Allegri: „Már függetlenítettük magunkat az eseményektől”

allegri_massimiliano_el-sajtotajekoztaton_garboban.JPGA Juventus számára eseménydús szezonzáró ígérkezik, június elején a FIGC újabb pontbüntetéssel szolgálhat, közben zajlik a Prisma ügy tárgyalása, és mindeközben a Juventusnak négy bajnoki meccs és a Sevilla elleni elődöntőtől függően maximum három EL-meccs lehet hátra az idei évből

„Nem tudom, mi fog történni, van egy páncélunk, és már semmi nem befolyásol minket.” - mondta a mester a Sevilla elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

„Egyik nap minden fekete, majd másik nap sárga. Mindenki beszél és mindenki tud mindent, de mi már megerősödtünk. Most előttünk állnak ezek az EL-meccsek és négy további bajnoki.

Gleison Bremer csütörtökön nem játszhat, izomfáradtság jelentkezett nála, nem is tudom, hogy pontosan hol, talán a combjában, szóval rá nem számíthatunk. A többiek rendben vannak. Öröm volt a tegnapi edzést nézni. Lelkesnek kell lennünk, egy budapesti döntő csodálatos eredmény lenne.

Az egész csapat jól érzi magát, nehéz lesz döntéseket hoznom a kezdőcsapat tekintetében. Vannak olyan játékosok, akik csak 15-20 percet játszottak, de így is segítették a csapattársakat. Dušan Vlahović gólt szerzett az Atalanta ellen, és a padon lévők is segíthetnek majd holnap.

Olyan csapattal nézünk szembe, amelyik hatszor nyerte meg az EL-t, tapasztalt az ellenfél, és mindig meccsben maradnak. Nagyszerű teljesítményre lesz szükség holnap. Ez elődöntő, és bonyolult meccs lesz. A legtöbbet kell kihoznunk a gyenge pontjaikból.

Ugyanazon hozzáállásra lesz szükség, mint Bergamóban, Leccében és Bolognában, tudva azt, hogy a Sevilla számos trófeát nyert, ezért tiszteletet kell mutatnunk.

Dušan Vlahović? Nem beszéltem vele a bergamói eseményekről, ahogy én látom, nem jó érzés a rasszista megnyilvánulások célpontja lenni, de legjobb figyelmen kívül hagyni ezeket, és hagyni kell, hogy az illetékes hatóságok tegyék a dolgukat a bűnösökkel szemben.

Ángel Di María tudja, mit kell tennie a kieséses szakaszban, eredményre kell törekednünk, és ehhez jó teljesítmény kell.” - zárta a sajtótájékoztatót a Juventus mestere.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr718120956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben Smith 2023.05.10. 17:38:28

Na es a parizsi beszelgezes Luis Campossal Miszter?

Gaben Smith 2023.05.10. 17:52:46

Off tema de mindenhol azt irjak hogy guintoli jonni fog sportignek. Egyebkent en orulnek neki. Elmeletileg ujra kell epiteni a keretet , illetve ez nem elmelet hanem maskepp nem is lehet

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása