Danilo: „Szégyellnünk kell magunkat”

danilo_bl-meccsen_instrual.JPGA vereséget eredményező mérkőzés után Juan Cuadrado és Danilo állt a Sky Sport mikrofonja elé, és a játékosok a válságból való kilábalásról beszéltek.

„Sajnos ezek a dolgok megtörténnek a futballban, meg kell próbálnunk minél korábban lapozni egyet, és a bajnokságra fókuszálni. Csak összefogva tudunk túljutni ezen a helyzeten.” - mondta a kolumbiai játékos.

„A végsőkig hinnünk kell, és 100%-ig teljesítenünk kell a feladatunk, aztán meglátjuk, mi történik. Mi okozza a válságot? A mester mindent megtesz, hogy egységben tartson minket. Egyes pályára lépő játékosok még ennél is többet tesznek, kezdve a legtapasztaltabb védőkkel. Nagyobb önbizalomra van szükségünk, családként kell működnünk, és szerintem ki tudunk lábalni ebből a helyzetből. Számos nehéz helyzetet leküzdöttünk már, és szerintem, ha hiszünk benne, akkor ezt a hullámvölgyet is magunk mögött hagyhatjuk.”

A mérkőzés után Danilo is vállalta a hálátlan feladatot, és nyilatkozott a sajtónak.

„Nehéz jelenleg magyarázattal szolgálni, nemigen vannak szavaink. Meg kell próbálnunk jobban teljesíteni, és még inkább csapatként viselkedni, meg kell keresnünk a kapcsot, ami elveszett. Nem egyszerű számomra ideges Juventus játékosokat látni, ezt nem tudom megérteni. Mostanában, amikor nehéz helyzetbe kerülünk, elkezdünk bújdosni, és hosszú labdákkal próbálkozunk. Nem elég annyit mondani, hogy mi vagyunk a Juventus.

Amióta megérkeztem, mindig azt mondtam, hogy meccsről meccsre kell haladni, nem szabad túlságosan előre tekinteni. Ha túlságosan távolra koncentrálsz, elveszíted az érzékeid. Valamiért nem egyértelmű, hogy rövid passzokkal kell játszanunk, ha nem figyelünk ezekre a dolgokra, akkor olyan vegyes eredményeink lesznek, amiket mostanában láthatunk. Szégyellnünk kell magunkat, és meg kell próbálnunk javulni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4217952368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2022.10.12. 06:26:41

"Meg kell próbálnunk jobban teljesíteni, és még inkább csapatként viselkedni, meg kell keresnünk a kapcsot, ami elveszett." - sztem ezt az elozo hetekben elmondhattatok mar parszor. Inkabb imadkozzatok Istenhez, hogy valtozas tortenjen. Vagy a vezetosegben (jelenleg ez tunik a legjobb esetnek), vagy a jatekotokban, mert ennel tobbet nem igen tudtok letenni magatoktol az asztalra. Az pedig nagyon szep, hogy Allegri kihivasnak erzi a helyzetet, de eleve eszre kellene vennie, hogy az O vezetese altal jutott a csapat elsosorban ide.

Juvino 2022.10.12. 07:05:30

"Nagyobb önbizalomra van szükségünk, családként kell működnünk". Pont ez veszett ki a Juvebol,h csaladkent mukodjon. Ez pillanatnyilag nem az a Juve, pedig ez a klub mindig is errol szolt! Ez az egyik ok, amiert en is szeretem-szerettem. Ez az irany, amit par eve elkezdtunk, nem mi vagyunk(logo, Ronaldo, stb, stb) ezt kene felismerni es visszaterni a gyokereinkhez.

Dzsákkeríni 2022.10.12. 09:40:22

Iszonyatosan gyenge játékos, se védekezni, se támadni nem tud, ügyetlen műbrazil! Egy pontos passza nincs, de az utóbbi hetekben többet nyilatkozott, mint eddig egész karrierje alatt! Lichti világklasszis volt hozzá képest!

Leram7 2022.10.12. 10:06:43

Danilo bár nem egy klasszis játékos, viszont legalább hajt és a mentalitása is rendben van.

JeetTrader 2022.10.12. 10:18:46

azt gondolom h bizonyos csapatmozgások nagyon rosszak. A csapat kemiaja teljesen felborult. Ezt talán pontos instrukciókkal lehetne orvosolni. Allegri nem ilyen. Igy ő megoldást nem tud adni.
Nincs olyan vezer a csapatban sem aki tudna segíteni. Az egyének jelenleg korábbi csapataikbol szerzett tapasztalatukat próbálják bevetni, de az használhatatlan mert nagyon eltérő futballkukturak lettek osszevalogatva.

Ez a legjobb magyarázatom...ezektől a nyilatkozatoktol meg ne várjunk semmit. Most mindenkinek ki kell mozdulni a konfortzonajabol. Vagy radikális változás lesz vagy totális katasztrófa. Mindenki látja ezt a kilátástalanságot csak se játékosokat sem pedig edzőket nem tudunk igazolni akik változást hozhatnának.

FAF 2022.10.12. 11:30:09

Mostanában, amikor nehéz helyzetbe kerülünk, elkezdünk bújdosni, és hosszú labdákkal próbálkozunk.

Valamiért nem egyértelmű, hogy rövid passzokkal kell játszanunk

Na ezek tényleg problémák. Csak nem értem ha ezt tudják, látják akkor miért nem tesznek ellene. Elkezdtél bújkálni mész a padra, ívelgetsz amikor nem ez volt az utasítás mész a padra. Ehhez képest buksi simi és mehetnek újra a kezdőbe.

Ze Roberto 2022.10.12. 11:39:22

sziasztok. itt edzöváltás azaz szemléletváltás kell de gyorsan. bl eluszott de lassan a liga is. hamarosan a bentmaradásért kell küzdenünk. ez borzalom. keret amugy rendben. Chiesa és pogba nagyon kéne már. Chiello, Gigi.. már nincsenek. a misternek bucsut kell inteni vagy tényleg végünk. manapság ugy indul a meccs hogy,"ja a juve? akkor 1 pont tuti lesz ellenük de ha belehuzunk akkor 3"ez szégyen. lassan a tuti gyöztesek listájárol a tuti verhetök listájára kerültünk. nekünk ellenfél egy maccabi vagy monza??? ÉBRESZTŐ .épitkezünk? mit? ezt a xart? ezt bárki tudná. allegritől gyors bucsu vagy annyi lesz a klubnak. lassan senki nem akar ide igazolni.

Csak Csucsu 2022.10.12. 11:45:23

Nem is tudtam, hogy Danilo a csapatkapitány…. Bonuccival ilyenkor mi van…

Wizzurah 2022.10.12. 12:18:43

Olyat írnék, ami nyomdafestéket nem tűrő. Engem nem érdekel, ill. igen, de elviselem, ha kikap a csapat, nem lehet mindig nyerni meg bajnoknak lenni stb. Még azt is elfogadnám, ha nem lenne bl, vagy egyáltalán nemzetközi kupaszereplés, ha nem azért van, mert a klub elveszti identitását, minden értékét és tulajdonságát, amiért az ember anno megszerette őket. A juventusban, amikor igazán sikeres volt, igazán igazán nagy sztárok nem játszottak, szerintem. De a játékosok megdöglöttek a pályán a mezért, egymásért. Eleve nehezen tudtam azonosulni az új logóval, amivel kiölték azt, amit a klub megtestesített. Egy szájbab***** nyomorultul megtervezett J betű. Jönnek a szarabbnál szarabb színben pompázó lmbtq-s mezek. Olaszok mellőzése, a teljes beleszarás, egymás tiszteletének hiánya, egymásért küzdés hiánya. Egyetlen egy juventino nincs a csapatban és semmi sem maradt benne, amiért anno az ember, legalábbis én megkedveltem. Egy átlagon aluli zsoldos csapat lett, ugyanolyan egy ellenszenves semmitérő társaság lett, mint a psg, csak átlagon aluli, csóró, buta, játszani nem tudó játékosokkal. Allegrire haragszom, kirúgnám azonnal, pofáncsapnám persze, de igazából csak a dühömet tudnám levetíteni rajta, mert tényleg nem csak ő tehet róla. Azért elért ő sok mindent itt. De egyszerűen nem tud csapatot építeni. Agnelli nyilatkozata vérlázító, úgy érzem semmibe veszik a szurkolókat, teljes mértékben elintézte a klubot a szuperligás lázadással, meg az amatőr, begyöpösödött olasz vezetési felfogással. Én nem tudok abszolút azonosulni ezzel, olyan szinten szenvedés és rossz a lelkemnek figyelemmel követni egyáltalán ezt az egészet, mert nézni már egy jó ideje nem tudom egyszerűen a képernyőn, hogy mostantól... amíg ez van én minden kapcsolatot és figyelmet megszakítok a klubbal, így innen is elköszönök. A saját egészségem érdekében is, ez nekem nem jóban rosszban együtt, hullámvölgy, vagy valami. És úgy érzem, mint szurkoló, a számba van szarva konkrétan. Ha a klub visszatalál arra az útra, amiért megszerettem, akkor újra figyelemmel követem minden téren, akár a serie C-ben is. De ezt én nem tudom és nem is akarom tovább elviselni. Sziasztok.

Vecchia 2022.10.12. 12:44:15

@Wizzurah: Sosem szerettem az ilyen végletes gondolkodást. Most azonban pont ugyanezt érzem, minden szavát osztom. Elképesztő, hogy idáig süllyedt a klub.

delpi0823 2022.10.12. 13:23:04

@Wizzurah: Nem szeretem ezt a hozza allast,de most valahogy en is igy erzek.22eve szurkolok ennek a klubnak es meg a del neris,zaccheronis korszakokat is kovettem,mert a szarbol kellett visszajonnunk es tudtam hogy jelenleg kb ez a normalitas.De most mi van?meg elvileg mindig van egy 500millios keretunk,millios fizetesu jatekosok,es ezt a szart kell neznunk hetrol hetre.Es tegnap egy 20 millios keretu Macabbi ugy lefotbalozzot minket hogy orulhettunk a 2-0as eredmenynek.Ezt mar a legelvetemultebb szurkolo se tudja mar elviselni.Szombaton torinoi Derby es ott is 95% hogy azt fogjuk latni hogy a toro jatekosok csusznak,masznak,parharcokat nyernek,mi meg ket meterre nem tudunk passzolni.En is elgondolkoztam ameddig Agnelli az elnok es Allegri az edzo addig nem nezek meccset. Csak az a baj mi ezzel semmilyen radikalis valtozast nem tudunk elerni.Azt a torinoban levo szurkolok tudnanak mert amig 20-25ezer ember ki megy meg a meccseinkre majdhogy nem biztos vagyok hogy nem lesz semmilyen valtozas.

DelPiero2 2022.10.12. 13:31:32

A nagy változást a vezetőségen kell kezdeni. Ők ölték ki a Juve érzést a játékosokból. Többször leírtam a régi nagyokkal sem tudtak Gentlemen-ek lenni, azt persze elvárták hogy ők kitartsanak (B ligába követés fele akkora fizetés...) Jön egy új edző aki még semmit nem tett le, és rögtön megszabadulunk emberektől...
Az sem véletlen hogy ADP nincs a vezetésben. Még akkorsem ha Ő maga nyilatkozta hogy nem akarja. Mert a nem akarásának is oka lehet.
Cuadrado formahanyatlása: szerintem van annak is hatása, hogy bonyodalmak vannak a szerződése körül, bár nem tudom ki a ludasabb ebben.
Megértem az érzéseket, én követem az eseményeket tovább, épp az az érdekesség, hogyan lehet innen felfele lépni.

Kukszi 2022.10.12. 14:34:25

Nem hiszem el hogy ilyen ügyetlen játékosok! Borzalmasan formán kívül vannak hetek illetve vannak akik hónapok óta már. Ennél sokkal több van ezekben a játékosokban, csak nem ezzel az edzővel!

spaolo1981 2022.10.12. 14:44:22

Ez hablaty, minden zakó után ugyanezt mondja valamelyik kókler. Zsoldosok vannak minden csapatban, a klubhűség már rég a múlté. De más csapatoknál azért jól teljesítenek a zsoldosok is, sikerre éhesek, nálunk meg mindenki szétesett. Nem tudom mi lehet az öltözőben vagy az edzéseken, de ha tényleg az kell ezeknek, hogy leordítsák a fejüket és felzavarják őket a lelátóra, akkor legyen meg. Allegri első éveiben szinte egyfolytában ordibált a meccseken, dobálta a zakóját, pedig akkor - igaz szar játékkal - de jöttek a győzelmek. Most már nem kiabál, csak néz előre a 64 fogával. Olyasfajta edző kellene, akitől tartanak a játékosok, de egyúttal tisztelik is. És ezért nem hiszem el egy szavát sem Danilónak, mert lehet ótvarul játszani, de mindenbe beleszarva évi x millió euróért nem.
Amikor Berlusconi odahozta a Milanhoz Sacchit, decemberig döcögött a szekér. Aztán lement az öltözőbe, és kijelentette, hogy aki nem hajlandó kitenni a szívét a pályára és követni az edzőt, az holnaptól nem Milan játékos. És mondta ezt egy Van Basten, Gullit, Maldini vagy Baresi kaliberű játékosnak is. A végén bajnok lett a Milan.
Sajnos nálunk viszont nincsenek ilyen spílerek, és Allegri sem egy Sacchi...

2022.10.12. 15:02:26

Az ilyen meccsek után mindig ez megy. Szégyelljük magunkat, meg ostorozzuk magunkat, meg így kell hinnünk, meg úgy. Aztán a következő meccsen mi van? Semmi! Ugyanaz a fostenger!
Nem dumálni kéne, hanem tenni valamit az eredményért! Azért ettől a kerettő sokkal többet vártam.

Tribbiani Joseph 2022.10.12. 15:03:06

@delpi0823: Abszolút egyetértek, változás csak akkor lenne, ha a szurkolók nem mennének ki meccsre. Vagy lengetnék a fehér zsebkendőt, mint a spanyoloknál szokás. Egyszerűen nevetséges, h évek óta az van, h már szeptemberben eldől, h több meccset az évben nem fogok nézni. Értem én, h "az igazi Juve-szurkoló akkor is kitart amikor szar minden", meg bla-bla-bla. De nem, hogy nem szórakoztat a meccs, hanem még fel is idegesít. Nyilván az is probléma, h szar az egész csapat, de a pályán képviselt attitűd vérlázító. Ha őket nem zavarja, akkor engem meg nem érdekel. Az alagút végén nem látszik a fény, és nem tudom, h hol a gödör alja. Allegri minden bizonnyal sejtette, h gebasz lesz (gondolom ő is bizonyos feltételeket szabott amikor újra aláírt), de, hogy ekkora azt kétlem.

Shaky79 2022.10.12. 15:16:47

Itt egy évvel ezelőtti cikkeket szedtem össze és amiket én írtam hozzá! Brutális, hogy azóta lecserélték a fél csapatot és ugyanott vagy rosszabb a helyzet mint akkor!!! Mondom, hogy nincs gerince egyiknek sem, se agnellinek és allegrinek sem, itt feljebbről kellene ösztönözni a változásokat....

Allegri: „Végső soron a győzelem a lényeg” 2021.11.06 21:04:49

Az emberek azt mondják, hogy jól kell játszani, de végső soron a győzelem számít, és nyernünk kell. A problémáink ebben az évben leginkább pszichológiaiak voltak, és ma a meccs legnehezebb részében kiálltuk a próbát. Ennek örülni tudok.”

Katasztrófa!!! Ez nem Juve szint, nem Juve szintű játékosok, nem Juve szintű edző! Allegri amikor bajnokságot nyert, akkor is nézhetetlen focival tette az utolsó évében! Azóta eltelt két év és ugyanott tart mint amikor elment! Rugani meg a jó meccs, és Pellegrini! Ezek olasz középcsapatbanbis cserék lennének, mi meg elengedtünk egy Cancelot, Romerot, Demiralt, Spinazzolat, Caldarat!!! Sikerült a csapatot lesilányítani egy Ronaldo miatt, aki tény hogy jó játékos, de annyit nem tett hozzá amennyi pénzt elvitt, maximum azért tűnik annak, mert nem Juve szintű játékosok alkotják a mostani csapatot kb. 50%-ban! Borzalmas átigazolási politika, kilátástalan focival! A második félidőben a kiállításig szinte át sem tudtunk menni a térfelükre...miről beszél ez az ember.... Döbbenet! Szezon elején azt írtam, hogy ne legyen igazam, de vért fogunk izzadni a negyedik helyért...sajnos igazam lett, és nem vagyok benne biztos, hogy meglesz....
A Chelsea elleni mérkőzés 2021.11.23 18:00:00
Ez a foci a kiscsapatok játéka amit Allegri játszat! Védekezünk és kontrázunk! Egy angol közép sapat nagyobb ellenállásra kényszeríti ezt a Chelseat! A játékosok egy Juve szintű csapatba azért jönnek, hogy focizzanak, élvezzék a játékot, és nem azért hogy kergessék a labdát és egy meccsen kb tízszer érjenek a labdához! Allegri mellett elhaladt a foci, a világ legjobb csapatai soha nem játszanak ennyire foci ölő játékot! Chiesa is ennek a focinak az áldozata, nem tud ebben a rendszerben kibontakozni, csak meg kell nézni amikor elmegy a válogatottba, teljesen kivirágzik, mert Manchini támadó, játszó focit játszat velük, amit élveznek a játékosok!!! Sok mindenre lehet fogni ezt a gyenge játékot, de amikor Allegri szerint ez a csapat nem tud magasan játszani, és sok passzos focit játszani mert nincsenek meg hozzá a játékosaink, akkor a fejem a falba verném! Szinte minden középpályásunk sok passzos focit játszó csapatoktól érkezett hozzánk (barca, sassuolo, psg, leverkusen)! A csatáraink meg egyértelműen ezt szeretik játszani! Ez dilettantizmus szint már lassan nálam! Ezt észre kellene venni a vezetőségnek is! Semmilyen koncepció nincs a játékunkban, ha csak az nem, hogy 10 emberrel védekezzünk, a technikásabb játékosok meg majd valahogy megoldják a támadást, meg rúgjanak gólt is!!! Pfff szörnyű

alexGicamo 2022.10.12. 15:26:53

@Csak Csucsu: Nemcsak a csk nyikatkozhat .

alexGicamo 2022.10.12. 15:35:00

@spaolo1981: Kirázott a hideg, ahogy az utolsó bekezdésedet olvastam ! Nagyon oda kellene csapni már az asztalra valakinek !

bartender 2022.10.12. 16:17:30

@delpi0823: ne gondold, hogy egyszeri "mezei" szurkolokent te ne tudnal tenni barmit. Sokszor sokaknak elmondtam, es beszelgettem mar errol; a labdarugas Alfaja a szurkolo. Minden onnan indul. Minden egyes rohadt Eurocentet a szurkolok fizetnek ki a klubboknak, kozvetlenul vagy kozvetetten. Te veszel mezt, jegyet, ez okes. De te kapcsolod be a tevet, es nezed meg a meccset is otthon. A sportcsatorna megveszi a kozvetitesi jogot a Ligatol. Minden orszagban mas es mas, nem keves penzert. Te fizetsz a szolgaltatonak, hogy nezhesd a sportcsatornat. Ok ezert cserebe meccs elott, utan, kozben tamponreklamokat meg jeghideg CocaColat nyomatnak az arcodba, de ezert eri meg nekik. Szoval ez a penz megy az Olasz liganak, onnan a klubboknak. Ok ezt szetosztjak. Gondolom foleg helyezes, es valami modon merheto csapatszimpatia alapjan, illetve hogy az osszes orszagban melyik meccsek kozvetiteset kertek a legtobben. Ha senki nem kapcsol a sport tv-re mikor Juve meccs megy, az idovel merheto, nem fognak Juve meccset adni, mert nem veszel tampont meg colat. Es ez szepen visszafele csorog a Juventus fele. Mikor Agnelliek mar ket kg csirkefarhatert sem tudjak ertekesiteni a klub meccseit, bl meccsek meg ugye nem is lesznek, akkor ott talan lesz egy baromi nagy tisztogatas. Vagy nem.. En 1996 ota vagyok Juventus szurkolo, de ilyet, hogy ennyire lefosottnak erezzem magam, es hogy konkretan ne erdekeljenek a meccsek, ilyet meg soha...

nortu30 2022.10.12. 16:19:14

Ilyen gyenge Juventusra amióta élek, nem emlékszem. Eljutottunk arra a szintre, hogy az rúg belénk, aki épp arra jár. Maccabi Haifa? Vicc. Szégyen. Ezeknek a Napoli minimum egy hatost gurított volna (és fog majd nekünk is). Ne felejtsük el, hogy válogatott játékosokról beszélünk, mégis erre a foskupacra vagyunk csak képesek. Ez hogy? Szörnyű ezt a vergődést nézni, és igazából a kiutat sem látni, amennyiben ez a (nem tudom máshogy kifejezni), semmirekellő marad a kispadon. Aztán tovább lehet menni, kik a vezetőségben a semmirekellők, és azokat is elkergetni. Remélem az ultrák is reagálnak valamit erre a mostanra tényleg vállalhatatlanná vált helyzetre.

spaolo1981 2022.10.12. 19:50:01

@alexGicamo: Van egy Milan könyvem, abban olvastam. Az öreg Berlunak volt szeme a focihoz. Hitt Sacchiban és az új rendszerben, amit a kopasz mester kitalált és amivel aztán később szarrá verték a világot. Allegri mellett négy éve elment a foci és a pihenője sem tett jót neki. Régebben kizárt volt, hogy taktikailag "lemeccseljék", mindig tudott valami váratlant húzni (a két BL-döntőt hagyjuk, azt a Barcát sztem lehetetlen lett volna megverni, a Realt inkább, de ott ugyebár állítólag történt "valami" a félidőben). Köszönjük meg neki a Scudettókat, Olasz Kupákat, meg a Bernabeuban elért 3-1-et, de nem kellett volna visszahozni.

insieme 2022.10.12. 20:54:33

@alexGicamo: ez a baj,,mindenki dumál,,mert kell a pr pc,,csak így semmi értelme. Nálam már írtam, ilyenkor a teendő
SILENZIO STAMPA. Csak az edző és a CsK beszélhet, azt is röviden.

insieme 2022.10.12. 20:58:51

@spaolo1981: főleg az utolsó mondatok,,,itt jön az U 23 ba küldés,,retorziók, biztos van a szerződésben ún.kisbetűs rész.
vagy csak egyszerűen teljhatalom mint Berlusconi nál,,,vmit nagyon tud,,lásd honnan és hova hozta Monza t

2022.10.14. 09:59:40

@DelPiero2: A Del Pieros történet volt számomra akkoriban a legalja. Jó darabig nem is néztem meccset. Aztán bele bele nézegettem, de Felipe Melotol a hideg kirázott. Ha szar középpályás rémálmaim vannak akkor az ő:)
Szóval fontos, hogy legyen egy-két játékos aki húzza az embert a meccs elé leülni, és ne legyen egy sem aki elűzi.

A történet egyszerű is lehet. A Juve a legnagyobb olasz csapat, legtöbbet nyert mindent, stb. De fizetésekben nem tudja tartani magát már az angol csapatokhoz, vagy a többi liga nagyobb csapataihoz képest sem. Legalábbis most. Minden focista álma a nagy fizetés, hiszen ez egy mérő a játéka fontosságára és kicsit a minőségére is. Na most, ha nálunk lefelé alkudoznak, meg olcsó jánosokat keresnek, nem lesz szimpatikus a játékosoknak sem. Minek hajtsak, sérüljek le a csapatért, ami nem akar fizetni többet. És ez lelketelen sajnos. Egy angol topcsapatban a kétszer beálló cserejátékos keres 5 milliót. Nálunk meg Rabiot le akarják ölni, mert 7-et keres. Sajnos a nagy juventinokkal meg nem sikerült úgy befejezni a karriert, hogy az legyen a vonzó.
Jól látod a gondokat. Már most bejelentik Quadradonak és Sandronak, hogy nem lesz hosszabítás. Október van. Mint a sértődékeny hülyegyerekek. Akkor legyen helyettük alternatíva, mert különben ki fog focizni?????

insieme 2022.10.14. 16:50:10

@LacaGLJuve: komlex a helyzet,, szerintem a legjobb ha most/pénz a lényeg??!!/akkor is keményen lépne a tulajdonos,,másutt írtam, Berlusconi, ,Monza,,anno Milan ==teljhatalmú vezér,,ha fáj, mert a juventino szellemiség csak az U 23
U 19 olasz játékosok ban van,,lehet,,meg ,,így a következő cca 10 évre a probléma megoldva
1 tulfizetett külföldi ha néhány meccset kénytelen az U 23,,U 19
ben játszani,,az egyéni szponzornak is biztos fáj,,sztem meggondolja, hogy mi legyen tovább..ezzel viszont csökken az eladási értéke, de neki az lesz az érdeke, hogy a kezdőbe kerülve kitegye a belét is...
Más:::Gazdag Daniel rekordokat döntve sem került be az 5 jelölt közé az Mls ben
Marketing, eladhatóság ,,
LIKE világ
Miért is Pogba a 10-es és nem
Chiesa??!!

2022.10.16. 00:22:05

@insieme: egyetértek mindennel

Csak Csucsu 2022.10.18. 16:36:47

@alexGicamo: jajj elnézést. Ez inkább gúny volt, hogy ő sokkal jobban megérdemelné a szalagot! Bezzeg a kapitányunk akit megtettek annak inkább lelépne állítólag

alexGicamo 2022.10.18. 17:36:42

@Csak Csucsu: Azzal egyetértek, hogy neki szívesebben adnám a csk szalagot , mint Bonuccinak .

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása