Keddi hírcsokor

milinkovic-savic_sergej_lazio_csk-szalaggal_bajnokin.jpgAz elmúlt napokban több hírforrás is beszámolt Paul Pogba izomsérüléséről, amely feltehetően újabb 15 napos kihagyást eredményez a játékos számára, a középpályás ügynöke, Rafaela Pimenta pedig megerősítette azt, amire mindenki számított, a játékos nem lesz ott a Katarba utazó francia kereben: „A tegnapi és a mai vizsgálatok után borzasztóan fájdalmas bejelentést kell tennem, mivel Paul Pogba rehabilitációja a szeptember eleji térdműtétje után továbbra sem zárult le. A játékosnak így nem áll módjában a Katarba utazó francia válogatott kerethez csatlakozni.”

A szerdai BL-mérkőzést a Juventus Danilo eltiltása mellett 11 sérült hiányában fogja lejátszani, s a sérültek egyike Dušan Vlahović, Giovanni Albanese hírei szerint a játékos bár kihagyja a PSG elleni mérkőzést, a remények szerint az Inter elleni hétvégi meccsre fel fog épülni.

Sky Sport szerint Federico Chiesa bizonyosan nem játszik a PSG és az Inter elleni mérkőzésen, azonban a Verona elleni mérkőzés keretének már tagja lehet.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus vezetősége tartja a kapcsolatot Sergej Milinković-Savić ügynökével, és a klubvezetés a fejleményekre vár a 2024-ben lejáró szerződésű játékos kapcsán. A középpályás nem kívánja megújítani a szerződését, és tisztában van vele, hogy a Juventus és egyéb klubok is érdeklődnek iránta. A napokban ugyancsak a milánói napilap írt arról, hogy a torinói vezetőség a szerb középpályás és Alessandro Bastoni szerződtetésével csábítaná vissza Torinóba Antonio Contét. 

Az Ajax hivatalosan is bejelentette, hogy nem kívánja szerződteti Mohamed Ihattarent, aki januárban csatlakozott a holland csapathoz egy egyéves kölcsön keretében. A holland és marokkói gyökerekkel rendelkező futballistát a Juventus 2021 augusztusában igazolta le 2 millió euróért, majd a Sampdoriához küldte kölcsönbe, ám a játékos azóta folyamatos személyes problémákkal küzd, és az Ajaxnál sem sikerült beilleszkednie, összesen négy percet játszott az Ajax mezében.

A The Athletic értesülései szerint az angol bajnokság több csapata is érdeklődik Samuel Iling-Junior iránt, akinek jövő nyáron lejár a torinói szerződése. A Juventus szeretné meghosszabbítaná a 19 éves balszélső szerződését.

Gianluca Di Marzio is jó hírekkel szolgált, az olasz újságíró szerint Kaio Jorge szinte teljesen felépült a térdsérüléséből, és hamarosana  Juventus NextGen csapatában játszhat, mielőtt a világbajnokság után ismét csatlakozna a felnőtt kerethez.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2617967598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben Smith 2022.11.01. 08:19:23

Pogback! Micsoda erősítés! Meg is érdemled , hogy lemaradsz !
Azért ezen a nyáron megint sikerült erősítés helyett gyengíteni a csapaton ez sem kis bravúr! A fizetés és az átlagéletkor pedig nőtt.

Dybala 28 ,7M - Di Maria 34 , 7M
Morata 30 ,5M - Milik 28 (??)
Arthur 26 ,5M- Paredes 28 , 7M
Berna 28 ,4M- Kostic 30 , 2,5M?
De Ligt 23 12m- Bremmer 25 ,5M

Szóval ezen a névsoron végigfutva látni , hogy sokkal gyengébbek/idősebbek az érkezők és mintha ismét nem gondolnának a holnapra. Ez nem csapatépítés csak a valamikor magas szinten levő kevés pénzbe kerülő játékosok leigazolasa akikkel azt hiszik instant a siker.

bianconeri83 2022.11.01. 09:41:27

@Gaben Smith: a névsort látva nekem pont az jön le, h papíron a többség erősítés (lett volna), ha a tervek szerint alakul az év és nem jön ez a sérülés hullám illetve ez a brutál szétesés...

supertrezi 2022.11.01. 09:44:36

Én is erre gondoltam. Megérdemli ez a jómadár, hogy lemarad a VB-ről. Sajnos ez a Juventus szempontjából sovány vigasz.
Eltelik lassan a fél idény, és se vele, se Mariskával semmit se érünk. Aztán persze kérdéses, hogy felépülnek-e ezek valaha annyira, hogy legalább egy fél évet klasszis szinten végigjátsszanak, vagy pedig rehabról rehabra járás a jussuk.

Pilsnerurquell 2022.11.01. 14:29:28

Conte csak akkor fog jönni ha adottak a feltételek. Edző nincs aki így ezt a Juvét most átvenné.

Thuglife! 2022.11.01. 15:17:00

@Pilsnerurquell: feltételei lehetnek az nem baj,csak akadálya ne legyen.

JeetTrader 2022.11.01. 15:30:05

@Pilsnerurquell: én személy szerint örülnék ha visszatérne. Azt gondolom h az ő mentalitása tudja megváltoztatni a lelektelenseget amit sokszor látni. A sémák és a szabályok pedig a kreativitás nelkuliseget hivatottak orvosolni.
Én alkalmasnak gondolnám.
Még talán Mancinit is...

Ugyanakkor attól tartok h egyikőjük sem fog nálunk kikötni. Ki tudja lehet egy huszár vágás és Dél Pierot is viszont látjuk...állítólag a vezetésben kaphat szerepet egyes olyetykak

Pilsnerurquell 2022.11.01. 16:20:48

@JeetTrader: Sanyi bának(Del Piero) szerintem ajánlani kellene valamilyen pozíciót a klubnál, hiszen egy ikon. Nem érdemtelenül. Az emberek 99%a a mai napig ha meghallja azt a szót h Juventus, azonnal Del Piero ugrik be.
Azok a gólok/szabadrugásgólok, teknika, alázat, amit hozott, adott nekünk szurkolóknak az megismételhetetlen.

Nem lesz még egy olyan zsugása a Juvénak, de ez általánosságban igaz az Ikonokra(Barca/Messi, és még sorolhatnám)

Sajnos a jelenlegi Juve nem Juve, és itt nem csak egy hullámvölgyre kell gondolni, hanem az évek során lezajlott szisztematikus leépülésre és elhibázott vezetői döntésekre.

A felelősök is tudják ezt magukról, de ők nem ADP hogy felálljanak hiszen így is betegre keresik magukat. Max ha van más opció ami legalább olyan jól fizet.

Ide sztem egy Conte kellene, de úgy hogy szabad kezet kap. Zsebbe nyúlós lenne mélyen, de hosszú távon megtérülne.

Habár a BL-Ben nem brillírozott anno, de azt a tüzet, az a Spirito-t azóta sem láttam senkin aki a Juvénál volt edző. És pont ez az ami innen hiányzik. A Spirito Juve!
Csak lelketlen, ötlettelen lötyögés van, és fiatal srácoknak kell kihúzni a szarból egy Juvét egy Lecce ellen. Ez elfogadhatatlan(nem elvéve ezzel a fiatalok érdemeit v Fagi szépségdíjas találatának a dicséretét)

Egyébiránt van egy gyanúm h Conte a segédedzői stáb nagy részét is kukázná, de ha ez kell a létrához ám legyen.

Pilsnerurquell 2022.11.01. 16:34:06

Hozzáteszem h jelenleg ez a keret sem alkalmas arra h merészebb álmokat szövögessen a klub.
Nem azt mondom h világsztárok kellenek a Juvéba, de nincsen se zongoracipelő sem igazi klasszis v olyan akitől lehetne várni bármi váratlant.
Vlaho nagyon jó(lenne) de nem a tötymeteggel a háta mögött.

Pilsnerurquell 2022.11.01. 16:39:40

Maris meg Pogba meg a kabaré szint. Az is most az új call of duty játékban alakít vmi 3D-s shooter modellt és nyeli a klub pénzét közbe.
A másik meg 34 v mennyi. Nem kell... Húzzanak innen a faszba. Nem szeretetszolgálat a Juve. Vagyis de... A szurkoló felé illene de hát ez van jelenleg, ami..

Pilsnerurquell 2022.11.01. 16:44:19

A Juventusnak mindig minden körülmények között készen kell állnia arra, hogy az ellenfél 100%ot fog nyújtani.
De ezt csak Spiritoval lehet, ami NINCS.

JeetTrader 2022.11.01. 17:23:49

@Pilsnerurquell: igen sajna olyan mintha egyszerűen minden osszeeskudott volna ellenünk.

Én nem hiszek benne h a BLben a jó szereplés edzon múlik. Ellenben ha valaki képes tüzet szítani azzal a tűzzel és megfelelő kvalitasokkal a csapat jobb eséllyel indul. A többi még szerencse kérdése lesz...a bajnokságok esetén más a helyzet.

Ugyanakkor félek attól is h ikonokat fontos poziba tegyünk. Ahogy mondtad páratlan JÁTÉKOS volt Alex. Nem tudom milyen olyan vezetői poszt van ami ezt bármilyen formában kitudja használni. A vezetés egy külön szakma amit ugyanúgy meg kell tanulni. Nem szeretném h más poziban kudarcot valljon szeretett Alexunk. Maradjon a mi legendánk!

Nehéz döntések előtt áll a klub. Anyagilag is nagy baj van. Hogy lesz ebből kilábalás még nem látom. Egyelőre épüljön már végre fel mindenki.
Amúgy elvileg azaz edzői stáb dolgozik Allegri alatt akik alatt eddig a legkevesebb volt a sérülés a Juveban...ez is érdekes....

Rikoo 2022.11.01. 19:20:28

@JeetTrader: "A vezetés egy külön szakma amit ugyanúgy meg kell tanulni."

Erre inkább születni kell.

Del Pybala 2022.11.02. 10:46:52

Minek nekunk Sergej? Itt van Pogba 2026 ig :D:D:D:D

JuveMI 2022.11.02. 12:57:48

Conte-ügyben nem értek egyet a kedves kollégákkal. Ugyan akkora baklövés visszahozni Contét, mint amilyen Allegri visszahozatala volt! Conte egy született zseni, ahogy én nevezem a futball Napoleonja... volt, de visszahívása már véglegesen a Waterloo-ja lenne pályafutásának... a jelenlegi fociban Ő is ugyan-olyan elavult, defenzív, reaktív edző, mint Allegri!
A jelenlegi irányvonalnak megfelelő edzőt kellene hozni, egy fiatal tehetséget, aki képes megfelelni a modern elvárásoknak, bátor és tökös legény kellene, aki mer újat húzni és abban a hitben él, hogy legjobb védekezés a támadás!
Példaként... lásd De Zerbit, aki egy sz@ros Brightonnal képes támadófocit pályára tenni akár egy cselzi vagy shitty ellen.
Del Piero... nos én féltem a klublegendát a vezetői pozíciótól... ott, ahol egy Pavel Nedved (nem kicsi klubikon és eleddig az utolsó aranylabdásunk) alkesz pancserként van titulálva....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása