Ügynöke szerint a Juventusnak nem kellene feláldoznia Soulét

soule_matias_frosinone_1.jpgA Juventus argentin tehetsége, Matías Soulé kölcsönben a Frosinone együttesénél tölti a szezont, s egyelőre remek formát mutat, tegnapi gólja egy pontot hozott új csapatának a Fiorentina elleni, 1:1-es döntetlennel záruló találkozón.

"Először is a Juventusról van szó. Egy top klub, így természetes, hogy mindig tapasztalt játékosokat keresnek, akik fontos szerepet töltenek be élvonalbeli csapatoknál. Berardi kiváló játékos, természetes, hogy a Juventus követi őt jövő nyárra." - mondta ügyfele helyzetéről Soulé ügynöke, Martin Guastadisegno a Tuttomercatoweb munkatársának nyilatkozva.

"A következőkben azonban Soulé ügynökeként fogok beszélni. A Juvénak szerződése van egy játékossal, aki csaknem tíz évvel fiatalabb Berardinál, s nem kellene feláldozni. Soulé olyan játékos, aki már ismeri a környezetet és minden mást a csapat körül.

Bizonyosan módosíthatnák a fizetését és a szerződés hosszát. Ugyanakkor szeptemberben járunk. Először is reménykednünk kell abban, hogy végigjátssza a szezont, s utána megszületnek a döntések. Nem volna felelősségteljes részemről, ha ennyire előre gondolkodnék pillanatnyilag, megértem, hogy a klubnak fejlődnie kell, s meg kell keresnie a megfelelő opciókat az átigazolási piacon.

Az év végén talán a Juventus úgy dönt, hogy nem lép Berardiért, s Souléra összpontosít, vagy komoly ajánlatokat kapunk, amelyeket fontolóra kell venni. Meglátjuk."

A beszélgetés során szó esett Guastadisegno egy másik ügyfeléről, Facundo Gonzálezről is, aki számára eddig nem éppen a várakozások szerint alakul a Sampdoriánál töltött kölcsön.

"Nagyon aggódom, mert a Sampdoria nem az ígéretének megfelelően cselekedett. Sok csapat volt a Serie A-ból, aki őt akarta, de a Sampdoria ötvenszer hívott bennünket, s azt mondta, hogy játszatni akarja, így nagyon csalódott vagyok, mert nem szeretem, amikor mondanak nekem valamit, majd más történik. 

Tisztelem az összes játékost, de úgy hiszem, hogy Facundo megérdemli, hogy játsszon. Meglátjuk, mi történik, a Sampdoria olyan választás volt, amelyet úgy hoztunk, hogy beszéltünk az edzővel, az igazgatóval, s azt ígérték, hogy játszani fog. Nagyon kíváncsi vagyok, s várom, hogy mi fog történni. Még a Juventus is meglepődött, mert több játékidőre számítottak.

Természetesen a Juventus egyáltalán nem akarja, hogy ott maradjon. Nem értem, hogy miért akartak ilyen kitartóan egy játékost, akit aztán nem engednek játszani. Tíz nappal ezelőtt beszéltem a Sampdoriával, s azt mondták, hogy fiatal, s játszani fog.

Azonban ha így folytatódik, decemberben visszatér a Juventushoz, vagy talán máshová megy. Dühös vagyok amiatt, ahogyan a dolgok alakulnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr818224615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

west30 2023.09.29. 21:13:00

A mostani edzonkkel nincs elore ut.Meg most is Berardikkal es Højbjergekkel tervez,amikor teljesen mas vonalat kellene mar eroltetni.Thuram es Samardzic fele igazolasokba kellene fektetni,valamint van 4 tehetseges jatekosunk a szelen is Chiesa,Soule,Iling,Yildiz szemelyeben.Nyilvan nem minden fiatalunk fog bevallni,de a mostani toporgas egy helyben elfogadhatatlan.Valtozas kell,olyan edzo aki mas felfogassal all a dolgokhoz.

Juvebest 2023.09.29. 22:02:50

Allegri mindig is a tapasztalt játékosokban fog bízni. Üditő kivétel Fagioli aki élt is a bizalommal, és Miretti aki kevésbé. Kostic is többet fog játszani Ilingnél. Soulé egy 3 támadós formációban hasznos a mi mesterünk viszont a 3 támadós játékot csak hírböl ismeri, sajnos.

Bundesz 2023.10.01. 18:00:48

@west30: Az a baj, valamiért ragaszkodnak hozzá. Pedig ebből semmi sem lesz már, egyszerűen felfoghatatlan!? Én már nem is ábrándozom, hogy hamarosan jön valaki a helyére...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása