Allegri és Fagioli nehéz helyzetéről írnak a lapok

allegri_massimiliano_mutogat_fagioli_bedobasa_kozben.JPGA La Stampa beszámolója szerint a Juventus igencsak hányattatott időszakban találkozik a Milannal a San Siro gyepén, hiszen a keretből többen hiányoznak sérülés vagy egyéb okok miatt. A lap szerint Massimiliano Allegri a legjobb csatársorral szeretne bizonyítani Milánóban, bár Dušan Vlahović egyelőre sérült, de felépülése jól halad, és a szerb csatár hétfőtől várhatóan ismét edzésbe áll. Federico Chiesa kapcsán kérdéses az állapot és a szereplés, mivel a játékos elhagyta makacs izomsérülése miatt a válogatott keretet, és Luciano Spalletti is megerősítette, hogy a támadó továbbra is izomfájdalmat érez, ezért nem volt értelme erőltetni a válogatottbeli szereplését. A Juventus támadója mindeddig egyetlen percet sem játszott az új olasz válogatottban, mivel szeptemberben sérülés miatt nem játszhatott, de a klubcsapatánál való szereplés is kérdéses. A válogatottnál és a Juventusnál végrehajtott vizsgálatok kizárták az izomsérülést, ám a játékos továbbra is diszkomfortérzetre panaszkodik, és ezért már több mint egy hete nem edzett. Holnap reggel a klub szakemberei ismét megvizsgálják Federico Chiesát, illetve a szakemberek Danilo állapotát is kénytelenek kiértékelni, miután a játékos visszatért Torinóba a Venezuela elleni meccsen elszenvedett izomsérülés után.

A Corriere dello Sport is Massimiliano Allegri nehéz helyzetéről ír, ám közben kiemeli, hogy kevesen képesek olyan hatékonyan kezelni a válságokat, mint a Juventus mestere. Danilo sérülése igencsak kellemetlen, mivel a védelemből már eleve hiányzik Mattia De Sciglio és Alex Sandro, így az edző számára kérdéses, melyik oldalról is építse újjá a védősorát, nem beszélve a középpályán és csatársorban jelentkező problémákról. A Juventus számára igencsak fontos lesz a Milan elleni meccs, a mesternek pedig döntenie kell a védősor tekintetében, megmaradhat a háromvédős rendszer mellett, ebben az esetben Federico Gatti, Gleison Bremer és Daniele Rugani játszhat, így viszont a padon nem maradnak opciók. Amennyiben így kezdi a mester a meccset, akkor az események függvényében átválthat négyvédős rendszerre, Timothy Weah visszahúzódhat, ahogyan az a derbin történt. Vagy eleve négyvédős rendszerrel és a szélen az amerikai játékossal kezdhet, de alternatívaként felmerülhet Dean Huijsen kezdőcsapatba való nevezése is.

A La Gazzetta dello Sport egy másik fontos eseményről, Nicolò Fagioli helyzetéről írt. Szenzációs fejlemények nincsenek, azonban ennek ellenére egyes hírek kiszivárognak, és akár súlyos eltiltásra is sor kerülhet, mivel az olasz sportetikai kódex előírásai szerint futballisták nem vehetnek részt az FIGC, FIFA vagy UEFA által szervezett meccsekhez köthető fogadásokban. Nicolò Fagioli számára természetesen ez nem újdonság, s úgy tűnik, hogy a játékos az ügyvédeivel a vádalkuban bízik, ezért beismerte a futballmeccsekre fogadás tényét, és közben számos fontos információval segíti a nyomozást. Maximálisan együttműködik Giuseppe Chinè ügyésszel, aki már többször beszélt a középpályással, és több név is felmerült a beszélgetések során, a középpályás megnevezte, hogy milyen sporteseményekre és milyen összegben fogadott, valamint hogy milyen (illegális) oldalak szolgáltatásait vette igénybe. A lap szerint ténynek tekinthető, hogy a fiatal játékos elismerte a futballmeccsekre való fogadást, azonban a Juventus meccseire soha nem fogadott. Ezek a fejlemények alapként szolgáltak a büntetési tétel csökkentésére, és a pletykák szerint az ügyészséghez való önként fordulással már eleve megfelezte a büntetési tételét, és a vádalku kérelmezése már megtörtént, így akár jövő hétvégére megszülethet a döntés. Az eltiltás mértéke tekintetében számszerűsítve a különböző lapok különböző becsléssel szolgálnak, vádalku esetén általában 6 és 12 hónap körüli időtartamot említenek a standard hároméves eltiltás helyett, amely akár ötéves eltiltás is lehetne, ha saját csapatának meccseire fogadott volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7818235171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2023.10.15. 20:48:29

Fagioli egy éves eltiltása is nagyon sok lesz számára, nagy kár érte. :/

Wizzurah 2023.10.15. 22:06:05

Milánóban már varrják a zakót hallegri sztáredzőnek.

kidelpiero 2023.10.15. 23:22:54

@Attilio79: Remelem tobbszor nem latom Juve szerelesben ezt a nyomorultat...

MdewC 2023.10.16. 02:34:39

@kidelpiero: hagyjuk már ezeket a drámai túlzásokat. Én elhiszem, hogy ez most kellemetlen, de csak mert tiltott, nem akkora dolog fogadni.

Nyilván ennek is van mértéke, mert ha ez miatt valaki befolyásolja a saját meccse eredményét, az tényleg gáz. De ha csak fogadgat vmire, azért nehogy már ennyire el legyen ítélve… Teljesen más csalni és egyébként vmire fogadni.

alexGicamo 2023.10.16. 03:45:24

@MdewC: Elég szigorúak az olasz törvények, de amúgy egyetértek !

venember83 2023.10.16. 06:01:17

@MdewC: az a baj, hogy a függőségek, adósság és illegális oldalak szentháromság a szervezett bűnözés felé terelheti az olasz futballt. Fogadási botrányokban azért elég jártasak az olaszok:
"1980-as években már Olaszország számított a sportfogadás melegágyának, 2 ’totonerora” (totobotrányra) is sor került. 1980-ban több Seria A-ban és Seria B-ben szereplő klubcsapat is manipulálta a maffia kérésére a meccseknek a kimenetelét. (És itt nem kiscsapatokról és játékosokról volt szó, hanem szinte az összes egyesületről, az AC Milant és a Laziót kizárták az élvonalból, de több csapat is pontlevonást kapott.) Válogatott játékosok egész sora kapott több éves eltiltást, köztük Paolo Rossi is, akit 3 évre eltiltottak futballtól, de ezt később 2 évre mérsékelték, így az 1982-es Spanyolországi VB-n gólkirályként aranyig vezette az olasz válogatottat. 1986-ban jött a „totonero” második fejezete, ahol a képlet ugyanaz volt, a maffia megkörnyékezte a játékosokat, azonban ekkor már nem szerepeltek hasonlóan nagy nevek a bűnösök között."

Rikoo 2023.10.16. 07:07:36

@venember83: Abszolút egyetértek, de én továbbra is azt mondom, hogy kib@szott aránytalan ez az egész. Eltöröd valaki lábát és tönkreteszed a karrierjét az 2 meccs, de ha valami beveszel egy illegális gyulladásgátlót az 9 hónap.
Meg nyilván ha illegális oldalon pókerezel az több év eltiltás is lehet.
Nem probléma, ha eltiltanak valakit hosszú időkre, de valami egyensúlyt jó lenne találni, bár a top labdarúgásban alapból nincs, szóval minek ide ilyen irreális elvárás.

SuperTrezi 2023.10.16. 09:18:51

@Rikoo: Pont ezt az aránytalanságot szoktam sokszor érezni. Néztem pl. az Arsenal-City meccset. A Kovacsics gyerek becsúszva bokántalpalta az ellenfelét. Nálam ez piros, de kapott egy sárgát. Oké. Aztán 10 perc múlva szinte ugyanolyan mozdulattal megint bokántalpalt becsúszva egy csávót. Mi történt? Még csak újabb sárgát se kapott. Szóval lehozta egy sárgával ezért a 2 gazemberségért a meccset, mint az, aki megrántja a mezét egy másiknak, vagy földhöz vágja a labdát. Nevetséges.
Bár nekem erős a gyanúm, hogy a tisztelt síposok is szoktak ám fogadni mérkőzésekre (meg persze szurkolnak egyes csapatoknak). Ha én vezetem a meccset, mibe kerül, ha megfogadtatom egy cimborámmal, hogy az első félidőben nem lesz sárga lap v. épp büntető, vagy ez a csapat kapja az első sárgát, nem a másik? Semmibe. Akkor úgy alakítom a tevékenységemet, hogy ha letörik a fejét valakinek, akkor se adok sárgát, mert nem arra fogadtam. És akkor meccs után lesz 1000 euróra 2000 euróm.

venember83 2023.10.16. 09:52:43

Marco Giordano, Nicolò Fagioli ügynöke nyilatkozott a La Repubblica munkatársának, miután a játékos édesapja arról beszélt, hogy az ügynököknek fontosabb szerepet kellene vállalniuk a játékosok támogatásában, mivel a szülők és a klub nem lehet ott mindig a játékos mellett: „Szó sincs a helyzet nem megfelelő kezeléséről, mi szóltunk neki, hogy jelentse az ügyet az ügyészségnél. Közeledtünk a nyárhoz, s az első dolog, amit tettünk, hogy javasoltuk neki, hogy jelentse magát, illetve kezeltesse magát. Nicolò játékszenvedélyben szenved, ez a probléma pedig akkor jelentkezett, amikor még nem mi képviseltük őt. A helyzet ellenére mi nem hagytuk őt magára, szóval nem megfelelő helyzetkezelés helyett mi mindenben segítettük őt. És azt kell mondanom, hogy példásan viselkedett minden szempontból, amióta a mi ügyfelünk.”

GabeTR 2023.10.16. 10:09:27

Ezek az eltiltások csak a FIGC által szervezett eseményekre (Serie A) vonatkozik, vagy minden UEFA és FIFA által felügyelt bajnokságra? A hírek szerint Zaniolo esete sokkal durvább, de pillanatnyilag külföldön játszik....

venember83 2023.10.16. 10:23:49

@GabeTR: nemzetközi eltiltásokról beszélünk.

MdewC 2023.10.16. 12:36:50

@venember83: értem, valóban nem árt az óvatosság, ezt továbbra sem vitatom. De amit írsz, az egy független múltbéli esemény és jelenleg semmilyen meccs manipulálásról nincs szó.

venember83 2023.10.16. 12:54:51

@MdewC: nincs, de megégette már magát Olaszország a fogadásokkal, így ezt most figyelmesebben kezelik. Ahogy a Juve b@szogatása is folyamatos a calciopoli meg a Szuperkupa óta. Az már viszont tényleg vicc, hogy a fogadóirodák hány kisebb bajnokságban szereplő csapatok mezét lepik el, hány fogadóirodás reklám megy le meccs közben, vagy éppen a Football Italia megnyitása után a cikkek mellett hány reklám irányít fogadóirodához. Magyarországon ez talán nem jellemző, de pl. a román bajnokság szponzorai között túlnyomórészt fogadóirodák vannak. De nem is olyan régen még az AC Milan mezén is bwin szerepelt, s a PL-ben is rémlik pár csapat, akit jelenleg is fogadóiroda támogat (West Ham és Betway?). Megértem, hogy elejét akarják venni a dolgoknak, főleg ha futballmeccsekről és illegális oldalakról van szó, és egyben azzal is egyetértek, hogy vicc és képmutatás az egész.

kidelpiero 2023.10.16. 14:37:50

@MdewC: ha egy patyolat csapat lennenk, akkor oke, azt mondanam h az egyik fiatal jatekosunk hulyesege volt. Jelenlegi szituban el kell takaritani a csapat kornyekerol. Ha valaha meg fiatal szurkolokat akarunk bevonzani, akkor az ilyen jatekosokkal szemben zero toleranciat kell bevezetni.

Jelenleg ha fuggetlen szurkolot kerdezel mi jut eszebe a Juverol, csak illegalis tevekenysegeket fog sorolni. Ott tartunk ha egy Inter szurkolo patkanyozza le a klubot, nem tudod megcafolni.

Ez a kis fika gyerek azert nem egy fiatalkori Del Piero, rohadtul nem bukik az elzavarasaval annyit a klub, minthogy evekig hallgassuk minden meccs utan, h vajon Fagioli mire rakta?

MdewC 2023.10.16. 15:14:00

@kidelpiero: egy interessel szemben bármit megcáfolok. :)

De értelek.

venember83 2023.10.16. 16:04:56

Agresti: Danilo combizomsérülés miatt kiesett megközelítőleg 20 napra.

Rikoo 2023.10.16. 18:13:05

@kidelpiero: Ha ilyen szinten közellenség lenne bármelyik klub, mint a Juventus, akkor akárhol előkerülhetnének ilyen információk. De egy PSG-nél sosem kerülhet nyilvánosság elé vagy a spanyol banki kluboknál.
Német maffiát sem kell félteni...

"Jelenleg ha fuggetlen szurkolot kerdezel mi jut eszebe a Juverol, csak illegalis tevekenysegeket fog sorolni."
Nagyon egyszerű a képlet, most nem az "európai klubszövetség elnöke" a klubunk elnöke, hanem konkrétan szinte nincs is senki. Ott rúgnak bele a klubba, ahol csak megtehetik, ahelyett hogy félnének tőlünk. Nincs semmi a kezünkben. Szerintem továbbra is várhatunk olyan információkat a következő hónapokban amire senki nem számít. Bármelyik játékosunkról kiderülhet bármi.
Nagyon meglepődnék, ha valamelyik milánói klub játékosa kerülne a nyilvánosság elé. Főleg kulcsjátékosa...
Egyik nap még 50 játékos lehet benne ezekben a fogadásokban, másik nap pedig már Fagioli a kulcsszereplője az egésznek.

Értem a Te oldalad is, de csak abból indulsz ki, ami nyilvánosság elé kerül. Korábban is lehettek ilyen dolgok a klubon belül, csak mindenki félt Agnelli befolyásától, hiszen a kilépéséig az egyik legmagasabb pozícióban volt Európában.
A legnagyobb sz@rkavaró országban van jelenleg kitéve a klub mindenféle támadásoknak...

Shyr Kahn 2023.10.16. 18:38:11

@kidelpiero: A problema a zero toleranciaval az, hogy nem gyakorolsz egyutterzest es megbocsatast. Ez olyan, mint azt mondani egy kereszteny hivonek, hogy ha X, Y, Z-t csinalja, akkor orokre a pokolban eg es nincs megbocsatas szamara. Ez egy rendkivul kegyetlen dontes, ami senkinek sem tesz jot. Sem a jatekosnak, sem a klubnak, sem a szurkoloknak. Felelemmel lehet fenyiteni, de a tul sok felelemnek joval nagyobb a negativ hatasa, mint az elonye... mint ahogyan a tortenelemben ezt mar lathattuk megannyi alkalommal. Egy tettre (ami X alkalommal tortent meg es itt X nem vegtelen szamossagot jelent nyilvan), ami lelkiismeretfurdalason es egyeb szenvedesen vezet keresztul egy emberi lenyt, miert akarsz meg tobb, a halalaig tarto buntetest szabni? Nem lesz egesz eleteben rajta ez mar eleve egy belyegkent?
Ezzel nem azt mondom, hogy barmifele buntetes nem lenne jogos szamara. Inkabb azt, hogy az empatia reszet kell kepezze a buntetesnek es figyelembe kell vennie, hogy egyensulyban levo dontes szulessen.
Nyilvan nem tudom, hogy az egyensuly pontosan mit kellene, hogy jelentsen, hiszen nem latom at, hogy Fagioli eseteben egy jatekszenvedelyrol van-e szo, vagy sem... es ha igen,. akkor az milyen melysegu.

kidelpiero 2023.10.16. 19:29:23

@Rikoo: persze értem amit mondasz, és nyilván a világ így működik, viszont az átlag szurkoló nem így gondolkozik. Elolvassa a híreket, megnézi a meccseket, szurkol... Ilyen hírek hallatán nem akarja majd megnézni a Juve meccseket...

Ezt a német maffiát többször olvasom nálad... Az emberekben viszont a német bundabotrány óta végrehajtott tisztogatás és lépéseknek köszönhetően a német klubokkal szemben van egyfajta bizalom szerintem. Őszinte leszek bennem is, elég csak összehasonlítani a Bayern és Juve gazdálkodását.

kidelpiero 2023.10.16. 19:37:05

@Shyr Kahn: húúú bocs én ennél jóval racionálisabb vagyok, a klub szempontjából nézem az eseményeket.. Ha döntési szerepem lenne a Juvénál a srácot kirúgnám és nem engedném a klub közelébe. Így cselekednék minden olyan játékossal/edzővel/ klub körüli szereplővel akinek a viselkedésének köszönhetően a klub megítélése jelentősen romlik.

Olyan mélyen van a klub jelenleg, hogy csupán az ilyen radikális lépések vezethetnek célra. A játékos lelki világát pedig jelen szituációban pont leszarnám.

Shyr Kahn 2023.10.16. 20:19:01

@kidelpiero: A klub nem ember, bar nyilvan sok embert szolgal ki, igy kotheto indirekte emberi eletekhez. Ezzel szemben Fagioli egy emberi eloleny, akinek joval felbecsulhetetlenebb az elete/erteke, mint a klubnak, aminek megvan az ara es nem szenved, ha megbelyegzik (csupan a hozza erosen kotheto/kotodo emberek). En ezt igy latom. A buntetes merteketol fuggetlenul a szurkolok mar megszenvedtek. A bosszu pedig nem valtoztat ezen.
Ahogyan irtam, az embereket lehet es kell is buntetni bizonyos keretet kozott, de nem hiszek abban, hogy egy elete vegeig tarto dontes (soha nem lehet tobbe Juventus jatekos), barkinek is pozitiv lenne. Azt vegkepp figyelembe kell venni, hogy teljes mertekben egyuttmukodo valaki, ami azt jelenti, hogy elismeri, hogy vetkezett es igyekszik helyrerakni a dolgot. Ezzel mellesleg a klubnak es a szurkoloknak is hasznal jelen pillanatban.
Minden ember valtozik. Ha ettol a hercehurcatol es eltiltastol beno a feje lagya (nem egy nap alatt valoszinu), akkor miert kellene eltiltani orokre a klubtol? Hogy mas klubban bizonyitson es adjon erteket? Nem ertek egyet az ilyen radikalis dontesekkel, mert nem erzem, hogy barmilyen szinten konstruktivak lennenek. Foleg nem egy embertarsunkkal szemben. Ha az empatia szempontjabol nezzuk, te sem lehetsz abban biztos, hogy nem csinalsz valami meggondolatlant a jovoben, ami nem embereleteket kovetel. Ha erre egy "orok idokre" torteno eltiltast kapnal, vajon mennyire erezned jogosnak? Foleg azutan, ha ez mar par ev utan is alaposan megvaltoztatna a pozitiv iranyba.

A klub erdeket nezheted, de pontosan ezert van baj az ultrakkal is. A klubot (egy ideat, elettelen dolgot) az emberek ele helyezik. Szomoru dolognak tartom ezt es sajnalom oket, hogy ennyire szemellenzovel latjak a vilagot.

Persze ezzel nem akarlak elitelni, hiszen nekem is sok mindenben ott van a szemellenzo es en sem vagyok egy centivel sem jobb bizonyos dolgok megiteleseben, mint te. En csupan szeretnek benned nemi egyutterzest ebreszteni Fagiolival szemben, mert ugy erzem, hogy barmi temakorben a radikalis dontes, helytelen dontes.

kidelpiero 2023.10.16. 21:16:56

@Shyr Kahn:
Ez nem bosszu,hanem jogos erdek.

Nem emberelet vs. klub letezesrol van szo. Hanem egy standard munkaltato vs hibazo munkavallalo esetrol. Vegleges lenne? Igen. A jatekos eletere/karrierjere vegzetes lenne? Nem.

A bun elismerese? Ugyan... Evekig lapitott, amikor meg kiderult, nyilvan a kisebb buntetesert megtett mindent. (Felenk csak patkanynak hivjak az ilyet)

Miert kene a Juventus haza tajarol vegleg eltuntetni? Mert ez egy jo alkalom lenne a klubnak arra h kialljanak, elismerjek h az elmult idoben sok botrany,bun,hiba kotheto a klubhoz es a klub kotelekeben levo emberekhez, de Andrea Agnelli eltiltasaval uj idoszamitas kezdodott, es a Juventus ezentul MINDEN-t megtesz hogy a szurkolok ismet buszken viselhessek a mezuket.

Szerintem ezt az empatia, bunosseg/buntetes dolgot eltulzod, nem azt mondtam h a focitol tiltsak el orokre, nyilvan nevetseges is lenne egy ilyen viszonylag aprobb ballepesert. Egyszeruen ha a Juventus helyre akarja allitani a regi renomejat, akkor jelen szituacioban meg kell ilyeneket tenni, "be kell aldozni par bunost".

Attilio79 2023.10.16. 21:26:34

@kidelpiero: Tudod, az a mókás, hogy Buffonnak is volt ilyen ügye, ha jól emlékszem...

kidelpiero 2023.10.16. 21:59:36

@Attilio79: ugy tudom akkoriban masok voltak az erre vonatkozo szabalyok, ezert fel is mentettek. Fagioli konkretan elismerte a bunosseget.

Egy balhementes idoszakban azt mondanam, ki is allhatna mellette a klub es az eltiltas utan jojjon vissza. Ez viszont sztem mas idoszak...

Attilio79 2023.10.16. 22:42:31

@kidelpiero: Szerintem pont az a lényeg, hogy Fagioli a Juve neveltje 2015 óta, ha érte nem állunk ki, akkor rég rossz úton járunk!
Igazából még most sem tudhatjuk, hogy szenvedély betegség vagy anyagi okok, esetleg zsarolás stb. állhat a háttérben, nem szabad egyből lesöpörni a dolgot.

Rikoo 2023.10.16. 22:51:53

@kidelpiero: "viszont az átlag szurkoló nem így gondolkozik"
Én őszintén mondom, hogy fogalmam sincs, hogyan gondolkozik egy átlagos szurkoló. De akkor ennyi erővel bármilyen állítást elhisz, amikor támadják a klubot?

"Ilyen hírek hallatán nem akarja majd megnézni a Juve meccseket..."
Szerintem van most bőven elég problémája a klubnak, amikor minden felől jönnek a támadások. Nem véletlenül többnyire jogi alakok alkotják a vezetőséget.

"Őszinte leszek bennem is, elég csak összehasonlítani a Bayern és Juve gazdálkodását."
Teljesen lerabolják a piacot különböző módszerekkel. Pont a Bayern a tökéletes példa. A Hoeness féle társaság európai szinten az egyik legsimlisebb. Csodálkozom, hogy egyáltalán másfél évre lecsukták, mert az ilyen emberek mindig elkerülik a büntetésüket.
Utálom azt az általánosítást is, hogy a németek milyen tiszták és precízek. Inkább ne általánosítson senki, főleg ha valaki esetleg benne van az üzleti életben. Na mindegy, nekem annyira nincs jó tapasztalatom.

Rikoo 2023.10.16. 22:58:47

@kidelpiero: Fagioli 40-50 milliós piaci értékkel rendelkezik. 5 év alatt sikerült vagy 600-700 milliós mínuszt összehozni. Miért lenne a klubnak érdeke az egyik legértékesebb játékosának felbontania a szerződését?
Ráadásul mindenáron be kell jutnunk a BL-be az emelt bevételek miatt. Erősen kétlem, hogy Nicolussi Caviglia tudna ilyen szinten játszani. Így is botrány gyenge sokszor a középpálya.
Fagioli tavaly a Serie A legjobb U23 alatti játékosa lett. Az ilyen játékosokat meg kell védeni minden külső támadástól!

MdewC 2023.10.17. 01:17:26

Csak zárójelben megjegyzem (qrva jók a kommentek). :)

Büszke vagyok rátok.

@kidelpiero: hidd el teljesen megértelek. A Srácok ugyanakkor nagyon fontos és jó dolgokat mondanak.

Juve!

kidelpiero 2023.10.17. 03:03:36

@MdewC: valoszinuleg igen, es megkockaztatom h meg igazuk is van. Sztem egyszeruen csak besokalltam. :)

venember83 2023.10.17. 05:51:27

Albanese: Fagioli képviselői és az ügyészek megállapodásra jutottak tegnap, 7-8 hónapos eltiltás várható.

venember83 2023.10.17. 17:08:26

A Sky szerint héthónapos eltiltást kapott Fagioli.

MdewC 2023.10.17. 19:53:10

@venember83: Hatalmas pofont neki, qrva ideges vagyok rá, legalább 1 évvel vissza vetette a remekül induló karrierjét.

Plusz elcseszte a renoméját.

Korrekt amúgy a 7 hónap, remélem erősebben tér vissza, de haragszom rá.

Juve!

SuperTrezi 2023.10.17. 20:26:57

A jövő szezonra való felkészülést már együtt kezdheti majd a csapattal. Egyébként a fene azt a hülye fejét! :(

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása