Soulé: „Szívesen visszatérnék a Juventushoz”

soule_matias_2023_okt_honap_serie_a_jatekosa.JPGMatías Soulé a Dsports Radio számára nyilatkozott múltjáról és jövőjéről, s azt is elmondta, hogy januárban valóban megkeresték egy szaúdi ajánlattal.

„Most nincs semmilyen ajánlatom még. Nem tudom még, hogy mit hoz a következő szezon, még túl korai erről beszélni.

Álomszerű lenne az olimpián futballozni, de még nem beszéltem erről a Juventus vezetőségével. Amikor eljön az ideje, egyeztetni fogok a klubbal arról, hogy részt vehetek-e a tornán. 

Voltak ajánlataim Szaúd-Arábiából még januárban, de most nincs semmilyen konkrétum. A Cagliari elleni meccs után az ügynököm tájékoztatott a helyzetről nagyon gyorsan, s a Juventus sportigazgatója is szólt, de tudtam azonnal, hogy semmi lehetőség nincs arra, hogy én a szaúdi klubhoz igazoljak.

Még nem tudom, hogy a klubnál maradok vagy sem. Szeretném, ha lehetőségem lenne a Juventusnál futballozni. Ha választanom kellene egy bajnokságot, akkor Angliát választanám, mivel ez a világ egyik legerősebb bajnoksága. Egy álmom valósulna meg, ha a Premier League-ben játszhatnék.

Mindig álmom volt Argentínában futballozni, egy másfajta futballstílust képvisel a bajnokság, és szeretnék egy olyan korban Argentínában futballozni, amikor még magas szinten tudok játszani. Az Independiente szurkolója vagyok, szívesen játszanék a klub mezében.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2718361745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lanzafame 2024.03.22. 14:48:06

Majd 25-26 évesen, baby, addig kölcsön vagy pad.

Shyr Kahn 2024.03.22. 20:38:47

"Ha választanom kellene egy bajnokságot, akkor Angliát választanám, mivel ez a világ egyik legerősebb bajnoksága. Egy álmom valósulna meg, ha a Premier League-ben játszhatnék." - mindig az jo, ami nincs?

A Serie A is a vilag egyik legjobb bajnoksaga. Igaz mar reg elmult a 90-es evek nagy idoszaka, amikor is minden jatekos a Serie A-ba akart igazolni. Megsem ertem miert nem ertekeli egyik-masik jatekos. Igaz, nincs olyan tempo, mint a PL-ben, de ugyanakkor a taktika es strategia joval hangsulyosabb. Nem, ertem mit latnak a PL-ben (Bremer, Soule). En amikor PL merkozesre kapcsolok, mindig feltunik a pozicionalis es taktikai fegyelmetlenseg a tempo javara. En a Serie A-t szeretem, ahol joval eszesebb a jatek, kisebbek a teruletek, izgalmasabb, hogy strategiailag melyik csapat kerekedik felul a masikon.

A Ligue 1-t szoktam neha nezni meg, de azt is elkapcsolom rendszerint gyorsan, mert ott meg a fizikailitas dominal es ha arra lennek kivancsi, hogy ki mennyire gyors es erosen tartja meg a labdat, akkor mondjuk az atletikat, vagy birkozast neznem. A nemet bajnoksag majd' ugyanez a kategoria.

A La Liga kicsit mas, de ott meg tul nagy hangsulyt kap a technika. Megis az olasz utan a spanyol bajnoksagot neznem leginkabb. Harmadiknak meg talan a portugalt... Persze izlesek es pofonok - szoktak volt mondani.

Lanzafame 2024.03.23. 17:05:23

@Shyr Kahn: Juve-szurkolóként nekem is nehéz elfogadni, de a több pénz, jobb körülmények, jobb körítés, jobb stadionok és nagyobb BL-menetelések lehetősége mind csábítóbb, mint amit most Olaszország kínálni képes.

delpi0823 2024.03.24. 11:35:05

@Lanzafame: Nagyobb bl menetelesek,hat realisan nezve az a Manchester City,Liverpool kettosre vonatkozik,a tobbi angol csapatnak sztem semmi eselye nincs blt nyerni.Lathattuk iden is a united meg a Newcastle is csoportutolsokent vegzett a csoportjaban.Az arsenalt se sorolnam abba a kategoriaba aki blt tudna nyerni.Ha egy angol csapatba igazolsz es az nem a pool(de meg ok is letudtak maradni a bl helyrol tavaly)vagy a man city valojaban azt kockaztatod hogy lehetsz hogy nem is jatszol majd a blben.Ott azert az emlitett 2csapaton kivul nagyon szoros a harc a 4be kerulesert.

venember83 2024.03.24. 12:22:22

@Lanzafame: s az időjárás és az ételek? A divatos és csinos hölgyek? Ez mind smafu egy fiatal profi futballista számára? Ne már…

Ethan Hunt 2024.03.24. 13:09:25

@Shyr Kahn: Egyetértek! Aki szereti az olasz focit, annak nem igazán tetszhet ez a rohanós, de sokszor nevetséges védekezésű angol bajnokság. Ha az angol kiscsapatok olasz edzőket alkalmaznának - nem is kellene a legjobbakat - , akik képesek megtanítani egy szervezett védekezést, sokkal több pontot tudnának rabolni a nagyoktól. Nem véletlenül lehetett ott Ranieri bajnok egy Leicesterrel, ilyesmi Olaszországban elképzelhetetlen...

De számomra De Zerbi is beárazta magát jó pár évre a Roma - Brighton 4:0-án kapott góljaikkal, mert kb. a kabaré színvonalán "működött" a védelem. Eddig csak óriási rizikónak tartottam volna a Juventus padjára való kinevezését, most már színtiszta ostobaságnak... Jó messzire el kell őt kerülnünk...

Shyr Kahn 2024.03.24. 18:03:01

@Lanzafame: Tobb penz, jobb korulmenyek valoban, de a penz az olasz ligaban sem csapnivalo, a korulmenyek pedig nem sokkal rosszabbak. A BL menetelesben en sem ertek egyet.

@Ethan Hunt: Sajnos De Zerbi csapatai valoban gyengek vedekezesben. Ezert is tennem Motta-t es Palladino-t is ele.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása