Az ultrák az elnök távozását kérik

arrivabene_agnelli_nedved_es_cherubini_palya_szelen.jpgA Juventus háza táján mostanában kevés pozitív esemény történik, Romeo Agresti szerint az elrendelt edzőtábor ellen is többen szót emeltek a keretből, s ha nem lenne elég a belső viszály, a szurkolók is üzentek, s azonnali döntést kérnek ők is, azonban nem a klubelnöktől, hanem magasabb szintről.

A Viking csoport Instagramon üzent, miután Continassában a kerítése két molino is megjelent, egyik a mestert marasztalta, míg a másik Andrea Agnelli távozását szorgalmazta.

„Massimiliano Allegri, soha ne mondjál le. Aki ellened dolgozik, az nem méltó a Juventus mezének a viselésére…

Amíg csak az adminisztratív irodák függönyeinek a színét kellett kiválasztanod, vagy éppen az öltözői mellékhelyiségek WC-papírjának minőségéről kellett dönteni, minden egyszerű volt: jöttek a bajnoki címek, kupagyőzelmek, BL-döntők.

Aztán úgy döntöttél, hogy elnökként viselkedsz: Marotta távozott; Paratici távozott; Allegri távozott; Sarri távozott; Pirlo távozott; eltűntek a csíkok a mezről; eltűnt a címer, eltűntek az ultrák a stadionból.

3 év alatt 700 millió eurós tőkeemelés azért, hogy most legyen egy középszerű játékosokból álló keret, egy Serie C szintű sportigazgató, egy vezérigazgató, akinek a futballt illető tudása kimerül abban, hogy a labda kerek, és egy szabadtéri színházzá átalakult stadion.

Lapo és John Elkann, ideje meghozni a visszavonhatatlan döntést.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5317953880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zizou_empereur 2022.10.14. 07:51:43

Viccesek ezek az ultrák. Na, igen, mikor jött 9 bajnoki cím, akkor nincs szerepe az elnöknek. Akkor csak a függöny színével foglalkozik. Most, mikor rossz idők járnak, most felelős. Azért ez nem kicsit szélsőséges vélemény.
Egyébként most annyira rossz minden, hogy mindenkinek megvan a maga része. Edzőnek, elnöknek, játékosoknak, de főleg a szakmai stábnak. A vezérigazgatóra vonatkozó résszel viszont nagyon egyet tudok érteni, viszont Paraticit ne sírjuk már vissza könyörgöm.
Nekem az is furcsa, hogy Allegriben nem látnak hibát. Elvesztette az öltözőt, a játékunkat már egész európa kiröhögi, és a legrosszabb, hogy észre sem veszi mennyire elhaladt mellette a kor. Ő a bakelit a streaming világában.

Attilio79 2022.10.14. 07:56:28

"3 év alatt 700 millió eurós tőkeemelés azért, hogy most legyen egy középszerű játékosokból álló keret" - még csak az sincsen! Temérdek játékos kölcsönszerződéssel van itt, a másik felének pedig lejáró kontraktusa...

venember83 2022.10.14. 08:27:00

@Zizou_empereur: én még hozzátenném, hogy amíg lehetett üzérkedni a klubtól érkező ingyenjegyekkel, volt számukra igencsak kedvezményes bebocsátás a stadionba stb., addig sem volt gond. Mindez amúgy Olaszországban borzasztóan elterjedt gyakorlat, de emiatt valahogy ismét kb. csak a Juve szívott, hisz anno pl. Agnellit eltiltották egy évre, amiért jegyeket adott el az ultra csoportoknak, a klubot is megbüntették, s ezek után szerintem egyértelmű, hogy a klub nem akar semmilyen szállal kötődni az alvilági szereplőket is soraiban tudó ultrákhoz.

Meccsre akarnak menni? Támogatni akarják a klubot? Hangulatos stadiont akarnak? Vegyék meg a jegyet, maguknak, némi kedvezménnyel. De semmiképpen se nyerészkedjenek a klubon. Most meg adódik az alkalom, hogy a szinte minden szinten (pl. szakmai, keretbeli, sportügyi és pénzügyi) válságos helyzetben lévő klubba még rúgjanak egyet, és saját érdekeiket érvényesítsék. A szememben ez semmivel sem alávalóbb, mint egyes játékosok magatartása, akik a válság ellenére elutasítják az edzőtábort, és ahelyett, hogy segítenék a klubot, csak további problémákat okozak.

Igen, gond van a vezetőség szintjén is, volt sok-sok rossz döntés Agnelli és Nedved részéről is, Arrivabene pedig nem egy Moggi (de nem is a futballért, hanem általánosan a pénzügyért felel), ahogy Cherubini mellé is kellene egy dörzsölt sportigazgató, de alapvetően a játékosok mennek pályára az edző vezényletével, így első sorban ők felelnek a Monza elleni eredményért, a Milan elleni sima vereségért, a Maccabi elleni szégyenért és így tovább. Ahogy a játékosoktól nem tudom elfogadni a már sokadik edzőbuktatási kísérletet, úgy ezektől a hithű bianconero szurkolóktól sem tudom elfogadni, hogy most a klub vezetősége ellen áskálódnak.

Zizou_empereur 2022.10.14. 08:31:06

@venember83: Igen, úgy érzem én is teljesen szereptévesztésben vannak. A szurkolónak az a dolga hogy szurkoljon. Ebben is rosszul szerepelünk.

venember83 2022.10.14. 08:38:08

@Zizou_empereur: volt benne pár hiba (pl. alávaló helyett jót kellett volna írjak), de remélhetőleg érthető az üzenet.

Nagyon nem tetszik, hogy az ultrák továbbadhatják futballturistáknak a jegyeket rendkívüli haszonnal, mindenféle legalitást nélkülözve, és ezzel szerintük semmi gond nincs ( természetesen számos helyen így megy a külföldi jegyvásárlás olasz meccsekre), de közben meg a hangulatot hiányolják a stadionból. Óriási összegekre tettek szert a jegyeladással, de közben a klubot támogató önzetlen szurkolóknak és egyben a vezetőség áldozatainak adják ki magukat. A kétszínűség netovábbja.

Gaben Smith 2022.10.14. 08:53:43

@venember83: cherubini melle egy dörzsölt sportigazgató? ez olyan mintha én üzemanyagot szállítanék kamionnal ,vezetési tudás nélkül ,emiatt mindig leurulne a benzinkút és fel kellene venni mellem egy sofőrt aki tudna vezetni . El kell zavarni a halál faszara semmi köze a munkájához neki se .

Thuglife! 2022.10.14. 08:53:47

Most próbálom felidézni a szitukat hogy hányfelé is van szakadva ez a csapat.most így hirtelen:tavaly még a tutyimutyi Moratát is beugatott Allegrinek mikor jött le a pályáról...ennyit az edző felé a tiszteletről.0.és ez csak egy Moratát akinek minden mindegy volt.A Bonucci 3s Cuadrado közti afférra is emlékszem a pályán.idén volt év elején egy meccsünk asszem a Samp ellen mikor Cuadrado és Vlaho vezette a kontrát és elönzőzte a pumi aki akkor csk volt.Vlahovic számonkérte,erre ő a szája elé tette a mutatóújját.nincs gond ha belövi de így...és láss csodát a Milan ellen megismétlödött ez a meccs szitu.3an vitték 3-ra még 0-0-nál.Cuadrado megint ellőtte keresztbe,nem adta le.Vlaho már nem szólt,csak elfordult.de csak gondoljunk bele mi játszódhat le benne.idehozták nagy pénzért,igazolni akarja az árát,erre akinek az a dolga hogy kiszolgálja nem segít neki.mennyire érzi jogosnak az edzőtábort...az meg hogy az edző ellen lázadnak...az egyik ilyen morált romboló nyilatkozat,hogy "ez egy virtuális juve,de majd ha visszatér Di Maria,Pogba,Chiesa..."ez mennyire motiválja a most játszó és elérhető játékosokat,a képességet most hagyjuk.

Gaben Smith 2022.10.14. 09:05:21

Amúgy nem értem a poszt alá kommenteloket akik fröcsögnek az ultrakra.
Kurvara igazuk van és itt a kommentszekcioban szinten mindenki ugyanezeket a problémákat vetette fel ezidáig most mégis büdös lett a téma?
Jegyüzérkedés? Titeket az miben zavar? Kevesebb lesz valamivel? Befolyásolja a klub működését?
Mégis ki teremt hangulatot ha nem az ultrak? Had kapjanak már úgy jegyet ahogy megegyeztek Agnellivel.
Egyébként meg hol van olyan egy gazdasági társaság esetében , hogy sem szakmai sem pénzügyi eredmények nincsenek? Hol van olyan hogy 5 pénzügyi évet mínusszal zar egy klub? Hol van olyan hogy 5 éve folyamatosan romló a pályán mutatott teljesítmény? Hol van olyan , hogy sorminta szerint ugyanazokat a profilokat keresi a klub akikkel felsülnek évek óta?
Megegyezik az átigazolás politika azzal amit Allegri művel ,látni a problémát ,de mindig ugyanúgy próbálják megoldani.
Azt is elgondolkodtató , hogy Gianni Agnelli nem a fiui ágon levő unokája kar hagyta az Exort hanem a lany Ági unokája rá valószínűleg látta a két ember közti szakadéknyi gazdasági érzeket.
Így nem lehet céget vezetni ahogy Agnelli teszi jogos az ultrak kérése és remenye az Elkanok irányába.

delpi0823 2022.10.14. 09:07:00

@Zizou_empereur: Ja,es amikor Allegri volt az edzo nyert 5 olasz bajnoksagot,4olasz kupat nem tudom mennyi szuperkupat,ket bl dontot jatszott a csapattal azt meg mindenki elfelejti?Ez a csapat egy abszolut zsoldosokbol allo szedet vetett banda,arrol nem is beszelve hogy egy vezeregyeniseg sincs ebben a csapatban.Most Allegri a vilag legszarabb edzoje,azelott mikor a sikerek jottek taktikai zseni volt a vilag egyik legjobb edzoje,hirtelen valtoznak a dolgok.............Azt meg hogy Agnelli amokfutast rendez evek ota azt a vak is latja.Cr biznisztol kezdve a szuperligas hulyesegeig.A szuperligajaval oda jutott hogy mar egy egyertelmu ketkezest lokest se fujnak be nekunk tizenegyesnek........Szoval lehet szidni az ultrakat,de rohadtul van benne igazsag hogy a fejet kovetelik.Mondom ezt ugy hogy nem vagyok Allegri fan,de sokkal nagyobb problema van itt mint edzokerdes..........

Attilio79 2022.10.14. 09:18:18

@delpi0823: Allegrié a keret, ezek szerint nem ő határozta meg, hogy kiket kér?
Kérhetett volna fiatal, tehetséges játékosokat is, cserébe viszont 3 használhatatlan öreget "kapott" és mellette nem használja a fiatalokat.
Jövőre nem a nulláról kezdjük a csapat építését, hanem a -3ról.
Szépen ki kell rakni a renitenseket pl. Sandrot, aki viszi magával Danilo haverját, menni fog di Maria, aki Paredessel haver, McK, a bulibáró, Rabiot, akinek lejár a szerződése, Locatelli, aki kölcsönbe van (lehet, hogy nem akar maradni, ezért ilyen a teljesítménye?) és a főkolompos Bonucci.
Marad Perin, DS, Rugani, Bremer, Vlaho és Kosztics, Miretti, Chiesa, Pogba, Soulé és talán Milik, ha lesz zsozsó.

Attilio79 2022.10.14. 09:23:22

@Attilio79: Mégsem ezeket a játékosokat szerepelteti hétről-hétre a nagymester. Allegri éppen olyan hibás, mint a lelketlen játékosai.
*(Rovella még visszatér)
Az összes nyuggert ki kellett volna tenni szezon elején és új csapatot kellett volna építeni, ahogyan beharangozták.

Thuglife! 2022.10.14. 09:37:20

@delpi0823: Agnelli legnagyobb ámokfutását kihagytad:4 évre 9 milliót adni annak az edzőnek akivel elfáradt a kapcsolat.
Ja és nem "hirtelen" lett zseniből kókler.2 év szünet után nem működnek a dolgok.de van olyan érzésem hogy most ezek a csúnya rossz ellenfelek is erősebbek és nem hagynak minket nyerni.+nem tisztelik Allegri címeit.kedden is valami Ali baba rúgott nekünk 2 gólt.

FAF 2022.10.14. 09:51:03

@Thuglife!: Sose volt jó edző. Jókor volt jó helyen. a 2 év szünet előtti években se működtek a dolgok. Ezért is volt felesleges visszahozni pláne olyan szerződéssel ami miatt meg se lehet szabadulni tőle.

babo0410 2022.10.14. 13:01:45

Ez vicces. Allegri maradjon, de Agnelli takarodj? Mindenki hülye, csak Allegri nem? Ő kérte ezeket a játékosokat. Ő készíti fel őket, de ő nem hibás, csak mindenki más? Voltak hibái Agnellinek, ez tény, de Allegri itt az egyik fő gond azt gondolom.

delpi0823 2022.10.14. 13:15:24

@Attilio79: Hagyjad mar ezt a bullshit dumat hogy kiket kert,gondolom odatoltak par nevet ele aztan ebbol valogass.Biztos minden vagya volt Paredes mondjuk,csak a nevsor alapjan gondolom o volt a legjobb valasztas..........Meg birom azt is mikor fiatalokat nem jatszatja,hatha nem uti meg azt a szintet ba.......meg akkor en sem jatszatnam.Csak fiatalokkal lofaszt nem fogsz nyerni.Miert nem vagtunk neki a Miretti--Rovella-Fagioli alap kezdo 3assal,Moise Kean cenyoba qztan irany a scudetto............Allegri is hibas jopar dologban az teny,de hat a vak is latja hogy ez a csapat egy semmirekello,lusta banda,edzobuktato is.Mi lesz majd ha kinevezik az uj edzot es majd az o elkepzelesei se tetszenek a fiucskaknak?majd megint edzot buktatnak?..............

venember83 2022.10.14. 13:21:22

A Corriere dello Sport szerint John Elkann fog dönteni a klub jövőjéről, és mindez azért, mert a klub az elmúlt időszakokat komoly mínusszal zárta, így Andrea Agnelli posztja sem biztos. Jövőre lesz a centenáriuma, hogy a Juve az Agnelli család birtokában van, és a jelenlegi eredmények teljességgel elfogadhatatlanok, egyúttal pedig méltatlanok ehhez az ünnephez.

delpi0823 2022.10.14. 13:25:38

@Thuglife!: Azert az a 2ev jo lesz 1.5nek se,azert ennyire nem kell tulozni.Ez a masodik szezonja es meg az 1/3adanal se jarunk a szezonnak..........Azert felreertes ne essek mert mar leirtam elozo kommentemben hogy nem vagyok Allegri fan, de azert lassuk mar a fatol az erdot.Pirlonal is ez volt,mar a fejet koveteltek meg hurra hangulat volt hogy megszabadultunk tole,aztan tessek,itt tartunk.Nem gondolom hogy egy uj edzovel ez a hulladek mentalitasu csapat,hirtelen gyokeres fordulatot venne.

Primo Dimarzio 2022.10.14. 14:02:15

@venember83:+1
@Zizou_empereur:+1

full egyetértek ,ostoba egy állatfaj ez az "ultra".Agnelli miről is tehet mint klubelnök...? Pénzt öntötte a csapatba zsákszámra ,érthető ,ha morcos.Erre 0 teljesítményre.Ő a feladatát elvégezte ,pénzeszsákokat betalicskázta ezen felül nem tudom még mit tehetne.Ezek után minden felelősség a sportigazgatót, az edzőt , a stábot, a játékosokat terheli.Ez az igazság.Lemondhatna itt Agnelli , semmi értelme nem lenne , talán nagyobb lenne a fejetlenség , ami szinte elképzelhetetlen ,de higgyétek el még ennél is van lejjebb.Szóval ezek a "kamuultrák" bekussolhatnának.

Thuglife! 2022.10.14. 14:02:20

@delpi0823: lássuk már a fától az erdőt,Sarri és Pirlo alatt ő kiülte a fizuját az pont 2 év.én sosem szídtam Pirlót,se Sarrit.tőlem maradhatott volna bármelyik.és nem ragaszkodom a bajnoki címekhez sem.csak látnék fejlődést.
@babo0410: ugyanerre gondoltam én is.Hogy Allegri maradjon Agnelli meg ne?
Nem lehet hogy pejoratívan írták Allegrit? Eljutottak arra a szintre amin itt is billegünk hogy most az a jó ha a Juvénak szurkolok, vagy az ha az ellenfélnek és akkor lesz változás?
Mert ha ők úgy gondolták hogy maradjon,mert legalább 8.-ak leszünk vele és akkor mehet mindenki,akkor Allegri a szurkolók "hasznos hülyéje" mint a baloldalnak Márky-Zay volt :D

FAF 2022.10.14. 14:13:34

@delpi0823: Az a baj, hogy ez ilyen kettős dolog. Ne játszanak a fitalok mert nem ütik meg a szintet, de sajnos az öregek se ütik meg a szintet vagy csak szarnak bele, akkor meg már 100 inkább egy lelkes fiatal mint egy öreg aki telibeszarja az egészet. Ezt a fantasztikus eredménysort a fitalokkal is hozni kellene és legalább valami haszna is lenne ennek az évnek.

Az utóbbi meccsek miatt én is dühös vagyok a játékosokra mert értem én hogy nem akarják Allegri fostenger fociját, de az elfogadhatatlan, hogy nem szívvel, lélekkel játszanak és csak alibiznek meg lézengenek a pályán.
Ha annyira mást szeretnének akkor, miért nem beszélik meg egymás között (pláne amikor már ég a ház), hogy jó eddig játszottuk amit a mester kért, de nem működik akkor most mutassuk meg hogy mit is kellene játszani.
Ne a szar eredményekkel akarják már megbuktatni ezt a szerencsétlent, hanem lázadjanak ésszel és hátha rájönnek ez a begyepesedett is, hogy jó játszunk mást mert az működött.

Attilio79 2022.10.14. 14:42:19

@delpi0823: "Hagyjad már a bullshit dumát" öreg, ezt elmondhatom rád is!
A jelenlegi teljesítményt, egy használható stratégiával lehozták volna a fiatalok is.
Ebben azért vagyok biztos, mert a formán kívüli Sandro, Bonucci, Rabiot és Paredes játszik. Di Maria olykor hozzátesz, ha nem sérült, Pogba nulla. Pontok mentek el az öregeken és a csapat sem fejlődött, azaz, mégis, a morál, a béka feneke alatt van
A legszebb, hogy ezt nem tudod megcáfolni, az ég világon semmivel, hiszen a jelen helyzet mutatja, hogy a csapat vezérének, a szakma krémjének, fogalma sincsen, hogyan lábaljon ki a szituációból, meccsek óta.

A pénzügyi helyzet pedig nyilvánvaló volt. Gondolom nem úgy érkezett, hogy számított Haalandra, azt szóvá tenné...

Ha nincs megfelelő játékos, 4 év szerződes mellett elkezdek csapatot építeni, csak Allegri a csapatépítésen aggastyánokat ért, mert őket nem kell megtanítani semmire.

delpi0823 2022.10.14. 15:26:36

@Attilio79: De ne haragudj meg,te kit ertesz fiatalok alatt?Kiknek kellene jatszaniuk?Mert vagy en vagyok vak,de hogy en oltari nagy tehetsegeket nem igazan latok ebbe a csapatba finoman szolva se.Meg szezon elejen mondogatta mindenki hogy a Cambiaso gyereket is miert nem tartottuk meg,a gyerek konkretan a majd nem kieso helyen allo Bolognaba nem kezdo.Akkor mirol beszelunk?.........

Attilio79 2022.10.14. 16:29:34

@delpi0823: Kinek kell kezdenie? Azoknak a fiataloknak, akik a nagymester 4 (most már csak 2,5) éves tervébe beleférnek, ahogyan beharangozták, hogy új csapatot épít a Juve.
Semmi nem valósult meg ebből.
Legalább megválunk azoktól, akiknek nyáron lejár a szerződése.
Paredes helyett itt lehetne Molina és/vagy Udogie. Rabiot, Sandro béréből pedig fedezhető lenne kb. 6 fiatal játékos bére. Mi meg szórakoztunk Zanioloval a mercato kezdetén. Röhejes ez a jelenlegi helyzet a nagy Juventus nem tud megregulázni pár játékost. Le kell őket rakni az u6-ba. Aki nem áll be a sorba, azt fegyelmezni kell, de a nagymester elképzeléseibe ez sem fér bele.
Mulatságos, hogy éppen ő írt könyvet, aki nem tud kijönni egy ilyen helyzetből.

delpi0823 2022.10.14. 18:11:59

@Attilio79: Miert az is az o hibaja hogy Sandro meg Rabiot meg a keretben van?nem a vezetosege mondjuk?vagy a fantasztikus mckennie.Tudtommal egyik jatekoshoz se ragaszkodott csak hat nem kellettek a kutyanak se........De hat biztos azok is az o igazolasai voltak...........Molina meg Udogie hat penz nem volt rajuk mert gyakorlatilag senkitol nem tudtunk megszabadulni.De a lenyeg a megmondo ember Arrivabane fantasztikus munkat vegez,a gazdasagi szakember.........Ezeket a bohocokat mind Agnellinek lehet koszonni es nem Allegrinek..........Mindig az hibas aki itt van,azelott Marotta mert csak scudettokat nyertunk..........Aztan partici a hibas..........Agnelli ur nem gondolod hogy hibas?Nem mellesleg neki a nagy kedvence Allegri.

Attilio79 2022.10.14. 18:49:11

@delpi0823: Nagyon saját szemszögből látsz dolgokat.
Ha ő nem kéri a játékost, akkor kölcsön kell adni, tovább megyek, nem kell játszatni, ahogyan Ramseyt sem játszatták. Egyébként McK-ról jelenleg is van pletyka, hogy vannak érdeklődők. Szerintem megoldható, hogy egy játékos távozzon, csakhát, ha használatban van...

Nem volt pénz, Parádésra volt, meg az 50 millás Zanioloval is kacérkodtunk. Tehát valakire van, valakire nincs...

Én se vagyok oda a vezetőségért, ettől függetlenül a pályán elvégzett munka az edzőn és a játékosokon múlik, nem a gazdasági személyzeten.

delpi0823 2022.10.14. 19:33:31

@Attilio79: Paredesre mennyi penzt kellett kolteni?tudtommal kolcson van,olcso megoldas volt.Az egesz keretet nem adhatod kolcsonbe,elkuldtek arthurt a poolhoz,zakariat meg a chelseahez.(egyik se nagyon hianyzik abban gondolom egyet ertunk).De azert valakinek maradnia is kellett a keretbe.

Attilio79 2022.10.15. 07:02:24

@delpi0823: Csak most tudok válaszolni, a párhizamot írtam, Udogie is kölcsönben szerepel jelenleg. Vélhetően Molinát is tudtuk volna hozni kölcsön feltételek mellett, de inkább "invesztáltunk" egy alig játszó 29 évesbe, mint egy fiatalba, aki viszont játszott egész évben, formában van.
Értelme nem volt, főleg, ha visszatér Arthur és Zak is... Ez csak időhúzás és a végleges döntések elodázása. Paredes helyett meg ott volt Rovella. De bárki lehozná kb. az Isteni Parádés eddigi szintjét.

NagyonJuve 2022.10.15. 20:15:39

@venember83: sajnos volt is tapasztalatom az ultráktól szerzett jegyekkel. Minden le volt zsírozva majd a meccs napján közölték hogy nincs jegy mert nagy volt az érdeklődés. Az pont egy juve torino volt.

NagyonJuve 2022.10.15. 20:45:13

@Attilio79: @delpi0823: szerintem ezen nem kell rágódni ki menjen ki maradjon. Mehet mind a 2ő is de ha csak egyik akkor nem kérdés hogy allegri. Az ultráknak a dolga a szurkolás. Persze lehet véleményük de ez most nem tükrözi a valóságot. Agnelit meghurcolták az ultrák miatt, logikus döntés volt némelyik csoportok kitiltása. Gondolja bele magát mindenki a helyzetbe. Agneli legnagyobb hibája allefri visszahívása volt. A szuperliga nélkül meg úgy is lesz egy angol szuperliga. Akkor is csak a csapat érdekeit nézte hogy versenyképes maradjon az angolokkal szemben.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása