Allegri és Giuntoli is a Juve csúcsra való visszavezetéséről beszélt

allegri_massimiliano_oltonyben_hatalmas_j_logo_elott.jpgA Juventus hagyományos karácsonyi buliján Massimiliano Allegri és Cristiano Giuntoli beszélt a klub helyzetéről és terveiről, és természetesen mindkét vezetőt büszkeséggel töltötték el a klubnál idén elért pozitív eredmények.

Massimiliano Allegri számára az idei a tizedik szezon, amikor a Juventust irányítja, és erről is említést tett a mester, amint az a Juventus hivatalos oldalában elérhető nyilatkozatban olvasható

„Tavaly elindultunk egy fejlődési úton ezzel a kerettel, akire én és mindannyian nagyon büszkék vagyunk, és célunk a Juventus visszavezetése a csúcsra. Először is, ahogyan már sokszor elmondtam, idén a Bajnokok Ligájában való szereplés kivívására fogunk koncentrálni, mivel ez a kiírás a legmegfelelőbb egy Juventushoz mérhető klubhoz.

Tavaly bonyolult szezonunk volt, de munkával sikerült egy pozitív összhangot elérni, és köszönetet kell mondanom minden Continassában dolgozó munkatársnak, elsőtől az utolsóig, mert minden nap a munkához szükséges lehető legjobb körülményeket biztosítják számunkra.

Tíz éve vagyok ennél a klubnál, és ez büszkeséggel tölt el. A Juventus egyedi klub, adott jellemzőkkel, történelemmel és értékekkel rendelkezik a klub, és ezen értékekhez való ragaszkodás olyan tulajdonság, amivel az összes itt dolgozónak rendelkeznie kell. Ez az értékrend munka és áldozat révén lehetővé tette számunkra, hogy túllépjünk a nehézségeket, és valóban fontos célokat valósítsunk meg.”

Az edzővel ellentétben Cristiano Giuntoli csak idén nyáron csatlakozott a klubhoz, és az olasz sportvezető a csúcsra való visszatérésről is beszélt.

„Először is, megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek. A gyerekkorom úgy telt, mint egy igazi bianconero szurkoló gyerekkora, és hihetetlen érzés számomra, hogy a klub felső vezetéséhez tartozhatok, ezért a lehetőségért pedig köszönetet kell mondanom a tulajdonosoknak és a vezérigazgatónak, Maurizio Scanavinónak. Rendkívüli felelősséget érzek, de mindent meg fogok tenni azért, hogy a Juventus visszajusson arra a helyre, amelyet a Juventus megérdemel. Szeretnék egyúttal köszönetet mondani a közeget jól ismerő összes munkatársnak, és akik sok éven át irányították a csapatot, és akik örömmel láttak a soraikban, ezek egyike pedig Massimiliano Allegri.

A mester hihetetlen munkát végez egy hihetetlen és korrekt srácokat felsorakoztató kerettel. Naponta beszélünk mindegyik játékossal, mivel velük együtt képzeljük el a jövőt, mert először is megérdemlik emberként és futballistaként. Egyúttal szeretnék köszönetet mondani Giovanni Mannának, mivel a lehető legjobb módon segítségemre van a klubhoz való beilleszkedésben. Ezen kívül pedig köszönet illeti az összes vezetőt, akik a múltban dolgoztak az utánpótlással, mivel jelenleg ennek a munkának a sok gyümölcsét takarítjuk be. Kis türelemmel ismét nagyszerűek leszünk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8918280757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása