A Juve lassan szabadulna a feleslegtől, de ajánlatok is érkezhetnek

vlahovic_dusan_fagiolival_golorom.jpgNicolò Schira értesülései szerint, amennyiben a Juventus értékesíti Dušan Vlahović játékjogát, akiért eddig csak érdeklődési szintig jutottak el a klubok, a Juventus pedig 70-80 millió eurót kér a csatárért, Cristiano Giuntoli olyan játékost szerződtetne, aki hatékonyan tudja támadni mélységben az ellenfelet, az elsődleges két opciót pedig Rasmus Højlund és Jonathan David jelenti, ezen kívül felmerült még Elye Wahi (Montpellier), Beto (Udinese) és Boulaye Dia (Salernitana) neve.

A Corriere della Sera szerint a Juventus kapott ajánlatot a szerb csatárért, ám a Chelsea által felkínált 60 millió euróra a vezetőség egyértelműen nemet mondott, és Nicolò Schira szerint érdeklődött még a csatárért a Tottenham és a Newcastle, ám ők ajánlatnál még nem tartanak.

Ugyancsak Nicolò Schira számolt be arról, hogy a következő napokban egyeztetés várható a Juventus és az Empoli között Fabiano Parisi ügyében, Giovanni Albanese pedig a Juventus küldöttségének londoni útjáról tájékoztatta a bianconero szurkolókat, a pletykák szerint Giovanni Manna a Juventus számára nélkülözhető játékosokat kívánja értékesíteni Londonban, ám egyben ajánlatokat is begyűjthet Dušan Vlahović és Federico Chiesa kapcsán. A Tuttosport is megerősítette a londoni látogatást: Denis Zakaria és Arthur szolgálataitól szívesen megválna a Juve, a West Ham pedig Declan Rice értékesítése után középpályást keres. Manna szerdán Londonba látogat, hogy a West Ham képviselőivel egyeztessen a Juventus mozdítható középpályásai ügyében.

A La Gazzetta dello Sport tanúsága szerint a Juventus vezetőségének az érdeklődését felkeltette a Corinthians fiatal támadója, Giovane Santana do Nascimento és az RB Salzburg 23 éves játékosa, Noah Okafor.

Az Il Libero szerint a Juventus játékoscserében gondolkodik Weston McKennie kapcsán, és az amerikai játékosért Pierre Kalulu érkezhetne a Milantól.

Végül pedig egy jó hír, lassan kezdődik a nyári felkészülés Continassában, és Romeo Agresti beszámolója szerint Paul Pogba ma elsőként érkezik, hogy megkezdje a munkát, és egyes beszámolók szerint hozzá csatlakozik az elmúlt szezont kulcscsonttöréssel záró Nicolò Fagioli is. A francia középpályás kapcsán egyes lapok megemlítették, hogy idén őt a vezetőség sokkal kritikusabban fogja figyelni, és amennyiben problémák jelentkeznek a következő időszakban, a vezetőség lecsaphat Sergej Milinković-Savićra.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3218158508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2023.07.03. 08:13:52

Alig vártam a hétfő reggelt valami jó hír reményében.
Elkeseredtem.
Talán Hojlund neve az egyetlen aminek örülnék, bár akkor Vlahovic megy aminek nem annyira, mert nem fogunk kapni érte eleget.
Az meg elég amatőr, ha Pogba miatt nem hozzuk SMS-t. Nem posztriválisok
Parisi meg nem vágy, hanem minimum

venember83 2023.07.03. 09:32:55

@LacaGLJuve: a Tuttosport Pogba helyett olyanokat írnak, mint Kenan Yildiz a Next Gentől, illetve Yusuf Yazıcı (Lille), Daichi Kamada (klub nélküli, az Eintrachtnál járt le a szerződése).

Én is vártam jó híreket, de talán túl korán keltem hozzá, és nem volt, vagy csak nem láttam meg csipás szemekkel.

Pavel1988 2023.07.03. 10:14:27

Erre a nyárra szerintem kár nagy neveket várni, ha egy ilyen érkezik akkor már elégedettek lehetünk.
Egyébként szerintem nem is feltétlenül erre van most szüksége a csapatnak.
Giuntoli érkezése számomra garanciát jelentene arra, hogy ésszerűen fog működni a klub. Ő egy olyan igazgató aki reggeltől estig dolgozik, figyeli az edzéseket és állandó kapcsolatban van az edzői stábbal.

Én teljesen elégedett lennék ha sikerülne eladni a Mckennie, Arthur, Zakaria(pedig Ő jó játékos), Vlahovic, Pellegrini féle különítményt nagyjából piaci értéküknek megfelelően. Rugani, Bonucci, Sandro, Kean, Kostic kipaterolása meg hatalmas hab lenne a tortán.

A sajtó által feldobott nevek sztem teljesen jók. Lehet fikázni Parisit, Cambiasot és a többi felmerült nevet de jelenleg nem lehet olyan szélsővédőt venni aki megszerezhető és sokkal jobbak náluk.

Ez végre egy hiteles projektnek tűnik az újjáépítés szempontjából, az előre menekülésnek adtunk 4 évet, nem jött be.

Juventino86 2023.07.03. 10:14:47

Jonathan David nagyon jó játékos. Nagyon jó igazolás lenne, őt szívesen látnám a csapatban Vlahovic helyett. Oké, hogy Allegrinek a borzalmas taktikája is leépítette a szerbet, na de azért egy passzt át kellene tudnia venni így is, de hát sajnos ritkán sikerül. Beto sem lenne rossz, és olcsóbb is. Parisi szintén jöhetne.

Nekem egyáltalán nem gond, ha kevésbé ismert neveket igazolunk. Sokkal fontosabb, hogy milyen a játékos profilja. Az elmúlt években sajnos besültek a nagy pénzért igazolt sztárok. Jöhetnek a racionálisabb igazolások, bár David azért elég drága lenne.

Direct_01 2023.07.03. 10:37:54

Kíváncsian várom mit alkot Giuntoli. Sok név repked a sajtóban, remélem van valóság alapja. A Parisi,Scalvini,Jonathan David trió egy jó kezdés lenne.

Marci04 2023.07.03. 10:51:02

Az előttünk álló idényben valóban ne számítsunk arra, hogy nagy nevek fognak érkezni, de ez jelen helyzetben miért lenne baj? A mostani kerettel a Juventus a tabella harmadik helyén végzett, nem túl meggyőző játékkal. Az anyagi helyzet szintén pocsék, tehát keret sincs nagy nevek igazolására. Viszont Giuntoli érkezésével bizony van miben reménykedni, aki a Napoliba olyan játékosokat hozott akiket addig senki még csak nem is ismert (Kvaratskhelia, Kim - aki ráadásul már a Bayernbe is igazolt). Ezekkel az eddig nem ismert játékosokkal olyan Napolit láttunk tavaly, aki letarolta az olasz ligát (lásd, Juventus elleni 5:1). Miért ne lehetne abban bizakodni, hogy egy olyan idényben ahol csak az olasz ligában és kupában kell győzelemre törekedni (hiszen hála az égnek valószínűleg nem indulunk a Konferencia Ligában), egy ütőképesebb Juventust láthatunk jövőre? Ha a mostani kerettel megvolt a harmadik hely, miért ne lehetne meg jövőre is? Vagy akár egy annál jobb helyezés? Én bizakodó vagyok, mert bár Allegri sajnos nem távozik, de lesz egy nagyon fegyelmezett és profi sportigazgatónk, aki már bizonyította hogy mire képes.

Gaben Smith 2023.07.03. 11:21:05

Sajnalnam vlahovicot es ket gondolatom van vagy kurva nagy mellefogas eladni mert egy jo jatekrendszerben ontana a golokat vagy pedig a masik hogy egy jovic fele egyszezonos jatekos lesz. Nem tudom . 80 millio erte egy jo osszeg ertelmesen el lehet kolteni a csapatjatek szempontjabol hasznosabb egyenekre.
Hatha Guintoli erezni fogja de nyilvan nem garancia.

nortu30 2023.07.03. 11:28:46

Továbbra is az a véleményem, hogy amíg M.A. itt rontja a levegőt, addig totál mindegy ki megy el, kit igazolunk, ugyanaz a nézhetetlen, ötlettelen fos marad a pályán.

FAF 2023.07.03. 13:26:28

@nortu30: Sajnos ez sanszos hogy így lesz. Nem is tudom mit várnak Guintolitól? Építsen új csapatot vagy igazoljon a kóklernek játékosokat mert a kettőt nehéz összeegyeztetni. Allegri oldja meg a játékos taktikájához nem tudunk hozni tapasztalt és ösztönös játékosokat mert nincs pénz. Ilyen játékosok nélkül meg lepkefing a mester műve.

Én ha jön Guintoli teljesen szabad kezet adnék neki beleértve az edzőt is. A hibrid megoldás szerintem nem fog működni.

Del Pybala 2023.07.03. 13:33:57

Guintoli leigazolta Osimhent 75m er mi meg a totalis 1 labas analfabeta Vlahovicot 82 er...vegre van vki aki ert is a focihoz.

alexGicamo 2023.07.03. 15:40:15

Én Giuntoli hivatalos bejelentését várom .

babo0410 2023.07.03. 15:45:07

Højlund nagyon jó lenne. Beto se rossz, de Vlaho elengedésévrl csak akkor békülnék ki, ha Højlund érkezne. Az szerintem előrelépés lenne. Egyébként meg Vlahot is kedvelem.
Chiesát meg remélem meg tudjuk tartani. Ha megy Vlaho mondjuk, meg a felesleg, akkor az elég kéne legyen.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2023.07.03. 17:02:32

nézegetve itt a terveket, híreket, ez egy nagycsapat?

alexGicamo 2023.07.03. 19:08:55

@vargacsabi: Ha nincs lé, akkor nem nagyon tudsz úgy festeni, mint egy nagy csapat ...

babo0410 2023.07.03. 19:32:35

@vargacsabi: Szerintem nem rossz nevek. És Giuntoli vitt nem egy játékost a Napolihoz, akik ott lettek ismertek. Nem kell feltétlenül nagy neveket igazolni. Højlund szerintem kifejezetten jó lenne.

ggbuffon 2023.07.03. 20:46:21

@Gaben Smith: miböl veszed h ontaná a gólokat?

Ez a Juventus. A büdös életbe nem fog úgy játszani mint egy Barcelona vagy Real Madrid, ahogy soha nem is játszott.

Allegri taktikája valóban kinyírja, de én a kapu előtti teljesítményét azért nem láttam olyan vakmerönek, mint ahogyan azt belevízionálják. Ha nem 80M ba került vna és nem lett vna aktuálisan túlsztárolva, már vhol a pusztába kergetné mindenki, mint anno Iaquinta-t meg Amaurit.

Ne bohóckodjunk már, egy labdát nem tud átvenni. Az egybites Trezeguet féle futball ideje lejárt (és nem most).

Guardiola egy Haalandot is komoly mezőnymunkára fog, ne mentegessük a szerbet, aki kis túlzással egy párharcot se képes megnyerni.

Leram7 2023.07.03. 23:08:37

@ggbuffon: Én sokmindenben egyetértek, mert tényleg az árához képest botrány Vlaho labdakezelése. Mezőnymunkája pedig elenyésző, párharcokat alig nyer, sikeres cselek nincsenek, kezdősebessége közepes, előkésztésben gyenge. Gólok pedig nem jönnek, így jogos a kritika.

Ha összehasonlítom Moratával pl, akkor a spanyol a jobb játékos.

venember83 2023.07.04. 05:32:57

@Leram7: Morata jobb, mint Vlaho? Kemény dolog ilyen kijelentéssel kezdeni a reggelt, a kávénál is jobban üt.

Gaben Smith 2023.07.04. 08:43:35

@ggbuffon: pont azt irtam ,hogy nem tudom olvasd ujra amit irtam.

venember83 2023.07.04. 09:10:19

@Leram7: GdS-nek sem kellett sok, lehozták, hogy Morata az első számú opció Vlaho pótlására.

2023.07.04. 10:04:26

@venember83: Na ma egy új nap új reggel:):)
Keress és kutass:):)

2023.07.04. 10:07:15

@venember83: Morata kilencesnek egy nagy szar.
Bal szélső támadónak viszont nagyon jó. Meg is ért volna tavaly egy 20-ast

Juvebest 2023.07.04. 10:23:42

Nem adnám el Vlahovicsot de ha kell a pénz márpedig szerintem kell akkor Hojlunddal pótolnám. Mint Vieri anno felépítésre. Őt is az Atalantától hozta el a Juve. Az biztos most 2-3 évig itt csak formßlodó csapatról beszélhettünk. Kíváncsi vagyok Allegri mit fog kezdeni ezzel a helyzettel.

venember83 2023.07.04. 11:27:00

@Juvebest: "Nem adnám el Vlahovicsot de ha kell a pénz márpedig szerintem kell akkor Hojlunddal pótolnám"

Jó sztori, de kb. annyiért adható el most Vlaho, mint amennyit kér az Atalanta a reménységéért, Romano szerint 60/70 millió euróért mozdítható a bergamói csatár. De a Juve majd biztos sokkal többért eladja Vlahót, ja, ebben jó a Juve már sok-sok éve. de Ligten is akkora volt a tényleges profit, hogy ihaj.

Juvebest 2023.07.04. 12:10:45

@venember83: Erre csak azt tudom mondani kemenyen kell tárgyalni. Igen is úgy kell mint ahogy a Juvéval teszik a csapatok. Nem kell szerénykedni mert a zebrákkal sem teszik. Én is írtam tavaly hogy a de lightes üzlet is csak a bajorok szempontjából volt jó. Nekik tutira kellett egy megbízható, tapasztalt középsö védő abból kevés van a piacon megkell kérni az árat

Juvebest 2023.07.04. 12:12:31

@Juvebest: Hojlundnál még a múltkor 40 misi volt, gyorsan felszaladt az ára.

venember83 2023.07.04. 12:22:24

@Juvebest: a United érdeklődik. Valószínűleg ezért (is) szállt el az ára. Meg az Atalanta számára igazából nem elengedhetetlen a csatár értékesítése.

Juvebest 2023.07.04. 15:07:57

@venember83: A bergamóiak jó érzékkel vásárolnak egy csomó játékost nagy profittal adnak túl. Jó a játékosmegfigyelő hálozatuk

2023.07.04. 18:35:02

@Juvebest: Meg Gaspi kipréseli belőlik a szart is:):)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása