McKennie: „Kellett a Leedsnél átélt csalódás”

mckennie_weston_meccs_elott_melegit_labdaval.jpgWeston McKennie az elmúlt szezon második felét a Leedsnél töltötte, nyári visszatérése óta azonban a kezdőcsapat kirobbanthatatlan tagja, és a középpályás a 8by8 Magazine munkatársának beszélt arról, mi változott az idei nyárra.

„Én mindig próbálom pozitívan nézni a dolgokat. Hiszek Istenben, hiszem, hogy létezik egy terv, egy kijelölt út, és minden okkal történik. Ezért ma is jó irányba történő lépésnek tekintem a Leedshez igazolásomat. Lehet, hogy mások nem így látják, de szerintem erre volt szükségem a karrierem adott szakaszában. Mindegyik játékos kicsit hátradőlhet és elkényelmesedhet a karrierje során. A Leedshez igazolás és az ott begyűjtött tapasztalat csalódással töltött el embereket. Csalódást okoztam egyes szurkolóknak, akik a Leeds csapatát szeretik, és akik hittek bennem.

Amikor elhagytam a Leedset, tudtam, hogy rossz benyomást tettem az emberekre. Tudtam, hogy nem olyan időszakot zártam, amilyet szerettem volna, vagy amilyet kellett volna. Ezt követően olyan állapotba kerültem, hogy visszatérve a Juventushoz nulláról kezdhettem a dolgokat. Úgy tértem vissza a Juventushoz, mintha nem is jártam volna soha itt, és ismét bizonyítanom kell, hogy mit tudok.

Timothy Weah? Mindig jó dolog, ha van egy ilyen csapattárs, mert ő jelenti a családot a családtól távol. Amint már mondtam a múltban, én társasági ember vagyok, és képes vagyok a csapatból bárkihez csatlakozni, és bárkivel jól szórakozni. De mostanában az időt inkább Tim és Moise Kean társaságában töltöm, inkább velük, mint másokkal. A hét során, ha edzésünk van, akkor Tim meglátogat, a szakácsom, Patrick pedig készít valamit a konyhában. Eszünk, leülünk és beszélgetünk véletlenszerűen felmerülő témákról. Filmeket nézünk, játszunk, miközben mások filmeznek, ilyesmi. Lehet, hogy én Fortnite-ot jászok, míg ő mással foglalkozik. Egyszerűen csak egymás társaságában vagyunk, és olykor osztozunk a csenden. Vagy például Moise esetében bemegyünk a stúdióba, és zenét készítünk, én rappelek.

A jövő? Szeretnék a Juventusnál maradni, és minél inkább hozzájárulni a csapat teljesítményéhez, hogy elérjünk valamit, amit eddig nem sikerült, vagyis megnyerni a bajnokságot. Szerintem ez mindannyiunk közös célja. Ha van ilyen cél, akkor ez lenne az. A Juventust visszajuttatni a csúcsra, ahova tartozik.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr318294801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása