A mercato utolsó napjaiban még érkezhet Berardi?

kostic_filip_felkeszules_usa.jpgGiovanni Albanese hírei szerint a Juventus megválhat az előző szezon gólpassz felelősétől, Filip Kostić távozhat 15 millió euróért, s ebben az esetben az Öreg Hölgy megszerezheti Domenico Berardit.

A SportMediaset szerint a Sevilla 20 millió eurós ajánlatot küldött Moise Kean ügyében, de a Juventus 30 millió eurót kér a csatárért, és amennyiben sikerül megállapodásra jutni, a torinói klub gyorsan lezárhatja Domenico Berardi ügyét is.

A Corriere dello Sport arról számolt be, hogy Domenico Berardi bízik Cristiano Giuntoliban, és hogy a torinói sportigazgató meg tudja győzni Giovanni Carnevalit. Egyelőre a Sassuolo és a Juventus álláspontjait tízmillió euró választja el, és a támadó reméli, hogy a mercato utolsó napjaiban sikerül a Juventushoz csatlakozni.

Gianluca Di Marzio arról tájékoztatott, hogy Emil Holmot is szeretné szerződtetni. Ha Matías Soulé vagy Samuel Iling-Junior távozik, a bianconero klub szerződtetheti a svéd jobbhátvédet.

Nicolò Schira Kaio Jorge várható kölcsönéről írt, a támadó a Frosinonéhez csatlakozhat, a felek a megállapodás végső szakaszánál tartanak.

Gianluca Di Marzio az Union Berlin és Leonardo Bonucci kapcsolatáról írt, kapcsolatfelvétel volt a felek között, a Lazióval kapcsolatban pedig az egyeztetés szünetel. Amennyiben a dolgok nem változnak, Leonardo Bonucci a következő napokban Németországba igazoljat.

Gianluca Di Marzio egy másik távozóról írt, Facundo González a Sampdoriánál tanulhatja az olasz futball fortélyait, a fiatal spanyol védő sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton.

A francia L'Équipe arról írt, hogy a Juventus hivatalos ajánlatot küldött a Borussia Dortmund középpályásáért, Abdoulaye Kamara kölcsönben csatlakozhat az Öreg Hölgyhöz opcionális kivásárlási joggal.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3718198199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2023.08.21. 22:59:53

Mivel fogalmatlan focigyilkos az edző, így nem csoda, hogy Kostictól szabadulna, hisz tisztán látszik, hogy belőle nem fog tudni védőt faragni, nem is való oda, használni meg nem tudja. Óriási herdálás.
Bár nagyon sokan mindig szidják itt Keant, én nagyon kedvelem, szerintem nagyon sokat fejlődött. Sosem lesz igazán gyors, de gyorsult. Technikásabb, labdabiztosabb is lett, fizikálisan meg brutlisan felfejlődött. Tavalyi szezonban is igen fontos mérkőzéseken lőtte a góljai többségét, sok pontot szerzett/mentett. Ilyen szinten ennyiért kár lenne elherdálni, a 20 milliós ajánlat meg egyenesen nevetséges, bár nem csoda, hogy az anyagi csőd szélén álló Sevillától csak ennyire telik.
Hogy a bevételeket meg Berardi-ra költsük, aki jószándékkal ér 15 milliót maximum, egyenesen vérlázító.
Az is elég agyhalott egy transzfernek tűnik, hogy megvárlunk csak azért egy fiatal tehetségtől, Souletől vagy pláne Ilingtől, hogy egy ugyanolyan tehetséget vegyünk belőle, akiből szintúgy lehet bármi. Semmi értelme.
Lehet inkább ki kéne baxni egy Sándort, egy homály Locatellit, egy semmitérő McKenniet, de akár hosszabbítani se kellett volna a fransziával.
Bonucci jó lenne, ha már eltakarodna, már minden méltóságát is sikeresen leadta, nem tudta normálisan intézni, nevetséges, aljas, sumák.
Annak kifejezetten örülök, hogy Kaio Jorge elég jó volt az előszezonban és ahelyett, hogy adnánk neki lehetősége, hátha, kölcsön adjuk valami kis favágó csapathoz. Ugyanezt gondolom mondjuk Facundo Gonzálezről is.
Bár ezek csak pletykák, így nem hergelem magam rajta, mert a végbement üzleteket tekintve egyelőre elégedett vagyok Giuntoli munkájával és a mercatoval.

rabsic02 2023.08.22. 06:37:36

@Wizzurah: +1 Gyakorlatilag elherdáljuk azokat a játékosokat, akik még fejlődni képesek, csak azért hogy kidobjunk olyanokért zsetont, akik középcsapatokban valamelyest kitűntek.
Ha nem ebben az évben dobjuk be a mélyvízbe a fiatalokat, akkor mikor??!!!
Illing Jr. 1 év múlva 3x-4x ennyit fog érni.
Berardi mit tud hozzátenni ehhez a játékhoz??!!!

JeetTrader 2023.08.22. 07:47:08

Érdemes arra gondolni h idén bárki távozhat akiért jön be értelmes ajánlat. Még mindig nagyon sok játékosunk van! Ha fiatal és nem tudja a kezdőbe küzdeni magát akkor megreked a fejlődése, akármekkora tehetség is! Így jobban jár ha végleg vagy kölcsönbe távozik.
Berardival nem tudok mit kezdeni...elvileg egy 343 esetén lehetne értelme. Várjuk ki a végét. Kosticert nem fájna a szívem de nem örülnék ha távozna. McKenny viszont mehetne nem tudom mit látnak benne.

venember83 2023.08.22. 07:57:08

@JeetTrader: de ha sok a játékos, és ez vitathatatlan, akkor egyik távozásával plusz Berardi érkezésével a helyzet változatlan. Többeket kellene elpasszolni.

Leram7 2023.08.22. 10:39:01

Kean - Berardi vagy egy McKennie - Samardzic, esetleg egy Kostic - Holm cserék, vételek felvelé vinnék a keret képességét, mégha nem is azonosak a posztok.
Esetleg még Kosticban látok valamit, de ő meg már lassan 31, így értelmes pénzt még most talán kapunk érte.

Samardzic nagyon kéne, Marotta is akarta, ami jó jel.

@JeetTrader: McKennieben sajnos semmit nem látnak, ezért van még itt. Fiatal, erős, de mégis gyenge.

Del Pybala 2023.08.22. 11:06:09

Amig Locatelli jatszik addig a kp gyenge fog maradni barmit is csinalunk...

Type-R 2023.08.22. 22:20:38

Sandro helyett vegyünk már valakit!!!

Juvino 2023.08.23. 02:10:42

Ja, akkor most megis elado Berardi? Milyen meglepetes!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3384) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4157) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása