Monza - Juventus 1:2

A Juventus a Monza otthonába látogatott, s ugyan Vlahović büntetőt hibázott, egy perccel később Adrien Rabiot fejjel bevette a házigazda kapuját.

A zebramezesek eldönthették volna a meccset, ám nem tudtak újabb gólt szerezni, s úgy tűnt, hogy mindez megbosszulja magát, amikor a védelem csúnyán magára hagyta Valentín Carbonit, aki a hosszabbítás perceiben betalált, s kiegyenlítette az állást.

A slusszpoén azonban még hátra volt, az egyenlítő találatnál hibázó Federico Gatti szinte azonnal gólt szerzett, s így kialakította a végeredményt, ami azt jelenti, hogy a Juventus a tabella élére lépett.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9318271937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2023.12.02. 10:27:24

Finom alla fine...parás meccs volt igaz csak a második félidőt láttam azt is csak fél szemmel.

Annyi biztos h ismét a tabella élén és esély van rá h ott is maradjunk ha a Napoli elkapja az Intert. Lehet itt akármit mondani a fejlődés megkérdőjelezhetetlen. Sokszor csúnya a játék de valahogy mégis győzünk. És simán benne van H a végén bajnokok legyünk. Mi egyebet lehet még mondani? Lehet szapulni pár játékost h büntetőt rontanak meg labdakezelesi bajok vannak de mégis ott vagyunk az első helyen. Ez több mint figyelemre méltó. Lehet gondolkozni kinek az érdeme mindez...

Thuglife! 2023.12.02. 11:27:21

@JeetTrader: én sejtem hogy kire gondolsz hogy gondoljunk...!
De miért nem vallsz színt? Írd ki nyugodtan hogy Allegri műve hogy a 14. Fordulóban vezetjük a tabellát.miért nem mered kiírni?
Talán azért mert csak a 14. Fordulónál járunk? És ha változnának a dolgok akkor te is tudsz változni mert nem írtad ki a nevét és mi el fogjuk majd felejteni hogy csak céloztál rá,hogy ki a világ legjobb edzője aki ebből a keretből is ilyen sokat tud kihozni?
Kinek az érdeme ez?
Mi hogy championship csapat stílusban vezetjük az olasz bajnokságot?
Akkor a nagy spórolás jegyében hozzanak ide egy champó edzőt aki 800e fontért megcsinálja ezt!
És az kinek az érdeme hogy gyakorlatilag a védőink veszélyesebbek az ellenfélre mint a támadóink?

JeetTrader 2023.12.02. 12:32:30

@Thuglife!: nyugalom drága sporttars! A kérdés szándékosan volt költői. Én magam is valóban erősen gondolkozom azon h ez kinek az érdeme.
Én a legnagyobb szószólója vagyok annak h nem az edző nyeri meg a meccseket hanem a CSAPAT! Ugyanakkor a játék képert a jatekrendszer és ezáltal az edző felel. Az h milyen a kémia a játékosok között arról meg elvileg az igazolasokert felelős személyek döntenek és a hangulat csapaton belül.

Egy szó mint száz, tessék inkább örülni annak ami van mert most legalább van remény egy bajnoki címre is akár. A többi mint Allegri sorsa, új érkezők szükségesség stb. meg majd foglalkozunk amikor kell.

UI.: én nem csípem Allegrit de idén elkezdett összeállni az a "játék" amivel már eredmények is jönnek. És most az eredményekre nagy szükség van minden téren.

Thuglife! 2023.12.02. 13:12:42

@JeetTrader: örülök annak hogy a csak két érkező ellenére legalább az egyik be tudott épülni és a srácok akik 3-4 éve játszanak együtt,kezdenek összeszokni.részeredménynek nem szoktam örülni viszont annál inkább egy-egy szép mozdulatnak a meccsen,legyen az egy becsúszás vagy egy csel ami igazolná kicsit a reményeimet hogy érdemes volt leülni szórakozni 2 órára.na mindegy természetesen nyugodt vagyok :) csak most érzek némi hergelést a levegőben,de mostanában csak a francia bajnokságot fújták le idény közben.

alexGicamo 2023.12.02. 16:00:09

Talán Gattit fel kéne tolni csatárba ? Milyen szép gólt lőtt !
Csak így tovább !

Gaben Smith 2023.12.02. 17:19:24

@Thuglife!: Nyilvan Allegri erdeme a jelenlegi csapat es a jatek is azt mar mindenki dontse el magaban ,hogy ez ebben a formaban megfelelo,jo esetleg fejlodokepes.
En orulok a gyozelmeknek es az elfoglalt pozicionak ,de ennyi.
Nem tudnam megmondani meccset mikor lattam utoljara vegig neha belenezek 5-10 percet es ugy dontok ettol talalok hasznosabb idotoltest is .
Szamomra ez egy szorakoztatoipari cikk de epp magat a szorakozast nem talalom meg benne, mondhatnam azt is ,hogy labdarugasnak hivjak a jatekot nem labdakergetesnek .
Megertem azt is akinek ez tetszik es ugy latja ez a helyes irany.
Reszben az is abban az esetben ha megfelelo idoben edzovaltas tortenik es nem a nullarol folytatodik majd az epitkezes.
Abban az esetben ha Allegritol varjuk majd ujra a meltan rettegett oreg holgyet az egy fals vagyalom.
Europa csunyan szembejon majd velunk.
Nem latok szamokat es lehet tevedek de az a megerzesem a Juve mint brand naprol napra kisebb a botranyok sorozata miatt es a jatek milyensege vegett.

Rikoo 2023.12.02. 17:31:59

@alexGicamo: Még a lövőcsel is belefért.:D

Rikoo 2023.12.02. 17:42:43

@Gaben Smith: Bármilyen furcsa is, de a social média követők száma nagyon komolyan megnőtt az elmúlt években és folyamatosan növekszik. Ráadásul Ronaldo távozása óta is komoly növekedésnek lehetünk tanúi.
Az utóbbi 1 évben 6 millióval többen kezdték el követni a klub instagramját, vagyis már több, mint 60 millió követő van. Facebookon is a legnépszerűbb az olasz klubok között, a maga közel 42 millió követőjével.
Ami viszont a leglátványosabb, az a Tiktok követők számának növekedése. 1 év alatt 10 millióról, több mint 29 millióra nőtt.
Lehet, hogy ez sokak számára csalódás, nekem viszont megerősítés és nagyjából ezt olvasom Twitteren is.
Hiába szidjátok itt sokan Allegrit, de ez a mostani csapat szimpatikus az emberek többsége számára...

Gaben Smith 2023.12.02. 18:06:51

@Rikoo: akkor ezeket a szamokat tegyuk kontextusba a tobbi top ligas klubbal osszehasonlitva.
A szocial media kovetes valoszinuleg meg mindig felfutoban van a felnovo generacio ebbe no bele igy a novekedes adott.
A tiktokk meg a legujabb felulet itt nyilvan mindenki novekszik.
Az hogy a csapat szimpatikus valoszinuleg sokaknak az sokaknak nem az edzo szemelye pedig 70 nem szereti 30 szereti.
Izlesek es pofonok kinek a pap kinek a papno.

Rikoo 2023.12.02. 18:21:34

@Gaben Smith: Akkor mondok egy másik példát. Idén újra minden hazai meccsen Told Out van.

Mostakkormilegyek 2023.12.02. 19:14:42

@Rikoo: egy olasz és világviszonylatban is top klub 40 ezer helyet azért tudjon már megtolteni.

Thuglife! 2023.12.02. 20:28:39

Azt el is hiszem hogy egy pár másodperces titkok videóban jól néz ki a Juventus!
A 12 éves unokaöcsém folyton a Tiktokot nézi,de egy focimeccset nem nézett végig a vb-n.még a tizenegyespárbajokat se,csak a tik tokon ha valamilyen kontextusban feltöltötték.

Rikoo 2023.12.02. 21:30:31

@Mostakkormilegyek: Ezzel régen is volt problémája a klubnak. Hiába kiemelkedően a Juventus tábora a legnagyobb, de Torinóban már nem akkora a népszerűsége.
Viszont mostanában újra divat a Juventusnak szurkolni, Ronaldo jelenléte legalább erre jó volt, ha már gazdaságilag nagyon nem...

Rikoo 2023.12.02. 21:47:32

@Thuglife!: Akkor mégis milyen adatot nézzünk?
A meccseink TV-s nézettsége is kiemelkedően magas, ha már a közösségi média követők száma nem elég.
www.juventus.com/en/news/articles/we-are-150-million

Azt nem értem még, hogy miért mondod a 2015-ös BL-re, hogy könnyű sorsolás volt. Klopp BL döntős Dortmundját sikerült oda-vissza verni a nyolcaddöntőben, az elődöntőben pedig a címvédő Real Madridot vertük ki.
Még a Monaco-ra lehetne mondani, hogy gyengébb csapat, de azért ott is játszottak nagy nevek.(Berbatov, Ricardo Carvalho, Bernardo Silva, Martial, Carrasco, Toulalan, Moutinho, Kondogbia, Fabinho)
És akkor ott a BL döntő, ahol hiába kezdte rosszul a csapat a meccset, valahogy sikerült mégis visszajönni a meccsbe és amikor ment a csapat a fordításért az a szerencsétlen Cakir nem adta meg a teljesen jogos büntetőt a 70.percben 1-1-nél és rögtön kaptunk is egyet...
www.youtube.com/watch?v=WH6GxzcCeB8
www.youtube.com/watch?v=0eexZpo3CMY
Ez legalább akkora mocskos undorító csalás volt, mint MIjatovic győztes gólja 98-ban.

Thuglife! 2023.12.03. 05:58:52

@Rikoo: az a Lyon se állt kis nevekből akiktől Sarri idején kaptunk ki.de ezt csak utólag tudtuk meg mennyire keresik a játékosokat a Monaco is mindig ilyen csapat.nincsenek éveik igazán összeállni.a Dortmund egy tipikus lúzer klub,a madridot oda vissza rendszerben pedig verni szoktuk.
A döntő mindig más,ott néhány perc alatt kiderül ki fog nyerni,alakuljon bárhogy a meccs a bátrabb nyer.
Az már madridi hagyomány hogy győztes típusokat válogatnak össze.
A másik dolog hogy agyf***t kapok mikor pl Benito is mondja a podcastjében hogy az Internek hajszál híjja volt a BL győzelem.nekem végig az látszott mivel Guardiolára mindig rásütik hogy túlgondolja, hát ezt most nem gondolta túl,ezt csak meg akarta nyerni nekem az látszott hiába a sintér támadott ez a city tudott volna megint sebességet váltani ha kell.a két BL döntőnkön is ezt éreztem,hogy csak erőlködtünk kockáztattunk mert muszáj volt azért tűntünk néha jobbnak,de végig az történt amit az ellenfél akart.
Ami a Juve népszerűségét illeti nekem meglepőek az eladott jegyek.én biztos nem fizetnék ezért ha TV-ben nézve is szenvedek.az egész focit nem értem úgy globálisan hogy miért tűnik népszerűnek mikor (nem csak nálunk)alig vannak sztárok legfeljebb sokat kereső játékosok.most jön a régen minden jobb volt szekció:de akkor még az ellenfél játékosait is tudtam szeretni.most nagyon ritka a karakter.kicsit az amerikai major league-ek árnyékában nekem nagyon kevés az akció.a stadionok mégis tele.néha az az érzésem csak megszokásból járnak ki az emberek és mivel drágák a jegyek ezért lehet menőzni vele hogy kint voltak a meccsen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása