Arias: „Alcaraz a Juve kulcsembere lesz hamarosan”

alcaraz_carlos_juve_mezben_meccsen.jpgGabriel Arias, a Racing kapusa és Carlos Alcaraz egykori csapattársa a Tuttosport számára beszélt a Juventus téli szerzeményéről, aki előtt fényes jövőt lát.

„Charly Alcaraz nagyon dinamikus középpályás. Megkérdőjelezhetetlen könnyedséggel jut el az ellenfél térfelére, majd okoz ott problémákat a védelem számára. Mindig az akció sűrűjében van, következésképpen főszereplője is a gólszerzési lehetőségeknek. Szerintem a napok előrehaladtával, ahogy egyre többet dolgozik a csapattal és Massimiliano Allegrivel, és egyre több játékpercet kap, exponenciális érési folyamat következik majd be nála, amíg a Juventus alapembere nem lesz belőle. Megkérdőjelezhetetlen számomra, hogy megvan benne az összes jellemző, hogy a szurkolók megszeressék őt, és azonosuljanak vele. Amint beilleszkedik, rendkívül fontos játékosa lesz a csapatnak a minőség, játék és elkötelezettség miatt, amit a pályán mutat minden egyes meccsen.

Az öltözőben soha nem okozott gondokat, és bár alázatos, csendes típus, erős jellemmel rendelkezik, ami illeszkedik a játékstílusához. Alapvetően a tetteket szereti, nem a szavakat. Az erős jelleme alapvető fontosságú volt ahhoz, hogy berobbanjon a Racingnál és az argentin futball világába.

Arturo Vidal nagyon nagy nyomot hagyott a Juventusnál, a közelmúlt legsikeresebb olasz klubjának kulcsembereként kivette a részét a számos diadalból. Arturo és Charly játékstílusa valóban összehasonlítható. Szép lenne, ha Charly is ugyanolyan fontos játékossá válna, mint amilyen Arturo Vidal volt. Csodálatos lenne, ha bombaként robbanna be az olasz futball világába is. Nekem semmilyen kételyem nincs azzal kapcsolatban, hogy megvan benne minden, ami ehhez kell.

Nagyszerű dolog, hogy Charly példaképként tekint Cristiano Ronaldóra, hiszen a portugál játékos neve egybeforrt a végtelenségig profi hozzáállással és a csodálatos futballal, és ez sokat segíthet Carlos Alcaraznak a karrierje tekintetében.

Szerintem sorsszerű volt Charly átigazolása a Juventushoz. A Tita Mattiussi Predióban, a Racing komplexumában mindenki tudta, hogy Charly nagyszerűen bánik a konzolok kontrollerével, sokszor nyert a Playstationön, és nagyon gyakran a Juventust választotta csapatnak. Bizonyára megfizethetetlen érzés számára, hogy láthatja magán a Juventus mezét a FIFA játékban.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3418320523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sleepy8 2024.02.07. 15:44:44

Öt perc alatt volt két jó felpassza, szegény Mirettinek az egesz szezonba nem sikerült ennyi. (Kis tulzassal persze)

Ethan Hunt 2024.02.07. 20:47:00

Nagyszerű lenne, ha beválna, de kétségeim vannak afelől, hogy a szerződésben szereplő összegért ki akarnánk vásárolni. Ahhoz pedig egyáltalán nem fűzök semmilyen reményt, hogy majd lealkudjuk utána. Ez még soha nem sikerült nekünk senkinél sem! Meg ha ennyire beválna nálunk teljesen logikátlan lenne egy potenciálisan a PL-be visszajutó Southamptonnak kevesebbért elengednie, főleg, hogy akkor jó eséllyel más PL-klub gond nélkül megadná nekik azt az összeget.

Szóval itt kb. csak Chiesa vagy Soulé nagyon jó áron való értékesítése esetén lehet esély a véglegesítésére...

venember83 2024.02.07. 20:51:14

@Ethan Hunt: legalább a lépéselőny adott a többi klubbal szemben, ha beválna. Kb. ennyi, mert nyilván nem fog a klub érte 40-50 millió eurót fizetni. Hacsak nem zajlik valami a háttérben, és nincs már kb. lezsírozva egyes játékosok nyári értékesítése.

Shyr Kahn 2024.02.07. 22:00:00

@venember83: Ha tenyleg annyira jo lesz, ahogyan az interjuban az egykori csapattars mondta, akkor manapsag sajnos a 40-50 milla a minimum, amit egy ilyen jatekosert ki kell fizetni.

Wizzurah 2024.02.07. 22:28:45

4 hónap alatt annyit bizonyítani heti egy meccsel maxikingnél hogy megvegyék 40-50- millióért... Szerintem már az lehetetlen, így az anyagiakról már nem is kell beszélni. Ha mégis akkora ász lenne én 1:1-be cserélném el Chiesa-val, mert neki szerintem lőttek, Coutinho lett a srác kb. 2 meccset nem tud végigjátszani, de igazából már 20 perceket sem lassan. Mekkora érték ment a kukába bele se akarok gondolni....

Shyr Kahn 2024.02.08. 07:48:02

@Wizzurah: Heti egy merkozesen, ha mindig a legmegbizhatobbak egyike es konstansan, lelkesen all hozza... mar megerne a 40-50 millat a mai arak mellett. Kis tulzassal, aki mar kepes egy jot rugni a labdaba az 5 legmenobb ligaban, annak millios ara van. Tizmillios, aki kepes futni is... huszmillas, aki kepes az atlagot hozni es a folott, aki mar ki is tud magasodni valamilyen szinten. Az arak mar regen elszalltak. Ma az egykor Zidane-ert fizetett osszeg (77 milla euro), szinte minden evben lathato... akar tobb alkalommal is. A szazmillas jatekosok sem ritkak. Szoboszlai becsult ara Zidane egykori rekordarahoz kozeli (75 milla euro)... szoval, ha Alcaraz kepes kozel olyan jo lenni, mint mondjuk Chiesa, amikor egeszseges, maris megerne leigazolni.

Az hogy penz mikor es hol lesz ra, egy teljesen mas dolog.

NagyonJuve 2024.02.09. 08:01:34

Szerintem meghosszabítják a kölcsönét 1 évvel. Azért is lett 50m a 40 helyett. Következő szezon végén meg el lehet dönteni hogy megvesszik e 40m ért.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása