Allegri: „Jövőre a scudettóért fogunk harcolni”

allegri_massimiliano_arckep.jpgA Juventus hazai pályán is kikapott a Napolitól vasárnap este, ez volt sorozatban a harmadik bajnoki veresége a csapatnak, ami a 2010-11-es bajnokság óta nem történt meg.

„Csalódást érzek, amiért így elveszítettünk egy meccset, jobban kellett volna teljesítenünk a gól előtt. Egyszerűen leálltunk, és ebben a tekintetben mindenképpen jobban kell teljesítenünk.” - mondta a mester a DAZN számára.

A mérkőzés végén Chiesa és Di María is a pályán volt, ám a Juventusnak így mintha több nehézsége adódott volna.

„Adott pillanatban technikailag tehetségesebb játékosokra volt szükség, akik meg tudják verni a védőket. Chiesa jobb formában lesz jövőre, tudtuk, hogy ilyesmire számíthatunk a borzasztóan súlyos sérülése után, Milik igazán jól teljesített, Vlahovićot pedig pihentetnem kellett a csütörtöki meccs után. Miretti és Soulé fontos meccset játszott.

Nagyon elégedett vagyok ma este, szerintem Soulé jól játszott, Rugani és Federico Gatti pedig nagyszerű volt Osimhen ellen. Az első félidőben többet is kihozhattunk volna a helyzeteinkből, de ez is a fejlődés része. Bizonyítottuk, hogy nem vagyunk tapasztalt mindent tudói ennek a kontextusnak, de ez is az út része. A srácok egy része nincs hozzászokva ezekhez a meccsekhez. Jó meccset játszottunk egy erős Napoli ellen, amelyik megérdemelten megnyeri a bajnokságot.

Jó teljesítményt láthattunk, de ennek ellenére buta gólt kaptunk. Ez egyszerű dolog, nézzék a mozgásokat, a 93. percben vagyunk, és minél többen kellene visszatérjenek a tizenhatoson belülre a védekezéshez.

Ez is a fejlődési szakasz része a játékosok számára, mivel egyes dolgokat biztosnak tekintünk. Lassúak voltunk és statikusak a labdával szembeni reakció tekintetében az adott helyzetben.

A gólnál tökéletesen helyezkedtünk, de túl kevesen voltunk, mert nem mindenki követte az emberét.

A Napoli erős csapat, és nemsokára megnyerik a bajnokságot. Ez szomorú számunkra, de másokkal szemben továbbra is előnyben vagyunk a legjobb négy hely tekintetében, valamint elődöntőben vagyunk az Európa-ligában és az Olasz Kupában.

Lukaku eltörölt eltiltása? Nem én döntök ebben a kérdésben, a véleményem semmit sem számít. A kompetens hatóságok adottak, és nyugodtan el kell fogadnunk az összes döntést. Nem pazarolhatjuk ilyesmire az energiánkat.

A játékvezetés kapcsán is ugyanazt mondhatom, meg kell őriznünk a nyugalmunkat, mint mindig, el kell fogadnunk a bírói döntéseket, legyenek azok jók vagy rosszak. Ellenkező esetben elpazaroljuk az energiánkat, mert az eredményt amúgy sem módosíthatjuk már. A játékvezető nagyon jó volt ma, gratulálok neki a teljesítményéért. 

Szerintem a Napoli teljes mértékben megérdemli a scudettót. Nekünk voltak nehézségeink a szezonban, különösen a 15 pontos levonás. De előnyben vagyunk a Milanhoz és az Interhez képest, most pedig be kell gyűjtenünk a hiányzó pontokat.

Szerintem a srácok elismerést érdemelnek, igazán jó szezont futnak. Sok beszédet hallok, és az emberek nem is tudnak az egészről semmit, ez számomra vicces. Szürreális helyzetben voltunk, és a srácok csodálatosnak bizonyultak. Ez a szezon segíti a fejlődésünket, és jövőre ott leszünk a többiekkel elöl a scudettóért zajló harcban.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6118109116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2023.04.24. 05:40:57

Én is úgy gondolhatom, hogy harcolhatunk jövőre a scudettoért, de csak nélküled papi. Veled esély sem lesz rá. Bár akkora gerince nem lesz, hogy lemondjon önként, remélem felállítják, mert nem a puszipajtása a főnök, ezt nem tudom ki hiszi el még, amikor ilyen baromságokat hadovál össze-vissza. Engem a mostani helyezés sem zavarna, ha nem ezt semmit látná az ember a pályán.

babo0410 2023.04.24. 06:16:49

Jövőtre a bajnoki címért harcolunk? Aztán majd ha nem, megint jönnek a kifogások? Mint a szezon elején, hogy a többiek előrébb járnak. Csak mitől? Én azt hiszem Allegri és a Juve kapcsolata elfáradt.

ACE12 2023.04.24. 06:47:53

Remélem nem veled...

Andras74 2023.04.24. 06:49:07

@ACE12: ki jönne velünk a Serie B-be????

venember83 2023.04.24. 07:08:31

@Andras74: a Serie A-ban is kimagasló bérrel rendelkező mester biztosan. Ő vitathatatlanul igazi profi rengeteg szempontból.

@babo0410: kérlek, légy bizalommal és türelemmel a mesterrel szemben, ez az egész a fejlődési folyamat része, most mondta a mester.

Attilio79 2023.04.24. 07:12:20

Allegri számos problémával küzd, nincs mögötte egy hozzáértő sportvezető, a klubot támadják folyamatosan a figc/uefa megbízásából. Egyszemélyben menti a klubot az ordenáré játékvezetéstől, ami nem az ő feladata lenne! Minimum köszönet jár érte!
Allegri a kispadon elfogyott, félreértelmez szituációkat és inkább bunkert játszat, fullra biztosított sündisznó taktikája nem idézi a múltat sem a klub, sem az ő szempontjából.
Ha mindent egybevetünk, lehetne rosszabb, de nem tudom, hogy mi folyik a klubnál, építkezésnek nyoma sincsen!

venember83 2023.04.24. 07:18:22

@Attilio79: a klubnál védekezés folyik. Fullba nyomják. Úgy a pályán, mint a jogi színtéren. Most ez a Juve identitása, úgy tűnnik, s részben érthető is.

Másrészt nehezen elfogadható számomra számos dolog a játékkal és mentalitással kapcsolatban, folyamatosan lázadozik mindenem adott meccseken, nehezen hiszem, hogy a Juve ilyen futballra képes csak, hogy ennyi a maximum, ami kijön a keretből. Vannak tehetséges és motivált fiatalok, vannak sokat látott profik, olasz szinten van pénz is, ne legyen már az, hogy kiscsapatként viselkedik már mindenki ellen, legyen szó a Monzáról vagy a Napoliról, hogy a Sportingról már ne is beszéljünk. Nem igaz, hogy nem lehet játszani ezt a futballt, vagy legalább megpróbálni.

Attilio79 2023.04.24. 07:25:08

@venember83: Ha csak védekezünk és nem támadunk, lehet, hogy elkövettünk valamit?
Nehéz fület-farkat behúzva, meghunyászkodva eredményt elérni.
Pont a legfontosabb meccseinknél érkezett ez a huza-vona, meglepő lenne vagy a támadó fél pontosan tudta, hol lehet még jobban gyengíteni?

Allegri nem a kispadra való, de egyértelműen egyedül hagyták számos perspektívát tekintve. :(

babo0410 2023.04.24. 07:30:13

@venember83: Még mindig fejlődünk? Meddig? És hol a fejlődés? Vagy az a fejlődés Allegrinek, hogy már tudunk úgy játszani, mint egy Empoli? Rajtunk kívül már nem sok csapat játszik ennyire bunker focit a Serie A-ban sem. De ha ez a fejlődés...
Mondjuk ha azt nézem, hogy már csak 1 gólt kaptunk...

Attilio79 2023.04.24. 07:38:37

Szóval Allegri nem rohanhat ki, sőt, egységet kell mutatnia, még akkor is, ha nincs meg vagy nem úgy gondolja. Ő az egyetlen sport vezető, mindenki más finánc és ez így nagyon kevéske. Egyszemélyes hóhér pl. a támadásokat tekintve, ráadásul Landucci kapus volt, tehát senkire sem tud támaszkodni a stábból.
Ez egy szerep, amit felvett a klub érdekében, de lássuk be, hogy a szurkolók szempontjából bullshitnek és gyengének tűnik, ezért nem is szoktam olvasni az "értékeléseit".

venember83 2023.04.24. 07:43:19

@Attilio79: a mester hozzáértése, szakértelme, rálatása megkérdőjelezhetetlen. A következő értesülés is ezt bizonyítja: "A Sky szerint 2021-ben volt megbeszélés De Laurentiis és Max tábornok között. A mester nem vállalta el a déli csapat irányítását, és amikor ajánlani kellett valakit, akkor az adott követelményekhez Luciano Spallettit nevezte meg."

Csak a futballja fölött szállt el az idő, de nem csoda, volt időszak, amikor arról beszélt, hogy kb. ilyen idősen nyugdíjba vonul. Vagy az is lehet, hogy a Juve jelenleg nem elég top csapat az ő filozófiájának a megvalósításához. Bár az utalhat egy-két dologra, hogy számos topba vágyó pénzes klubnál volt edzőcsere, s a mester neve nem merült fel velük kapcsolatban az elmúlt bő három/három és fél évben.

2023.04.24. 07:48:31

Harcolj mással jövőre a scudettoért!

Attilio79 2023.04.24. 07:55:55

@venember83: Allegri biztosan sok dolgot jobban ítél meg, mint mi, mondom ezt úgy, hogy förtelmes a csapata a pályán.
Én továbbra is a középpályában látom a gyengeséget és a túlbiztosítását és közben rohad a két széle a csapatnak.
Kosztics, Chiesa, dM kizárólag a támadásokban vehetnek részt védekezni nem tudnak. Sandro, Cuadrado, dS pedig a védekezésben, de utóbbi 3 öregszik és/vagy gyenge.
Cuadradot azért védem, mert nem védő, semmilyen tekintetben és bejátsza szélt, úgy, ahogy azt az említett 6 emberből senki sem tudja! Még mindig! Ha ő hibázik gólt jelent az ellenfélnek, támad és védekezik, nincs, aki kisegítené vagy belépne a helyére.
Ez, plusz a 3 belső középpályás olyan szintű fék jelenleg a csapatnál, amit semmi nem tud feloldani, nincs rá ember a keretben.
Jövőre ultra kemény lesz a helyzet, ha elmennek játékosok és nem lesz pénz.

Thuglife! 2023.04.24. 08:21:47

"Jövőre a scudettóért fogunk harcolni"
A többiek pedig karba tett kézzel nézik.még azok is akik konzekvensek mint a Napoli.
Akik meg most mögöttünk vannak(még),azok azt fogják mondani...jaj nee A Juve bajnok akar lenni...akkor hagyjuk..mi rámegyünk a kupára meg a konferencialigára.nekünk ennyi volt az esélyünk...2 év amíg a Juve összeszedte magát.minden jel arra mutat hogy jövőre jobbak lesznek...adjuk föl.különben is a Juve idén megszedi magát az európa ligából és vesz egy csomó fiatal sztárt...mi pedig vehetünk olcsó kiöregedett sztárokat.Firmino Kanté. Koulibaly stb. csak nehogy a Juvéé legyenek ezek a jövő emberei.

delpi0823 2023.04.24. 08:41:03

@Wizzurah: Nem a puszipajtas az elnok,de attol meg a szerzodese ervenyben van.Attol meg ugyanugy ki kene neki csengetni vagy 20 millio eurot.Amit jelen anyagi helyzetunkben nem igazan tehetunk meg.

delpi0823 2023.04.24. 08:48:00

@Thuglife!: A napoli meg egy ilyen szezont nem fog futni az biztos,plane ha megvesznek par kulcsjatekost is toluk.A problema azzal van hogy valoszinu a Milan meg a sinter se fog meg egy ilyen sz....ar szezont produkalni a bajnoksagban.

Pilsnerurquell 2023.04.24. 08:49:18

Neked mindig mindenben javulnod kell te kókler fasz és már szezon vége van nem veszed észre magadat? Mit csináltatok eddig malmoztatok? Mindig megmagyarázod azt hogy fogalmatlan az egész szar csapatod. Utóbbi 3 meccs, 3 zakó. Magyarázd meg persze.

Az egyik nehézség itt te vagy, és az, hogy nem tudod használni a játékosaidat te igazi nímand. Lehet taktikailag és szakmailag jó vagy, de ezt gyakorold inkább máshol mielőtt teljesen viccet csinálsz szeretett csapatomból! A Juventus soha nem játszott cirkuszi focit ez igaz, de viccet sem csinált magából soha mint veled. Azaz de, volt itt anno Ferrara meg Del Neri korszak is, de akkor léptek is az illetékesek egy idő után. Ha van még egy kis vér a pucádban apukám szezon végén felállsz innen és eltakarodsz!

TAKARODJ EL INNEN ALLEGRI!

Pilsnerurquell 2023.04.24. 08:50:52

Elég volt belőled és a hülye dumádból. Elfogyott a türelem.

JuveMI 2023.04.24. 08:59:46

Szerintem a napolinak semmivel sincs jobb/erősebb kerete... sőt valójában a sintéreknek sem. (A sérüléseket meg Pogbát inkább hagyjuk... ilyen rendszerben lehetetlen játszatni a zsiráfot) Edző fronton ugyan ez a helyzet... senki ne mondja nekem, hogy Spalletti (vagy akár Inzaghi) alapjaiban különb lenne Allegrinél... mégis van játékrendszerük, vagy legalább elért oda, hogy hagyja a csapatát játszani... Max nem ért el erre a szintre és a jelenlegi szűkebb anyagi helyzetben nem is fog.
Nagelsmann személyében ott hever az aranyhal a piacon... ha egy ilyen kvalitású edző jönne, akkor sima liba lenne jövőre ez a Serie A.
Ha esetleg egy Tudor/Italiano/De Zerbi színvonal érkezne a padra, akkor valóban harc lenne a bajnoki címért... mert még fel kell nőjenek a top klub szintre... viszont elképzelésben, modern futballban nem lenne hiány.
Sajnálom Mister! Én ezt az utat választanám... bármi is legyen a szezon végén.

Pilsnerurquell 2023.04.24. 09:21:07

Védekezni nagyon tud ez látszik. Óramű pontossággal képes mozgatni a csapatrészeket HÁTUL!, de ez a JUVENTUS, nem valami kiscsapat.

Én vártam, vártam, és vártam, és mindig megvédtem őt, mert láttam valami koncepciót, és hogy abból na majd talán a szezon végére átfordul valami a támadásban is, beérik a rendszer idővel. Hát nem. Mindig csak a totál homály, és mindig azt kell érezze a szurkoló hogy alárendelt szerepben van a csapata. Még egy Sassuolo ellen is.

Nagyon bíztam benne hogy most hogy visszakaptuk a pontokat, felszabadultabbak lesznek a srácok is, és otthon játszanak egy jó meccset a Nápollyal. Ehhez képest bunker otthon, és ugyanaz a fogalmatlanság mint eddig bármikor. Hát ebből ELÉG VOLT! Kosticot is tegnap elküldtem "oda" egy párszor, de nem rossz játékos ő sem, csak egyszerűen Allegri alatt olyan mintha ő is beleszarna mindenbe.

Váltani kell nem is kérdés. Ki kell fizetni ennek a majomnak a munkáját és elküldeni szezon végén mert aki picit is látja a focit, és nem csak nézi, az tudja hogy egy ilyen szakemberrel a következő szezonban sem lesz sehol versenyképes a csapat.
Ez a játékosállomány más rendszert igényel. Akár több kapott, de jóval több rúgott gólt is.

Nem cirkuszi játékot akarok én mint szurkoló. Tisztában vagyok azzal h ez az Olasz bajnokság és egy Olasz csapat. Csak egy erős, minden fronton versenyképes csapatot aki nem okoz hétről hétre csalódást. Ehhez pedig váltani kell.

Pilsnerurquell 2023.04.24. 09:24:48

"Egyszerűen leálltunk, és ebben a tekintetben mindenképpen jobban kell teljesítenünk.” - mondta a mester a DAZN számára."

És még miben? Szezon vége van ÉBRESZTŐ!!! Áhh...megyek inkább rágyújtok. Bocs srácok. Lényeg hogy mátol én is beálltam az Allegri takarodj táborba.

Thuglife! 2023.04.24. 09:44:22

@delpi0823: oké értem én a wishful thinkinget
De nem tudom mire alapozod hogy mi jövőre jobbak leszünk a Napoli meg rosszabb.ahigy idén év elején egyetlen szakértő se várta hogy így szerepelnek és tudják pótolni az öregjeiket.de kár is milanról interröl meg napoliról beszélni jövőre ha idén egy Lazio amelyik évente kb 10 millióbol igazol előttünk tud végezni.

venember83 2023.04.24. 09:48:29

@Thuglife!: jövőre a Romára kell figyelni, ők következnek az Inter, Milan és Napoli után. :)

delpi0823 2023.04.24. 09:59:11

@Thuglife!: Jogos.De valoszinu jovore heti egy meccsel azert illene valamit alkotni,ott mar nem lehet semmi kifogasa Allegrinek.Ha jovore nem vegzunk az 1-2be heti egy meccsel,akkor mar tenyleg meg kell szabadulni tole.Addigra mar csak 1ev marad vissza a szerzodesebol,nem is kell majd annyit tejelni neki.

venember83 2023.04.24. 10:13:01

@delpi0823: "Addigra mar csak 1ev marad vissza a szerzodesebol,nem is kell majd annyit tejelni neki."

Ugyanannyit kell tejelni neki, ő már fix költség, a Gazzetta úgy számolt, hogy kb. 50 millióba kerül bruttóban a négyéves szerződése, nyilván kis mértékben változik az eredmények és bónuszok függvényében. Hogy mellé milyen teljesítményt nyújt a csapat és ehhez köthetően pénzügyi téren a klub, pl. a következő két évben, az már változó tényező, amire ráhatással tud lenni a klub, de az ő bérére már nem.

Pilsnerurquell 2023.04.24. 11:26:42

Nem szabad vele kezdeni a következő szezont. Hacsak nem akarjuk itt olvasni hétről hétre váltakozva azt hogy "most csöndben kell maradnunk" vs "javulnunk kell" Elég ebből.

Mégis mennyit kéne kifizetni neki? Kb mint egy közepes játékos transzferdíja? Meg kell lépni. Viszont úgy gondolom, hogy a stábon belül is lehetne takarítani kicsit. Az hogy Kosticon azt látom tegnap a meccs 20adik percében hogy mindjárt meghal, az komoly kérdéseket vet fel az erőnléti /segédedzői stábon belül is.

A páva(cr)óta valami nagyon elkezdett elszaródni a csapatnál. Ahol most vagyunk az a hibás vezetőségi, az évek alatt feltúrt ganajtúró iparának a terméke. Ennek a csapatnak dominálnia kellene az Olasz ligát, és versenyképesnek lennie Európában.

Inkább ne igazuljunk nagy neveket, de itt takarítani kell. Nem tudom ezt elfogadni tovább hogy ez a majom szezon végén előhúzza a javulnunk kell kártyát egy csöndben kell maradnunk nyilatkozat után.

Tessék megpróbálni egy új edzővel, és esetleg azokkal a segítőkkel akiket ő szeretne maga mellé. Ennél szarabb már biztos nem lesz az 100.

Shaky79 2023.04.24. 12:24:57

Ez a faszkalap 2022 augusztusában us azt nyilatkozta, hogy nincs kifogás meg kell nyerni a bajnokságot...most megint, hogy majd jövőre... Ebből elég! Akik idohozták már el takarodtak, ő az utolsó a régi brigàdból, neki is takarodnia kell, hogy itt érdemi változás legyen! 180 fokot kell fordulni nem is kérdés, de ezt ez a balfasz csak kívűlről figyelheti!

Shaky79 2023.04.24. 12:27:09

Ja és neki ez jó teljesítmény! Az agyam eldobom, mintha egy Bl csapat játszott volna egy nb3-sal! Fájdalmas volt nézni ahogy szórakoztak velünk, 35 százalékban volt nálunk a labda hazai pályán! Viccnek is rossz!

Juvebest 2023.04.24. 13:07:34

Én fejlödést egy Kloppnál láttam aki egy jó Liverpoolból faragott egy bombaerős csapatot. Építkezést látok egy Realnál ahol fokozatosan a Kroos Modric utáni Camavinga, Tchouomani Valverdet játszatják az öteg mototosokkal együtt. A Juvénál is szerontem jól mentek a dolgok meglßtásom szerint Ronaldoig. Ott valami megtört mind az öltözőben , mind szakmai, mind pénzúgyi részben. Folyamatosan elmentek harcosok ikonok akiknek volt tekintélye szerintem . Barzagli, Buffon , Chiellini, és még én Dybalát is ide veszem nem a karizmája sokkal inkább a játéka miatt. Biztos jó gyerek a Danilo de egy Juvét képviselni ö kevés ( nem megbántva a rajongóit) csk ként. És akkor itt van Allegri aki folyamatosan mellébeszél nyomja a sablon dumßit a nagy semmiről mert lassan 2 idény alatt nem tudnék 3 meccset mondani ahol azt mondtam azta lefocizták az ellenfelet

Mostakkormilegyek 2023.04.24. 13:18:39

@Pilsnerurquell: “ Védekezni nagyon tud ez látszik. Óramű pontossággal képes mozgatni a csapatrészeket HÁTUL!, de ez a JUVENTUS, nem valami kiscsapat.

Én vártam, vártam, és vártam, és mindig megvédtem őt, mert láttam valami koncepciót, és hogy abból na majd talán a szezon végére átfordul valami a támadásban is, beérik a rendszer idővel. Hát nem…”

Végre <3 (sziv smile) ÖLELLEK,CSOKOLLAK,UDVOZOLLEK,EGYETERTEK !

Lanzafame 2023.04.24. 15:32:22

@venember83: lehet, hogy Allegri olyan edző, akire rá lehet bízni egy brutál és rutinos keretet (2014-2019), és egyszerűen irányban tudja tartani a kormányt: megszervezi a védekezést (BBBC-vel nem nehéz), berakja a 30-as, rutinos rókákat (Khedira, Mario, Pipita), akik kb. "maguktól" hoznak 1-2 gólt, ebbe ő nem is szól bele érdemben. Az öltözőt ügyesen kézben tartja, nincs nagy balhé, jó politikusként mozog a játékosok, a vezetők és a sajtó körül.

Ez szép és jó a világ egyik legjobb keretével, de nem elég egy simán erős kerethez és a tehetséges, de tapasztalatlan fiatalokhoz, magyarul az építkezéshez.

xXPeiperXx 2023.04.24. 16:35:12

Tudjátok, még el is tudnám fogadni a vereséget a bajnoki cím legfőbb várományosától, DE, ami végképp kicsapja a biztosítékot a statokat látva, hogy nem azt mondja a "Mesterünk", hogy vállalom a felelőséget, az én hibám, nem tudtam kellőképpen felkészíteni és feltüzelni a fiaimat.

Ez már változtatna a leányzó fekvésén, de nem. A majd két éve alatt egyszer sem hangzott el ilyesmi tőle. Pedig vastagon benne van abban, hogy a csapat képtelen a csapatjátékra. Egyedül a védekezés megyeget, de az se világszínvonal, két év alatt semmit se tud felmutatni, semmit és ez az igazán elkeserítő.

Ami még plusz fájó pont, hogy nála tényleg mindenki, de tényleg mindenki leépül, legjobb példa Vlahovic. A két éve alatt nem tudok felmutatni olyan játékost, aki fejlődött volna. Én a fiatalokat nagyon szeretem és külön fáj, ahogy Miretti leépült. Ahogy kezdett az a srác az első csapatnál az több mint biztató volt (az év elején a Roma ellen lehet mondani, hogy klasszis teljesítményt hozott), erre totál leépült. Fagioli minden hibájára jut 3-4 meccs jegelés. Gatti ugyanez volt, az év elején hibázott és nagyon sokáig nem játszott. Az meg, hogy nem Perin az elsőszámú kapus az totálisan érthetetlen.

Az, ami anno Allegri nagy előnye volt mára teljesen megkopott, sőt eltűnt. A taktikai sokoldalúsága, a többfajta felállás alkalmazása teljesen megszűnt és görcsösen ragaszkodik egy olyan régi dogmához, melyhez nincs meg a szükséges registája, anélkül pedig ez nem működik.

Reméljük kapunk valami fiatalos, modern felfogással rendelkező edzőt.

venember83 2023.04.24. 17:17:14

@xXPeiperXx: Rabiot sokkal jobb idén, javult az évek során. De nem tudom, hogy ez Allegrinek vagy a szerződése lejártának szól.

alexGicamo 2023.04.24. 18:03:07

@Thuglife!: Ezt meg hogy érted ? Neked tetszik a csapatunk játéka és Maxi munkája ?

Thuglife! 2023.04.24. 18:16:21

@xXPeiperXx: én is azt gondoltam Mirettiről hogy ő lesz a mi Barellánk(na nem gólszerzésben) és amolyan tasmán ördögként cikázik majd a pályán.
De láthattuk mikor támadást vezetett többször is...megáll bevár mindenkit rossz döntéseket hoz.mert halvány fogalma nincs mit kezdjen a labdával.mostanra már kapura se mer lőni.
Fagiolit a hibája után lecserélni.mekkora pedagógiai balfaszság.ilyen alapon hányszor le lehetett volna hozni a lengyelt vagy Bonuccit Sandrót közvetlen gólt eredményező hiba miatt.
Nem elég csak bedobálni a fiatalokat a játékpercek miatt, fel is kéne építeni őket,
kezdve azzal hogy pontosan leoktatom a szerepüket.szeptember óta kb semmit nem fejlődtek a fiatalok.Soulénak voltak focistára emlékeztető mozdulatai,még néhány görcsös rángatózás az oldalvonalnál a mestertől vagy egy-két "biztató"szó Vlahovictól és neki is elmegy az önbizalma.

Thuglife! 2023.04.24. 18:17:55

@alexGicamo: nem pilsensör egy troll.két hete még masszív Allegrifan volt.

Pilsnerurquell 2023.04.24. 18:27:35

@Thuglife!: Ha te mondod....De amúgy ja, felvállalom hogy hibáztam azzal hogy nagyon sokáig védtem Allegrit. És? Nem tehetek róla, nem 1bitesen nézem a focit. Vártam valamit aminek mára már a szikrája is eltűnt azt illetően hogy ezt a szakembert továbbra is a védelmem alá vegyem. Elég volt a tevékenysége itt aztán ennyi. Ha neked ettől troll vagyok, akkor váljék egészségedre drága barátom.

Pedig szerintem mi itt mind ugyanazt szeretnénk. Nem kell világverőnek lenni, csak az kell hogy ez a klub azt jelentse mint az ezt megelőző sikeres időszakaiban. Nem ide tartozik, de nem egyszer fordult már elő az hogy munkahelyen amikor beszélünk a fociról kényelmetlenül érzem magam amikor azt mondom hogy én Juvés vagyok. Mert én az voltam a serie B-s időszak alatt is, és mindig az is maradok. Csak szar mert egy Angol-Spanyol-Német drukker ezt megmosolyogja. Nem mondja, de látni a gesztusokból. És ez szar érzés drukkerként.

Nem kell itt azonnal világmegváltás, és őszintén szólva Allegri elküldésével sem azonnali lesz a siker, mert az is egy folyamat lesz. Csupán az kell, hogy ha kikap a csapat, akkor tartalmilag érdemi nyilatkozatok legyenek(ha vannak)és nem ilyen bullshitek folyamatosan mint ennek a majomnak(már elnézést).
Lépni kell ez nyilvánvaló mert ha minden marad így ez csak rosszabb lesz. Ki kell csengetni Allegri pénzét max eggyel kevesebbet igazolunk. Valakinek az asztalra kell baszni mert 3forduló 0pont a szezon végén olyan nyilatkozatok mellett amik vannak ez vérlázító.

*
Nem az a baj ha kikap a JUVENTUS, hanem az a baj hogy nem a JUVENTUS kap ki ilyenkor. És ez óriási különbség. Aki érti az érti.

alexGicamo 2023.04.24. 18:28:27

@Thuglife!: Ja ! Hoppá !
Vannak ilyen napraforgó gondolkodású / hozzáállású emberkék ...

Mostakkormilegyek 2023.04.24. 19:16:09

@alexGicamo:” Ja ! Hoppá !
Vannak ilyen napraforgó gondolkodású / hozzáállású emberkék ...”
Már csak Rocky80 velemenyere lennek kivancsi aki masszivan savaz mindenkit a meccs elott aztan a meccs utan szinet se latni

delpi0823 2023.04.24. 19:41:54

@Pilsnerurquell: Hatha az inter kipicsaz minket a kupabol,amire sajnos van esely,es ha nem nyerjuk meg az elt amire szinten nagy az esely,akkor sztem megkoszonik neki.Azert ket szezont ugy lehuzni hogy semmi fejlodes,se kupa,a scudettotol a pontlevonastol fuggetlen olyan tavol voltunk mint Mako Jeruzsalemtol,azt mar o se fogja tulelni sztem.Az a baj sokkal tobb az olyan jatekos aki joval a tudasa alatt teljesit mint az aki kihozza magabol a maximumot.A pozitivum Fagioli meg Rabiot jateka.De Vlahovicbol csinaltunk kb egy megye1es csatart,aki mar labdat se tud kezelni ugy elment az onbizalma.Di Marianak is csak fellangolasai voltak,de o is beleszurkul ebbe a szarba inkabb.Milik szintugy.Chiesa is kabare sajnos,es nem hiszem hogy ez csak a serulese miatt van.Pogbaval is majd mit akar kezdeni?majd elvarja tole is hogy 90percen keresztul vedekezzen?Ezt a footballt nem is lehet birni,fizikalisan se,hogy a meccsek 90%ban csak nyomozzuk a labdat,fejben meg plane nem hosszu tavon.Ez a keret sokkal inkabb alkalmas a tamadofootballra mintsem a vedekezore sztem.

Pilsnerurquell 2023.04.24. 20:46:18

@Delpi
Így is úgy is el kéne tőle köszönni szezon végén. Az alacsonyabb rangú kupasorozatban(EL)ugyan elég lehet a bunker és az ad-hoc támadójáték, de sportszakmai szemmel nézve a szezont semmiképpen sem szabad Allegrivel kezdeni majd az új idényt. Én itt most bevallom töredelmesen hogy telibesz*rom az olasz kupát. Eddig sem érdekelt, ezután sem fog. Ha jól rotálható a keret neki lehet feszülni, de nincs különösebb jelentősége a számomra. Ami számít az a bajnokság és egy jó BL szereplés. Tudod fontossági sorrend. Elég cink hogy ha egy Juventusnak az az utolsó kapaszkodója hogy a hazai kupát behúzza valahogyan. Ez kicsit olyan hogy, na most a végén mutassunk valamit ha már egész szezonban képtelenek voltunk rá. Nem kell, nem érdekel. Egy jelentéktelen serleg a számomra, mert tudom azt hogy milyen teljesítmények előzték meg akkor és ott, ahol igazán számított volna. Azért hogy "csak valamit nyerjünk idén" azért felesleges...Plusz isten őrizz hogy ilyenek miatt szilárduljon meg Allegri pozíciója.

Egyébként teljesen egyetértek az általad leírtakkal. Én is mindig észreveszem a játékosok arcán a csalódottságot. És ami rosszabb, a tanácstalanságot is. Ez főleg a támadószekciót érinti. Ezek a játékosok egy értelmes játékrendszerben a mostani piaci értékük alsó hangon kétszeresét skandálnák. És a legrosszabb amikor látom Kosticékon hogy meghalnának de nem megy, mert nincsen rendszer. Nincsen rendszer, mert azt a nagy tudású az összes elérhető erőforrással együtt a védekezésbe fektette(egyébként világklasszis szinten csak hogy a játéknak van még egy nagyon fontos eleme. MAGA A JÁTÉK). Én naívan azt hittem hosszú hónapokig hogy majd beérik mert nagyon komoly lesz ha ebből tud majd tolódni a középpálya is labdaszerzésnél, elől lesznek olyan elmozgások hogy a mélységből indulók tisztán meg tudják majd játszani őket, és a többi. De a nagy lóf*szt(már bocsánat)

Gyakorlatilag semmi nincsen csak ad-hoc támadójáték ami abban merül ki hogy pumukli v Kostic talán jól beadja. Beadja a fenét, hát nem is véltem a Nápoly ellen sem felfedezni semmi olyan játékelemet ami azt mutatta volna hogy itt valami épül. Azaz bocsánat, épül. Csak éppen lefele.

Di Maria is egy epic fail.(nem bántás de könyörgöm...) Egy 35éves, karrierje csúcsán túl lévő csávótól kéne várni itt a csodát? Ide nem olyanokat kell hozni aki ESETLEG tud segíteni a csapatnak mert matuzsálem. Ide korrekt sportszakmai vezetés kell egy korrekt edzővel. A Juventusnak legendái voltak, és ezen az úton kellene tovább menni. Nem leigazolni a joga bonitó jóskát 500évesen. De ha már így lett, annak is játékrendszer kéne ami NINCS.

babo0410 2023.04.25. 16:06:27

@Juvebest: Ha már Klop, ő vállalta a felelősséget a Pool pocsék szezonjáért. Vajon Allegri mikor fogja vállalni, hogy az ő hibája?

babo0410 2023.04.25. 16:25:27

@alexGicamo: Napraforgó? Mert valakinek megváltozik a véleménye? Sokkal jobb az, mikor kiderül, hogy adott játékos, edző mégse olyan rossz, de csak mert eddig köpködtem, köpködjem tovább? Én, mikor feltámadt a csapat, és zsinórban jöttek az eredmények, az volt a véleményem, hogy lehet kitalált valamit Allegri, ha folytatni tudja ez, akár maradjon. Aztán ez januárban nem folytatódott, megint kritizáltam. És jogosan. Én is megkaptam, hogy napraforgó vagyok. Pedig nem. Csak engem az eredmények érdekelnek. Ha nem megy, és sok hibát vétünk, leírom a kritikát. Ha megy, akkor nem kritizálok. Pláne, ha zsinórban több meccset nyerünk. Pilsner se napraforgó, de nála is elszakadt a cérna. Eddig védte Allegrit, de szerintem ez alatt a 3 vereség alatt megértette ő is, hogy Allegri már nem képes megújulni, nem tudja motiválni a csapatot. Ez nem napraforgás. Szerintem. És kevésbé rossz, mintha egy játékos, akit eddik kritizálunk, elkezd jól teljesíteni, de tovább szidjuk, mert mi megmondtuk, hogy rossz, és akkor nem lehet jó.

alexGicamo 2023.04.25. 16:29:27

@babo0410: Ez a te véleményed . De valószínűleg ő is meg tudja védeni a véleményét, amennyiben szükségét érzi .

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása