A Cremonese elleni meccsen sem számíthat teljes keretre a mester

pogba_paul_edzesen_continassaban.jpgA DAZN és Romeo Agresti értesülései szerint Federico Chiesa és Leonardo Bonucci is kihagyja a szombati felkészülési mérkőzést az Arsenal ellen. Federico Chiesa esetében kisebb izomprobléma jelentkezett, szerencsére semmi komoly, vagy amiért aggódni kellene. Leonardo Bonucci állapota viszont súlyosabb, a combközelítő izom sérült, és a védő állapotát 10 nap múlva ismét kiértékelik, és a források nem zárják ki, hogy Leonardo Bonucci hosszabb időre is kieshet akár.

A Calciomercato munkatársa, Nicola Balice beszámolója szerint mostanában nem számíthatunk Paul Pogba visszatérésére, a francia játékosnak még legalább egy hónap, amíg teljesen felépülhet, majd következik az erőnlét felépítése és a formába hozás. A kellemetlen fejlemények nyomán a Calciomercato mellett a Corriere dello Sport is arról számolt be, hogy ez Adrien Rabiot maradásához vezethet. Az Öreg Hölgy vezetőségénél felmerült a nyáron lejáró szerződésű francia középpályás januári értékesítése, ám ezt a lehetőséget keresztülhúzta Paul Pogba bevethetetlensége.

A Tuttosport szerint Alex Grimaldo az első számú opció a Juventus számára Alex Sandro helyére, mivel mindkét játékos szerződése nyáron lejár. A torinói lap szerint Federico Cherubini listáján ezen kívül szerepel még Raphaël Guerreiro a Dortmundból, illetve a Mönchengladbach algériai játékosa, Ramy Bensebaini. Rajtuk kívül viszont Cambiasóról sem szabad megfeledkezni, aki jelenleg a Bolognánál szerepel kölcsönben. Emellett pedig, ha balhátvédről van szó, nem mehetünk el Luca Pellegrini neve mellett sem, egyre több forrás, például Nicolò Schira: számol be arról, hogy Luca Pellegrini januárban visszatérhet az olasz bajnokságba az Eintracht Frankfurttól 

A TuttoJuve hasábjain felmerült Ángel Di María januári távozásának a lehetősége, az argentin válogatott most télen az amerikai Major League Soccer bajnokság egyik csapatához csatlakozhat, a lap pedig az Inter Miami csapatát nevesíti opcióként.

Másik lehetőség lehet a visszatérés a hazájába, így az argentin futballista felöltheti a Rosario Central mezét, de az sem zárható ki, hogy egy jelentősebb csapathoz, például a River Plate-hez kerül. Ángel Di Maríát nagy reményekkel várta sok szurkoló, ám a villámléptű játékos az őszi bajnoki idényben kevés szerephez jutott, s bár párszor villant, például a BL-ben, a torinói pályafutását inkább sérülések és buta szabálytalanság miatti eltiltás jellemzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9318002580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2022.12.15. 10:28:12

@giorgio007: a lényeg, hogy minden rendben van, a vb előtti győzelmi sorozat megoldotta a gondokat, lehet folytatni januártól ugyanúgy ugyanonnan, ahol minden megszakadt. Erőnléti problémák, haladó elképzelést nélkülöző, európai szinten reménytelen játék, rengeteg sérülés edzésen és meccseken stb. Közben meg hadd álmodozzanak a szurkolók európai topcsapat státuszról.

2022.12.15. 10:42:43

@venember83: ezt így felfoghatjuk karácsonyi Juventusos év végi zárószónak is. Frappáns, fanyar és velőtrázóan igazi

Wizzurah 2022.12.15. 11:18:57

Pellegrini, visszaterhet januarban igen, hogy el legyen adva a Lazionak. Bensebaini a Dortmundba megy igen jo esellyel. Szoval ebbol a szokasos semmi varhato, bar.... Ha eltakarodik mariska es bonu leserulne hosszu idore, az feler ket igen jo igazolassal.

venember83 2022.12.15. 11:27:31

@LacaGLJuve: ilyen szomorúan zárjuk az évet? Addig még van egy kicsi szerencsére.

delpi0823 2022.12.15. 13:48:04

@venember83: Europai topcsapat statusz az meg van,csak sajnos az a jatekosok fizeteseben ertendo.En ennyi lehutot ilyen penzekert szaladgalni rn meg nem lattam komolyan mondom(vagy inkabb nem szaladgalni).

venember83 2022.12.15. 13:57:41

@delpi0823: és igazad van, bérekben európai szinten a legjobb 10 között van a Juve!

fbref.com/en/comps/Big5/wages/Big-5-European-Leagues-Wages

Szerencsére ezzel kár foglalkozni, meg az ezért a pénzért mutatott teljesítménnyel is, mert a győzelem az egyetlen dolog, ami számít.

supertrezi 2022.12.15. 15:22:48

Pogba helyében nem lenne képem felvenni a fizut, az biztos.

JeetTrader 2022.12.15. 16:10:29

Most ez mit jelent h januárban Mariska el akar menni? Érvényes szerződése van. Ilyenkor nem kéne az adott klubnak fizetni azert h akkor négy el? Vagy különben várják meg amíg lejár a szerződése és mehet ingyen Isten hírével...

Itt azért omlesztve jön mindenféle hír. Rabiot miért is kéne megtartani? Játszanak a fiatalok a helyén! Jóval olcsóbban hozzám az ő ATLAGOS teljesítményét amit eddig nálunk produkált. Attól mert most elkapta a fonalat én nem bízom benne...illetve ár/érték arányban borzasztó. 10 alatt tuti nem maradna...nekem 7et is akkor ért vna ha az utóbbi meccseken látott teljesítményt hozta volna átlagban!

Mindenki karacsonyozzon egy jót aztán tiszta fejjel folytassuk ott ahol abbahagytuk.

supertrezi 2022.12.15. 16:21:44

@JeetTrader: Vagy látván, hogy eddig a világon semmi segítségünkre nem volt, elengedi a Klub ezt a majmot, aztán legalább megmarad tizennéhány millánk - ha a bruttó bérét nézzük. Ezt is el tudom képzelni. És igazából támogatnám is.

venember83 2022.12.15. 16:30:45

@supertrezi: egész éves bére bruttóban tuzenmillió, januártól nyilván ennek a kb. fele. A felbontás amúgy sem lenne ingyen a klub számára, némi fájdalomdíj tuti befigyelne.

Del Pybala 2022.12.15. 16:51:42

Mekkora igazolasok voltak Pogba meg Dimaria :D:D:D:D

alexGicamo 2022.12.15. 17:24:23

Úgy gondolom, hogy ezekben a vészterhes időkben szerencsés lenne visszahívni a kölcsönben lévő fiataljainkat az adott hiányposztokra . Ez célszerű és költséghatékony megoldás lenne .

babo0410 2022.12.15. 17:52:11

@venember83: A játékunkra éppen nem lehet panasz, mert 1-2 meccset leszámítva a győzelmi széria alatt nem volt rossz. A fiatal, lelkes, bizonyítani akaró játékosokat kell játszatni ilyen Paradesek helyett, és nem olyan rossz amit látunk.
Ami az erőnlétet illeti, volt róla szó, hogy igazolnánk valakit vagy valakiket az erőnléti stábba. Tehát nem kell mindent sötéten látni. Allegri tuti marad a szezon végéig, és én nem bánom, ha tudjuk hozni azt a sorozatot, amit a VB előtt. De ehhez Di Maríának és Paradesnek keveset kell játszania, és a fiatalokat kell játszatni, mert ők lelkesek, nemzetközileg nem , bizonyítani akarnak. És Allegri megmutatta már, hogy nemzetközi szinten sem elveszett. Ellenben Conte, akivel szóba hoznak minket mostanában, BL-ben, EL-ben nem sok mindent mutatott eddig. Ha Allegri a levezetni érkező 30 felettiek helyett tud a fiatalokra építeni, szerintem nem olyan rossz edző. Nyílván nem fogunk vele mindenkinek 4-5 gólokat verni, de szerintem nem olyan rossz edző, még akkor is, ha a visszatérése óta sokat kritizáltam.
De úgy látszik most számomra, hogy nem feltétlenül Allegrivel van gond, hanem a játékosokkal. Nem motiváltak. Azok meg, akiknek nincs motivációjuk, mehetnek amerre akarnak. Di María is mehet januárban, de ha Pogba se épül fel hamarosan, nyáron mehet felőlem.

babo0410 2022.12.15. 17:55:05

@babo0410: "De ehhez Di Maríának és Paradesnek keveset kell játszania, és a fiatalokat kell játszatni, mert ők lelkesek, nemzetközileg nem , bizonyítani akarnak." a nemzetközileg nem, az véletlen került oda. Már megint arrébb ugrott a kúrzor.

venember83 2022.12.15. 18:08:33

@babo0410: én örülök, hogy téged visszatérített a helyes útra ez a páratlan győzelmi sorozat, amivel a Juve ismét a scudettóról álmodhat. Meg a januárban teljesen egészséges keretről Pogbával, Di Maríával, Vlahóval stb.

venember83 2022.12.15. 18:14:52

@babo0410: "És Allegri megmutatta már, hogy nemzetközi szinten sem elveszett."

Igen, ezt láthattuk idén a BL-ben, s a tavaszi BL-fordulókban is komoly tényező lesz.

Amúgy talán érdemes a pontokat is nézni. A Napoli 41 ponttal vezeti a tabellát, a 4. és 5. helyezett pedig egyetlen ponttal van lemaradva a 31 egységgel dobogós Juve mögött. Egy kisebb hullámvölgy, s ismét BL-helyeken kívül találhatja magát a Juve.

Ui. Sajnálom, hogy az a qrva realista kisördög a bal vállamon már megint a tényeket és a számokat nézte, s nem tudtam befogni a száját.

supertrezi 2022.12.15. 19:53:37

@venember83: Igaz, nem tudom, miért számoltam az éves fizetésével.

babo0410 2022.12.16. 01:06:12

@venember83: Tények? Mi? Mi a tény? Egyelőre az, hogy pár meccs alatt visszatértünk a dobogóra, és végre életjeleket mutattunk. Allegri mindig ilyen volt, lassan indultunk be, de aztán taroltunk. Illetve volt, mikor döcögött a szekér, de akkor is, és idén is túl sok volt a kevésbé motivált játékos. Ahogy Di María, Paredes és társaik kikerültek, helyükre meg fiatalok jöttek a kezdőbe, elkezdtünk jók lenni, és hozni a pontokat (még, ha néha gyenge játékkal is). És én tényleg bízom benne, hogy ezt a szériát tudjuk folytatni.
Olyat nem írtam, hogy januárban egészséges lesz a csapat minden tagja. Csak remélem, hogy valóban érkezik új személy az erőnléti stábhoz, aki megoldja, hogy később kevesebb legyen a sérült. Nézhetjük a pontokat, de miért azt számolgatod, hogy mi botlunk, a többiek szerinted nem fognak? Mi botlottunk eleget. Túl sokat is. Most jöhet egy újabb győzelmi sorozat. Mindenki fog bőven botlani. A Napoli is. Én azt mondom, ha a Napoli elleni meccsig nem botlunk, és őket akárhogy le tudnánk győzni, akármi is lehet még. Addig meg még bízom a legjobbakban, mert azt láttam, hogy Allegri se éget ki a két év pihenő alatt teljesen. Hátha tud valami olyat, amivel közelebb jöhet a bajnoki cím. Egyébként már volt olyan, amikor a Napoli volt az élen, és utolérhetetlennek tűntek, aztán a végén csak mi nyertük a bajnokságot. Én amíg van esély, reménykedek.

Del Pybala 2022.12.16. 04:29:31

@babo0410: te mi a szarrol bezselsz...ez a szezon mar a temetoben van...ilyen bl kieses utan allegri elmehet a kurva annyaba

2022.12.16. 10:25:05

@venember83: várjuk akkor a jó híreket:)

Gaben Smith 2022.12.16. 13:08:42

@babo0410: nagyon jól fogalmaztal ! “Ilyen volt”.
Az őszi és a tavaszi szezon kvázi két külön bajnokság.
Nem lehet alapozni a 6 győzelemre.
Jó hogy nyertünk de a szezon egészet tekintve ez édes kevés.
Éppen úgy a napoli is más arcát mutathatja a tavasszal mint ősszel és ez ránk is igaz.
Allegrit tőlem szokatlanul most a védelmébe vennem ,hiszen az igazolások csak tőke nyereség okán voltak így a keret is gazdasági mintsem sportszakmai éppen ezért nehéz ebből a fostengerbol várat építeni.
Amire szükség lenne az az hogy a fiatalokat a kg ősz második feléhez hasonlóan előtérbe helyezni és a Pogba,Maris,Paredes,Mekkeni,Bonucci,DS fele hulladékot pedig száműzni a pokol kenkoves bugyraiig.
Ha ezt elfelejti a mester akkor bajba lehet.
Egyébként miután leírtam eszembe jutott hogy a botrányok/lemondások miatt sok távozó is lehet illetve hitehagyott játékosok akik elvagyodnak.
Szóval minden amit leírtam igaz lehet és az ellenkezője is.
Nem lehet most megtippelni semmit.

babo0410 2022.12.16. 17:27:58

@Gaben Smith: Itt voltak pletykák arról, hogy a fiatalokra kell építenie Allegrinek. Én bízom benne, hogy nem vak, és látta jobbak vagyunk, ha a fiatalok játszanak. Én most bizakodó vagyok, majd meglátjuk mi lesz.

Rocky80 2022.12.16. 18:02:04

@venember83: megszólítva érzem magam a realista éned által.

Amúgy eddig volt Di Maria meg Pogba? Nem volt. Mégis összeálltunk az utolsó meccsekre.
Vlaho volt a végén? Chiesa volt? Ők sem, max perceket. Bonu sérülése meg kifejezetten örömteli, legalább nem kapunk róla és nyomulhat Gatti a helyén.
Kapunk pár "rossz" hírt, ami nem is hír mert eddig sem álltak rendelkezésre; aztán már összedől a világ. Szedjétek már össze magatokat! Már összeálltunk a sztárjaink nélkül is. Oké, most ez a szünet nem jött jól... Ettől függetlenül a Cremonese ellen az összes pénzem magunkra rakom. 1,67, nem jó?!?

Csak pozitívan srácok, élni csak úgy érdemes! ;-)

Rocky80 2022.12.16. 18:03:32

Amúgy meg a változás elkezdődött, nem mondhatjátok, hogy nem. Csak nem azonnal történik minden.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása