Allegri: „Az EL és az Olasz Kupa elsőbbséget élvez”

allegri_massimiliano_allianz_sajat_pad_elott_fintorog.jpgA Juventus hazai pályán is vereséget szenvedett a Monza ellen, ezúttal 2-0-ra verte meg a Monza a Juventust Patrick Ciurria és Dany Mota Carvalho góljaival.

„Nem hiszem, hogy valaha játszottunk volna ilyen első félidőt, és ezen érdemes elgondolkodnunk. A szünet után jobban mentek a dolgok, de vállalnunk kell a felelősséget a meccsen mutatott teljesítményért.” - értékelt a mester a DAZN számára.

Michele Di Gregorio bemutatott pár szép védést a második félidőben, de Gleison Bremer leshelyzete miatt Arek Milik gólja érvénytelennek bizonyult, majd a lengyel játékos sérülése feltette az i-re a pontot a Juventus számára.

„Arkadiusz Milik hajlítójával akadtak gondok, egy ideig nem számíthatunk rá.

Az Atalanta ellen furcsa meccset játszottunk, de inkább nézzük a statisztikát. Három meccsen egy pontot gyűjtöttünk, kaptunk tíz gólt, és őszintén szólva, volt ezek között pár igazán banális, például a mai napon. Egyszerűen nem lehet gólt kapni bedobásból, kínos könnyedséggel jutottak el a kapuig.

Lassúak voltunk, nem is reagáltunk az első gólra, amit a játékvezető érvénytelenített, pedig ez már egy figyelmeztető jel volt. Túl sok hibát vétettünk, és nem volt megfelelő a mentalitásunk, de a második félidőben teljesen más hozzáállást mutattunk.

Jelenleg a tabellán elfoglalt helyünket kell figyelembe vennünk, nem a 38 összegyűjtött ponttal kell foglalkoznunk. 23 pontunk van, és ennek megfelelően kell viselkednünk. Pontok kellenek a bentmaradáshoz. Ez a valóság, különben bajban leszünkSzóval a mai vereség után dolgoznunk kell ezen a helyzeten, mert ez a realitás.

Minden meccs döntő, és ki kell szabadulnunk ebből a örvényből, méghozzá minél előbb. Három forduló alatt egy pontot gyűjtöttünk, és ilyesmi nem történhet meg. Az EL-t és az Olasz Kupát elsőbbséggel kell kezelnünk. Ha nem így tesszük, a szezont örvényben zárhatjuk. Azt látom, hogy tíz gólt kaptunk három meccs alatt, és csak egy pontot gyűjtöttünk. Ez nem folytatódhat.

Eddig hazai pályán veretlenek voltunk. A Monza jó csapat, de mi nem kaphatunk két gólt ilyen könnyedén. Aki nem képes megfelelni a feladatnak, az jogosan szorul kívül.”

A mester a szokásosnál később fáradt a sajtó képviselői elé a meccsértékeléshez, vajon mit mondhatott a csapatnak a meccs után?

„Pontosan ugyanazt mondtam a csapatnak, mint Önöknek most.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr718036908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomi12312323 2023.01.29. 18:40:29

Legyünk hálásak Maxinak! Minden gerinces ember már rég felállt volna a helyében, de szerencsére neki nincs gerince. Hálistennek sikerült vele olyan szerződést kötnünk, hogy nyugodtan telibe szarhatja az egészet. Még hosszú évekig sikeresen rambolhatja a csapatot. Remélem rabiottal sikerül hosszabbítani és minimum 10-12 millás fizetést legalább 5 évre biztosítunk anyuci pici riadt gólyájának. Aztán a fegyelmezetlen Chiesától kellene még megszabadulni, mert állandóan előre menne ahelyett, hogy a játékot lassítaná. Micsoda büszkeség volt a gyerekeimmel közösen nézni ezt a csodálatos futball mérkőzést!
Legyünk hálásak!!!!

Pilsnerurquell 2023.01.29. 18:42:05

Nesze semmi fogd meg jól.

Maxinak amúgy benne van a kontraktjába hogy kötelező minden meccs után segget csinálnia a szájából?

Ezzel a garniturával ez a hajó már elúszott.
A helyében én nem edzősködnék a Juvéban tovább mert ez már csak kínlódás.
De nyilván van az a pénz ezek szerint hogy hétről hétre seggét csináljon a szájából egy amúgy kiváló szakember.

Nagy a baj.

2023.01.29. 18:43:11

„Pontosan ugyanazt mondtam a csapatnak, mint Önöknek most.”

Akkor mostantól biztosan minden jobb lesz. Ez egy igazán lelkesítő nyilatkozat volt.

Pilsnerurquell 2023.01.29. 18:43:40

@tomi12312323: Maxnak semmi köze ahhoz amit ezek a zsoldosok ma is kiraktak a pályára.

2023.01.29. 18:45:57

@Pilsnerurquell: Az elég gáz. Akkor minek az edző?? Zavarjuk el Allegrit, aztán csináljanak, amit akarnak.

tomi12312323 2023.01.29. 18:54:30

@Pilsnerurquell: Ezeket a lélektelen zsoldosokat ő küldte fel a pályára. Ő zavarta el Dybalát, ő akarta mariskát, rabiotot ide szeretné láncolni... Bennem már az is felmerült, hogy direkt csinálja. Nem tudom mi járhat a fejében az biztos, hogy egy gerinctelen szar alak, de ennyire ostoba nem lehet! Szerintem direkt árt a csapatnak nincs más magyarázat.

venember83 2023.01.29. 18:55:41

@Pjanista: a lelkesedéssel volt a gond?

venember83 2023.01.29. 18:57:50

@Pilsnerurquell: "Maxnak semmi köze ahhoz amit ezek a zsoldosok ma is kiraktak a pályára."

Egy edzőnél elég komoly probléma, ha nincs ráhatása a játékosokra, az eseményekre, a pályán nyújtott teljesítményre.

2023.01.29. 19:07:37

@venember83: "Túl sok hibát vétettünk, és nem volt megfelelő a mentalitásunk, de a második félidőben teljesen más hozzáállást mutattunk."

Nyilvánvalóan csak ez volt a baj, látszott is a második félidőben, csak úgy folyt a labda a lábakon.

Del Pybala 2023.01.29. 19:14:22

Pontok kellenek a bentmaradáshoz.

Del Pybala 2023.01.29. 19:15:24

Ez a szarhazi nyomorek tenyleg retardalt...

nortu30 2023.01.29. 19:17:39

@Pilsnerurquell: Akkor szerinted mihez van köze egy edzőnek?

Gaben Smith 2023.01.29. 19:25:53

Huha mar a bentmaradas a tet? Lemaradtam valamirol? Mindig az a cel a realis amit meg nem buktunk el?

Wizzurah 2023.01.29. 19:29:31

Akkor most a csapat elbukott egy kiesési rangadót? Elég gáz.

Pilsnerurquell 2023.01.29. 19:37:09

Nos

Emlékszem a 2012előtti blamákra Ferrara-val, Del Neri-vel, stb.

Aztán mi történt? Jött egy komoly üzleti modell, egy kiváló befektetési alap, egy új stadion, feltüzelt játékosok, és futószalagon szállított Scudetto-k egymás után, kiváló edzőkkel(Maxi ugye 2BL finálé, ahol sajnos hangyafasznyival jobb volt az ellenfél ezt el kell ismerni)

Jó volt Juvemeccset nézni akkortájt. Pár éve azonban ez nincs így. A játékosnak nem lehet leordítani a fejét,(még az olyan antitálentumokat is mint pl Kean simogatni kell) padoztatni sem lehet mert megsérül a kis lelkecskéje, és megmondani neki azt hogy "idefigyelj öcsém, nem érdekel mennyi a piaci értéked de egy rakás szar vagy a pályán, nem tartod magad ahhoz az elképzeléshez ami a csapat érdekét szolgálja"-pont mert sok millió eurós befektetés. Ha egy rakás szar, ha nem.

Rabiot kurva jó volt a VB-n egy erős Francia válogatottban. De az teljesen más kávéház mint ez a jelenlegi, Juventusnak csúfolt gittegylet.

Igen, az edzőnek kellene motiválnia a játékosokat, de Allegri nem vesztett a tudásából, és nem gondolom azt hogy ez a kínlódás azért lenne, mert nem ő a megfelelő ember a feladatra.

Az igazság az, hogy a jelenlegi 'Juventus maradványok' edzői padjára NINCSEN megfelelő ember a feladatra.

A mostani játékosokat fejben össze sem lehet hasonlítani azzal ami anno 2012ben egyszer elindult. A mostani játékosok fejében az van h "jaj, faszom, megin egy meccs, legyen már vége, mikor talál már az ügynököm egy erős BL v bajnokesélyes csapatot?"

Holott magában az, hogy én a Juventus játékosa lehetek, annak kellene adnia egy olyan pluszt, hogy egy Monzának sörmeccs jelleggel otthon gurítok 3at 4et.

Allegri pedig nem pedagógus, és pláne nem pszihológus. Ő egy kiváló szakember akinek van egy világos elképzelése a focijához, más kérdés hogy lehet hogy a komplett segédedzői stábot kukázni kellene mellőle, és egy kis időutazás keretén belül visszamenni úgy KB 10évet, hogy mi az ami akkor működött, és mely játékosok ehhez a megfelelőek. A mostani keretben nem sok ilyen van.

Rengeteg momentumot láttam a mai meccsen is(amúgy nem néztem volna csak nyertem 30ezret a Monzával)főleg a második félidőben amikor úgy épültek fel a támadások egymás után, hogy 3-4 góllal kellett volna befejezni.
AZ NEM! Allegri hibája ha a támadásokat nem tudja befejezni a csapat di Maria-kkal meg Vlahovic-okkal.
Vagy az hogy Bremer mint a búsf*sz lesen sétál az 5ösön belül gólhelyzetben.

Ez most az elkövetkezendő időkben egy ilyen időszak lesz sajnos a Juventusnál, de ebben VASTAGON benne vannak a jelenlegi játékosok. Lesznek kisebb győzelmek majd, de a kőkemény valóság is arcon fogja csapni a Juvét mint pl a Nápolyi kiruccanás volt.

El kell majd kezdeni építkezni az alapoktól, Marrotta-t valahogy valahogyan visszaszerezni, de akár más, kompetensebb szakembert a jelenleginél, és inkább noname játékosokat a csapathoz hozni, akikkel lehet dolgozni, aki örül hogy bizonyíthat. És mindezt egy Juventusnál.

Lanzafame 2023.01.29. 19:50:09

@Pilsnerurquell: "Ő egy kiváló szakember akinek van egy világos elképzelése a focijához"

Kifejtenéd, mi az a világos elképzelés szerinted? Nem valami általánosító, megúszós válasszal (mint olyasmivel, hogy pl. "az eredmény számít, nem a szép játék"), hanem részletesebben.

gomorra21 2023.01.29. 19:59:40

@Pilsnerurquell: Allegri filozófiája, hogy nem kell túlszabályozni a játékosokat. Legyenek azok klasszisok, és hagyjuk őket játszani.

Vannak edzők, akik klasszisok nélkül is tudnak jó csapatot építeni, mert rendszerben gondolkoznak.

Vagy lecserélünk kb. 11 játékost klasszisokra, és akkor mehet a buli Allegrivel, vagy lecseréljük Allegrit.

venember83 2023.01.29. 20:00:19

@Pjanista: "Nyilvánvalóan csak ez volt a baj, látszott is a második félidőben, csak úgy folyt a labda a lábakon."

Az jó, akkor nem kell aggódni a kiesés miatt. Előbb-utóbb óhatatlanul csak megmutatkozik a keret minősége. És kellő mélysége. A Serie A tagság megtartásához. Ahogy Maxi mondta. Nem folytatódhat ez a borzasztó sorozat, valaminek történnie kell.

Gaben Smith 2023.01.29. 20:04:39

@gomorra21: na ezt magyarazd el az allegri szopkodoknak…

venember83 2023.01.29. 20:12:58

@gomorra21: nála a rendszer abban merül ki, hogy az edző feladata a legjobb állapotban pályára küldeni a játékost. Sokszor akár a legjobb posztján kívül, de ez részletkérdés. Aztán majd a játékos megoldja. Ha nem, az a játékos hiányosságait mutatja. A futball nem matematika, hanem művészet. Na jó, általában a védekezést sikerül jól megoldania a csapataival, ezt semmiképpen se vegyük el tőle, bár ehhez szörnyen vissza kell fojtania/vonnia a csapatát.

Pilsnerurquell 2023.01.29. 20:17:07

@Lanzafame: Most írhatnám azt hogy kötött poszt nélküliség, sokszögelős passzjáték , és az ehhez szükséges mélységi passzok, indítások, biztonságos labdatartás és labdafelhozatal, középre húzódás befejezéseknél támogató jelleggel, ugyanitt de facto erős pressing, de őszintén szólva nincs új a nap alatt mert ezek mind mind változhatnak a meccs képe alapján.

És ez még csak egy lábjegyzet mert még ebben nincs benne a védekezés sem sok egyéb mellett.

A lényeg az hogy amit Allegri szeretne látni megvalósulni a pályán, azt nem hajtják végre a játékosai kellő hatékonysággal. Régen ezzel nem volt gond. Ma meg már ott tartunk EGY JUVENTUSNÁL hogy Allegrit kell félteni a partvonal mellett nehogy agyérgörcsöt kapjon.

Őszinte leszek, és nem akarok itt vitatkozni senkivel(kulturálatlanul), tiszteletben tartom mások véleményét is, mint ahogyan azt is hogy az enyémmel nem értenek egyet.

DE a védelem egy szar, a középpálya látens, a támadásért felelős játékosok meg olyanok mint a kivert fasz. Ez a véleményem, ezt gondolom, és igen, Allegri kitalálhatna valamit(ha tud), de alapvetően ez a szégyen nem tőle indul, és nem is alapvetően az ő sara.

venember83 2023.01.29. 20:26:39

@Pilsnerurquell: "Most írhatnám azt hogy kötött poszt nélküliség, sokszögelős passzjáték , és az ehhez szükséges mélységi passzok, indítások, biztonságos labdatartás és labdafelhozatal, középre húzódás befejezéseknél támogató jelleggel, ugyanitt de facto erős pressing, de őszintén szólva nincs új a nap alatt mert ezek mind mind változhatnak a meccs képe alapján."

Ez csodálatosan hangzik. De erős pressinget max. a Juve ellenfeleitől láttam, s nem csak az elmúlt másfél évre gondolok.

Pilsnerurquell 2023.01.29. 20:38:25

Na nézem a Napoli-Roma-t. Parázs kis meccsnek ígérkezik. Elvileg hazai. A kupában is szakítottam egy kis lóvét múltkor mert nyilván való volt hogy azt telibesz*rják Spallettiék és most csak a bajnokság a prioritás náluk. De ezt most valamiért nem merem megrakni pedig Osimhen jó formában van.

Vecchia 2023.01.29. 20:43:52

@venember83: Amikor Allegrinek megvoltak az emberei hozzá, akkor tudott azért erős pressinget tolni. A Barca-t úgy vertük anno 3:0-ra itthon, hogy azt sem tudták a meccs egy jelentős részében a magas presszingünk miatt, hogy milyen rendezvényen vannak. Nem gyakran használta Max, ez tény, de volt rá precedens. (És ez csak egy példa, amit mondtam, a számomra legemlékezetesebb.)

Panther77 2023.01.29. 21:03:27

@Pilsnerurquell: Az a baj a képletből kimaradt Conte aki összerakta azt a csapatot.Allegri abból élt szerintem,mert amikor neki kellett kitalálnia valamit vagy újat építenie akkor kezdődtek a gondok.Abből a csapatból elmentek a vezérek akik támadást építették,befejezték.Nem tudott semmit kezdeni azóta sem a támadójátékkal.Aztán szépen lassan a védelem is széthullott kiöregedett a BBC azóta a védelmünk is katasztrófa.Egyszerűen képtelen ez a fazon bárminemű csapat építésre,én legalábbis így látom,tapasztalom.

venember83 2023.01.29. 21:06:11

@Vecchia: ez most vicces, beírtam a meccs eredményét, kíváncsi voltam az évre, s a Pirlo edzősége alatt a Camp Nou gyepén elért győzelmet adta ki a nagy testvér.

Gaben Smith 2023.01.29. 21:16:16

@Panther77: ezt allandoan kihangsulyozom en is ! Allegri szart se ert vna le ha nem azt a rendszert es csapatot kapja!

nortu30 2023.01.29. 21:16:37

@Panther77: Ezzel én teljes mértékben egyetértek. Ez a f@szi konkrétan egy kioldhatatlan fék lett a klubnál. Egyébként ha valaki nézi most a Napoli - Roma meccset, az újfent szomorúan szembesülhet azzal, hogy hol vagyunk az igazi focitól.

Lanzafame 2023.01.29. 21:35:59

@Pilsnerurquell: kösz.

Tegyük fel, hogy vannak ennyire részletes elképzelései a támadójátékról, szerintem kb. Cardiff óta amiket írsz, azok közül így áll ezekkel, amikor nálunk a labda:
- kötött poszt nélküliség helyett céltalan szaladgálás, látványosan nem tudják támadás közben, mi a dolguk, nincsenek kidolgozott akciók
- sokszögelős passzjáték helyett a labda tutujgatása, nehézkes hátrapasszok, már ha egyáltalán fel tudjuk vinni a labdát a támadóharmadba
- mélységi passzok és indítások helyett a letámadástól megrettent, sarokba szorított hátsó emberek pánikszerű/alibi ívelgetései az egy szem csatár felé
- erős presszing sosem volt jellemző rá, sőt, a meccsek nagy részében inkább beállunk hátra. Ezzel semmi gond, ha úgy dönt, hogy legyünk egy konracsapat, kidolgozott kontrajátékkal, de az sem vagyunk

Allegrit én kirúgnám, de itt nem ő a legnagyobb gond, hanem az, hogy a klubnak nincs egy stratégiája, hogy hogyan kerüljünk vissza a csúcsra. Tervek nélkül nagyon nehéz lesz a 21. században topcsapatnak maradni. Allegri csak egy rosszul működő klub vergődésének látványos tünete.

Két megjegyzés még:
- az megint csak rá és a vezetői képességeire vet rossz fényt, ha agyérgörcsöt kap minden meccsen, mert leszarják a (tegyük fel, hogy létező) instrukcióit
- ide vitatkozni jövünk, nincs ezzel semmi baj :)

ACE12 2023.01.29. 21:47:08

Merem állítani hogy egy normális edző rendberakná ezt a csapatot...mert Allegri nem az

Dzsákkeríni 2023.01.29. 21:51:22

Egy új élményt hoz az életembe a tavasz ezek szerint. Ugyanis soha nem kellett még a kiesés elkerüléséért szurkolnom! (a feljutásért egyszer már igen, remélem jövőre nem kell felelevenítenem azt az érzést)

venember83 2023.01.29. 21:55:47

@Dzsákkeríni: ha a kiesés reális veszély, talán ki kellene nevezni Davide Nicolát. Aztán jövő ősztől ismét próbálkozhat Allegri, úgyis a klub fizetéslistáján marad.

Vecchia 2023.01.29. 22:24:08

@venember83: Nicola most éppen foglalt, nem? Most már nem. Ja, de, most megint.

venember83 2023.01.29. 22:27:02

@Vecchia: igen, minden a pontos időzítés kérdése. A modern futball már csak ilyen.

Dzsákkeríni 2023.01.29. 22:29:06

@venember83: Vagy még jobb lenne egy az egyben elcserélni őket! Csak tartok tőle a Salernitana sem anyagilag, sem szakmailag nem lenne érdekelt ebben... Valószínűleg még átkúrni sem lehet a fejüket, mert náluk nem futballhülyék vannak a klubvezetésben.

JuveMI 2023.01.29. 23:03:51

Február végén, március elején (mikor Pogba-Vlahovic-Chiesa visszatér és játékba lendül) lesz egy Allegri-féle etap, amelyben a nevezett sztárok összjátéka és egyéni villanásai újabb káprázatot hoznak majd a szemünkre... az ördög feldob egy király-ász-joker kombót, amitől (az eredmények és a tetszetős játék láttán) megint elgyengülünk... meglehet a Coppa Italia, de semmi több...
Mi szurkolók pedig tovább vitatkozunk, hogy vajon Allegri és sztárokkal megtűzdelt ármádia hosszútávú megoldást jelent-e a Juventusnak?
Nálam NEM!!!! A fent nevezett lufi április közepére (ismét) ki fog durranni!
Edzőt ÉS profilt kell váltani! ... minél előbb egy alapos, modern felfogású, fiatal edzőre lenne szükségünk!
u.i.: Johhny! Ne b@szd el 'nagyapád kedvenc szórakozását!

venember83 2023.01.29. 23:22:30

@JuveMI: "hosszútávú megoldás"

Kérlek, ne viccelj. Pillanatnyi problémamegoldás, foltozgatás zajlik jó ideje, hosszú távot átölelő elképzelés nélkül.

Gaben Smith 2023.01.29. 23:49:18

Az elso idezetet a mult meccs elott nyilatkozta maxika a a masodikat ma tessek lassek….

Allegri last game: "After the 15 point penalty was announced, I immediately counted how many points we need to play European football."

Allegri after today's loss: "We have just to focus on getting the points needed to avoid relegation."

Andras74 2023.01.30. 00:36:38

Először legyen koncepció a klubnál és ne a gombhoz vegyük a kabátot.
Addig meg édes mindegy, hogy ki szenved a padon.

Cannavaro 2023.01.30. 01:28:21

Készült: Magyarország kormánya megbízásából.... :D

ASCE 2023.01.30. 08:20:13

A Miszter előadja , hogy a Monza ellen csak tartalèkolt a csapat, hogy majd a francia 13. EL ellenfèllel szemben teljes erőbedobással tudjanak harcolni, akiket mèg nèhány ève egy Juve B- nek is agyon kellett volna vernie.
Komolyan hogy lehet ennyire ègetnie magát egy embernek?

Andras74 2023.01.30. 09:02:55

@Cannavaro: akár ott is készülhetett volna.....

Juvebest 2023.01.30. 10:16:45

Aki nem képes megfelelni a feladatnak jogosan marad a körón kívül. Na ezt mondjuk mi is szurkolok neked Mister mert ennyi lélektelen, ötlettelen játékot egy idény alatt nem nagyon láttam

Thuglife! 2023.01.30. 10:37:30

Tehát a tisztánlátás kedvéért...Csak hogy nem tápláljunk hamis reményeket...A kupa és az EL a fő cél!!!
Végre akkor lehet valamiért számonkérni év végén.mert eddig semmi következménye nem volt a BL szereplésnek,a történelmi vereségeknek itthon...De ha a kupa,amiért kb 3 komoly meccset kell nyerni,sem lesz meg akkor nem tudom mivel lehet majd takarózni.
+Ezzel a kijelentéssel hogy a bajnokságban a kiesés ellen küzdünk...ezzel az okos megnyilvánulással vesztették el a maradék nézők felét.

venember83 2023.01.30. 10:48:19

@Thuglife!: valamit talál, ha más nem, a 15 pontos levonás tönkretette pszichológiailag a játékosokat. Plusz a sérülések, amiről senki sem tehet persze.

Thuglife! 2023.01.30. 10:59:35

@venember83: főleg azok nem tehetnek a sérülésekről akiknek a noteszében benne voltak ezek a nevek.eleve sérülten venni játékost vagy sérülésre erősen hajlamos játékost venni nem terheli senki lelkiismeretét.
A mentális gödörrel egyetértek de a lejtőn a lökést a Napoli elleni pofon adta, ami még az itélet előtt volt.elhitték hogy méltóak a bajnoki címre, attól hogy a többiek körbeverik egymást,de szembejött modern foci no name játékosokkal.

Bundesz 2023.01.30. 12:24:04

@Lanzafame: Egy igazán jó példa volt most erre, a Monza, hogy valami elképzelés alapján fociztak, és én minden zokszó nélkül, még Palladinonak is oda adnám a padot, és tutira mennénk mint a meszes. Qva nagy baj van itt, és nagyon bánom, hogy örültem ennek a debilnek.... Bízzunk benne, hogy valaki más is látja a szar irányt..... Különben innen 5 évre vetítve hatalmas mélyrepülés lesz, az is lehet ez a cél?!

venember83 2023.01.30. 14:41:25

@Thuglife!: "elhitték hogy méltóak a bajnoki címre"

Tavaly is nagyon hasonló történt az Inter elleni meccsig. A szezont követően a mester is elismerte. Ez azért elég szánalmas dolog visszatekintve az elmúlt bő évtizedre. Eddig emiatt a vesztesnek bizonyuló mentalitás miatt cikiztük pl. az Intert és a Napolit, most meg…

Thuglife! 2023.01.30. 18:14:06

@venember83: igen épp ezen gondolkodtam mikor ezt a topicot görgettem,a kommentekben a közös metszet hogy nem látszik az irány,kikkel és hova tartunk.és ezen gondolkoztam hogy a 9 évünk alatt vajon ugyanilyen kommentek mehettek a milannál internél és a napolinál?
Azt tudtuk hogy egyszer vége szakad a sorozatnak.nem lehet mindig belenyúlni a Pirlo,Vidal Pogba féle igazolásokba.de nem gondoltam volna hogy (megint) így csúszunk le ami a pályán kívül történik.minimális gyógyír lenne ha legalább a pályán lenne elképzelés,de az még pont másfél éve nincs.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása