Agresti: „Rabiot, Bremer és Kostić távozhat nyáron”

rabiot_adrien_inter_ellen.jpgRomeo Agresti nemrégiben ismét friss értesülésekkel szolgált a Juventus kapcsán, ám ezúttal a távozókon volt a hangsúly, nem az érkezőkön.

„Adrien Rabiot kapcsán az a meggyőződés, hogy nehéz elképzelni őt a Juventusnál a következő évben. A bére magas, az adókedvezmény híján pedig pénzügyi okok miatt nehezen elképzelhető a maradása.

Ha érkezik Matías Soulé ügyében, a Juventus figyelembe fogja venni azt. Thiago Motta elismerően beszélt róla a Frosinone elleni meccs előtt múlt héten. Meglátjuk, hogy egy új edző kinevezését követően mit tartogat a jövő a játékos számára.

Gleison Bremer kapcsán érdemes figyelni a Manchester Unitedre. Amint beszámoltam róla régebben, ha a jövőbeli kivásárlási árához (60-70 millió euró) közeli ajánlat érkezik, a Juventus meg fogja hallgatni azt.

Filip Kostić távozhat a kora miatt, a Juventus azonban nem számíthat magas átigazolási díjra az ő esetében. Samuel Iling-Junior is egy másik lehetséges távozó, mivel az ő szerződése 2025 nyarán lejár, de az értékét illetően nem tudok információval szolgálni.

A Napoli mindent megtesz, hogy meggyőzze Antonio Contét, hogy legyen az új edzője a csapatnak. A Napoli az egyetlen olasz csapat, amely szerződtetheti Antonio Contét. Visszatérés a Juventushoz? Nem gondolom megvalósíthatónak. Antonio Conte kiváló edző, és a Juventus történelmének a szerves része, de komoly mercatót követel meg, és nehéz elképzelni, hogy igazodni fog a Juventus aktuális nézeteihez és céljaihoz.”

Nicolò Schira megosztott némi információt Federico Chiesa helyzetéről is, az újságíró értesülései szerint a következő pár hét döntő fontosságú lesz Federico Chiesa és a Juventus számára. A játékos rövid időtartamra hosszabbíthat, 2026 nyaráig, és a klub kész aktuális bérét fenntartani az új szerződés időtartamára. A felek az EB kezdete előtt aláírhatják a szerződést, és ez a megoldás elfogadható úgy a játékos, mint a klub számára.

Matteo Moretto értesülései szerint a Juventus még tárgyalást folytat Weston McKennie szerződéshosszabbítása ügyében, ám eddig a felek álláspontjai távol állnak egymástól. Ha nem sikerülne megegyezni, a Juventus nyáron megpróbálhatja értékesíteni a 2025 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkező amerikai középpályás játékjogát.

A Tuttosport értesülései szerint Jorginho képviselői az Arsenal vezetőivel tárgyaltak a napokban, és nem zárható ki egy szerződéshosszabbítás, de a képviselők olasz vizeken is puhatolóznak, mivel a játékos szívesen visszatérne Olaszországba. Az opciók egyike a Juventus, és ezért a pletykák szerint volt már telefonos egyeztetés Cristiano Giuntolival a Juventus érdeklődésének a felmérése érdekében, és érkezése esetén Jorginho átvehetné a jelenleg Manuel Locatelli által betöltött posztot.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5318380315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pedro32 2024.04.13. 15:37:48

Lassan mercato.Nagy jövés menés lehet itt.Felteszem a lábam,nyitom a popcornt

SuperTrezi 2024.04.13. 16:58:18

Kicsit furcsa nekem, hogy a nemrég szerződést hosszabbító, kifejezetten jól teljesítő Bremer kivásárlási ára 60-70 millió. Pont le kéne húzni ezt a nyavalyás Unitedet legalább 100 millával érte. Aki ezért a majomparádé Antonyért lepenget 95 millát az Ajaxnak, az nem érdemel kíméletet.

Wizzurah 2024.04.13. 17:13:00

Én örülnék, ha Rabiot távozna.
Annak nem örülnék, ha Bremer távozna.
Filip Kostic nem tudom... A jelenlegi alapján jó lenne, viszont megnézném egy új edző alatt, de ha ezen múlik a fiatalok lehetőséghez jutása, akkor menjen inkább.
Samuel-t nagyon sajnálnám, nekem ő nagy kedvencem, de 100 ezerért jött, 20 millió körül szerintem simán mehetne, így ez akkora nyereség, ha ezzel megúszható más vezér áldozat, akkor talán.... talán el tudnám fogadni. De őt csak úgy van itt tartani, ha kap szerződés hosszabbítást és játékperceket, mert úgy érzem kicsit megrekedt a fejlődésben.
Chiesa-t akkor van értelme itt tartani, ha más lesz az edző. Ha marad hallegri, akkor én eladnám Chiesa-t, mert semmi értelme, ő is és a klub is csak rosszul jár ez esetben.
McKennie-vel hosszabbítanék, de semmi esetre sem fizetés emeléssel, hisz letolt egy fél jó szezont és ennyi, ha ennyire fontos neki a nagyobb fizetés, akkor most kell eladni, amikor tudott mutatni valami, őt nem nagyon sajnálnám.
Jorginho... Már ne.... 33 lesz. Vagy nagyon max 1+1 éves szerzivel és alacsony fizuval. Levezetni jöjjön és a fiatalokat tanítani.
Elég szomorú, hogy a nagy BBC tapasztalatát már csak kb. Rugani tudja átadni a jövő védőinek, szerintem ez óriási veszteség, ilyen rutint és tapasztalatot ennyire elkúrni és nem rendesen átadni és megalapozni a védelem jövőjét...

venember83 2024.04.13. 19:46:48

@SuperTrezi: elvileg van új tulaj, amely némi ésszerűséget kíván csempészni az üzletvitelbe.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása