Pénteki pletykák

iling-junior_samuel_hagyomanyos_juve-mezben.JPGA holland sajtó pár napja arról számolt be, hogy a rendőrség letartóztatta Mohamed Ihattarent, aki bár a Juventus játékosa, ám az elmúlt időszakot Hollandiában, az Ajaxnál kölcsönben töltötte. A letartóztatást követően azonban nemrégiben friss hír is érkezett, a játékos elhagyta a rendőrségi fogdát, és január 3-án visszatérhet a Juventushoz, ahol feltehetően edzésbe fog állni, mivel az Ajax nem tart a továbbiakban igényt a játékosra.

Giovanni Albanese friss hírei szerint Samuel Iling-Junior nagyon közel áll a szerződéshosszabbítás, és már a jövő héten bejelentés születhet a fiatal játékos ügyében.

Gianluca Di Marzio is pozitív hírekről számolt be, a nagyreményű, ám az elmúlt években lényegében folyamatosan sérült Hans Nicolussi Caviglia számára út nyílhat karrierje folytatására a Serie A-ban, mivel a pletykák szerint a Cremonese szívesen vinné kölcsönben a középpályást. A 22 éves középpályás 2020 decemberében szenvedett térdsérülést, azóta folyamatosan térdproblémák hátráltatták, és 2022 májusában tudott visszatérni az edzésekre, s az évet a másodosztályban futballozó Südtirol csapatában kezdte meg.

Giovanni Albanese értesülései szerint a Juve várhatóan már januárban keresni fog egy jobbhátvédet Juan Cuadrado helyére, s a klub egyszerű kölcsönszerződésben gondolkodik, kivásárlási kötelezettség nélkül. A vezetőség figyelemmel követi Álvaro Odriozola és Rick Karsdorp helyzetét, de többek között Emil Holm neve is felmerült.

Nicolò Schira úgy tudja, hogy Marco Carnesecchi iránt is érdekődik a Juventus, mivel a vezetőség fantáziát lát a fiatal kapusban, és ebből a szempontból ő elsó számú célpont.

Romeo Agresti arról számolt be, hogy a következő pár napban a vezetőség egyeztetni fog Massimiliano Allegrivel a szélső hátvédek és egyéb piaci célpontok tekintetében.

A La Gazzetta dello Sport bedobott egy újabb nevet a Juventusszal hírbe hozott játékosok halmazába, a kiszemelt pedig a Leverkusen fiatal jobbhátvédje, Jeremie Frimpong, akinek bár magas az ára, 30 millió euróra értékeli őt az aktuális klubja, a Juventus a fiatal futballistában rejlő potenciál miatt szeretné leigazolni őt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8817987466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp Csaben 2022.11.25. 19:49:19

Sziasztok! Emil Holm-ot szívesen látnám a Juvéban. Nagyon meggyőző, határozott játékot mutatott, amikor volt szerencsém látni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1848) bajnokság (3350) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (891) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9845) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2417) meccsek (4116) mercato (4118) nyilatkozat (7378) Olasz Kupa (314) összefoglaló (403) pletyka (4148) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (285) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása