.01. 09:41:40

@Rocky80: erről írtak talán 23 nyarán/őszén, hogy Giuntoli érkezésével Allegri maradt a régi hierarchia utolsó eleme. Agnelli nevezte ki, de az új vezetőség már másban gondolkodhatott, minden tekintetben más edzőben, még ha olykor Elkann az ő és a klub támogatásáról is biztosította a mestert a sajtóban.

NewJuve1986 2024.08.01. 10:18:25

@Rocky80: Nekem is hasonló a problémám Soulé eladásával! Kölcsön adjuk, hogy fejlődjön! És VÉGRE van egy jó fél szezonja!! És nem "csak egy jó fél szezonja volt" mint ahogy mindenki ellene érvel, miközben azért adtuk kölcsön, hogy lehessen végre már, akár egy jó fél éve!!!!
Aztán meg eladjuk, mire kezd beválni.... :D
Amiket én láttam tőle abban a jó fél évben, az alapján egyértelmű klasszis esélyes! És tartom, hogy 1-2 éven belül, már annak is örülni fogunk, ha meggondolják 80M ért nekünk adni... Mi meg oda dobtuk sza.. hu... ért!
Ráadásul úgy, hogy az Atalantának semmi oka engedni a 60M ból, amit kötve hiszem, hogy kifizetünk majd Koop ért! Jelenleg Yildiz a legjobb szélsőn, aki 19 éves, és még alig kapott lehetőséget!! Nem tudom hogyan, és MIBŐL lesz pótolva Soulé!

Del Pybala 2024.08.01. 10:46:47

Meg meg mindig a footballterrorista retardalt hallegrit vedjuk...

FAF 2024.08.01. 10:51:43

Szerintem egyáltalán nem mennek a koncepcióval szembe ezek az eladások. Sőt inkább a pénzügyi helyzetnek köszönhetőek. Rendet kell most rakni és utána lehet teljes mértékben működtetni a Next Gen projectet. De ha minden rendben lesz majd akkor is lesznek akik értékesítésre kerülnek majd. Most is figyelment kívül hagyjátok, hogy Yildiz, Fagioli, Miretti például még a csapatnál vannak és vannak még mások is. Annyira nincs ez felépítve még, hogy mindenki itt maradjon. Ahhoz kellene egy fix, működő csapat amibe időről időre beépítésre kerül egy Next Genből feljövő játékos. A többi ugyanúgy megy majd kölcsönbe vagy eladásra kerül.

A mostani eladások akkor válnak majd értelmetlenné, ha nem sikerül megszerezni azokat akikért beáldoztuk őket és majd Zs opció jön helyettük. Na akkor tényleg az lesz hogy kár volt eladni őket.

De ahogy látom most pont ez a bizonytalanság dolgozik mindenkiben, hogy hát jó eladtuk őket de a nem érkezett senki pedig azt mondták, hogy amint megvannak az eladások akkor érkeznek a kiszemeltek.

Rocky80 2024.08.01. 11:04:41

@Del Pybala: hogy jön ide Allegri? Egy mellékszál volt, egy apró említés, semmi több. De te azonnal beleállsz természetesen.

juve2121 2024.08.01. 11:30:10

@Rocky80: inkább sírjál, mert igaz!
Ez még a nagy Agnelli-Nedved páros hagyatéka!

juve2121 2024.08.01. 11:32:21

@Del Pybala:
Bakker nálad nagy baj van!
Megkarcolta a kocsidat Allegri vagy mi történt?
Nem nagyon tudsz kikevedni belőle!

juve2121 2024.08.01. 11:37:28

@Del Pybala:
A kieső Frosononéban rúgott 11 gólt és adott 3 gólpaszt!
Ezzel konkrétan a második lenne a tavalyi góllövőlistán a Juvéban.
Pogba ingyen jött és 120 milláért távozott! Nem az számít mennyiért vetted, hanem az eladáskori értéke!
Szerintem (nem csak szerintem) áron alul adtuk el, de kellett a pénz! Ez van!

juve2121 2024.08.01. 11:39:53

@fasan82:
Engem is! Ne legyen igazunk, vagy még is, mert akkor lesz egy új csillag a foci egén!

juve2121 2024.08.01. 11:47:33

@Rocky80:
Minden egyes szavaddal egyet értek!
Na jól van, legalább nem vagyok egyedül!!!!!
Itt sokan nem látták azt a bizonyos 1995-ös Juvét hétről hétre!
Olyan csapategység volt, hogy az elmondhatatlan! Toriccelli, Di Livió, Camoranesi, Conte, Sousa a nagyokat nem is említem!
Persze kell az erősítés, mert kutya szar csapatunk volt tavaly, de az értékeket meg kellene tartani. Remélem ezt a vezetők is tudják, csak sajnos kényszerpályán vannak!

Del Pybala 2024.08.01. 11:57:30

@juve2121: Nem lenne 2. mert nem o lotte volna a tiziket es szabadokat...

alexGicamo 2024.08.01. 12:29:54

@FAF: Én türelmes vagyok , mert tudom, hogy még itt van ez a hónap igazolásra .

FAF 2024.08.01. 13:04:11

@alexGicamo: Én is türelmes vagyok. Most van egy kis megtorpanás de valahol bízok abban is, hogy nincs minden az orrunkra kötve és a háttérben megy a meló.

Thuglife! 2024.08.01. 13:08:05

@juve2121: melyik csatornán lehetett nézni a Juvét 95-ben hétről hétre?

Thuglife! 2024.08.01. 13:13:54

@Thuglife!: csak mert a bajnokikat ha jól emlékszem 2001-től adta a sport1.
A BL-ben meg 95-ben heti 1 BL meccset adtak azt sem minden héten a Juvét. Abban az évben még amúgy is az ajax nyert.

kidelpiero 2024.08.01. 13:14:18

@Rocky80: ennel egyszerubb es prozaibb az egesz. Marotta Juveja sikeres volt, elkuldtek, aztan jott az osszeomlas. Most meglatjuk Giuntoli Juveja milyen lesz...
Minden mas szereplorol a szerepehez kepest sokat gondolunk...

tomi12312323 2024.08.01. 13:47:30

@Thuglife!: Jogos a kérdés én anno rai-n az Olaszt a Németet a sat1 zdf, ha jól rémlik, de már eltelt 30 év.
Az baromság, hogy hétről hétre.... sokkal kevesebb volt az infó meg ha nem monda a kommentátor, hogy kinél van éppen a labda, akkor lövésed nem volt :D
Az meg, hogy milyen volt a csapategység kitudja... más világ volt az biztos. Tök felesleges összehasonlítani.
Én személy szerint Capelót utáltam mint a szart a nézhetetlen foci miatt (Istenem milyen kerettel), meg mert Alexet padoztatta. Hallegri viszont még őt is elhomályosítja.
Szerény véleményem szerint egy ostoba öntelt gyáva alak volt tele rosszindulattal nagyon örülök, hogy megszabadultunk tőle.

Rocky80 2024.08.01. 14:50:41

@Thuglife!: @tomi12312323: miért kell ehhez feltétlenül tv? Élőben is nézhette. ;-) Lehet bérletes volt vagy kint élt.

@venember83: hát igen... Ezért mondtam hogy ez csak látszat hatalom volt hogy ő a referenciapont meg ő felel a szakmai döntésekért, meg szabad kezet kap, stb. stb.

De ha már ilyen szépen múltat idéztél: gondoljátok hogy ha lehetőségünk / pénzünk van csapatot erősíteni, ő Alcarazokat kért volna?... Még most sincs lehetőségünk rá láthatjuk, akkor az ő idejében mennyire lehetett? Minden fizu "teljes áron" ketyegett, levonások voltak meg BL se volt, teljes bizonytalanság! De az is a fejéhez lett vágva hogy kiket kért!...

Na mindegy, hagyjuk a témát mert lassan én is unom! XD

Leram7 2024.08.01. 15:15:40

@Thuglife!: Már nem emlékszek pontosan, mert nagyon pici voltam, de 1995 felé volt egy csatorna, ahol vasárnap hetente adtak 1 olasz meccset élőben az olasz bajnokságból. TV4 vagy TV6 lehet más volt a neve.

Lehet ugyanezen a csatornán, de ezt se tudom biztosra szombaton dél körül volt premier league és fa kupa összefoglaló is.

Témához: Na mi van mááááá? Hol van Koop, Todibo és a szélsők? Augusztus van!

Bunci88 2024.08.01. 16:40:25

Rugani elvileg kölcsönbe megy az Ajaxba. Pedulla

Shaky79 2024.08.01. 20:48:09

@Rocky80: Te egy vicc vagy! Elkezdesz hallegrizni, aztán aki felveszi a szálat lebaszod, hogy hogyan jön ide hallegri! Ilyenkor gyógyszerre iszol? Amiket meg írogatsz, hát inkább hagyjuk is, de persze soha nem te kezded, tényleg nagyon unalmas....

Rocky80 2024.08.01. 20:52:36

@Shaky79: az 5. hozzászólásom utolsó bekezdésében említettem te idióta... A többire nem is reagálok.

Shaky79 2024.08.01. 21:04:35

@Rocky80: Bravo??? a saját hozzászólásaiddal sem vagy tisztában! Olvasd vissza miket irogattál te....... mondom, hogy nagy a baj a toronyban! Ja és ne idiótázz, én sem minősítelek, pedig tudnék nagyon cifrákat írni...

Rocky80 2024.08.01. 22:02:00

@Shaky79: az első mondatod mi ha nem minősítés?

Felejts el!

Ethan Hunt 2024.08.01. 22:19:36

@juve2121: "Pogba ingyen jött és 120 milláért távozott!"

Talán érdemes lenne a valóságba visszatérned, aztán utánanézni a dolgoknak. 105 millió az a "120", arról nem is beszélve, hogy ebben benne van Mino Raiola legalább 25 milliós (ha nem több) sikerdíja is, amit ki tudja, hogy ki és milyen mértékben állt...

"Itt sokan nem látták azt a bizonyos 1995-ös Juvét hétről hétre!
Olyan csapategység volt, hogy az elmondhatatlan! Toriccelli, Di Livió, Camoranesi, Conte, Sousa a nagyokat nem is említem!"

Ja, főleg Camoranesit láthattad 1995-ben hétről hétre a Juvében... :D

Több tény, kevesebb zöldség!

juve2121 2024.08.01. 23:15:57

@Ethan Hunt:
Bocsánat, teljesen jogos!
Sajnos elég “öreg” vagyok hozzá, h keverjem a különböző csapatokat, ha csak úgy írogatok!
Elnézést!
A 105 v 120 szerintem a mondandóm szempontjából teljesen mindegy!
Gondolom amiről szólt a hozzászólásom azt nem sikerült megérteni! Nem baj, foglalkozz a számokkal a továbbiakaban is!
Gondolom életedben nem voltál se a Delle Alpiban, de az Allianzban, mert akkor nem a pontatlanságok kiigazításával foglalkoznál, hanem megértetted volna miről is írtam, Okoska!

juve2121 2024.08.01. 23:24:16

@Thuglife!:
Kalóz parabolák voltak anno, volt egy adó, ha jól emlékszem valamilyen nagy 1-es volt a képen valahol. Ott mentek elemzések, összefoglalók.
Plusz a BL-t már akkor is adták a magyar tv-n, és mivel nem estünk ki a csoportban, sőt 3 BL döntő egás után, 4 év elődöntőben voltunk a MU ellen, így viszonylag sokat volt a csapat képernyőn!
Hát kb ennyi!
Remélem megfelel a beszámolóm!

juve2121 2024.08.01. 23:29:35

@Thuglife!:
Baszki, 1995/96-os BL-t ki nyerte?
Ha nem is a Juvét adták, összefoglalók már akkor si voltak!
Nagyon precíz itt mindenki!
Inkább azt kellene megérteni amiről valójában írtam, de látom az nem megy, mert arról senki nem ír!

Wizzurah 2024.08.02. 00:37:24

Mi van itt már vérpistik? Akinek más a véleménye már szar ember huh? Óvatosan fiúkák-bácsikák, nehogy megverjétek a billentyűzetet :D Jah, és hallegri ratyi, bárki is szerelmes itt belé :D

NagyonJuve 2024.08.02. 10:23:48

@juve2121: ihazából hogy jön camoranesi a 95 ös csapathoz?

Rocky80 2024.08.02. 17:13:39

@Wizzurah: a stílus maga az ember.

Wizzurah 2024.08.02. 17:25:50

@Rocky80: Ahogy mondod, mégis képesek itt többen egymásnak esni azért, mert nem értenek egyet, xy edző egy valakinek szimpatikus, míg másnak kifejezetten antipatikus. Nekem pl. hallegri utóbbi, szóvá is teszem gyakran, neked, ha jól tudom viszont szimpatikus és te kedveled. Szóval én az edzőt szidom és fikázom, de téged azért, mert te kedveled nem tenném, még akkor sem, ha nem tudom megérteni a miértjét. Egy klubnak szurkolunk attól függetlenül, hogy ki kinek szimpatikus, avagy ellenszenves. Nem is értem....

Ethan Hunt 2024.08.02. 17:30:48

@juve2121: Bátya, más is van olyan "öreg", mint te, mégis el tudja dönteni, hogy ki milyen időszakban volt a Juve játékosa. Ahogy más is látta a Rai Uno-n vasárnaponként a 90 Minuto című műsort, ami a hétvégi összefoglalót jelentette. A bajnoki meccseket kódolták, szóval se te, se más jó eséllyel nemigen látta hétről hétre a Juventust szimpla kalóz parabolával (hacsak nem valahol valamelyik határ mellett fogni tudott valami olyan adót, mint ORF vagy hasonlók). A BL-meccseinket is csak annyira lehetett látni, amennyire az MTV adta.

Szóval kevesebb bullshitet, több értelmes gondolatot!

Azt is tudja mindenki, hogy milyen volt akkor a csapatunk vagy milyen volt a liga szintje. Össze sem lehet hasonlítani a mai viszonyokkal...

Szóval mit is írtál te, amivel foglalkozni kéne? Hogy szerinted szar volt a keret és Allegrinek köszönhetünk mindent... :D

Ismerjük ezt a véleményt, más is gondol hasonlót, sokan meg nem...

Rocky80 2024.08.02. 17:58:01

@Wizzurah: na de miért kell szidni meg fikázni? Ráadásul egy olyan embert aki egy edzőlegenda a klubnál? Ezzel folyamatosan provokálod a másik oldalt és gerjeszted a feszültséget, amit aztán meglovagolsz és még inkább túlfeszíted a konfliktust. Miért is ha egy klubnak szurkolunk? ;-)

Wizzurah 2024.08.02. 18:13:13

@Rocky80: Szerintem nem legenda a klubnál. Az első ittlétekor ért el szép eredményeket igen, aminek az emlékét és azt a jó ízt az ember szájában szépen tönkre tette a második itt létével. Nem tartom jó edzőnek sem.
Ezt mind az eredményei miatt mondom, ill. csak azok az eredmények, amiket a második itt létével ért el, a játéka nézhetetlen, számomra legalábbis. A viselkedése meg kifejezetten amatőr és aljas volt, amivel az egész klubot kellemetlen helyzetbe hozta rendszeresen. Kár volt elfogadnia másodszor is az ajánlatot és ez amúgy, hogy ez az egész így alakult annak is a hibája, aki azt hitte jó ötlet lesz visszahozni.
Ez olyan, hogy van akinek Bonucci is legenda, holott nekem ő is igen hátul van a listán.
Ha te provokációnak veszed, akkor annak veszed, én nem veszem provokációnak, amikor dícséritek, holott nála nincs mit. Valamint már nincs a klubnál, így igazából róla vitatkozni, egyáltalán szóba hozni a személyét, szerencsére, felesleges.

Ahogy arra sem akadom ki, amikor mondjuk szidjátok Keant, aki nekem szimpatikus volt, stb. Mindenki máshogy látja és más a kedvence, ezzel senki nem gerjeszt semmit.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1861) bajnokság (3436) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (953) elemzés (40) előzetes (872) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1685) játékosokról (10122) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4213) mercato (4248) nyilatkozat (7553) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása