Rugani kész bércsökkentés mellett is hosszabbítani

rugani_daniele_orom_kostic_es_cambiaso_mellett.JPGGiovanni Albanese értesülése szerint a Juventus hosszabbítást fog kínálni az idén többször jól teljesítő, ám mostanra inkább a cserepadra visszakerülő Daniele Ruganinak is, a klub szezon végén tárgyalhat a védővel, amikor lejár a szerződése, és a pletykák szerint a 29 éves hátvéd kész a klubnál maradni akár bércsökkentés mellett is.

Ugyancsak Giovanni Albanese írt Federico Chiesa helyzetéről, akinek a torinói kalandja a végéhez közeledhet. Az újságíró szerint, ha a játékosnak és a klubnak nem sikerül megállapodniuk a hosszabbításról, a klub nyáron kénytelen lesz értékesíteni a szerződésének utolsó évébe lépő játékost, aki fontos eleme lehetett volna az idei szezonnak.

A Tuttomercatoweb értesülései szerint a Federico Chiesa jövőjét övező bizonytalanság miatt a klub már keresi a helyetteseket, az első opció pedig Matías Soulé lehet, aki a Frosinone keretében kiváló számokat hoz idén, nyáron pedig visszatérhet a Continassába.

Massimiliano Allegri kapcsán Giovanni Albanese csak annyi információval szolgált, hogy a vezetőség akkor teszi meg ajánlatát az edzőnek, amint sikerült az elmúlt nyáron meghatározott célokat megvalósítani.

A La Stampa úgy tudja, hogy a Juventus vezetősége már döntött, és Thiago Motta jelenti az első számú opciót Massimiliano Allegri helyére, és a klub március végén gyorsíthatja fel a tárgyalásokat a Bologna aktuális edzőjével, amint eldől Massimiliano Allegri torinói jövőjének kérdése is.

A Tuttosport több várható nyári változásról is ír, a lap szerint Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna már a következő évi kereten dolgozik, és úgy tűnik, hogy nyáron elhagyja Torinót Paul Pogba, Alex Sandro és Moise Kean. Továbbá néhány fiatal is távozhat, bár még kérdéses, Fabio Miretti, Samuel lling-Junior és Hans Nicolussi Caviglia esetében kölcsön vagy végleges távozás jöhet szóba. 

Ugyancsak a torinói lap írt arról, hogy nyáron visszatérhet a klub keretébe a Románál kölcsönben szereplő Dean Huijsen vagy a Sampdoriával a másodosztályban kiválóan teljesítő Facundo González, miután megüresedik egy poszt Alex Sandro távozásával.

Mirko Di Natale értesülései szerint a Juventus továbbra is érdeklődik a Lazio brazil középpályás, Felipe Anderson iránt, és a következő hetekben a klub folytatni fogja a tárgyalásokat a játékos ügynökével.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Bolognától nem csupán Thiago Motta érkezhet nyáron, amennyiben a klub vagy Massimiliano Allegri a váltás mellett dönt, hanem a klub leigazolhatja a védősorba a 2002-es születésű Riccardo Calafiorit, és a bianconero vezetőség már egyeztetett a játékossal és a képviseletével.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9418327393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozagaha 2024.02.17. 09:52:43

Bárcsak lehetőséget is kapna…
Mondjuk Sandro helyett ?

SuperTrezi 2024.02.17. 10:44:25

Chiesának mi baj a fejével? Nekem legalábbis feltűnne a helyében, hogy 2 éve csak viszem a klub pénzét.

delpi0823 2024.02.17. 10:52:42

@SuperTrezi: O azthiszi hogy kulcsjatekos,csak ahhoz jatszani is kene.........Mondjuk az a baj ha nem hosszabbit szinte semmit nem fogunk kapni erte,mert egy ev mulva lejar a szerzodese.Meg hat nem is biztos hogy olyan sok jelentkezo lesz erte,mert ok is latjak hogy mennyi meccset hagy ki.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása