Phillips és Sancho továbbra sem lejárt lemez a Juve számára

phillips_kalvin_pep_guardiola_mellett_ertetlenul.jpgA Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus továbbra is próbálkozik Kalvin Phillips ügyében, és a bianconero képviselők a kölcsönszerződés részleteit kell meghatározzák, miután a Manchester City rábólintott az angol játékos ideiglenes elengedésére. A játékos már rábólintott a Juventushoz való csatlakozásra, így az egyetlen akadály a klubok közötti megegyezés maradt.

A La Stampa értesülései szerint komoly és konkrét az érdeklődés Matías Soulé iránt. Az argentin támadót az angol másodosztályban szereplő Southampton szeretné szerződtetni, és az angol klub kész 30 millió eurót fizetni a játékosért. Ezért az összegért pedig a Juventus kész elengedni a játékost, mivel a bianconero klub így forrásokhoz jutna egy januári mercatóhoz.

A Marca egy fiatal tehetségről írt, aki a Juventus látómezejébe került, ez az FK Crvena zvezda játékosa, a 18 éves Jovan Mijatović. A tehetséges csatár idén 13 meccsen 8 gólig jutott, és számos klub érdeklődését felkeltette, ilyen a szentpétervári Zenit és a rotterdami Feyenoord, amely klubok már most januárban készek lecsapni a játékosra.

Fabrizio Romano a minap arról számolt be, hogy a Juventus és a német klubok, leginkább a Borussia Dortmund, arra várnak, hogy kikristályosodjanak a Manchester United elvárásai Jadon Sancho ügyében. Mindeddig nem történt hivatalos ajánlattétel a játékosért, az érdeklődés ellenére, mivel minden attól függ, milyen keretrendszerben kívánja a Manchester United elengedni a kereten kívül rekedt játékost.

A brazil Central do Verdão kissé meglepő értesüléssel szolgált, miszerint a Frosinone keretében szereplő Kaio Jorge ügynöke hamarosan tárgyalásokba fog bocsátkozni a Palmeiras képviselőivel a brazil csatár ügyében.

A mercatós pletykák nem lehetnek teljesek Samuel Iling-Junior nevének a megemlítése nélkül, Mirko di Natale arról számolt be, hogy mindeddig hivatalos ajánlat nem érkezett a játékosért, azonban a Tottenham, az Aston Villa és a Brighton érdeklődik iránta, a Juventus pedig 15-18 millió euróért kész megválni a fiatal angol futballistától.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8118284725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása