Locatelli: „Különleges érzés a San Siróban játszani”

locatelli_manuel_uvoltve_unnepel_tarsak_mellett.jpgManuel Locatelli góljával a Juventus 1-0-ra megnyerte a Milan elleni meccset a San Siróban, és a sors kezéről beszélt a középpályás, mivel napra pontosan hét évvel a meccs előtt a Juventus ellen talált be távolról egy csodálatos lövéssel még a Milan mezében, bár a mostani gól kevésbé volt szépségdíjas, inkább szerencsésnek lehet nevezni, hiszen a labda kedvezően változtatott irányt Rade Krunićon, majd védhetetlenül a kapuba pattant.

„Az a gól eszembe jutott már a meccs előtt is, akkor meg aztán főleg, amikor betaláltam.” - mondta a DAZN stábjának a középpályás.

„A sors keze lehetett a dologban, hihetetlen ugyanazon a napon betalálni hét évvel később egy másik csapat mezében. Tudtam, hogy a dátum ugyanaz, beszéltünk is erről a családommal, és nekik ajánlom a gólomat.

Adrien Rabiot? Igen, mondta, hogy ezúttal a jó kapuba kell majd betalálnom. Különleges dolog itt játszani, itt nőttem fel, a San Siro és ezek a szurkolók örökre a szívemben maradnak. Az életben hoztam egyes döntéseket, és most elégedett vagyok azzal, ahova jutottam. Hihetetlen érzés volt a mai gól. Alig hittem el, hogy ismét az én gólom dönt ráadásul ugyanazon a napon.

Igen, nem gyakran találok be, egyik célom az volt, hogy gyakrabban szerezzek gólt. A tavalyi évhez képest tapasztaltabbnak érzem magam, és folyamatosan fejlődök.”

A Juventus a szezont támadóbb felfogásban kezdte, ám a Milan ellen ismét inkább átadta a kezdeményezést az ellenfélnek, és emberelőnyre is a Milan támadásaira várt.

„Így készültünk a mai meccsre, mert tudtuk, hogy a Milan Olivier Giroudra alapoz, majd körülötte mozognak majd a társak kombinációs lehetőségeket keresve. Aztán emberelőnybe kerültünk, és ez nyilván egyszerűbbé tette a helyzetünket.

A csapatnál olyan pillanatban vagyunk, amikor több játékosnak még érnie kell, míg az Internél például számos teljesen érett futballista játszik, és a karrierjük más szakaszánál tartanak. Amikor Torinóba érkeztem, akkor eltérő csapatunk volt. A célunk jelenleg a BL-hely, de majd meglátjuk, hogy tartunk márciusban.”

Nicolò Fagioli a mai meccsen a lelátón foglalt helyet, megkezdte a héthónapos eltiltását, de ettől függetlenül a társakkal dolgozhat edzéseken.

„Nicolino olyan srác, akire nagyon figyelünk. Szembenézett a betegségével, most pedig kezeltetnie kell magát, és mi vele leszünk a hét hónap alatt. Örülök, hogy velünk tarthat edzéseken, mivel fontos, hogy a csapattársai és a barátai körében maradhasson.

Jó barátom Sandro Tonali is, jogos, hogy fizetniük kell a hibáikért, azonban nem feledkezhetünk meg arról, hogy mellettük kell maradnunk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8718240925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása