Rugani marad, McKennie távozhat télen

pogba_paul_edzesen_continassaban.jpgAz elmúlt napokban számos pletyka látott napvilágot, az egyik legörvendetesebb talán Romeo Agresti híre, mely szerint ezen a héten részben már a kerettel dolgozhat Paul Pogba és Dušan Vlahović. Az újságíró szerint a labdás egyéni edzésgyakorlatok során a játékosok nem tapasztaltak fájdalmat, így egyre közelebb a visszatérésük.

Gianluca Di Marzio részben megerősítette ezt azzal, hogy értesülései szerint a Juventus szakmai stábjának az a célja, hogy a szerb csatár a hónap végén ismét bevethető legyen.

A Sky Sport másik jó hírrel szolgált, mivel értesüléseik szerint Gleison Bremer teljesen felépült kisebb sérüléséből, és 100%-osan várja a Napoli elleni meccset.

A téli mercato során fejleményeket lehetett várni Daniele Rugani kapcsán, ám úgy tűnik, hogy a klub nem kívánja elengedni a játékost, a Calciomercato munkatársa, Daniele Longo szerint a Sampdoria érdeklődött Daniele Rugani kapcsán, kölcsönben vitték volna a védőt, ám a Juventus elutasította az érdeklődést.

Romeo Agresti is megerősítette, hogy az elmúlt napokban érdeklődés mutatkozott Daniele Rugani ügyében, külföldi klubok részéről is, ám a Juventus nem kívánja elengedni a játékost télen, ennek egyik oka pedig Leonardo Bonucci számos sérülése az elmúlt időszakban.

Daniele Rugani ügynöke is elmondta a minap, hogy a Juventus nem kíván tárgyalni a védő átigazolásáról, mivel a játékos hasznos a klub projektje számára.

Romeo Agresti szerint Matías Soulé iránt is számos csapat érdeklődött, ám a Juventus nem kívánja elengedni az argentin futballistát most januárban.

A Calciomercato munkatársa, Daniele Longo szerint a Juventus érdeklődik Rodrigo De Paul iránt, akit klubja körülbelül 36 millió euróra értékel, s a bianconero klub szeretné kölcsönben szerződtetné nyárig, amikor véglegesítené az átigazolást.

Nicolò Schira szerint a Németországból elvágyódó Luca Pellegrini a Lazio keretébe igazolna, és a fővárosi klub egyeztetésbe kezdett a Juventusszal egy kölcsönt és kivásárlási opciót tartalmazó szerződés ügyében. A torinói vezetőség szeretne bizonyos feltételekhez kötött kivásárlási kötelezettséget foglalni a szerződésbe.

A Sky Sport szerint a téli mercato egyik távozója Weston McKennie lesz, akit a klub feláldozna, hogy pótolja a nyáron távozó Juan Cuadradót.

Giovanni Albanese részletekkel szolgált az amerikai játékosért érdeklődő felekről, az olasz újságíró szerint a Bournemouth és az Aston Villa hamarosan hivatalos ajánlattal fog szolgálni, ám a játékos inkább a Dortmundot választaná, és közben abban reménykedik, hogy egy top klub is bejelentkezik érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6418022628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

supertrezi 2023.01.10. 09:43:28

Big Macért topklub? Watzkénak térden állva csókolnék kezet a helyében, ha Dortmundba odaviszi, mert igazából a Bournemouth a szintje - legföljebb. Talán ott sikeresen játszhatná a futóbolondot egy ideig.

Juventino86 2023.01.10. 10:08:12

McKennie nem tud focizni. Döbbenetes technikai hiányosságai vannak. A dortmundi vezetők nem normálisak, ha leigazolják. Az ő szintje valóban egy angol alsóházi csapat. Viszont ott ugye futni is kell, és azért az amerikai rendelkezik egy kis súlyfelesleggel is. Mindennek tekinthető, csak focistának nem. Locatelli se sokkal jobb, ő is mehet bármikor. Inkább a fiatalok fejlődjenek helyettük!

Juventino86 2023.01.10. 10:10:52

Ruganinak néha volt azért pár jó meccse. Az Udinese ellen most meglepően stabil volt. Esetében nem tudom eldönteni, hogy ő valójában egy gyenge játékos-e, vagy csak azért nem megy neki a játék, mert sose kapta meg igazán hosszabb távon a lehetőséget. De ha három védős rendszerben gondolkodunk, akkor talán maradhatna, mert ugye Bonucci már nagyon sérülékeny, ráadásul sajnos nagyon benne van a hiba már a játékában.

Csak Csucsu 2023.01.10. 15:26:35

@Juventino86: szerintem az utóbbi.. lehet párszor hibázott de én azt a meccs rutin hiányának adom.. jó képességű játékos s fejjel majdnem olyan mint a kolumbiai Yeri Mina.. de Bonu a liebling.. Gattit viszont egyértelműen gyengébbnek tartom nem is tudom miért erőltetik jobban

Juventino86 2023.01.10. 15:51:33

@Csak Csucsu: Igen, nekem is inkább ez a véleményem. Ha valakit szinte alig játszatnak, akkor a meccsrutin hiánya miatt valóban jöhetnek hibák. Gattiról még nem alakult ki a véleményem, de azért én sem építeném rá a jövő védelmét.

Csak Csucsu 2023.01.10. 19:24:15

@Juventino86: Nekem nagyon bennem maradt amikor Mbappe nadrágját le akarta rántani aztán gólt kaptunk xdd

supertrezi 2023.01.10. 20:11:00

@Csak Csucsu: Igen, de Mbappé átvert már pár védőt az elmúlt években. Gáti még sokat alakulhat. Én úgy látom, hogy olyan idétlen mozgású, mint Chiellini (meg a haja is korán ritkul :D), s remélem, nem csak ezek a hasonlóságok köztük.

Csak Csucsu 2023.01.10. 20:48:18

@supertrezi: yoooo de King Kong egy állat volt… őt harapták csípték …. Nem tologatta mások nadrágját :D(ebn volt a Sakas mém maximum) nem mellesleg 21 éves korában már letudott egy Derby D italiat gól nélkül az akkori juveban

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása