Conte: "Mindig van lehetőség arra, hogy összejöjjünk a Juventusszal"

conte_antonio_tottenham_kispadon.jpgA Juventus korábbi mestere, Antonio Conte a Salento Egyetem vendégelőadójaként mesélt a torinói klubhoz kötődő kapcsolatáról.

"Minden kapcsolatnak két oldala van. Mindig megvan a lehetőség arra, hogy újra összejöjjünk. A legfontosabb, hogy meglegyen a kölcsönös megértés az elképzelések és gondolatok terén. Jelenleg élvezem a szabadidőmet, folytatom a tanulást, s szélesítem a látókörömet." - mondta a Juventusszal kapcsolatban.

"Jelenleg élvezem a családommal töltött időt, s vágyom a pihenésre. Minden megváltozhat közben, de jelenleg élvezem a környezetemet és mindazt, ami körülvesz. Amennyiben felmerülne valami fontos, ami a megfelelő motivációt nyújtaná nekem, természetesen visszatérnék a munkába.

A hallgatóságnak arról is mesélt, hogy nem tartotta magát rossz játékosnak, de az edzői munka segítette még jobban megérteni a futballt.

"Jó futballista voltam, tízből egy nyolcast adnék magamnak. Ezt a szintet kemény munkával, kitartással, rugalmassággal és a fejlődés iránti akarattal értem el. Edzőként ugyanakkor felismerem azokat a tehetségeket, amelyekkel én nem rendelkeztem futballistaként."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5318266631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukszi 2023.11.24. 19:51:27

Várom a kinevezését, akár már nyáron.
Nagyon örülnék neki ha sikerülne.

Il Principino 2023.11.24. 21:59:14

Isten mentsen meg minket tőle..3-5-2 volt a mániája,nemzetközi szinten meg színtelen szagtalan..
Egyszer megnéznék már 1 nem olasz edzőt a Juve padján,talán kapna egy új impulzust a klub.

Shyr Kahn 2023.11.25. 01:06:51

@Kukszi: Egyetertek. Eleget volt mar tavol a klubtol. Anno 100+ ponttal nyert bajnoksagot, ami egyedulallo a Serie A torteneteben. Pedig az a csapat nem volt akkoriban tele vilagklasszis nevekkel (nem mondom persze, hogy rossz jatekosok alkottak)... a jatekosok tobbsege kesobb valt ismertte.
Zidane vagy Conte. Mar a nyaron, ha lehet.

venember83 2023.11.25. 05:03:07

@Il Principino: a nem olasz változat kapcsán nem biztos, hogy egyetértek, de semmiképpen sem kellene újabb adag töltöttkáposztát újramelegíteni. Ideje valami újat készíteni. Giuntoli elképzelései szerint. Pénzügyileg nem elszállt módon. S közben az sem baj, ha a Juve nem lesz egy ideig a Serie A bankautomatája. Építsen a vezetőség csapatot fiatalokkal, hozzanak ehhez megfelelő edzőt. Van matéria, amiből lehet gazdálkodni egy ilyen megvékonyodott bajnokságban, a BL-szereplés kötelező, de ezen túl kár bármiről is beszélni eredmények tekintetében.

JuveMI 2023.11.25. 08:30:29

Conte... játékosként nagyon bírtam.... egy újító edzőzseni, volt... volt, mert napjainkra a futball levitézlett Napoleonja, bőven Waterloo-n túl... Ne gyere vissza!
Én inkább a fiatalabb olasz edzők között válogatnék... mert van egy új-hullámos, modern felfogású nézet Itáliában... ők nemcsak a Juvét, de az egész olasz futballt kiemelhetik a gödörből! (a teljesség igénye nélkül: De Zerbi, Italiano, Palladino, Farioli...)

Gaben Smith 2023.11.25. 10:05:18

@venember83: egyetertek a velemenyeddel a minap amugyis azt harsogta a vezetoseg es a felfele buko jatekosmegfigyelo is ,hogy itt a next gen az maga a la massia telis tele hatalmas tehetsegekkel , akkor hozni nekik egy olyan edzot akinek ez a profilja Allegritol meg elkoszonni ugyse lehet neki onjaro tamadosort venni csillagaszati penzert.
Ezert is irtam , hogy itt a szakmai munka minosegeben es iranyvonalaban eleg nagy ellentmondas van ?

Attilio79 2023.11.25. 11:56:44

Ááá, inkább vissza kell hozni bernáthegyit meg kosztát, mindkettő hozza majd a formát és a sérülési rátákat. Pogbát meg be kell tenni dopping adagoló és instamaki állásba.

DelPiero2 2023.11.25. 12:38:36

@JuveMI: Montero. Szerintem Pirlo sem volt rossz. Én röhejesnek tartottam a fizetését, majdnem mindenki a csapatból többet keresett Pirlónál. El tudom képzelni hogy hajtották végre az utasításait, ha látták hogy a klub csak ennyire tartja.

Lanzafame 2023.11.25. 12:41:16

@JuveMI: egyetértek, addig oké, hogy rendszerben gondolkodó edző kellene a csapatépítéshez, Conte ilyen is, de ezek között ő egy szélsőség, mert túl rugalmatlan, túl rögeszmés, túl balhés és most hagyjuk, hogyan távozott tőlünk. De Zerbi sajnos már olyan polcra került, hogy nem reális ide hozni, de szerintem is egy feltörekvő, építkezésre képes olasz edzőre lenne most szükség (pl. Palladino, Italiano, Motta), nem egy tűzoltóra.

@Shyr Kahn: Zidane örök kedvenc, és jó edző, de szerintem nem hozna mást, mint Allegri. Ő is abban jó, hogy egy erős garnitúrát egyben és egyenesben tartson, finomhangoljon és nem szorítja nagyon szigorú keretek közé a klasszisokat. Nálunk most egy a megszokottnál jóval gyengébb keretből kellene játékot csiholni.

Wizzurah 2023.11.25. 17:59:34

Én mindig hangot adok itt a fórumon, hogy mennyire rühellem hallegrit és mindennél jobb hír lenne számomra, ha kirúgnák, de Contéval cseverből vederbe esnénk. Jó motivárot, 1, nagyon maximum két szezonos edző egy csapatnál. Az eredmények most is jönnek egyelőre, arra nem lehet panaszom nekem sem, akármilyen nézhetetlen fos is a játék és semmi koncepció se csapatépítés, se semmi. Ez az időszak ilyen, elfogadtam, nem is erről kell hogy szóljon most. Abban bízom csak, hogy nem lesz meghosszabbítva a kókler szerződése és egy külföldi edzőt én is nagyon megnéznék, de hogy kit, lövésem sincs.

rabsic02 2023.11.25. 18:10:04

Egy kipihent, motivált Conte jöhetne. Szerintem az ő keze alatt egy Illing Jr. nem lenne elherdálva

Shyr Kahn 2023.11.25. 18:32:07

@Lanzafame: Sztem Zidane eleg sokat tett le az asztalra a 3 BL cimmel. Az nem lehetett csak veletlen. Mar jatekoskent is piszok intelligens volt, sztem edzokent is az. Abban igazat adok, hogy egyelore nem lattuk, hogy mit tud tenni egy gyengebb keretu csapatnal, hiszen a Real minden volt, csak nem gyenge keretu.
Ami bizonyos, hogy Chiesa es Vlaho jobban elne nala es a tamadojatekunk is fineszesebb lenne... mondjuk a mostaninal nem nehezebb fineszesebbnek lenni.

@Wizzurah: Conte 102 pontot ert el egy nem tul acelos Juve-val, ami rekord(!!!). Nem csak a Serie A-ban, de Europaban is ha jol sejtem. Korabban megverte az Allegri vezette joval jobb keretu Milan-t. Ugy erzem ezeket elfelejtjuk. Az igaz, hogy a BL-ben nem tudott eddig maradandot alkotni, de sztem megerdemelne meg egy ujabb eselyt. A fiataloknak meg kell tanulni, hogy mindig 100% a minimum, amit a palyan le kell rakni merkozesrol, merkozesre es edzesrol edzesre. Ha nem adod a maximumot, mindig benned valad valami, amit kesobb megbanhatsz. Ez a motivacio azota is hianyzik a jatekunkbol. Conte-t kivalo valasztasnak ereznem. Igaz, annyiban nehez eset O, hogy ugyanezt a maximalizmust varja el mindenkitol, beleertve a vezetoseget is.

alexGicamo 2023.11.27. 17:40:04

@venember83: Úgy - úgy !
Tőlem Magdi anyus is jöhet jövő nyáron a kedves mister helyére, csak TÁMADÓJÁTÉKRA rendezkedjünk már be végre !

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása