Mattia Locatelli: „Manuelt csak a Juventus érdekelte”

locatelli_manuel_uvoltes_rabiot_elott.jpegManuel Locatelli bátyja, Mattia a lacasadiC.com munkatársával beszélt nemrégiben, és számos téma felmerült a Milannál, Sassuolónál és Juventusnál megfordult futballista kapcsán.

„A Milannál szenvedett, mert csak 18 éves volt volt, és úgy tekintettek rá, mint aki megoldás az összes problémára. Nem rendelkezett az önbizalommal, amit azóta az évek során felépített. Kritikákkal és sértésekkel szembesültünk, ő a testvérem, és ez fájt. Akkoriban a közösségi médiában le kellett tiltania a hozzászólásokat.

A szüleink nagyon fontosak, Manuel nagyon erősen kötődik hozzájuk, és nagyon fiatalon el kellett hagynia az otthonát. Mindig felhívja őket, amikor az ideje engedi, és az édesapám minden hazai meccsen ott van a lelátón.

A Sassuolóhoz igazolás? A legnehezebb lépés volt, nem volt egyszerű elhagyni a Milant és a San Sirót. Mindig úgy érezte, hogy ez visszalépés, szenvedett kicsit az első évben, de volt egy komoly irányváltás, amikor Roberto De Zerbi átvette a csapatot. Nagyon sokat segített neki, és a fejlődésének köszönhetően a válogatottban is bemutatkozhatott.

Emlékszem, hogy a Juventus és a Sassuolo közötti tárgyalások elnyúltak. Az Arsenal is érdeklődött, de őt csak a Juventus érdekelte. A két klub igazgatói sokszor találkoztak anélkül, hogy megállapodásra jussanak. Napról napra olvastam a Gazzettát, hogy friss információval rendelkezzek. Manuel elkülönítve dolgozott a Sassuolónál, s reménykedett abban, hogy sikerül megvalósítani a klubváltást. Amikor először pályára lépett a Juventusnál küldött egy képet a Juventus mezével, s annyit írt: »Sikerült.«.

Mindent belead a Juventusért, az elején úgy érezte, mintha mindez nem lenne valós, de aztán megértette, hogy oka van annak, hogy a Juventushoz került. Nagyon boldog volt, és számos játékos barátja lett, például Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Álvaro Morata és Matthijs de Ligt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr718046192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása