A Juve kivár SMS ügyében

milinkovic-savic_sergej_lazio_csk-szalaggal_bajnokin.jpgA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint úgy Massimiliano Allegri, mint a vezetőség egyetért Sergej Milinković-Savić kérdésében, aki minőségi ugrást jelentene a Juventus számára. Idén nyáron jó esély lehet a megszerzésére, a Juventus a pletykák szerint próbálkozni fog, ám türelmesen, mert a bianconero székházban abban reménykednek, hogy a nyár előrehaladtával a Lazio által megfogalmazott 40 millió eurós ár csökkenni fog, illetve a Juventusnak értékesítenie is kell ahhoz, hogy szerződtethesse a szerb középpályást.

Alfredo Pedullà úgy értesült, hogy a szerb középpályás a Juventushoz akar szerződni, és a bianconero klub a középpályásért elengedheti Nicolò Rovellát és Luca Pellegrinit, ám ezen kívül az összegben is meg kell egyezniük a feleknek. Mindeddig nem érkeztek ajánlatok külföldről, és a szerződéshosszabbítás tekintetében sem történtek előrelépések. A Lazio semmiképpen sem szeretné elveszíteni a játékost a szerződés lejártával nulla euróért.

A Sky Sport viszont úgy tudja, hogy Sergej Milinković-Savić csalódott a Juve habozásában, és ezért már nem határolódik el teljesen egy esetleges szerződéshosszabbítástól.

A középpálya tekintetében tegnap jó hírek kaptak szárnyra, Mirko Nicolino arról számolt be, hogy Paul Pogba nagyszerű eredményeket produkált a J Medicalnál megejtett orvosi vizsgálatokon, ezért a Juventus abban reménykedik, hogy a személyre szabott munka nyomán a francia középpályás jó formában vághat neki a szezonnak.

Nicolò Schira értesülései szerint Emil Holm nyáron válthat, és jelenleg a védőért a versenyt a Juventus és az Atalanta vezeti.

Romeo Agresti friss hírekkel szolgált, miután az elmúlt napokban felmerül, hogy Giovanni Manna Londonba látogat több játékos ügyében is, és az olasz újságíró szerint nem lesz londoni utazás, a Juventus telekonferenciákat tervez annak kiderítéséhez, hogy mennyire megvalósíthatók az adott ügyletek, így például Denis Zakaria értékesítése a West Hamnek.

Az ESPN beszámolója szerint Weston McKennie visszaigazolhat a német bajnokságba, a Borussia Dortmund képviselőivel egyeztet a nyáron várhatóan távozó középpályás.

A Marca beszámolója szerint Massimiliano Allegri szeretné keretében tudni Nahuel Molinát, az Atlético Madrid futballistáját, aki az Udinesében már bizonyított jobbhátvédként. Az egyetlen probléma a játékos átigazolási díja lehet, a pletykák szerint 90 millió euróért vásárolható ki a szerződéséből a 25 éves argentin.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3018160292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2023.07.05. 09:44:40

A cikkbe nem írtam bele, mert szerintem kacsa, de egyes torinói pletykák szerint Giuntoli érkezésével Bonu távozni fog. Mármint most nyáron.

GioTrap 2023.07.05. 09:46:42

Tudom nem nagyon láttuk még Rovella játékát Juve mezben,de akkor inkább Savic maradjon ahol van a be kell érte áldozni az Olaszt

Del Pybala 2023.07.05. 09:59:55

@GioTrap: inkabb a rohadt gyenge locatellit adjuk erte mint Rovellat

GioTrap 2023.07.05. 10:01:16

@venember83: Végre valami jó hír! Scalvini esetleg?

GioTrap 2023.07.05. 10:01:49

@Del Pybala: Ritkán de most 100%-ban egyetértünk

Thuglife! 2023.07.05. 10:32:46

@GioTrap: szerintem meg ha akarunk valamit még elérni a világ futballjában nem csak olaszban bejutni a 4-be és ezt sikerként eladni akkor el kellene már felejteni azt a kurva regista posztot!
Volt már világklasszisunk is azon a poszton nem egy zöldfülű gyerek,mégsem nyertünk egy korszakos csapat ellen.pedig akkor a többi poszton is jó játékosaink voltak.
A registának leáldozott.és nem is jön újra divatba,mert ugyanúgy ahogy pl egy kapusnak nem lehet hazaadni és az nem veheti fel a labdát hanem lábbal beavatkozik a játékba,ugyanakkora változást hozott a futballba az hogy aki nyerni akar(trófeát,nem csak a 4-ben végezni meg a BL nyolcaddöntőben.)annak le kell támadni az ellenfél térfelén!mert ez óriási előny egy csapatnak amelyik ezt tudja és nagy hátrány annak akit folyton letámadnak és nem tudja kihozni a labdát.

GioTrap 2023.07.05. 10:38:52

@Thuglife!: Ez most komoly? Rovella simán Rodrigo posztján játszik aki a City legjobb és legfontosabb játékosa. De ugyanígy volt Casemiro, Busqetz,Kante. Legtöbb csapat erre a posztra keres játékost, hívjuk azt Risenak,Enzonak,Caicedonak Tonalinak

venember83 2023.07.05. 10:52:25

@GioTrap: a rendkívül megbízható Tuttomercatoweb számolt be pár napja némi fejleményről Scalvini kapcsán, eszerint a Juve már nem tekinti őt célpontnak.

GioTrap 2023.07.05. 10:55:00

@venember83: Magas az ára? Idény nyáron Atalanta nagyon akar szakítani. Mondjuk van jópár piacképes játékosa

Thuglife! 2023.07.05. 11:05:12

@GioTrap: érdekes hogy kiket hasonlítasz hozzá,és hogy szerinted ugyanaz a poszt és felfogás angliában és spanyolországban mint olaszban.

GioTrap 2023.07.05. 11:13:35

@Thuglife!: Ha valakit 6os poszton akarsz játszatni teljesen mindegy hol vagy. Már egyik sem a régen ütköző középpályásnak nevezett játékos. Jó labdaszerzésben és általában rövid passzokkal operálnak. Pirlo csak egy volt és ő volt igazi regista. Miért kellene Rovellát annak hívni ha közepén visszavontan játszik.

GioTrap 2023.07.05. 11:48:45

Amúgy nagyon érdekes, hogy a nagy Lazio szurkoló Méhes Gábor örülne ha távozna SmS a Lazioból

bianconeri81 2023.07.05. 12:16:15

Amennyiben Rovella zöldfülü gyerek, akkor Sms milyen jelzőre méltó?
Molinát országon belül nem hozták kb harmadáért...
Frattesi 40 körüli összegért volt hallható ide, aztán 25-ért vitte az Inter 2,8-as fizuval.
Nem hiszem,hogy Locatelli a probléma...

Thuglife! 2023.07.05. 12:44:47

@GioTrap: mert nálunk a középpályát kötné össze a védelemmel.((Casemiro pl pont ütköző)míg más országokban a kp közepén ,vagy védelmet köt össze támadókkal ami igencsak felgyorsítja a játékot.persze ehhez olyan fizikumú játékos kell.ha már fizikum...
2 ilyen gyerektestű bőven elég a kp-ra mint Miretti meg Fagioli.és ugyanúgy le lenne hordva minden szarnak néhány meccs után mint a többi fiatal.csak lenne egy újabb olyan játékos a posztjából is adódóan aki kapu felé se néz.
Én egyértelműen beáldoznám őt mert Savic most a leginkább elérhető,ilyen szintű fiatalunk meg reménykedjünk benne hogy még akad nálunk.
A másik témádhoz is hozzászólnék ha nem bánod.szerintem mi is sokan untuk már hogy Dybalát minden évben szóba hozták valakivel,és ő nem sietett cáfolni és megnyugtatni a szurkolókat.akik persze az olyan játékosokat szeretik aki egy életre elkötelezi magát egy klubhoz....

GioTrap 2023.07.05. 12:54:13

@venember83: Gondolom nem ingyen, de éppen arról beszélt Benito poscatjégyben, hogy nagyon érdekes hogy akár mennyire is árazták be sosem kelt el. Most már 40 sem kell senkinek, mi meg mégis megváltót látunk benne

Thuglife! 2023.07.05. 12:57:25

@bianconeri81:
"Amennyiben Rovella zöldfülü gyerek, akkor Sms milyen jelzőre méltó?"
Majd ha már játszik életében egyszer nyomás alatt komolyabb klubban és a válogatottban majd vb selejtezőn kezdő lesz akkor ígérem keresek rá másik jelzőt.

GioTrap 2023.07.05. 13:01:20

@Thuglife!: Dybala? Hogy jön ide? Milyen másik téma? Szerintem sem Caicedo, sem Enzo nem kiemelkedően keményebb legény mint mondjuk Rovella. És korban is hasonló. Itt már rég nem erről szól a dolog. Miért SmS a megoldás? A kutyának nem kellett soha pedig már könnyen mozdítható senki nem ragaszkodik hozzá. Én biztos nem építenék köré vagy rá csapatot, főleg hogy bőven vannak gondok. Egy biztos hogy nem a középpályára költenék 40 milliót meg minimum 6-8 milliós fizetést

Thuglife! 2023.07.05. 13:27:46

@GioTrap: a másik téma hogy Méhes örülne ha elmenne Savic...ugyanaz az eset mint nálunk a szurkolók és Dybala viszonya.
Nem Sms a megoldás senki se mondta.a megoldás az ha 5 jó játékos érkezne a kezdőbe és elzavarnák Allegrit.
Én az egyik játékost preferálom te a másikat.
Azt hogy mások miért nem akartak érte 80 milliót adni ne tőlem kérdezd.a 40 meg egy utolsó évesért ugyanolyan vicc mint a 80 volt tavaly vagy azelőtt.hoppá lehet hogy ez a baj? Hogy lehúzás szaga van?
Én inkább örülök hogy kinyilvánította hogy ide jönne.így vagy úgy de idén legalább vége lesz ennek a szálnak.

GioTrap 2023.07.05. 13:42:28

@Thuglife!: Sokkal jobban hiszek annak aki minden Lazio meccset lát sőt akár szakértőnek is nevezhető, mint annak az állításnak hogy azért akarják hogy távozzon mert nem hosszabbít. Dybala esete sztem más Ő azokban az éveiben is 15 majd 10 milliós fizetést akart amikor a teljesítménye nem indokolta. Na mindegy is. Igen kellene 5 kezdő játékos, pont ezért gondolom azt hogy ne oda költsék el a kevés pénzt és berkeretet ahol amúgy akár meg is vagyunk. "Pogba?",Loca,Miretti, Fagioli,Rovella,Rabiot,meg Ákos argentín akinek nem bírom leírni a nevét. És ugye még van három potyautas is középre. Nálam Scalvini és Parisi esetleg Udogie a prioritás, jobbra hátra fogalmam nincs és középhátvéd is még egy ember kellene plusz egy kreatív szélső

GioTrap 2023.07.05. 13:46:24

Egy kérdés hozzátok. Ha Soule annyira jó hogy 25 milliót kérünk érte akkor miért adjuk el hisz kevés a szélső...tudom nincs pénz

Del Pybala 2023.07.05. 13:54:33

@GioTrap: Soule nem Juve szintu es ha van olyan hulye aki fizet erte annyit az ajandek

GioTrap 2023.07.05. 13:55:55

@Del Pybala: Oké ezt értem, de mire fel a 25 millió?

bianconeri81 2023.07.05. 14:12:52

@Thuglife!: Abban egyetértek,hogy van kivetni való a fiataljaink felépítésében,de nem hiszem,hogy mindegyik gyerektestü génekkel rendelkezik és 20-22 éves korára a szakik nem tudnak rárakni némi izmot és erönlétet.
Máshol már ilyen korban alapemberek... itt meg a következö kölcsönökön megy a filozofálás,mert lehet nem sportolót nevelnek, hanem könyvelést manipulálnak az esetükben...

GioTrap 2023.07.05. 14:34:35

Kicsit védeném Allegrit. Miért van az hogy itt a legtöbben kutyázzák és elkuldenék miközben bármilyen szakértőt hallgatok és én is így látom maximum pontot hozta ki a keretből. Miért felejtjük el hogy milyen szezon volt? Kik távoztak? A csapat lelke elment. A húzó emberek alig léptek pályára idén. Pogba, Chiesa. Di Maria,Vlaho,Milik is sokat volt sérült. Emellett Vlahonak bőven van magánéleti gondja is. Elkezdtük 4 védővel de abba Bremer belebukott ahogy Bonu is nemegyszer. Így új taktika kellett. Ami szerintem muszájból a 3-5-1-1. A 3-4-3 jobb lehett volna ha a játék szépségét akarjuk és nem pontokat de ahhoz kevés volt a jó szélső, hisz Chiesa is későn és szarul tért vissza. A középpálya két szélére ott lett volna mondjuk Kostic(szar) és Cuadrado (öreg), de kit raksz előre ? Mondjuk Illing Jr egyik oldal, de azért fix kezdőnek hát... Másikra ott van Mariska (már amikor)... Szerintem ezért lett 3-5-2 és bunker foci. Mert Loca minden poszton szar. Parádés szintén. Miretti és Fagioli hozták amit ennyi idősen lehet. Rabiot meg játszott a jó szerződésért. Ugye követelték a fitalitást, szerintem jól működött. Aztán jött a pontlevonás hercehurca amit volt hogy 5 perccel meccs előtt tudott meg a csapat, gondoljatok bele ha minket ez hogy összetört, felhúzott akkor őket akik ezt a pályán már egyszer megszerezték akkor őket mennyire. Összegezve ez egy ilyen szezon volt amit ráadásul spórolás követ....

Ethan Hunt 2023.07.05. 14:40:44

@venember83: "A cikkbe nem írtam bele, mert szerintem kacsa, de egyes torinói pletykák szerint Giuntoli érkezésével Bonu távozni fog. Mármint most nyáron."

Pedig csodálatos esemény lenne, hiszen a pályán a legnagyobb kerékkötője a támadó futballunknak, nem mellesleg a magas fizetésétől is megszabadulnánk...

@GioTrap: "Egy kérdés hozzátok. Ha Soule annyira jó hogy 25 milliót kérünk érte akkor miért adjuk el hisz kevés a szélső...tudom nincs pénz"

Soulénak nincs jövője Allegrinél, mióta a tavasz folyamán nyilvánosan lájkolt egy "Allegri Out" kommentet vagy posztot...

"Gondolom nem ingyen, de éppen arról beszélt Benito poscatjégyben, hogy nagyon érdekes hogy akár mennyire is árazták be sosem kelt el. Most már 40 sem kell senkinek, mi meg mégis megváltót látunk benne"

Szerintem nincs itt nagy talány. A Lazio mindig is túlárazta, de lehetett SMS akármilyen meghatározó játékosa is a klubnak, a Lazio mégis csak egy Lazio! Már rég nem számít topcsapatnak, mint 2000 körül, nincs harcban a bajnoki címért, nem szerepel a BL-ben. Amit itt nyújt SMS, az szép, de nem olyan, amire bárki 100 millió eurókat dobáljon. Ő topszinten semmit sem bizonyított... Lejáró szerződéssel meg pláne nem fog érte kapkodni senki...

Thuglife! 2023.07.05. 14:46:22

@GioTrap: szerintem esélytelen Allegrinél támadó szellemű bekkek érkezése.
Azért nem más Dybala esete mert én a szurkolók-játékos viszonyáról írtam (Méhes-Savic;Dybala-Juve szurkolók)te meg a vezetőség-játékos viszonyról írsz.
@bianconeri81: persze nem mindenki lesz egy Appiah alkat csak azt mondtam ha a kezdőbe egyszerre játszana két ilyen "gyerek"...hát agyonvernének minket a levegőben.kb minden kirúgást buknánk.
Egyet még elbírna a kezdő ha van mellette Rabiot/Savic és Locatelli/Pogba.
Nem érzem a mesterben azt a bátorságot hogy Rovella és Fagioli egyszerre kezdjenek.persze a keretben elférne a kettő,Savic helyett ha tényleg ennyire csórók vagyunk.

GioTrap 2023.07.05. 14:51:05

@Thuglife!: Miért lenne elképzelhetetlen? Sandro fitalabban sokkal támadóbb volt,ahogy Cuadrado is, de lehetne említeni Asamoaht is . Ez a védelem Öreg! Ne várjuk ugyanezt a teljesítményt és szabadságot tőlük mint 5 éve.

venember83 2023.07.05. 14:56:39

@Ethan Hunt: "Pedig csodálatos esemény lenne" - nem vitatkozok én ezzel, vannak optimista várakozásaim/reményeim, de az idei szezon után Allegri megtartása pl. nem kis pofon volt a vágyvezérelt gondolkodásomnak, talán ezzel is magyarázható a visszafogottságom Bonu/Alex Sandro stb. idei távozása kapcsán. Kíváncsian várom, hogy a teljes sportrészlegért felelő Giuntolinak lesz-e mersze kereten kívülre tenni azokat a játékosokat, amilyen pl. Alex Sandro volt tavaly, s akinek a folyamatos játszatása idén tizenmilliós költséget eredményez az elvileg komoly költségcsökkentésekre kényszerülő Juventusnak.

steven.h 2023.07.05. 15:02:24

@Thuglife!: és ha nem Mirettinek meg Fagiolinak hívnák őket hanem Gavinak és Pedrinek?

Más csapat is meg tudja oldani, hogy nem feltétlen a felépítés számítson a középpályán, csak valahogy az olaszok soha, pedig anno belső védőt játszott egy Cannavaro is, őt is fel tudták építeni, nem értem hogy most erre miért nem képesek.

Del Pybala 2023.07.05. 15:11:06

@GioTrap: latszik h te nem nezel Juve meccseket...

Thuglife! 2023.07.05. 15:16:55

@GioTrap: Allegri
Kedvenc témám...
Én nem úgy emlékszem hogy fiatalon is támadtak volna.
Alvest év Evrát kár lett volna visszafogni.de az összes többi bekkről árulkodjon a gólpasszainak a száma.
De elég csak arra gondolni a mester De scigliot választotta pellegrini helyett mert ő mindkét szélen bevethető...annyira bejött a húzás hogy egész évben nem volt bevethető.
Cambiaso szintén nem kellett.nem hiszem hogy ez korfüggő.felfogás kérdése.szóval lettek volna itt fiatalok.
Allegrit védeni meg hát nem tudom hogy merészkedhetek e szakértőkkel vitába szállni de csak feltenném nekik azt a kérdést vajon meg lett volna e az a virtuális 3.hely ha a többi csapat a mi pontlevonásunk tudatában(ők valamiért biztosan tudták)nem verik körbe egymást meg szopogatnak ki a speziáktól stb.?

Ethan Hunt 2023.07.05. 15:20:40

@venember83: "de az idei szezon után Allegri megtartása pl. nem kis pofon volt a vágyvezérelt gondolkodásomnak"

Megértem az óvatosságodat, de ezt motiválhatják az azonnali elbocsátásának pénzügyi következményei is, amik most, hogy lehet, hogy nem bevállalhatóak.

Én is csak azért merek optimista lenni, mert választhattak volna mást is sportigazgatónak Giuntoli helyett a vezetők, de nem tették, ami szerintem logikusan azt jelenti, hogy bármit is hordjanak össze a sajtóban arról, hogy mekkora a bizalom Allegri iránt, szó nincsen erről és szerintem az igazolásaink is visszatérnek sportigazgatói hatáskörbe, ami egyúttal már egy másféle edzői filozófiához fog igazodni...

GioTrap 2023.07.05. 15:21:20

@Del Pybala: Okés értelmes bőven kifejtett válasz,ahogy tőled telik

Thuglife! 2023.07.05. 15:28:41

@steven.h: igen hát ha mondasz egy Barellát mellette ott van Brozovic.
Veratti-f Ruiz, a két spanyol mellett Busquets.
De nálunk Pl Barrenecheán látszik hogy rá lehetne pakolni izmot.

GioTrap 2023.07.05. 15:30:48

@Thuglife!: Rosszul emlékszel. Amúgy nem adja teljesen vissza a golpasszok száma, egyrészt azt be is kell rúgni, másrészt lehet helyzetet teremteni ami nem egyből gólpassz, csak kulcspassz. Amúgy meg Dani Alves vagy mondjuk TAA extrém támadó hátvéd és más rendszerben játszottak. Szerintem rengeteg oka van hogy Pellegrini és Cambiaso nem maradhatott. Ez S két játékosnal különbözik. Pellegrini nem volt meggyőző egyáltalán,ahogy azóta sem kiemelkedő. Cambiaso pedig azért kellett hogy menjen mert Sandro nem volt hajlandó távozni. Amúgy meg érthetetlen amiket írsz. A középpályán szerinted nem szabad három fiatallal felállni de a két szélre maradhatott volna. Ja amúgy igen azt mindenki tudta előre hogy DS kidől egy évre...

Ethan Hunt 2023.07.05. 15:32:43

@GioTrap: "Miért van az hogy itt a legtöbben kutyázzák és elkuldenék miközben bármilyen szakértőt hallgatok és én is így látom maximum pontot hozta ki a keretből."

De ki és milyen alapon állítja ezt, hogy a maximumot hozta ki a keretből?! Milyen "szakértőkről" beszélsz?

Akik szerint normális dolog, hogy 6 BL-meccsen 3 pontot szereztünk? Vagy akik szerint normális dolog az, hogy az ősz végére már kiszálltunk a bajnoki versenyfutásból, amikor még semmi nyoma nem volt a pontlevonásnak? Vagy, akik szerint normális, hogy gyakorlatilag az összes játékosunk - az utánpótlásból berobbanó Fagiolin kívül - kevesebbet ér, mint tavaly ilyenkor? Vagy aki szerint normális dolog az, hogy akiket leigazoltunk a korábbi csapatában látott jó teljesítményéért (pl. Chiesa, Vlahovic, Kostic, Di Maria) az mind szenved, meg alulteljesített Allegri alatt?

GioTrap 2023.07.05. 15:33:16

@Thuglife!: Amúgy ha a kedvenc témád Allegri fejtsd már ki te is hogy lehett volna többet kihozni az évből... Azzal a kerettel tedd meg ami rendelkezésre is állt az évben

GioTrap 2023.07.05. 15:40:51

@Ethan Hunt: Chiesa jól játszott a sérülése előtt, azóta van gond bőven. Di Maria jobban játszott itt mint a psg-s évében. Vlahonak volt gondja bőven magánéletben és a pályán is. Kostic nem véletlenül került csak ennyibe... Németországban sem volt az elit része. Az hogy az öregek kevesebbet érnek az meg természetes. Amúgy milyen csapatunk is volt a BL-ben kik tudták játszani? De ugyanez igaz a bajnokság elejére is. Hol volt Pogba, Chiesa,Milik... és lehetne sorolni kik hiányoztak. Annyira feledékenyek vagytok

Thuglife! 2023.07.05. 16:00:10

@GioTrap: először is nem nyilatkozgatnék baromságokat.homlokegyenest mást mondani mint ami a pályán történt.
Nem mondtam volna olyat (mondjuk ezt nem nyilvánosan mondta de annál rosszabb annál őszintébb)hogy mikor sérült volt Chiesa Pogba hogy ez csak egy virtuális Juve!milyen hatása lehetett ez a többiekre a kezdőre...?
Nem veszi észre a játékosok közti feszkót Kean-Vlahovic egymás felé se néznek nemhogy egymásnak passzoljanak.
Ezek csak a mentális részei mert hogy nem tudta feltüzelni a játékosokat a fontos meccsek előtt sem.az empolit agyon kellett volna baszni idegből 6-0-ra.nem a pontlevonásra fogni hogy miért kaptunk ki...pont ezt használta volna fel más edző! És a szakmai része...nyilván erről már mint kanapészurkoló szemben egy serie a edzővel....csak utólag tudok beszélni mit hogy kellett volna.nem is keresek 9 milliót mint akinek tudni kéne a megoldást.de a legszembetűnőbb dolog és ez teljesen a sérültektől független mert ez játékfelfogás kérdése: hány akciógólt is szereztünk az utolsó 3 hónapban? Szerintem egyet se.ami nem szöglet után volt azt az az ellenféltől kapott labdából volt.
A labdakihozatali támadásbeli sémák teljes hiánya.és ez mondom nem sérültek kérdése.edzésen begyakorlásé.0 hozzáadott érték Allegrinél.bárki aki épp meg van bízva hogy az épp egészséges játékosokat felpakolja...bárki elérte volna ezt az eredményt.

RunnerLaca 2023.07.05. 16:01:59

Amúgy ez számomra eszméletlen, hogy semmi biztosítékot nem építenek be a csapatok arra nézve, ha esetleg egy játékos nem teljesíti, amit elvárnak tőle. Ha egy átlag munkahelyen az van, mint Arthurral pl, hogy a komplett szezonban egyszer lép pályára, behívatják, és elküldik, nem további két évet fizetnek neki. Az meg a másik kérdés - ez volt ugye Ramsey-nél is-, hogy miért nincs annyi becsület egy játékosban ilyenkor, hogy közös megegyezéssel felbontja a szerződést, mikor tudja, hogy a csapata rosszul áll anyagilag. Akinek ennyi zséje van, minek is ragaszkodik ennyire az utolsó euróhoz is?

Ethan Hunt 2023.07.05. 16:27:16

@GioTrap: "Chiesa jól játszott a sérülése előtt, azóta van gond bőven."

Chiesa csak Pirlo alatt játszott jól, mivel akkor teljesen más felfogásban játszottunk. Allegri alatt azonnal visszaesett, már gyenge volt a sérülése előtti pár hónapban is végig...
Di Maria sokkal többet is tudott volna nyújtani egy támadóbb szellemű taktikában vagy ha nem állandóan felállt védelmek ellen kell játszanunk.
Vlahovic elveszett embernek tűnik Allegri alatt, mert folyton iszonyatos védői nyomás alatt kell, hogy játsszon, miután egycsatáros játékot erőltet a "mester" és olyan mélyen védekezünk, hogy képtelenek vagyunk időben felérni a támadásokhoz, nem kell megosztani a figyelmet másokra is, mert nincsenek mások. Egyfolytában felállt védelmek ellen kell küszködnünk, ezért játszik várakozáson alul az összes támadónk. Allegrinek nincs szisztémája, csak a védekezésre.

Allegri abban hisz, hogy úgy szerezhető a legtöbb pont, ha ezt a védekező taktikát erőlteti. De ez nem tény, csak az ő véleménye!

steven.h 2023.07.05. 16:36:17

@Thuglife!: hát azért Busquets már idén nem játszott annyit, és a 190 centijéhez 72 kiló, tehát rá sem lehet azt mondani, hogy csupa izom, mint ahogy De Jongra se, mégis működik. Szerintem a foci már rég túlment azon, mint hogy ki hány centi és az alapján milyen posztra alkalmas. De pl régen Cannavaro is ilyen volt, mindent lehet kompenzálni

Thuglife! 2023.07.05. 16:59:20

@steven.h:" Szerintem a foci már rég túlment azon, mint hogy ki hány centi és az alapján milyen posztra alkalmas."
Mondd ezt egy PL edzőnek.sztem a középpálya közepén egy top csapatban csak akkor tud valaki megragadni ilyen alkattal mint a mi fiataljaink ha valami másban kimagaslóan jó.ha nincs ilyen skillje akkor egy olyan játékost választanék aki mindenben (elég)jó.mint pl Savic.

babo0410 2023.07.05. 17:51:15

@bianconeri81: Frattesi 33 millióba került az internek.
@Del Pybala: Neked senki se Juve színtű. Akik itt vannak sz.rok, akiket igazolunk sz.rok, elárulhatnád már, te kiket igazolnál.

Del Pybala 2023.07.05. 18:15:41

@babo0410: SMS-t es egy tamado kozeppalyast aki nem csak rombolni tud mint loca vagy rabiot

Galbandi 2023.07.05. 18:34:18

SMS tényleg jó lenne, csak attól tartok, hogy az a 40 millió, ami a Juventusnak sok, a 20 PL csapat akármelyikének aprópénz és ők elég jó fizuval is meg tudnák dobni őt.

DelPiero2 2023.07.05. 18:54:33

@GioTrap: Vlahonak milyen magánéleti gondja van?

2023.07.05. 21:26:29

Rovellát ne adjuk. Fizess elnök úr!

2023.07.05. 21:59:43

@GioTrap: "Kicsit védeném Allegrit. Miért van az hogy itt a legtöbben kutyázzák és elkuldenék miközben bármilyen szakértőt hallgatok és én is így látom maximum pontot hozta ki a keretből. Miért felejtjük el hogy milyen szezon volt? Kik távoztak?"
Nehogy azt hidd, hogy mindenki így gondolja, csak van pár szurkoló, és ide tartozik Benito is, akinek sokan adnak a szavára, és nem szeretik Allegrit, amivel nincs is semmi gond. De... valaki egy picit is védeni próbálja valamiben, most ezt kiemelném a gyengébbek kedvéért, "VALAMIBEN", akkor nagyon agresszívan le van oltva, lebecsmérelve, stb. Ezt sokan nem akarják, mert nem azért írogatnak ide, hogy osszák az észt, hanem a véleményüket megosszák a szurkoló BARÁTAIKKAL.
Nem pedig olvasni utána, hogy mennyire nem értesz a focihoz, mekkora maradi vagy stb. Szóval inkább megtartják a véleményüket maguknak.
Sajnos ez mérgezi az oldalt.
Egyébként meg nem is érdekel sokakat, hogy van amiben nem Allegri a sáros, mert csak abban látják a megoldást, ha elmegy. Ez se baj. Az már igen, hogy mindig mindenre van magyarázat. Ha 5 scudettot nyert, meg két bl döntőbe jutott, akkor az Conte eredménye. Ha bukott két bl döntőt, az már rögtön Allegri eredménye. Egyoldalú gondolkodás ez.
Amit Allegri elb@szott, az az, hogy túl liberálisan áll hozzá a dolgokhoz. A játékosokat meg kell nevelni arra, hogy ő a főnök, és azt kell játszani, amit ő akar. Ez csapatjáték. Aki lázadozik, meg felbújtja a többieket, az a csapat kárára van. Mindenki jó fizetést kap azért, hogy dolgozzon. De a melót nem a melós szabja meg. Neki az a dolga, ha a félpályán kap labdát, azt ott is le kell kezelni, nem csak a 16-on belül. Tudjuk kiről van szó.
Most pl az a baj, hogy Soulet nem éli Allegri, mert lájkolt egy Allegri out posztot. És akkor mi van? Ki lesz baszva. Benne van a pakliban. Mindenki a saját tetteiért felel.

Rocky80 2023.07.06. 00:07:25

@GioTrap: "kicsit védeném téma": gyere sűrűbben, magamra maradok lassan!

@LacaGLJuve: hoppá-hoppá! Köszönöm barátom, EZ a lényeg: mindannyian jót akarunk és nem az a fontos hogy Allegrivel vagy mással, az a lényeg, hogy a csapatnak jó legyen! Ki ezt látja követendő útnak, ki azt, de miért kell marni egymást?

Amikor már figyelni kell arra, hogy "jajj, csak semlegest írjak, nehogy betaláljanak, az már rég rossz...

Liberalizmus: teljesen egyetértek! A vezetőség megbízott valakit, kapott 5 évet meg teljhatalmat, tessék beállni a sorba, ha meg nem tetszik, el lehet fáradni, lehet az bárki. Engem nem érdekel, hogy hány millió követője van valakinek, meg minden fiatal azt hiszi magáról hogy ő a világ közepe; ez csapatjáték, és a főnök az edző. Lehet kussolni meg dolgozni. Vagy elhúzni!

Az meg alap, hogy nem kritizálom meg likeolgatom a fonok

Rocky80 2023.07.06. 00:08:21

*főnök menesztését, mert seggbe leszek rúgva. Ennyi esze legyen mindenkinek.

Rocky80 2023.07.06. 00:11:01

És félreértés ne essék, ha új edző jött volna, akkor is ugyanezt mondanám! Kapjon egy hosszú szerződést és bizalmat, aztán lehet nyugodtan dolgozni.

venember83 2023.07.06. 09:52:36

@Rocky80: "Kapjon egy hosszú szerződést és bizalmat, aztán lehet nyugodtan dolgozni."

Ehhez is köthető a kritika a vezetőséggel szemben, ami Maxi megtartását illeti. Sarrit és Pirlót kérdés nélkül dobták ki olyan szezonok után, amik nemigen hasonlíthatók a tavalyihoz, így nem csoda, hogy sokak szemét csípi Maxi megtartása.

Juvino 2023.07.06. 09:58:17

@LacaGLJuve: ha nem tudja megnevelni a jatekosokat,m tul libernyak, az kinek a sara? Az kinek a feladata? Ha meg nyert a multban 5 bajnokit, meg ketszer bl dontobe vezetett, akkor legyen ő az edzonk orokre vagy amig ő akarja!

venember83 2023.07.06. 10:10:33

Nicolò Schira: SMS komoly ajánlatot kapott az Al-Hilaltól, évi 20 millió eurós bérrel, de a középpályás nem kívanja elhagyni Európát. A Juve továbbra is versenyben van érte.

Mirko Di Natale: Ma konferenciahívás lesz a Juve és a West Ham képviselői között Denis Zakaria kapcsán. A londoni klub egyéves kölcsönben gondolkodnak 18 millió eurós kivasárlási opcióval, míg a Juve 25 millió euróra értékeli a futballista játékjogát. Nincs kizárva, hogy a feleknek sikerül kompromisszumos megoldást találniuk az ügy pozitív lezarása érdekében.

Rocky80 2023.07.06. 12:02:48

@venember83: igen, csak Sarri teljesen "idegen" és "összeegyeztethetlen" volt velünk; Pirlo meg null kilométeres... Illetve ebbe a folyóba is bele kellett lépni, hogy lássuk mi működik és mi nem.

Meg amúgy is, tekintsünk el most Allegri személyétől, csak pusztán a kérdést nézzük: kinek adnál inkább esélyt és hosszú távú szerződést: egy null kilométeres, újonc edzőnek, vagy annak aki egyszer már bizonyított ennél a klubnál és történetünk egyik legeredményesebb edzője? De kérdezhetem Sarrival és Allegrivel is, tökmindegy.

De színezhetem még egy kicsit: Persze, hogy eredményesebbek voltak, mert még tartott Allegri lendülete! Ha már Allegri első etapjára is ezt szokták mondani hogy az Conte csapata volt még... ;-) :D

Ez meg még Pirlo csapata, azért vagyunk ennyire fékezve, ezt majdnem elfelejtettem!

Del Pybala 2023.07.06. 12:05:01

@Rocky80: allegri bebizonyitotta hogy a 2 BL dontos csapat Conte csapata volt...

Rocky80 2023.07.06. 12:07:14

@Del Pybala: jaja, főleg amikor a másodikra már a szertáros is kicserélődött! ;-) De ez a Conte akkora mágus, hogy még 5 évvel a távozása után, teljesen kicserélődött csapatnál is tart a hatása... :D

venember83 2023.07.06. 12:32:38

@Rocky80: "igen, csak Sarri teljesen "idegen" és "összeegyeztethetlen" volt velünk"

Ja, hát pont azért érkezett, mert sokk és változás kellett (volna). Csak épp nem őt kellett volna kib@szni, hanem a keret 68-75 százalékát, s akkor nem jutunk idáig. De akkor nagyon fájt volna ez az irányváltás, az bizonyos.

Amúgy eléggé elveszi a védőbeszéded élét, hogy bárki lenne épp a Juve padján, ugyanúgy körömszakadtádig védenéd.

Rocky80 2023.07.06. 12:41:58

@venember83: nem védeném, ez nem igaz. Ezt csak Allegri esetén teszem így, mert ő a kedvencem. Más edző esetén csak azt mondanám hogy hagyjuk dolgozni vagy nem nagyon mondanék - főleg elhamarkodva - véleményt.

Pl. Contét nem szeretem, de elfogadnám a döntést hogy őt hozták és szurkolnék, hogy profitáljunk a fanatizmusából. Meg a csapat a fontos, nem az edző, így értsd ezt a jelenlegi "védelmet" is. És én azt gondolom hogy Allegri megérdemli hogy tovább dolgozhasson. :-)

Amúgy meg nem értem ezt az állítást, nem vagyok elég világos, vagy miből gondolod ezt? Abból hogy azt írtam, az új edzőnek is ugyanígy szorítanék? Persze, hisz' a csapat érdeke! Csak védeni nem védeném így. Meg nem is ostoroznám. Tőlem nem fogsz takarodjot hallani, az biztos. Max olyat, hogy lehet jobb lenne váltani. Vagy valami ilyesmi. :-)

venember83 2023.07.06. 12:47:00

@Rocky80: akkor örülök, hogy ezt a tévképzetemet rendbe tettük, köszönöm. :)

2023.07.06. 19:20:36

@Juvino: kinek lenne a sara?
És te még azt akarod, hogy örökre ő legyen az edzőnk? Az ám biztos jó lenne

Juvino 2023.07.07. 01:01:18

@LacaGLJuve: szerinted azt akarom? Ezt vetted ki belole?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása