Bonucci maradással számol

bonucci_leonardo_bl_sajto_1.jpgTegnap a Tuttosport érdekes értesülést osztott meg Leonardo Bonucciról, miszerint nyáron a BBC utolsó tagja is elhagyhatja a Juventust. Leonardo Bonucci játszani szeretne, hogy bekerülhessen az olaszok EB-keretébe, az elmúlt időszakban azonban Torinóban ez a játéklehetőség ritkán adatott meg neki. Ezért a képviselője, Alessandro Lucci a különböző csapatok ajánlatait értékeli ki, mivel a klub sem marasztalná feltétlenül a védőjátékost, sőt, a Juventus kész akár besegíteni az érdeklődő kluboknak a védő bérigényének a kielégítésében, mivel az Öreg Hölgynek is megterhelő a védőjátékos bruttó 12 millió eurós bére.

Ezt végül a közösségi médiában cáfolta Leonardo Bonucci, a játékos nem tervezi a nyári távozást, és egyértelműen nem kíván az Olympique Marseille-hez igazolni, a felmerült pletykák ellenére, számára a maradás az egyetlen opció.

Fabrizio Romano és Romeo Agresti is beszámolt a Juventus legújabb szerzeményéről, miután megszületett a megállapodás Arkadiusz Milik ügyében, a Juventus 6 millió eurót fog fizetni a játékosért, illetve további 1 millió euró bónuszt a pályára lépések számától függően. Egyéb források 3,5 millió eurós bérről és 2026-ig érvényes szerződésről tájékoztatnak.

Alfredo Pedullà szerint a tegnapi videokonferencia Nicolò Zaniolo kapcsán pozitívan zárult a Galatasaray képviselőivel, nem zárható ki Weston McKennie bevonása az ügyletbe.

Ugyancsak Alfredo Pedullà számolt be arról, hogy: a Juventus érdeklődése Cesare Casadei iránt megerősítést nyert, az események azonban még váratnak magukra.

Gianluca Di Marzio úgy értesült, hogy mindeddig nem érkezett ajánlat Sergej Milinković-Savić ügyében, a Juventus és az Inter mindössze a játékos helyzetéről érdeklődött, a Lazio pedig 30-32 millió eurót szeretne a középpályás játékjogáért.

Giovanni Albanese értesülései szerint a Juventus fiatalja, Tommaso Barbieri kölcsönbe kerülhet a tapasztalatszerzés jegyében, egy év a Serie B egyik csapatánál jöhet szóba, a Pisa, a Modena vagy a Reggiana merült fel, a Juventus vezetősége a legjobb környezetet keresi a fiatal tehetség számára. Az olasz újságíró Andrea Cambiaso kapcsán is szolgált egy pletykával, eszerint a védő további egy évig kölcsönben maradhat a Bolognánál.

Giovanni Albanese azt is tudni véli, hogy John Elkann szeretne olasz fiatalokból álló csapatot, ezért is került a Juventusnál reflektorfénybe Nicolò Zaniolo, Cesare Casadei és Fabiano Parisi.

Giovanni Albanese szerint a Galatasaray érdeklődött Moise Kean elérhetőségéről, de a Juventus nemleges válasszal szolgált, jelenleg Moise Kean nincs az átigazolható játékosok listáján, és a klub Nicolò Zaniolo átigazolásába sem kívánja bevonni az olasz csatárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5818150540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2023.06.21. 09:15:52

Gazzetta: Alex Sandro hosszabbítása az év végén a vezetőség és a mester hozzájárulásával történt, ám azóta változott a terv, és a Juve el akarja engedni a brazil játékost, akit bruttó 12 millió eurós bér illet meg szerződése szerint. A játékos nem kíván távozni, csak egy vonzó ajánlat győzheti meg, amely Szaúd-Arábiából vagy a Premier League egyik klubjától érkezhet. A szaúdi ajánlat megérkezett a Juventushoz, ám egyelőre csak az egyeztetési fázisban vannak a felek.

SuperTrezi 2023.06.21. 09:20:53

Bonucci... Ha jól emlékszem, Buffon "jelképes" 1-1,5 milláért játszott itt nálunk az utolsó éveiben. A kettejük közti különbség érzékelhető (ebből is).

SuperTrezi 2023.06.21. 09:22:27

@venember83: PL... :D Szerintem nincs olyan világtalan csapat ott, aki fizetne ennek a lustaságnak.

venember83 2023.06.21. 09:36:40

@SuperTrezi: az ikonokat meg kell fizetni, elvégre nem teremnek minden bokorban. Bonu képes volt a később scudettóig menetelő Milant is otthagyni szíve hölgye kedvéért, most meg folyamatosan áll a mester rendelkezésére, természetesen ahogy sérülései engedik, amiket aztán igazán bunkóság lenne rajta számon kérni, miután végigmelózta egész eddigi életét a Juventusért és az olasz válogatottért, mindent feladva.

insieme 2023.06.21. 09:50:50

@venember83: én el tudom fogadni, hogy anno váltott, amit egy interjúban, úgy emlékszem még Chiellini is mellé állt,,,elmondta hogy elhamarkodott döntés volt. Visszajött a tékozló fiú és sokat tett azért hogy újra elismerjük,,EU győzelemig hajtotta magát.

venember83 2023.06.21. 09:52:34

@insieme: Chiello Bonu barátja, persze, hogy odaállt mellé. Meg nem is olyan bunkó, amilyen én vagyok.

Attilio79 2023.06.21. 09:57:34

Bonucci jó lenne, ha lassan befejezné inkább, de mehetne Marseille-be.
Milik akkor van rendben, ha pályára tudna lépni a szezon 2/3-ban legalább.
Zaniolo állítólag Juve drukker, McK helyett jobb választás is lehetne.
Casadei óriási fogás lenne!
Parisiról nem tudok nyilatkozni.
Megdöbbentő, hogy Kean nincs a listán, kb. 3-ik számú csatár lehetne Milik, Vlaho után és Allegri egy csatárt sem használ olykor.

Lanzafame 2023.06.21. 11:23:42

Nem akarunk esetleg hosszabbítani Bonuccival?

Rocky80 2023.06.21. 11:56:32

Ezt a Casadeit tényleg meg kéne csípni! Bonut meg túl kell élnünk, sokat segítene, ha csak a kispadon láthatnánk egész szezonban ilyen - olyan okokból kifolyólag.
Szerintem ő a prikezsia meg a morál-romboló; amint eltűnik, utána indulunk meg felfelé.

Ethan Hunt 2023.06.21. 12:25:06

@Rocky80: A hírek alapján Casadei nemigen akar váltani és a Chelsea sem akarja elengedni, de amit Bonucci kapcsán írtál azzal teljesen egyetértek! Új korszak csak akkor kezdődhet el, ha ő már nincs az első csapatban!

Ahogy persze Allegri sem...

Lanzafame 2023.06.21. 12:41:57

@Ethan Hunt: van egy érzésem, hogy a kolléga finoman a kispadon rohadó Bonuccira próbálja áttologatni a kudarccal járó felelősséget, így mosdatva egyeseket :)

babo0410 2023.06.21. 13:10:12

Én Frattesit és Casadeit nagyon szeretném, de mindkettejükre kicsi az esély. Cambiassonak meg itt lenne már a helye!

Ethan Hunt 2023.06.21. 13:17:31

Tisztában vagyok vele, hogy viszonyul a kolléga Allegrihez! :D

Mindenesetre számomra úgy tűnik, hogy Bonucci a pályán és az öltözőben is Allegri embere, ami érdekes történet, ismervén a korábbi afférjukat, de ilyen nézeteltérésekből Allegrinél másképp nincs visszaút, csak ha valaki canossát jár és szerintem Bonucci megtette ezt.

Gaben Smith 2023.06.21. 13:44:13

@venember83: ez a franya 43 millios vegkielegites mar bosegesen megtriplazta magat. Ha nezzuk sandro beret a bl kudarc miatti penzkiesest a felig ures lelatokat es a jetekosok bezuhano erteket.
Tudom h a transfermarkt nem szentiras de 2 eve meg 700 millio korul volt a kereterteke most 420…persze ertem en h elmentek stb de kb mindenki erteke bezuhant a beka segge ala.
Na mindegy a nalamnal okosabbak majd megoldjak a helyzetet ahogy az elmult 5 evben is tettek.

Gaben Smith 2023.06.21. 13:51:34

Mi lesz itt az arabok beindultak mindenkit meg akarnak venni kilora ennek tetejeben ugyanezt csinaljak a pl-ben es a psg-nel.
Aki ellenzi a szuperligat annak mindig jusson eszebe ez es az hogy mi es a tobbi olasz mar nem tud topjatekost venni csak azokat akik csunyan felsultek a pl-be a bayernel a ket spanyolnal vagy a psg-nel.
Lehet h most amugyse jo a penzugyi helyzet de azt hiszen amig nincs szignifikans valtozas addig marad a szarpaszirozas annyira feborult a penzugyi egyensuly.

Juvino 2023.06.21. 14:29:32

Micsoda berkoltseg szabadulna fel, ha Sandro, Arthur, Rabiot, Allegri, Pogba, Bonucci elmennenek. Mas csapat osszes jatekosa nem keres ennyit...

Rocky80 2023.06.21. 14:48:09

@Lanzafame: te mit utalgatsz itt, mondhatod nyugodtan nekem is. Nem harapok! :-)

Amúgy akár hiszed, akár nem, eszembe se jutott a mosdatás, tudom én, hogy mindenki hibás ebben a történetben, csak ugye az arányok!... Szerintem nem Allegri itt a legfőbb ludas, és abban sem hiszek, hogy az ő távozásával egy csapásra megoldódna minden.
Viszont abban igen, hogy tőle várhatunk úgymond egy újabb nagy Juventust, csak ez nem olyan gyors folyamat, meg nem olyan egyszerű, hogy gyere gombóc, hamm' bekaplak! :-)

Bonucci témára visszatekeredve, a valaha volt legutálatosabb játékos a szememben, pusztán erre utaltam a hozzászólásomban. Nekem az ő távozása a pezsgőbontós esemény!

@Ethan Hunt: na majd ha telik az idő, megint okosabbak leszünk! Allegrivel kapcsolatban is. :-)

Amúgy - félreértés ne essék -, nekem Allegri a kedvenc edzőm és nagyon szeretném, ha maradna, de ő sem áll a csapat felett! Ha úgy hozza a sors akkor persze, váltsunk, csak ne "visszafelé" fejlődjünk ha kérhetem, tehát ne Conte irányba meg ilyenek... Jöjjön egy fiatal edző akkor támadó elképzelésekkel, vagy jöjjön egy német edző, azt például örömmel megnézném hogy mit alkot! Csak attól félek, hogy nincs ilyesmire nincs pénzünk. Meg ha már leraktuk a voksunkat Allegri mellett, akkor járjuk végig ezt az utat úgymond és adjunk időt neki, nála jobban nem érdemli meg senki - természetesen a múlt eredményei alapján.

Na lépek mert dolgom van, további szép napot mindenkinek!

Lanzafame 2023.06.21. 15:39:43

@Rocky80: tudom, hogy jó ember vagy :) Csak rossz az ízlésed néhány dologban :D
Azt nem tudtam, hogy Leót ennyire utálod. Én sosem utáltam. Kiírta magát a legendák köréből a milanos évvel, de attól még jó arc. Hülye lett volna nem hosszabbítani 2024-ig anno. Inkább az az idióta, aki ezt forszírozta.

alexGicamo 2023.06.21. 15:46:10

Mehet Maximusszal kéz a kézben !

Ethan Hunt 2023.06.21. 20:04:28

"Ha úgy hozza a sors akkor persze, váltsunk, csak ne "visszafelé" fejlődjünk ha kérhetem, tehát ne Conte irányba meg ilyenek... Jöjjön egy fiatal edző akkor támadó elképzelésekkel, vagy jöjjön egy német edző, azt például örömmel megnézném hogy mit alkot! Csak attól félek, hogy nincs ilyesmire nincs pénzünk."

De ezt váltás nélkül honnan tudjuk meg, hogy merrefelé lépnénk? Az ember csak azt szeretné, hogy mindenkire ugyanazok a mércék vonatkozzanak, de ez a korrektség már szánalmasan megbukott, mikor tavaly ősszel 3 pontot szerezve kiestünk a BL-ből és Allegri mégis maradhatott a posztján, ami abszurd és az elvárások teljes szembeköpése! Sarrit meg kirúgták egy bajnoki cím és egy 11-esekkel elvesztett Olasz Kupa-döntő után, úgy hogy vagy egy évtizede nem látott 5-1-0-val zárta a BL-csoportkört és talán nem túlzás azt mondani, hogy tényleg balszerencsésen estünk ki vele a BL-ben a Lyon ellen idegenben lőtt góllal, mégha jobb szereplést is várt volna az ember tőle is.

"Csak attól félek, hogy nincs ilyesmire nincs pénzünk. Meg ha már leraktuk a voksunkat Allegri mellett, akkor járjuk végig ezt az utat úgymond és adjunk időt neki, nála jobban nem érdemli meg senki - természetesen a múlt eredményei alapján."

Az a szituáció teljesen más volt, mint akkor, hiszen egy erős Contés-alapokkal rendelkező együttest vett át, amivel úgymond szintet kellett lépni, most viszont pont azokat az alapokat lerakni, amit eddig neki nem kellett még megtenni és szemmel láthatólag nem is megy neki.
Már eltelt 2 év és nincs semmi előrelépés a játékunk tekintetében. A BL-ben meg nemhogy előrelépés, hanem teljes csőd volt idén. Az olasz bajnokság egy hosszú sorozat, aminek a megnyeréséhez kell a jó védekezés, de mi - reálisan nézve - már novemberben sem voltunk érte versenyben. Az meg szerintem nem edzői teljesítmény, hogy egy ilyen kerettel 60-70 percet védekeztetve, egygólos előnyöket próbálunk őrizgetni, hogy aztán amikor egy 8 vagy hány meccses győzelmi sorozat után elmegyünk Nápolyba, szembejöjjön a valóság és a képünkbe szarjanak... Már elnézést... Az öltöző minimum megosztott, a legértékesebb játékosaink nem kérnek a taktikájából...

Fun fact: A Laziónál szintén 2.évét töltő Sarri, aki teljesen más játékot játszat a csapatával, mint Allegri, 4 góllal többet szereztek és 3 góllal kevesebbet kaptak, mint mi!
Ugye senki nem állítja, hogy a Lazio kerete jobb, mint a miénk?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása