Agresti: „Fontos hét következik a Juve számára”

gatti_federico_unnepel_vlahoviccsal.jpgRomeo Agresti YouTube-bejelentkezésekben osztotta meg értesüléseit a jövő hét várható történéseit illetően, és az újságíró több távozóra számít.

„A híreken túl van egy olyan érzésem, hogy Dušan Vlahović nagyszerűen érzi magát Torinóban, legyen szó a környezetről, a klubról és a csapattársakról. Őszintén mondhatom, hogy nem egy távozni kívánó futballistát látok benne. Ugyanakkor adott a piac dinamikája, ha a Juventus és a Chelsea megegyezésre jut, bizonyosan Dušan is meg fog egyezni az angol klubbal, hisz a Premier League-ről és a Chelsea-ről van szó.

Hétfőtől egyértelműbben láthatjuk majd, hogy a Juventus és a Chelsea megmarad csak a szavaknál, vagy tettek is lesznek Dušan Vlahović és Romelu Lukaku cseréje ügyében.

A Juventus számára alapvető hét veszi kezdetét, először is nagyon fontos lesz megtudni, hogy megvalósul-e a csatárcsere, véleményem szerint több minden kiderülhet. Továbbra is eltérő a klubok álláspontja, és ez a Juventusnak tudható be, de a londoni együttesnek is döntenie kell technikai kérdésekben, és várhatóan Mauricio Pochettinóé lesz az utolsó szó.

Ami egyértelműnek tűnik, hogy a keret megvékonyodik a héten. Lényegében Marley Aké az Udineséhez távozik, ez szinte már bizonyosos, hétfőn vagy kedden az utolsó részletek is tisztázódnak. Ezen kívül lesz egy egyeztetés a Salernitanával Milánóban, a campaniai klub szívesen fogadná Hans Nicolussi Cavigliát, de elsőbbséget élvez Fabio Miretti ügye. Meglátjuk, hogy akár három játékos is a Salernitanához kerül-e, mivel Facundo González iránt is érdeklődik a Salernitana.

A Genoa továbbra is nyomást fejt ki Koni De Winter kapcsán, egy kölcsönszerződés keretében igazolhat a játékos a Genoához, amely klub adott feltételek esetén kötelezően ki kellene vásárolja a belga védőt a Juventustól. Ezen kívül adott még Matías Soulé ügye, a Feyenoord érdeklődését nem követték tettek, és felmerült a Bayer Leverkusen is opcióként. Az argentin játékost az ügynöke szeretné másik klubhoz vinni a több játéklehetőség miatt. Végül pedig Denis Zakaria helyzete, a középpályást a Monaco szeretné leigazolni, a Juventus tájékoztatta úgy a hercegségbeli klubot, mint a játékos ügynökét, hogy a svájci középpályás ára 20 millió euró.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2118187193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventina7 2023.08.06. 15:17:44

Olyan szinten idegbe tud hozni ez a Vlahovic-Lukaku téma mikor olvasok róla…

Ethan Hunt 2023.08.06. 15:35:46

"„A híreken túl van egy olyan érzésem, hogy Dušan Vlahović nagyszerűen érzi magát Torinóban, legyen szó a környezetről, a klubról és a csapattársakról. Őszintén mondhatom, hogy nem egy távozni kívánó futballistát látok benne."

Az ilyeneken azért lehidal az ember... :D Adott valaki, aki totál ott van a klub körül és feltételezzük, hogy megbízhatóbb füleseket kap az átlag firkásznál vagy mint mi, akik kénytelenek a sok szemétből kimazsolázni azokat, aminek realitása lehet, de hogy valakinek ennyire ne legyen önálló gondolata, elképzelése a Juventus dolgairól (hogy mit miért kell csinálni) ilyen közeli emberként, az egyszerre félelmetes és szánalmas is szerintem...

venember83 2023.08.06. 15:58:43

@Ethan Hunt: gondolom, hogy a klub érdekeit kell szolgálja olykor, pl. Vlaho nem akar távozni, kivéve ha sokat fizetnek a Juventusnak s a játékosnak. Nem gondolom, hogy naiv és/vagy buta lenne Agresti, csak olykor megkapja az előnyök (belsős infók) mellé a hátrányokat is (piac befolyásolása adott irányba).

GioTrap 2023.08.06. 17:05:16

@Juventina7: Szögezzük le, hogy ki nem állhatom Lukakut, mielőtt amiatt tamadnátok hogy szeretném hogy jöjjön. Viszont az előző szezonban bebizonyosodott, hogy ha az a csapat játszik mögötte mint eddig akkor Ő nem passzol ehhez a kerethez. Ha jobban feltojuk a középpályát hogy több támogatást kapjon akkor átfutnak a csapaton és kapjuk sorban a gólokat, ha pedig hozzuk a stabil játékot 8 játékossal a labda mögött akkor nem kapunk gólt viszont Vlahovic alkalmatlan arra hogy megtartsa a labdát, tiszta helyzetben nem tudja átvenni labdát, a védők akár a legrosszabb is megeszi. Lukaku erre viszont képes ezért akarja? Allegri(ez persze nem biztos lehet hogy a Chelsea akár igy szabadulni tőle). Én nem adnám el Vlahot viszont erősiteném a védelmet hogy a középpálya jobban tudja támogatni. Persze lehet erre sem lesz szükség ha Chiesa és Pogba visszatér valaha. Fiorban azért volt jobb Vlahovic mert az csak egy gyenge középcsapat volt és nem volt fontos a stabil védekezés ez viszont látszott az eredmények, pont mennyiségben is

GioTrap 2023.08.06. 17:06:33

@Juventina7: Az elején Vlahovicról írtam csak kimaradt a mondatból

Ethan Hunt 2023.08.06. 17:07:02

@venember83: Igazad lehet, csak akkor a klub illetékesei végtelenül ostobák, ha azt hiszik, hogy az Agresti szájába adott zöldséggel majd jól félrevezetik a potenciális vevőket, akik majd biztos inkább Romeo gondolatainak fognak hinni és nem a minden félév után nyilvánosságra kerülő keserű pénzügyi jelentéseinknek... Egyik verzió jobb, mint a másik! :D

Arra mindenesetre teljesen alkalmas ez a hozzáállás, hogy a szurkolókat totál megvezessék, akik aztán legalább szidják őket mindenhol a döntéseikért, csak sajnos ez a feszültség nem generál pozitív hozadékot (nagyobb nézőszám, több mezeladás), viszont remekül lehet podcastekben pofázni arról, hogy mindenki mekkora hülye. Bravó!

Del Pybala 2023.08.06. 17:41:23

Ha leigazoljuk lukakut akkor ez az uj vezetoseg ugyanannyira retardalt mint az elottuk levok.

kidelpiero 2023.08.06. 17:53:04

Annyi hir van mar errol a Lukaku uzletrol, hogy biztos hogy nem valosul meg.

Ethan Hunt 2023.08.06. 18:19:10

@kidelpiero: Rengeteg idő van még az átigazolási időszakból és szerintem nem Vlahovic vagy Lukaku sorsa a meghatározó, hanem Mbappé-é meg Kane-é elsődlegesen, de egyébként azt írták, hogy holnaptól lesznek új fejlemények a minket érintő kérdésben...

@Del Pybala: Egy ilyen döntés csak arra lenne bizonyíték, hogy Allegri posztja egyelőre szilárd és az átigazolások kapcsán szerzett jogai még megvannak...

JeetTrader 2023.08.06. 19:02:32

Én azt gondolom h a Vlaho/Lukaku csere nem egy dimenziós. Adott egy nehéz anyagi helyzet egy olyan szezonnal előttünk amely során nem lesz EU kupa szereplés. Emberi pénz 3 játékosért tudnánk kapni ezek közül egyedül Vlahoert van valamennyire érdeklődés. Ezen tényezők menten (üres pénztárca, no EU kupa) nem elég h kevés játékos jöhet szóba (mert mondjuk Allegri jatekrendszer szintén nem a legvonzóbb bármely csatár számára ) , de még az adott csatár is kétszer átgondolja akár e ide jönni.

Nem, nem szeretném én sem h idejöjjön Lukaku de azt azért mondjuk feltételezem h tisztában vannak a jelenlegi lehetőségeinkkel és ha úgy gondolják ez egy jó deal akkor elfogadom a döntésüket...úgysem tehetek mást...legfeljebb nem nézem a meccseinket, amit meg úgysem fogok megtenni. Akármi lesz is remélem h a legjobb szenario valósul meg a csapat jövőjének szempontjából.

2023.08.06. 21:26:48

Abban lehet bízni, hogy nem jön össze a csere. A Bayern be fog rágni Levyre, mert már a mostani 100 milliós ajánlatra nem is válaszolt a paraszt, el is utazott Amerikába. Remélem tökös lesz a német csapat, és leszarja Kanet, és beugrik Vlahora. Neki is szimpibb lenne a Bayernbe menni, mint a fos cselszibe. Mbappe se biztos, hogy megy most a Reálba, mert már ott is idegesek a szappanopera miatt, szóval a legnagyobb reményem, hogy 1 évre (mert utána "ingyen" leigazolhatják a szóban forgó franciát) kölcsönvennék Vlahot. Aztán jönne haza jövőre. És akkor nem kell ide bunkaku.
Ha meg a PSG mégis megvenné, a Reál is akarná, és a Bayern is, még a végén kialkudhatnánk egy veretős összeget amiért nem sírnánk, hogy elmegy.
Na ezek a pozitív hozzáállás reményei:):)

Marci04 2023.08.06. 22:09:05

@LacaGLJuve: Nekem az a pozitív hozzáállás hogy Vlahovic marad, nem sérül le, és k*rva jól fog teljesíteni. Lehet kevés rá az esély, de a hozzáállásom pozitív ;)

Juvino 2023.08.06. 22:31:33

@LacaGLJuve: En csak attol felek,h ha nem a Chealsevel boltoljuk el Vlahot, mi akkor is megvesszuk Lukakut a kapott penzbol.

JuveMI 2023.08.06. 23:07:45

Tisztelt sorstársaim! Valóban többtényezős Vlahovic helyzete... ugye az anyagiak, a teljesítmény, a játékstílus... DE!... sajnos én nem igazán érzem, hogy meg akarnánk tartani... pedig nem mostanában lesz még egy ilyen kvalitású csatárunk (ő egy klasszikus, régi vágású, van Nistelrooy-mintájú, lóarcú, tank-9-es... nálam ez a minta a csatárok netovábbja)... nagyon át kellene gondolni, hogy elb@szunk-e egy ilyen "Fender Stratocaster-t", mert meg fogjuk bánni! Attól, hogy Allegri nem tud játszani ilyen 'hangszeren', attól még értékes! Ha megnézzük a modern futball irányzatait... bizony lépten-nyomon visszaköszön, hogy a 'lóarcú T-34-es' kell a top kluboknak, mert erre vezet a kiút a hátul passzolgatós, dögunalmas sablonból... pl. Lewandowski, Kane, Haaland, Hojlund... szóval reménykedem, hogy változás áll be a felfogásban, vagy nem kel el a 'paripa'!

JeetTrader 2023.08.07. 00:39:44

@JuveMI: sztem el senki nem akarná adni de ha jól rémlik valahonnan össze kell tákolni valahogy 80 Milla bevételt. Na most szép és jó h se Chiesa se Vlaho nem akar menni de ők lennének az egyetlenek akikkel ez reálisan elérhető...a többiekert nem h látható lóvét, de még csak érdeklődést sem kapunk...ez a nagy büdös helyzet.
Volt pletyka arról is h esetleg betol Elkan 80millat...megint...de akkor itt most meg is áll a mercato és az apraja kerül valahogy lefaragasra.
Azaz akármi is lesz sajna ezúttal nem azt kell nézni h hogy leszünk erősebbek új igazolással, hanem h leszünk a negyedik helyért versenyképesek a jelenlegi kerettel (melyből így is komoly lefaragas kell hisz 40 játékossal nem vághatunk neki egy egy frontos szezonnak), mínusz egy meghatározó játékos ugyanis nem hiszem h kapunk 80 Milla ajándékot Elkanntol...

Ethan Hunt 2023.08.07. 00:46:32

@JuveMI: "Valóban többtényezős Vlahovic helyzete... ugye az anyagiak, a teljesítmény, a játékstílus... DE!... sajnos én nem igazán érzem, hogy meg akarnánk tartani..."

Csak egyetlen tényező van: az anyagiak! Azzal, hogy nincs BL, kiesik 90-100 millió euró bevételünk ebben a szezonban és nem tudjuk ezt a hiányt máshogy kompenzálni, csak játékoseladással. A klub most is veszteséget termel és újra el van adósodva a féléves adatok szerint. Nincs választása a vezetőségnek! (Arra van, hogy kit hoznak helyette, de az nem opció, hogy nem adjuk el!) Ezt kell megérteni...

Legalább egy értékes és több kisebb értékkel bíró játékosunkat is el kell adni! Vlahovic eladása lenne a legkézenfekvőbb, mert az ő amortizációja a legnagyobb és mivel kiemelt fontosságú a posztja, így van rá kereslet is.

Del Pybala 2023.08.07. 01:30:54

@Ethan Hunt: nagyon kell a 80 milko hogy 40 et egybol egy 30 eves lecsuszott zsoldos retardaltra koltsunk...

venember83 2023.08.07. 06:29:51

@Del Pybala: a könyvelés ilyen szempontból brutális tud lenni.

2023.08.07. 09:12:47

@Marci04: Ez a csúcs pozitív jövő:)

2023.08.07. 09:14:26

@Juvino: Akkor fogok csak Juve meccset nézni, ha nem lesz valamiért a csapatban. Majd nézem a Laziot helyette. Nem veszi be a gyomrom ezt.

Thuglife! 2023.08.07. 09:55:21

@LacaGLJuve: bennem is valami ilyesmi formálódik.

Ethan Hunt 2023.08.07. 16:01:22

@Del Pybala: Az eladások és a vételek máshogy számolódnak el a könyvelésben, ezért lehet még olyan siralmas pénzügyi helyzetben is komoly összegekért vásárolgatni, mint amilyen a miénk...

Azt, hogy Vlahovic helyett nem Lukakut kéne megvenni, erről Allegrit kéne meggyőznöd, bár nemigen sikerülne, mert őt abszolút nem érdekli, hogy a klub számára milyen gazdasági következményekkel jár a belga szerződtetése. Ezért nem szabad soha megengedni, hogy az edző beleszóljon a konkrét igazolásokba, legfeljebb megkérdezni tőle, hogy milyen típusú játékosra van szüksége...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása