Koopmeiners a távozást sürgeti

koopmeiners_teun_mosolyogva_mutogat.jpgOlasz források szerint Teun Koopmeiners nyomást fejt ki az Atalanta vezetőségére, és a középpályás a Juventushoz kíván igazolni, ahol a szakemberek szerint ideális lenne Thiago Motta 4-2-3-1-es rendszerébe.

A Juventus is szeretné megszerezni a középpályást, ám az Öreg Hölgy nem tud megfelelni a bergamóiak 60 millió euróban meghatározott árának, és 40 millió eurót ajánlott a holland válogatottért.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Teun Koopmeiners és a képviselői próbálják rávenni a bergamói vezetőséget, hogy egyezzen meg a Juventusszal. A középpályás már megegyezett a torinói klubbal, és már csak az Atalantát kell meggyőzni a váltásról. A milánói lap szerint az Atalanta múlt nyáron megígérte a középpályásnak, hogy el fogja engedni őt, de egyelőre utasítsa el a Napoli közeledését.

Az ígéretre hivatkozva a holland játékos képviselői arra kérik a bergamói klub vezetőit, hogy csökkentsék a meghatározott árat, hiszen enenk köszönhetően a két klub már közelebb jutna a megegyezéshez.

Alfredo Pedullà beszámolója szerint a Juventus vezetősége reménykedik a játékos megszerzésében 50 millió euróért, de nincs kizárva, hogy a klubok álláspontja félúton fog találkozni, és 55 millió euróért öltheti fel a Juventus mezét a 26 éves játékos.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5818447705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocky80 2024.07.16. 13:34:44

Micsoda férfi, végre a sarkára állt, ez kell nekünk!

Már csak 55 millió kéne... XD

Leram7 2024.07.16. 13:51:46

Remélem 50Mból megvan, mert kelleni fog még a pénz.

Sancho esélyes maradni fog a MUban, remélem még van remény Greenwoodra, nagyon kéne még támadó és jelen állás szerint Chiesat is maradásra kéne bírni.

Nekem a Soulé, Yildiz, Vlhao trio gyengécske.

Del Pybala 2024.07.16. 14:11:02

@Leram7: Soule es Yildiz harmatgyenge szelsoparos lenne...Yildiz nem is igazan szelso sztem...eleg lassu o ahhoz

Leram7 2024.07.16. 14:16:59

@Del Pybala: Egyetértek, de pl a Vlaho, Yildiz, Weah se jó. Vagy a Vlaho, Kostic, Weah.

Viszont egy Greenwood, Yildiz, Vlhao már jó lehetne.

Angelokastro 2024.07.16. 14:25:28

@Leram7: Én nagy potenciált látok ebben a hármasban, ha össze tudja jól szervezni őket Motta, szerintem félelmetes támadosór lehet belőlük. Soulé pl tavaly az egész serie a-ban a legtöbb kulcspasszt adta (84) és a legtöbb sikeres cselt csinálta (102), ami két fantasztikus stat úgy, hogy a Frosinone játéka gyakorlatilag rá épült (legalábbis az idény első felében, mert a második felében már sokszor ketten fogták). Yildiz kevesebbet játszott, de ő is nagyon jó egy az egyben, jól passzol, szóval van két nagyon jó előkészítőnk, akik gólerősek is, extrán motiváltak, így Vlaho is meg fogja kapni azt a támogatást, amit az előző idényben nem kapott. Nem tudom mennyi idő kell nekik, hogy összeszokjanak, de így, hogy Motta egy jó rendszert tesz alájuk szerintem már ebben az idényben is robbanthatnak. Persze meglátjuk majd, leginkább csak reménykedek most...

Del Pybala 2024.07.16. 14:44:23

@Leram7: En Yildizt Koop cserejenek latom de lehet Motta fel tud rakni vmi felallast ahol lesz helye Yildiznek

gomorra21 2024.07.16. 15:15:50

@Del Pybala: szerintem eleinte inkább elől fog játszani Yildiz, mert kevés még ő ahhoz, hogy ennyire a középpontban legyen. De idővel szerintem is hátrébb fog kerülni.

MarcoT 2024.07.16. 16:43:15

A Tuttosport szerint van egy deal előkészületben a Napolival. Géza = Raspadori + 5 M.

Rocky80 2024.07.16. 17:21:16

@MarcoT: még ez is jó. Csak már mozduljunk valamerre.

NewJuve1986 2024.07.16. 17:36:41

Nehezen tudom elképzelni, hogy egy jól összerakott játékban ne működne a Yildiz, Vlaho, Soule trio! Vlahonak kell 2-3 jó kiszolgáló, amit már meg fog kapni a középpályáról, ha jön Koop, és D. luiz is jó ebben!
Soule játéka nagyon meg győző volt tavaly, és nekem Yildiz játéka is nagyon tetszett az EB-n! Nagyon jó összjátékai, váratlan megindulásai, cselei, és passzai voltak, bármennyire is nem Ő volt a feltűnőbb a török támadók közül! Amikor az amit láthatóan tud, meccsről meccsre folyamatos játék mellett kijön belőle az nagy fegyver lehet! Ha rajtam múlna, így maradna a kezdő támadó részleg! Csak jönne már Koop, és kezdődne már a szezon!! :) Titkos álmom, amiről pletykaként olvastam, az Kadioglu balhátvéd posztra!! De ha csak Koop jön, már elégedett leszek!!

MarcoT 2024.07.16. 18:03:42

A Skysport pedig ismét Berardiról ír, mondván nem marad a serie b-ben.

Shyr Kahn 2024.07.16. 18:11:28

@MarcoT: Raspadori + 5 es Berardi is jo hir... maradnank az olaszoknal legalabb. A Sancho es Greenwood szal egyre tavolabb, ami nagyon jo hir.

Shyr Kahn 2024.07.16. 18:13:26

Koop + Raspadori + Berardi. Utobbi ketto occson es maris orulhetunk az olasz tomb maradasanak. Habar sztem Chiesa megtartasa jobb deal lenne, mert meg igy serules utan is tobb van benne, mint Raspadori-ban.

Leram7 2024.07.16. 18:24:52

@Del Pybala: Yildiz az elkövetkező évek meghatározó játékosa lesz a klub szerint. Kizárt, hogy csere legyen. Vagy ha nem is első választás lesz, rotációban rengetegszer lesz kezdő és sokat fog játszani.

@MarcoT: Raspadori jó játékos és ő szerintem juve szurkoló, ha jól rémlik. Viszont Raspadori csak akkor kéne, ha Soulé megy. Raspa, Soulé, Yildiz nekem kicsit hasonló kaliberű játékosok.

Vagy Gregorio - Danilo, Bremer, Todibo, Cambiaso - Luiz, Thuram - Raspa, Soulé, Yildiz - Vlaho
4-2-3-1-ben?

Berardi egy rutinos játékos, rengeteg gólja és gólpassza van a bajnokságban, de nagyon megsérült, ő kb jövőre fog tudni játszani. Januárban kéne kölcsönvenni. Jelen állapotában nem hiszem, hogy tud segíteni.

@Angelokastro: én nem látom azt előzetesen, hogy Soulé, Yildiz, Vlaho egy jó trió lenne. Inkább egy más stílusú játékos kéne harmadiknak, egy kicsit erősebb, izmosabb, de lehet tévedek.

Rikoo 2024.07.16. 18:38:24

@Shyr Kahn: BL-ben és klub VB-n is szeretne a klub versenyképes lenni, szóval erősen kétlem, hogy olasz támadókban gondolkozunk, max. a rotáció szempontjából.

Rikoo 2024.07.16. 18:57:04

@Leram7: Mondjuk arra én is látok esélyt, hogy januárban lesznek még igazolások a hosszú szezon miatt.

west30 2024.07.16. 20:16:08

@Shyr Kahn: Ez valami borzalmason rosszul hangzik.Szerencsere semmi eselyt nem latok a 2 olasz erkezesere.

Del Pybala 2024.07.16. 20:28:10

egyetlen egy olasz jatekos sincs aki erositest jelentene nekunk

Shyr Kahn 2024.07.16. 20:36:16

@west30: Nincs olasz jatekos, aki igazan jo lenne manapsag, de kellenek olasz jatekosok a csapatba. Ha csupan eladjuk oket (lasd Chiesa es Rugani is ebbe a kategoriaba tartozunk) es folytatjuk ezt a tendenciat, akkor a Juve identitasa elveszik (bar lehet mar lassan el is veszett :( ).

Ha ebbol a szempontbol nezem, akkor jo deal lenne mind Raspadori (az argentin Soule helyere), mind Berardi (bar ha sokaig serult, akkor rizikos).

Chiesa es Rugani megtartasaban meg mindig remenykedem, bar tudom joval nagyobb az esely a menetelukre, mint a maradasukra.

Az masodlagos, hogy kezdok-e vagy sem. Legyen olasz a csapatban akar kiegeszito emberkent. Ha lehet ne csupan 1-2, elvegre is olasz csapat a Juve, vagy nem?

Szamomra eppen ezert a Greenwood, Sancho vonal tovabbra is borzalmasan hangzik (amennyiben Chiesa helyere jonne legalabb egy a kettobol). Meg ha portugal, spanyol vonalat tolnank, de egyreszt az angol vonal sosem tetszett... masreszt meg ha erosek is a pletykak/kritikak, de a riziko bennuk van, hogy megmergezik a csapatnal levo konstruktivabb hangulatot es ez a riziko nem fer bele, szoval ha lehet tartozkodjunk a kerdeses jatekosoktol.

Rocky80 2024.07.16. 21:33:33

@Shyr Kahn: olvaslak és értelek, de értem a többieket is.

Az Intert megvetettük pl azért, hogy egy összevásárolt zsoldoscsapat, de mi a helyzet, ha nincs elég minőségi olasz? Kénytelenek vagyunk mi is zsoldoscsapat lenni ha eredményeket szeretnénk, nem mellesleg helyreállítaná az identitásunkat ha csak cserepados olaszaink lennének és nem a. húzóneveink?

Mi a helyzet a fiataljainkkal? Jelenleg azt látom hogy b*szik az identitásunkra a sportigazgatónk is, alig várja hogy eladhassuk őket és a helyükre hozhasson "valódi" minőséget. Allegrire még rá volt szólva hogy játszassa őket mert ők a Next Gen meg a jövőnk; most meg éles váltás és el kell adni mindet 2-3 kivételével akiből egy kis pénzt remélünk, mert azonnali eredmények kellenek. Most akkor mi van?

Shyr Kahn 2024.07.16. 21:58:05

@Rocky80: "Mi a helyzet a fiataljainkkal? Jelenleg azt látom hogy b*szik az identitásunkra a sportigazgatónk is, alig várja hogy eladhassuk őket és a helyükre hozhasson "valódi" minőséget. Allegrire még rá volt szólva hogy játszassa őket mert ők a Next Gen meg a jövőnk; most meg éles váltás és el kell adni mindet 2-3 kivételével akiből egy kis pénzt remélünk, mert azonnali eredmények kellenek. Most akkor mi van?"

Jo kerdesek... sajnos en is ugy gondolom, hogy a Next Gen projektet - ha mar eloterbe lett helyezve es mar megy egy ideje - kicsit erosebben kellene hasznalni es nem csupan eladasok es igy a penz, bevetelek reven, hanem kicsit jobban kiaknazva a jatekosokat. Habar per pillanat ugy tunik Yildiz, Fagioli es Miretti is marad, ami nem is olyan rossz arany.

west30 2024.07.16. 22:24:37

@Shyr Kahn: En ezt megertem,viszont pont most probaljuk kitakaritani a keretet,es attol hogy valaki olasz,meg ne legyen mar helye a keretben akkor is ha nem ide valo.Chiesa es Rugani felolem is maradhatna,de a klub nem szamol veluk valamiert, ez van.Egyebkent a Real Madrid sem spanyoljairol hires mostanaban,meg is eleg jol megtartottak az identitasukat.

venember83 2024.07.17. 15:54:54

A Pool nem akar lecsapni Koopra? Ha már a mester holland, s a Serie A-ban feltűnt egy komoly holland játékos…

venember83 2024.07.17. 21:24:09

Luca Percassi nyilatkozta Ben Godfrey bemutatóján: „Teun Koopmeiners értékesítése soha nem szerepelt a klub tervei között. Őt alapvető játékosnak tekintjük.”

Rikoo 2024.07.17. 21:26:24

@venember83: Minden forrás szerint a játékos Olaszországban akar maradni.

Igen, egyértelmű jelzés a Juventus felé, hogy nem fogják elfogadni a 40 millió körüli ajánlatokat.

Ethan Hunt 2024.07.17. 23:28:29

@venember83: Ez csak bullshit. Ha befut a megfelelő ajánlat, akkor eladják, de nyilván áron alul nem fogják, mert nincsenek rászorulva...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1854) bajnokság (3426) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (950) elemzés (40) előzetes (870) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1682) játékosokról (10104) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2479) meccsek (4201) mercato (4244) nyilatkozat (7537) Olasz Kupa (331) összefoglaló (420) pletyka (4265) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (295) video (210) Címkefelhő
süti beállítások módosítása